2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizde altık görseldekinden ama kesinlikle oturmak istemiyo sadece bebeklerini kaka diyip oraya oturtuyo eşek müzikli almayı düşünmüyorum zamanı deil diye bakmak istiyorum olaya Eki Görüntüle 1783348
ben de öyle yapayım o zaman ya. Bir de ona para vermek istemiyorum zaten.

Kızlar regl olmama birkaç gün kala şiddetli baş agrim oluyor boyle olana kadar devam ediyor sizde de baş ağrısı oluyormu

Kiz kardesimde olur siddetli bas agrisi mide bulantisi

benim bel ağrım oluyo kızkardeşimde baş ağrısı oluyo ama onun migreni var sanırım regl tetikliyo
bende de mi migren var acaba ya gece çok ağrıyordu minoset içtim sabah kalktigimda hâlâ ağrıyordu regl olduğum ilk gün ise çok halsiz oluyorum kemiklerim agriyor resmen yataktan zor kalkiyorum

bende de mi migren var acaba ya gece çok ağrıyordu minoset içtim sabah kalktigimda hâlâ ağrıyordu regl olduğum ilk gün ise çok halsiz oluyorum kemiklerim agriyor resmen yataktan zor kalkiyorum
Herkese etkiside farklı. Karnım ağrır ama onun yanında kasıklarım deli gibi yanar. Ağrı değil sancı değil ne desem bilemiyorum acıyo sürekli.

Herkese etkiside farklı. Karnım ağrır ama onun yanında kasıklarım deli gibi yanar. Ağrı değil sancı değil ne desem bilemiyorum acıyo sürekli.
Demekki bünyeye gore değişiyor benim evlenmeden önce çok kötüydü karnim çok agrirdi hiçbir sey yiyemezdim ilk günü mide bulantısı kusma hasta gibi yatiyordum evlendikten sonra bir kere regl oldum o zamanda aynıydı doğumdan sonra ne agrim kaldı ne sancim ama sonraları böyle olmaya başladım

Ben de işte bu yüzden doktora gittim, neden oluyor, önceleri olmuyordu, bir sorun mu var diye
Sonuçlar temiz, her şey yolunda, demek ki dedim bu da evlatların analarına bir hediyesi. tıpkı türkiye haritası çizikleri gibi, olsun canım sağolsun oğlum, varsın bu da olsun...

benimde bekarken berbattı. Sürekli ilaç alırdım iğnr vurulurdum. Yatardım hep. Şimdide aynı ama çocuk olunc mecbur dyanıyorum ilaç içmeden. Ne rahatmışım o zaman

benim hep böyleydi sen yine şanslıymışsın çok gittim hep normal dediler.

Off kızlar ya geçen gün çarşıya gitmistim alışveriş yaptım oradan eşimin yanına gittim oraya gittiğimde hava çok sıcak deyip montumu çıkardım ustumden arkada küçük bir yer var oraya koydum eminim ama mont yok en kotusu kredi kartı vardı cebinde 400 lira limiti vardı ben dün fark ettim eşime iki gündür getir montu diyordum unutuyordu inşallah karttan harcama falan yapılmamıştır çok uzulurum kendime çok kiziyorum bu kadar salak olunurmu kartı iptal ettiriyor eşim şimdi inşallah olan olmamıştır iyi de oraya kim girer alır sadece bir kişi duruyor orada kimsenin günahını da alamam

Yeni aldığın mont mu canım bi de müşteri hizmetlerine sorsaydı son harcamaları söylerler

Yeni aldığın mont mu canım bi de müşteri hizmetlerine sorsaydı son harcamaları söylerler
Canım çantayı didik didik ettim çok şükür kartı buldum cantaya atmisim ama eşim kartı iptal ettirmiş zaten yenilencekti kartlarimiz montta o gün hava sıcak diye mevsimlik bir montum vardı onu gitmistim bayadir giydigim eski bir mont bizde esimle onu dedik iyi ki yeni aldigimi giymemisim eşime alışveriş yaptığım yere uğra bir sor dedim soracak ama ben iş yerinde çıkarttım çok sıcak hava dedim hatırlıyorum bulunmazsa da sağlık olsun karti buldum ya birde yeni montumu giymedigime sukrediyorum çok uzulurdum o zaman

Cocklu misafrlerim vardi bugn hira hepsni geldklerne pisman etti. Giitttt diye bagriyo kaaaallk doye bagriyo kmseye bisey yedrmiyo aliyo tabagindakileri. Oyunck arabayi atti kuzenimim cocgnun kafasina cock bir saat kesintisiz agladi. Mosmor oldu sisti(
Ben sok oldum resmen bugn hic byle yapmazdi ama sabh 7 de kalkmisti uykusunu alamadan bide 1de oglen uykusuna yatti 5 te kalkti.
Baskasnin evinde byle seyler hic yapmiyo nolduysa bugun cok sasrdim

bende dicektim göze geldi mont gitti diye :)

Aaaaaaaa şirret gelin

Canım sanırım evi eşyaları kiskaniyorlar ece de aynısını yapmaya başladı geçen gün bir arkadaş geldi 10 aylık bebeği vardı ona elletmedi puzzle ni ağladi bağırdı geçen günde kardeşim geldi bir yere gidecektik ben hazırlanırken yine aynısını yigenime yapmış neyi aldıysa benim diye bağırmış yazık o da tamam ece al demiş hepsine

Aaaaaaaa şirret gelin
Ne fena ne fena cadoloz :))
cok sasrdim krize grdi resmen kiskancliktan baskasnin evinde kuzu gbi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…