Eee orası başkasının evi:)) bende bana gelen o arkadaşa gitmistim eceyle çocuğun önünde oyuncaklar var oynuyorlar arkadaşta başka bir arkadaşın çocuğunu anlatıyor o büyük 4 yasında çocuğa zarar veriyor falan dedi bende ecenin öyle huyu yoktur zarar vermez dedim o anda ece topu aldığı gibi çocuğun anlina attı ben şok yalancı çıktım:))Ne fena ne fena cadoloz :))
cok sasrdim krize grdi resmen kiskancliktan baskasnin evinde kuzu gbi ama.
Bende alicam bisiklet ama arkadan ittirmeli sevmiyorum ben. Daha doğrusu sevdiğim modeller 250 liradan aşağı değil. Bende o kadar para vermek ıstemıyorum açıkçası. 70 liraya falan arkadan ittirmesi olmayan bi bisiklet alicam. Evin iki tarafı park zaten. Oralarda sürer die düşünüyorum.Bende dusundum canim yazın parka anneme giderken falan kullanırız diye hemde çok dikkatini çekti çok istedi kuzum çok üzüldüm saçma sapan söylendim o yüzden:)) başka koyacak yer yokmuydu çocuğum iki saat ağladı diye esimde sorma ya niye oraya koymuşlar diyor sacmaladik ama çok uzulduk birşey de yapamadık unutmadı bir türlü
Artık büyüdüler canım istekler başladı:)) ittirmeli olmayıp onların sürebileceği gibi bisiklet varmıdır canım nasıl birşey dusunuyorsun ben pek bilmiyorum da bir bakayım internetten de eğer öyle birşey bulursam bende öyle alırımBende alicam bisiklet ama arkadan ittirmeli sevmiyorum ben. Daha doğrusu sevdiğim modeller 250 liradan aşağı değil. Bende o kadar para vermek ıstemıyorum açıkçası. 70 liraya falan arkadan ittirmesi olmayan bi bisiklet alicam. Evin iki tarafı park zaten. Oralarda sürer die düşünüyorum.
Bizde az evel oyuncak yazı tahtası aldık geldik usenmeyip. Karşı komşunun kizinda görmüş bırakmak istememis. Eşim duyunca dayanamadı gittik aldık :)
Offfffff kaç gündür başım ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor. Bugün iyice azaldı.Kızlar regl olmama birkaç gün kala şiddetli baş agrim oluyor boyle olana kadar devam ediyor sizde de baş ağrısı oluyormu
Ilk baslarda süremez ama yaza kadar sürmeyi öğrenir diye düşünüyorum umarım öğrenirArtık büyüdüler canım istekler başladı:)) ittirmeli olmayıp onların sürebileceği gibi bisiklet varmıdır canım nasıl birşey dusunuyorsun ben pek bilmiyorum da bir bakayım internetten de eğer öyle birşey bulursam bende öyle alırım
aynen canım yaOfffffff kaç gündür başım ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor. Bugün iyice azaldı.
Kızlar akşam oğlum eve geldi kapıyı açtım karşı daireye misafir gelmis çocuklu hani şu çocuk bisikletleri var ya arkadan ittirmeli onu bizim kapının önüne koymuşlar:))ben kapıyı açtığim gibi ece onu gordu binmek istedi oturttum ustune inmiyor zorla indirdim sonra bir saat ağladı kapının önünde sonra tekrar kapıyı açtım bak yok gitmiş dedim yine ağladı aklına geldikçe kapının önüne gidip ağladı kızıma alcam o bisikletten çok ağladı
Hayırlı cumalar hepimize kızlar. Son zamanlarda sıkıntılarım bitmiyor. Kv çoktan kafasına bizimle yaşamayı yerleştirmiş meğer. Eşim ablasını ayrı ev konusunda ikna edememiş ve bana annemi kabul etmiyorsan evliliği devam ettirmeyiniz sen haziranda işe başlayınca boşanmanın dedi. Kendiside adanada annesinin yanına gidecekmiş. Baba sevgisini de dedesiyle dayılar versin artık dedi. Bende bir anlık çocuğumu düşünerek tamam bizimle kalsın dedim ama sakin kafayla düşününce zaten yolunda gitmeyen bir evliliği beni ve çocuğunu kolayca gözden çıkaran biri için sürdürmenin doğru olmadığına ve boşanmanın en doğrusu olduğuna karar verdim. Bu akşam konuşup bitiricem. İnşallah verdiğim karardan birgün pişmanlık duymam.
bende ittirmelileri sevmiyorum. Dedesi normal almış güzelde. Ama süremiyo tabi ki. Bacakları yetişmiyo bile. Küçük aradım ama bulamadım benBende alicam bisiklet ama arkadan ittirmeli sevmiyorum ben. Daha doğrusu sevdiğim modeller 250 liradan aşağı değil. Bende o kadar para vermek ıstemıyorum açıkçası. 70 liraya falan arkadan ittirmesi olmayan bi bisiklet alicam. Evin iki tarafı park zaten. Oralarda sürer die düşünüyorum.
Bizde az evel oyuncak yazı tahtası aldık geldik usenmeyip. Karşı komşunun kizinda görmüş bırakmak istememis. Eşim duyunca dayanamadı gittik aldık :)
Küçük var canım. Ayakları yetişiyor dün akşam oyuncakçıya gittigimizde denedim :) eşim alacakti ama aynısı internette daha ucuz die aldırmadım ama ayağı ile ittire ittire sürdü bence biraz alışsın sürer pedallabende ittirmelileri sevmiyorum. Dedesi normal almış güzelde. Ama süremiyo tabi ki. Bacakları yetişmiyo bile. Küçük aradım ama bulamadım ben
Ne kadar canım fiyatı? Buraya koyabilir misin resmini eğer uygun bişeyse alayım. Gökçe bayılıyo çünkü bisiklete. Sürerken iki büklüm oluyorum :)Küçük var canım. Ayakları yetişiyor dün akşam oyuncakçıya gittigimizde denedim :) eşim alacakti ama aynısı internette daha ucuz die aldırmadım ama ayağı ile ittire ittire sürdü bence biraz alışsın sürer pedalla
Bunun gibiydi canım. 60 lira nette. Burda 85 liraydiNe kadar canım fiyatı? Buraya koyabilir misin resmini eğer uygun bişeyse alayım. Gökçe bayılıyo çünkü bisiklete. Sürerken iki büklüm oluyorum :)
Hemen denemeliyimBenim oğlanın peynirle pek arasi yok gecen gun markette tanıtım icin kaşar koymuşlar, biz almadik da kız bizim oğlana uzattı biz yemez demeye kalmadan, kurdana batirmis, oğlum onu bir güzel yedi, bugün ben de kaşarları kurdana batırıp hazırladım 3-4 parça yedibu bebelere sunum önemli anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?