2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzuldum-kresler-hakkinda-duyduklarima.330029/

Kızlar ya bu yaz çalışmaya başlıycam diye kreş araştırırken buna denk geldim valla içim ürperdi. Offf kafayı yiycem. Zaten kreş mesai bitimi de bize uymaz, yetişemezsek trafik iş uzaması vs çocuk sokakta mı kalacak hastalandığında kreşe gidemeyince kim bakacak

Eşimin önerisi yatılı yabancı bakıcı almak. Hem ev işlerini yemeği yapar, hem 7/24 evde olur akşam vs çıkmak gerekse de rahat olur diyo. Allahım kafayı yiycem daha aylar var ama ben şimdiden şiştim

Ben de kizimi krese verecektim acikcasi tirstim.Bakicilara da guvenmiyorum annem kanser bakamaz k.valide eleklemenin pesinde eee ne yapacam ben(((((

Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksa

Ben de kizimi krese verecektim acikcasi tirstim.Bakicilara da guvenmiyorum annem kanser bakamaz k.valide eleklemenin pesinde eee ne yapacam ben(((((

Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksa

Benim işimin mesaisi yok gecenin bi körü de çıkabilirim evden ya da il dışına gidebilirim. Eşimin bikaç ayda bir yurtdışına gitmesi gereken bi işi var. Dediğim gibi hastalık vs olduğunda kreşe gönderemem ben de mi izin alıcam her seferinde. Mesela bu yıl bi ay sürdü hastalığı öyle durumlarda el atacak kv veya anne de yok bende

Yatılı yabancı bakıcı 2000 civarına geliyor aylık. Mesaili bakıcı alsam üstüne bir de temizlik için birini alcam her hafta, aynı paraya gelecek ve akşam işten gelince yemek vs yine bana kalacak.
Ama yabancı biriyle evi paylaşma fikri de acayip itici geliyor. İki ucu moklu değenek yani. Eşim de düşün taşın araştır yaza kadar sen Nasıl dersen öyle olacak sesi ve topu bana attı. Zaten yazın daha büyük bi eve de çıkıcaz. Amaaannn şeytan diyo yak diplomayı otur evde her sen doğur çocuk bak

Sence bTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 45377195, member: 615470"]Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksa [/QUOTE]
Sencebi bakici ayni anda iki cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim

Kreşlerin ne kadar kötüsü varsa bakıcınında vardır bence o yüzden allah iyilerle karşılaştırsın demek en başta lazım sonra da iyi araştırmak tabiki bence senin şartlarına uygun biyer bulabilirsin büro açmayı düşünüyosan ona göre biyer bakabilirsin mesafe açısından en kötü azad da büroda büyür :)

Bi ark. çocuk gelişiminden (lise) mezun olduktan sonra bi kreşde işe başladı. Bende çocukları çok sevdigim için bi iki saat çalıştığı kreşe gelmek istedigimi söyledim. İş yeri sahibi kabul etti ve ben 1 günümü kreş de geçirdim. Kreş sahibi çocuklarla iletişimimi çok beğendigi için bana işe başlama teklifin de bulundu. Bende seve seve kabul ettim. (Liseyi yeni bitirmiştim yaz boyu çalıştım.) beni 0 2 yaş grubuna verdiler. Düşün benim çocuklarla ilgili hiçbi bilgim yok ve yanımdaki bayanda orada yemek yapmak için gelmiş onuda hemen 0 2 yaş grubuna almışlar. Yani ikimiz aynı odada çocuklara bakıyorduk. Yemek konusu malesef doğru yemek yemedikleri halde yedi diceksiniz diyorlardı. Ama onun dışında hiç şiddete dair bişey görmedim. Ama yinede aren konuşmayı öğrenmeden asla vermem. Bana derdini anlatacak. Vee en önemlisi kreş de çalışan herkesin diplomasını görmek istedigimi söylicem.

Bu şartlarda zaten kreş senin için çözüm değil bence bakıcı en mantıklısı azada da oyun grubu bulursun gündüz bikaç saat en azından enerji atar belli saatlerin olsa gündüz derdim ama madem belli değil yatılısı mantıklı

Ya azadı az çok biliyorsunuz pek nazlı. Yemek yedirilmese akşama kadar istemez, birinin onu düzenli beslemesi lazım. Oyun yine öyle yalnız oynamaz ve birebir ilgi ister. Üstüne bir de hastalık vs kreşe gidememe durumları ortaya çıkınca kim bakacak bi de kamera da yok artık kreşlerde, çocuk daha konuşamıyor vs vs. Ayrıca kreşler de 1500 -2000 civarı yani o da az değil. Ben dkendimi ikna etmeye çalışıyorum :))) yatılı bakıcı artı oyun grubu desem her gün iki üç saat bakıcıyla gidip gelse. bu sefer de çok masraflı olacak ama bakalım ya :/

Hah işte yani şiddeti düşünmek bile istemiyorum ama bunlar bile yeter yani. Bizim de eski komşunun kızı kreşte çalışıyor ve onun annesiyle karşılaştım geçenlerde o da aklımı karşiıltırdı verme kreşe falan diye.

Dedigim gibi konuşmaya başlamadan vermeni tavsiye etmem. Ev işi mantıklı. Hem kamera falanda yerleştirirsin.

Dedigim gibi konuşmaya başlamadan vermeni tavsiye etmem. Ev işi mantıklı. Hem kamera falanda yerleştirirsin.
3-4 yaşı beklemeyemem artık yani çalışmam lazım. Kamera zaten olacak, bi tek bakıcının odasında ve banyoda olmayacak ama çocuğu da oraya götürmesi yasak olacak. Yani maddi manevi en uygun çözüm bu gibi

Senin için en iyi çözüm bu ya çalışmıcaksın ki 1 sene daha çalışmazsan sonrasında sen çok zorlanırsın ya da yatılı bakıcı ki bakıcıyı da bikaç ay önceden bulman lazım araştırmalara başla :)

Bakıcıya on yargılı yâklasma bence
Sencebi bakici ayni anda iki cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim[/QUOTE]
Gökçe çok küçük olmuyacak ama 4 yaşında falan. Biraz fazla verince bakar bence.gojce yaramaz bi cocuk değil

Son düzenleme:
@Apriori123 En mantıklısı senin çalışma sekline gore yatılı bakıcı, sadece evde başka bir kadının varlığı insanı tedirgin edebilir
Kres ise sana hiç uymaz

Oggretmen oldugum icin fazka ders almayi dusunuyorum onbes saat ders alirim diyorum tum gun olsa ben de krese veremem onb

Sencebi bakici ayni anda iki cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim
Gökçe çok küçük olmuyacak ama 4 yaşında falan. Biraz fazla verince bakar bence.gojce yaramaz bi cocuk değil [/QUOTE]
Sen bakicindan memnunsn ama ben guvenmiyorum ben guvenmiyorum bakicilara hele baskadinin evine asla guvenmiyorum bu da benim hasas noktam.

Sencebi bakici ayni anda ikiiki cocuk olcak cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim
Gökçe çok küçük olmuyacak ama 4 yaşında falan. Biraz fazla verince bakar bence.gojce yaramaz bi cocuk değil [/QUOTE]
Kesenin agzini acarsan bakar tabi :) Ama kendi evinde 500 alan kadin ve gelme doz konusu olunca yefiyuz elli cekiyor

Kızlar geçen bahsetmiştim ya kolumda ve yüzümde uyusma oluyor filan diye. @hiraysen senle de konuşmuştuk . Dün gittim doktora, kadın muayene etti. Dediki bulgularına göre sorun yok ama böyle durumlarda ms hastalığı akla gelir mr cekelim dedi. Boyunla ilgili problem de olabilirmiş. Önümüzdeki cuma ilaçlı mr çekilecek. 1 gün emzirmemem gerekiyormuş kerem alp nasıl duracak aklım almıyor:/ Acaba emzirmeyi biraksam mi zamanı geliyor diyorum kendi kendime ama yine de içim kötü oluyor. Zor bir gün olacak. İnsallah temiz cikar sonuçlarım.

Akıllı kocamın tel faturası 200 gelmiş nerdeb baktım da uykumu kaçırdım salak gibi max 150 gelmesi lazımdı

Fatura dökümüne baktım bi icra takip sitesine üye olmuş 56 tl kesilmiş faturadan ben iptal etmiştim üyeliği hatırlıyorum hayal meyal 31 ocaktaymış yarın aratcam bakalım iadesi yapılıyomuş galiba her bulduğu yere giriyo sonuç bu çocuktan beter bu adamlar

Selam kızlar yazamadım sizlere ama hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. Ben en sonunda görümcem arayıp evliliğinin bitiş noktasında olduğunu ve bundakendisinin ve annesinin de payının olduğunu eşimin eğer annem bizle kalmazsa boşanırız çocuğa da baba sevgisini dede ve dayısı versin dediğini söyledim. İlaveten kv ye ayrı ev olmazsa aynı evde bakmayacağımı ve kendisinin eşim üstündeki baskıcı ve yıpratıcı davranışları yüzünden eşimin psikolojisini bozduğunu ve artık ben çocuk dahil sizleri dahi görmek istemiyor dedim. Eğer bu tutumunuzda devam ederseniz ben bu saatten sonra sadece çocuğumu düşünür ve yaza bu evliliği bitiririm dedim.Ben açık açık ve cesurca bunları anlatınca tavrı hemen değişti ben sizin bu durumda olduğunuzu ve sebep olduğumu bilmiyordum ben boşandım on yıl aradan sonra tekrar eşimle evlendim ama babasız çocuk büyütmek çok zor bilirim kızımın hala psikolojik sorunları var ve benim uzlaşmaz tavırlarım yüzünden evliliğinin bitmesini istemem bu vicdani yükü alamam o yüzden annemi yanımda götüreyim arada size gelsin dedi. Benimle konuştuktan sonra eşimi aramış çok ılımlı konuşmuş annem benimle gelecek siz zaten çalışacaksınız o yalnız kalamaz bugüne kadarki davranışlarımdan ötürü özür diliyorum bundan sonra sana baskı kurmayacsğım ve evliliğinin bitmemesi için elimden geleni yaparım demiş.eşim eve gelince
Anlattı herşeyi çok şaşırdığını ablama bişey olmuş benle ömrümde ilk defa böyle ılımlı konuştu dedi. Olaylar böyle kızlar kv sorunu çözüldü bundan sonra evliliğimizfeki diğer pürüzleri düzeltmeye çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…