Ben de kizimi krese verecektim acikcasi tirstim.Bakicilara da guvenmiyorum annem kanser bakamaz k.valide eleklemenin pesinde eee ne yapacam benhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzuldum-kresler-hakkinda-duyduklarima.330029/
Kızlar ya bu yaz çalışmaya başlıycam diye kreş araştırırken buna denk geldim valla içim ürperdi. Offf kafayı yiycem. Zaten kreş mesai bitimi de bize uymaz, yetişemezsek trafik iş uzaması vs çocuk sokakta mı kalacakhastalandığında kreşe gidemeyince kim bakacak
Eşimin önerisi yatılı yabancı bakıcı almak. Hem ev işlerini yemeği yapar, hem 7/24 evde olur akşam vs çıkmak gerekse de rahat olur diyo. Allahım kafayı yiycem daha aylar var ama ben şimdiden şiştim
Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzuldum-kresler-hakkinda-duyduklarima.330029/
Kızlar ya bu yaz çalışmaya başlıycam diye kreş araştırırken buna denk geldim valla içim ürperdi. Offf kafayı yiycem. Zaten kreş mesai bitimi de bize uymaz, yetişemezsek trafik iş uzaması vs çocuk sokakta mı kalacakhastalandığında kreşe gidemeyince kim bakacak
Eşimin önerisi yatılı yabancı bakıcı almak. Hem ev işlerini yemeği yapar, hem 7/24 evde olur akşam vs çıkmak gerekse de rahat olur diyo. Allahım kafayı yiycem daha aylar var ama ben şimdiden şiştim
Ben de kizimi krese verecektim acikcasi tirstim.Bakicilara da guvenmiyorum annem kanser bakamaz k.valide eleklemenin pesinde eee ne yapacam ben(((((
Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksa
Kreşlerin ne kadar kötüsü varsa bakıcınında vardır bence o yüzden allah iyilerle karşılaştırsın demek en başta lazım sonra da iyi araştırmak tabiki bence senin şartlarına uygun biyer bulabilirsin büro açmayı düşünüyosan ona göre biyer bakabilirsin mesafe açısından en kötü azad da büroda büyür :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzuldum-kresler-hakkinda-duyduklarima.330029/
Bi ark. çocuk gelişiminden (lise) mezun olduktan sonra bi kreşde işe başladı. Bende çocukları çok sevdigim için bi iki saat çalıştığı kreşe gelmek istedigimi söyledim. İş yeri sahibi kabul etti ve ben 1 günümü kreş de geçirdim. Kreş sahibi çocuklarla iletişimimi çok beğendigi için bana işe başlama teklifin de bulundu. Bende seve seve kabul ettim. (Liseyi yeni bitirmiştim yaz boyu çalıştım.) beni 0 2 yaş grubuna verdiler. Düşün benim çocuklarla ilgili hiçbi bilgim yok ve yanımdaki bayanda orada yemek yapmak için gelmiş onuda hemen 0 2 yaş grubuna almışlar. Yani ikimiz aynı odada çocuklara bakıyorduk. Yemek konusu malesef doğru yemek yemedikleri halde yedi diceksiniz diyorlardı. Ama onun dışında hiç şiddete dair bişey görmedim. Ama yinede aren konuşmayı öğrenmeden asla vermem. Bana derdini anlatacak. Vee en önemlisi kreş de çalışan herkesin diplomasını görmek istedigimi söylicem.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzuldum-kresler-hakkinda-duyduklarima.330029/
Bu şartlarda zaten kreş senin için çözüm değil bence bakıcı en mantıklısı azada da oyun grubu bulursun gündüz bikaç saat en azından enerji atar belli saatlerin olsa gündüz derdim ama madem belli değil yatılısı mantıklıBenim işimin mesaisi yok gecenin bi körü de çıkabilirim evden ya da il dışına gidebilirim. Eşimin bikaç ayda bir yurtdışına gitmesi gereken bi işi var. Dediğim gibi hastalık vs olduğunda kreşe gönderemem ben de mi izin alıcam her seferinde. Mesela bu yıl bi ay sürdü hastalığıöyle durumlarda el atacak kv veya anne de yok bende
Yatılı yabancı bakıcı 2000 civarına geliyor aylık. Mesaili bakıcı alsam üstüne bir de temizlik için birini alcam her hafta, aynı paraya gelecek ve akşam işten gelince yemek vs yine bana kalacak.
Ama yabancı biriyle evi paylaşma fikri de acayip itici geliyor. İki ucu moklu değenek yani. Eşim de düşün taşın araştır yaza kadar sen Nasıl dersen öyle olacak sesi ve topu bana attı. Zaten yazın daha büyük bi eve de çıkıcaz. Amaaannn şeytan diyo yak diplomayı otur evde her sen doğur çocuk bak
Ya azadı az çok biliyorsunuz pek nazlı. Yemek yedirilmese akşama kadar istemez, birinin onu düzenli beslemesi lazım. Oyun yine öyle yalnız oynamaz ve birebir ilgi ister. Üstüne bir de hastalık vs kreşe gidememe durumları ortaya çıkınca kim bakacakKreşlerin ne kadar kötüsü varsa bakıcınında vardır bence o yüzden allah iyilerle karşılaştırsın demek en başta lazım sonra da iyi araştırmak tabiki bence senin şartlarına uygun biyer bulabilirsin büro açmayı düşünüyosan ona göre biyer bakabilirsin mesafe açısından en kötü azad da büroda büyür :)
Hah işte yani şiddeti düşünmek bile istemiyorum ama bunlar bile yeter yani. Bizim de eski komşunun kızı kreşte çalışıyor ve onun annesiyle karşılaştım geçenlerde o da aklımı karşiıltırdı verme kreşe falan diye.Bi ark. çocuk gelişiminden (lise) mezun olduktan sonra bi kreşde işe başladı. Bende çocukları çok sevdigim için bi iki saat çalıştığı kreşe gelmek istedigimi söyledim. İş yeri sahibi kabul etti ve ben 1 günümü kreş de geçirdim. Kreş sahibi çocuklarla iletişimimi çok beğendigi için bana işe başlama teklifin de bulundu. Bende seve seve kabul ettim. (Liseyi yeni bitirmiştim yaz boyu çalıştım.) beni 0 2 yaş grubuna verdiler. Düşün benim çocuklarla ilgili hiçbi bilgim yok ve yanımdaki bayanda orada yemek yapmak için gelmiş onuda hemen 0 2 yaş grubuna almışlar. Yani ikimiz aynı odada çocuklara bakıyorduk. Yemek konusu malesef doğru yemek yemedikleri halde yedi diceksiniz diyorlardı. Ama onun dışında hiç şiddete dair bişey görmedim. Ama yinede aren konuşmayı öğrenmeden asla vermem. Bana derdini anlatacak. Vee en önemlisi kreş de çalışan herkesin diplomasını görmek istedigimi söylicem.
Dedigim gibi konuşmaya başlamadan vermeni tavsiye etmem. Ev işi mantıklı. Hem kamera falanda yerleştirirsin.Hah işte yani şiddeti düşünmek bile istemiyorum ama bunlar bile yeter yani. Bizim de eski komşunun kızı kreşte çalışıyor ve onun annesiyle karşılaştım geçenlerde o da aklımı karşiıltırdı verme kreşe falan diye.
3-4 yaşı beklemeyemem artık yani çalışmam lazım. Kamera zaten olacak, bi tek bakıcının odasında ve banyoda olmayacak ama çocuğu da oraya götürmesi yasak olacak. Yani maddi manevi en uygun çözüm bu gibiDedigim gibi konuşmaya başlamadan vermeni tavsiye etmem. Ev işi mantıklı. Hem kamera falanda yerleştirirsin.
Senin için en iyi çözüm bu ya çalışmıcaksın ki 1 sene daha çalışmazsan sonrasında sen çok zorlanırsın ya da yatılı bakıcı ki bakıcıyı da bikaç ay önceden bulman lazım araştırmalara başla :)3-4 yaşı beklemeyemem artık yani çalışmam lazım. Kamera zaten olacak, bi tek bakıcının odasında ve banyoda olmayacak ama çocuğu da oraya götürmesi yasak olacak. Yani maddi manevi en uygun çözüm bu gibi
Bakıcıya on yargılı yâklasma benceBen de kizimi krese verecektim acikcasi tirstim.Bakicilara da guvenmiyorum annem kanser bakamaz k.valide eleklemenin pesinde eee ne yapacam ben(((((
Sencebi bakici ayni anda iki cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim[/QUOTE]Sence bTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 45377195, member: 615470"]Bende Gökçe 3 yaşına gelince vericem kreşe ama bazen diyorum. Gökçe 3 yaşında iken hamile kalsam 4 yaşında ikinci sıpam olsa. Bakıcı eve gelse ikisine de baksa
Oggretmen oldugum icin fazka ders almayi dusunuyorum onbes saat ders alirim diyorum tum gun olsa ben de krese veremem onbHah işte yani şiddeti düşünmek bile istemiyorum ama bunlar bile yeter yani. Bizim de eski komşunun kızı kreşte çalışıyor ve onun annesiyle karşılaştım geçenlerde o da aklımı karşiıltırdı verme kreşe falan diye.
Gökçe çok küçük olmuyacak ama 4 yaşında falan. Biraz fazla verince bakar bence.gojce yaramaz bi cocuk değilBakıcıya on yargılı yâklasma bence
Sencebi bakici ayni anda iki cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim
Gökçe çok küçük olmuyacak ama 4 yaşında falan. Biraz fazla verince bakar bence.gojce yaramaz bi cocuk değilBakıcıya on yargılı yâklasma bence
Sencebi bakici ayni anda ikiiki cocuk olcak cocuga bakar mi:))) zor bir ihtimal.iyi bir para vermen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?