İyi yapmışın canım. Görümcende anlamış ne güzel. İnşallah diğer sorunlarınızda düzelir.Selam kızlar yazamadım sizlere ama hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. Ben en sonunda görümcem arayıp evliliğinin bitiş noktasında olduğunu ve bundakendisinin ve annesinin de payının olduğunu eşimin eğer annem bizle kalmazsa boşanırız çocuğa da baba sevgisini dede ve dayısı versin dediğini söyledim. İlaveten kv ye ayrı ev olmazsa aynı evde bakmayacağımı ve kendisinin eşim üstündeki baskıcı ve yıpratıcı davranışları yüzünden eşimin psikolojisini bozduğunu ve artık ben çocuk dahil sizleri dahi görmek istemiyor dedim. Eğer bu tutumunuzda devam ederseniz ben bu saatten sonra sadece çocuğumu düşünür ve yaza bu evliliği bitiririm dedim.Ben açık açık ve cesurca bunları anlatınca tavrı hemen değişti ben sizin bu durumda olduğunuzu ve sebep olduğumu bilmiyordum ben boşandım on yıl aradan sonra tekrar eşimle evlendim ama babasız çocuk büyütmek çok zor bilirim kızımın hala psikolojik sorunları var ve benim uzlaşmaz tavırlarım yüzünden evliliğinin bitmesini istemem bu vicdani yükü alamam o yüzden annemi yanımda götüreyim arada size gelsin dedi. Benimle konuştuktan sonra eşimi aramış çok ılımlı konuşmuş annem benimle gelecek siz zaten çalışacaksınız o yalnız kalamaz bugüne kadarki davranışlarımdan ötürü özür diliyorum bundan sonra sana baskı kurmayacsğım ve evliliğinin bitmemesi için elimden geleni yaparım demiş.eşim eve gelince
Anlattı herşeyi çok şaşırdığını ablama bişey olmuş benle ömrümde ilk defa böyle ılımlı konuştu dedi. Olaylar böyle kızlar kv sorunu çözüldü bundan sonra evliliğimizfeki diğer pürüzleri düzeltmeye çalışacağız.
Ben suan 500 veriyorum kendi evinde bakıyor. Arkadaşım 650 veriyor eve geliyor çocuğa bakıyor evi derleyip topluyor akşam yemeğini yapıyor. Birde ogleden sonra 10 yaşındaki kızı da evde oluyor. Nigdede fiyatlar bu şekilde aşağı yukarı. Ben eylülde 600 vermeyi planlıyorum ama henüz görüşmedik henüz eylül deki artışı.Sizi in oralara mi taşınmakfiyatlar gayet uygun:)
Nasıl sevindim anlatamam mükemmel bi çözüm bulmuşsun canım sorunun kaynağına inmişsin evlilikte pürüz bitmez maalesef eşinin lafına da takılma bence çünkü sana durumun vahametini ifade etmek için öyle demiş bence baba sevgisinden mahrum olmasını göze alıp alamayacağını düşünmeni istemiş sadece@Apriori123 canım sanki en iyisi eve bakıcı alman.Ama yatılı bakıcı fikri şahsen itici geliyor bana. Evde bir yabancıyı kabul edemem ben. Tanıdık aracılığıyla Referans alabileceğin bir bakıcı bulsan sanki daha iyi olur. Elif ada hep diyorum ya aradın kız versiyonu diye gerçekten zor bir çocuk yemeği aramaz huysuzlanır çok yaramazdır. Biz iki ay önce bakıcı sitelerine üye olduk birçok kişiyle görüştük gerçekten deneyimli birini bulmak zormuş çünkü yeğenine bakan ben çocuk baktım diyor. Bir çocuğa bakan çok çocuğa baktığını söylüyor.referanslarımız telini ver dediğinde fıss. O yüzden tanıdık olsun dedik ve sonunda çocuk gelişimi mezunu 45 yaşında iki çocuğu olan ve bugüne kadar 6 çocuğa evde bakmış ve kreş öğretmenliği yapmış birini bulduk hemde tam gün 1000 liraya bakacak.Ama üç aylığına yarım gün gelip hazirana kadar benle bakacak elif adaya. Birde tesadüfe bak ki en son baktığı çocuk bizim bu yeni taşıdığımız evdeymiş. Demekki olacağı varmış diyorum. Sende yarım günlüğüne alsan önce sonra tam gün çalıştırsın olmaz mı hem işe başladığında için daha rahat olur.
@Apriori123 canım sanki en iyisi eve bakıcı alman.Ama yatılı bakıcı fikri şahsen itici geliyor bana. Evde bir yabancıyı kabul edemem ben. Tanıdık aracılığıyla Referans alabileceğin bir bakıcı bulsan sanki daha iyi olur. Elif ada hep diyorum ya aradın kız versiyonu diye gerçekten zor bir çocuk yemeği aramaz huysuzlanır çok yaramazdır. Biz iki ay önce bakıcı sitelerine üye olduk birçok kişiyle görüştük gerçekten deneyimli birini bulmak zormuş çünkü yeğenine bakan ben çocuk baktım diyor. Bir çocuğa bakan çok çocuğa baktığını söylüyor.referanslarımız telini ver dediğinde fıss. O yüzden tanıdık olsun dedik ve sonunda çocuk gelişimi mezunu 45 yaşında iki çocuğu olan ve bugüne kadar 6 çocuğa evde bakmış ve kreş öğretmenliği yapmış birini bulduk hemde tam gün 1000 liraya bakacak.Ama üç aylığına yarım gün gelip hazirana kadar benle bakacak elif adaya. Birde tesadüfe bak ki en son baktığı çocuk bizim bu yeni taşıdığımız evdeymiş. Demekki olacağı varmış diyorum. Sende yarım günlüğüne alsan önce sonra tam gün çalıştırsın olmaz mı hem işe başladığında için daha rahat olur.
Ayyy imzanı gördünve aana da bi maşallah yapayım dedimNasıl sevindim anlatamam mükemmel bi çözüm bulmuşsun canım sorunun kaynağına inmişsin evlilikte pürüz bitmez maalesef eşinin lafına da takılma bence çünkü sana durumun vahametini ifade etmek için öyle demiş bence baba sevgisinden mahrum olmasını göze alıp alamayacağını düşünmeni istemiş sadece
İnsallah temiz cikar cnm. Hangi hastaneye gittinKızlar geçen bahsetmiştim ya kolumda ve yüzümde uyusma oluyor filan diye. @hiraysen senle de konuşmuştuk . Dün gittim doktora, kadın muayene etti. Dediki bulgularına göre sorun yok ama böyle durumlarda ms hastalığı akla gelir mr cekelim dedi. Boyunla ilgili problem de olabilirmiş. Önümüzdeki cuma ilaçlı mr çekilecek. 1 gün emzirmemem gerekiyormuş kerem alp nasıl duracak aklım almıyor:/ Acaba emzirmeyi biraksam mi zamanı geliyor diyorum kendi kendime ama yine de içim kötü oluyor. Zor bir gün olacak. İnsallah temiz cikar sonuçlarım.
Masallah şifa olsun oğlumaKızlar ya kerem alp aylardır hatta bir yıldır ağzına kaşar sürmüyordu geçen burada bi arkadaş paylasmisti ya ben de denedim kahvaltıda küp küp doğrayıp kürdan batırdım. Yermisin filan demeden önüne bıraktım bir tane hiç ilgilenmedim aldı yedi sıpa:) bittikce takviye yaptım 10 tane rahat yemistir:)) Çok şükür:) İyi ki varsınız
okadar stresıme değmedi kızım istemiyomuş çocuğu çok kıskançmış baskı yapıyomuş tabi yay burcu sıkıntıya gelemiyoay bende aynı öyle heyecanlanırdım sanırım düşünürken bile midemde bi tuhaflık oluyo:) inşallah arkadaş olmayı becerebiliriz kızımla elbette gözlemlerim ama oda gelip anlatırsa çok güzel olur.
Sabah hemen deneyeceğim çünkü azad da peynir yemiyoKızlar ya kerem alp aylardır hatta bir yıldır ağzına kaşar sürmüyordu geçen burada bi arkadaş paylasmisti ya ben de denedim kahvaltıda küp küp doğrayıp kürdan batırdım. Yermisin filan demeden önüne bıraktım bir tane hiç ilgilenmedim aldı yedi sıpa:) bittikce takviye yaptım 10 tane rahat yemistir:)) Çok şükür:) İyi ki varsınız
Bite karşı önlemini al da saçlar çabuk uzuyor üzülme.biz geçen yaz sıfırladık şimdi upuzun oldu :))Baranın saçlarını doğduğundan beri sadece uclarından aldırıyodum birkaçgündür yolarak kaşıyodu hayatımda ilkdefa eekek berbere girdim acayip kalabalıktı sıra geldi adam bit var acil kesmemiz lazım dedi ben ağlamaya başladım baran zaten hazır ağlamaya sıfıra vurdu yavrum çok çirkin oldu kendine bakıp ağlıyo gitti kıvırcık saçları bende süsleyip gezdirirken meğer bitli çocuk gezdirmişim kendimden bihaber inşaallah çabuk uzar sizin başınıza geldimi?
hepsı olur zamanla rabbim sağlık versınBende taksit taksit anca alıyorum. Daha dolabı yok dekorasyona geçtim :)) biraz daha büyümesini bekliyorum. Normal yatağa geçtiği zaman alcam inşallah dolabı falanda. Zor oluyo ama şimdilik. bizimkine koyuyorum.
inşallah canim. Samsunda anadolu hastanesi var oraya gittim canım. Termeden bir doktor önerdi orayı bakalım hayırlısı.İnsallah temiz cikar cnm. Hangi hastaneye gittin
Canım birkaç gündür kasiyordu diyorsun belki bir yerden yeni geçmiştir.üzülme çabuk uzar inşallah.Baranın saçlarını doğduğundan beri sadece uclarından aldırıyodum birkaçgündür yolarak kaşıyodu hayatımda ilkdefa eekek berbere girdim acayip kalabalıktı sıra geldi adam bit var acil kesmemiz lazım dedi ben ağlamaya başladım baran zaten hazır ağlamaya sıfıra vurdu yavrum çok çirkin oldu kendine bakıp ağlıyo gitti kıvırcık saçları bende süsleyip gezdirirken meğer bitli çocuk gezdirmişim kendimden bihaber inşaallah çabuk uzar sizin başınıza geldimi?
Teşekkür ederiz:)Masallah şifa olsun oğluma
Teşekkür ederim canım.Sabah hemen deneyeceğim çünkü azad da peynir yemiyobu arada çok geçmiş olsun inşallah
Evet sonunda anladı ve büyük bir yük gitti üstümüzden rahatladık. Diğer sorunları da zamanla halledecek inşallahİyi yapmışın canım. Görümcende anlamış ne güzel. İnşallah diğer sorunlarınızda düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?