2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Apriori123 canım sanki en iyisi eve bakıcı alman.Ama yatılı bakıcı fikri şahsen itici geliyor bana. Evde bir yabancıyı kabul edemem ben. Tanıdık aracılığıyla Referans alabileceğin bir bakıcı bulsan sanki daha iyi olur. Elif ada hep diyorum ya aradın kız versiyonu diye gerçekten zor bir çocuk yemeği aramaz huysuzlanır çok yaramazdır. Biz iki ay önce bakıcı sitelerine üye olduk birçok kişiyle görüştük gerçekten deneyimli birini bulmak zormuş çünkü yeğenine bakan ben çocuk baktım diyor. Bir çocuğa bakan çok çocuğa baktığını söylüyor.referanslarımız telini ver dediğinde fıss. O yüzden tanıdık olsun dedik ve sonunda çocuk gelişimi mezunu 45 yaşında iki çocuğu olan ve bugüne kadar 6 çocuğa evde bakmış ve kreş öğretmenliği yapmış birini bulduk hemde tam gün 1000 liraya bakacak.Ama üç aylığına yarım gün gelip hazirana kadar benle bakacak elif adaya. Birde tesadüfe bak ki en son baktığı çocuk bizim bu yeni taşıdığımız evdeymiş. Demekki olacağı varmış diyorum. Sende yarım günlüğüne alsan önce sonra tam gün çalıştırsın olmaz mı hem işe başladığında için daha rahat olur.

@Apriori123 ev işlerinde zorlanabilirsin belki ama bakışıyla görüşüp en azından size yemek yapmasını isteyebilirsin.ev temizliğini de çaplı olarak sadece haftasonu yapar gerekirse ayda bir temizlikçi de alabilirsin eve.

nsy5555
Ama söyle düşün şuan o durumda olsam. En az 500 kreş 500 de bakıcıya versem al sana 1000 lira. Ama eve bakıcı alsam.1000 lira versem. İki çocuğa baksa akşam için yemekte yapsa daha iyi olmaz mı. Tabi sadecr bu henüz düşünce sadece. Öyle biri yok henüz şimdiki bakıcımız eve gelemez onunda ilk okula giden bir kızı var ayrıca 1.5 sene sonra nigdeden taşınma ihtimalleri var. Bakalım zaman ne gösterecek.

İyi yapmışın canım. Görümcende anlamış ne güzel. İnşallah diğer sorunlarınızda düzelir.

Sizi in oralara mi taşınmakfiyatlar gayet uygun:)
Ben suan 500 veriyorum kendi evinde bakıyor. Arkadaşım 650 veriyor eve geliyor çocuğa bakıyor evi derleyip topluyor akşam yemeğini yapıyor. Birde ogleden sonra 10 yaşındaki kızı da evde oluyor. Nigdede fiyatlar bu şekilde aşağı yukarı. Ben eylülde 600 vermeyi planlıyorum ama henüz görüşmedik henüz eylül deki artışı.

Nasıl sevindim anlatamam mükemmel bi çözüm bulmuşsun canım sorunun kaynağına inmişsin evlilikte pürüz bitmez maalesef eşinin lafına da takılma bence çünkü sana durumun vahametini ifade etmek için öyle demiş bence baba sevgisinden mahrum olmasını göze alıp alamayacağını düşünmeni istemiş sadece

Canım öncelikle sevindim düzelmesine, ben özellikle yazmak istemedim o sorununa dair çok hassas bi konuydu benim için de.

Bakıcı için de ben Özbek Türkmen ya da Gürcü yabancı bakıcı düşünüyorum yatılı. Yani türkiye vatandaşı istemiyorum. Genelde yatılı olmak isteyenler sorunlu oluyor burda. Bir de Türklerin pek eyvallahı yol en ufak şeyd insanı yarı yolda bırakıp işten ayrılıyorlar. Ama yabancıların çalışma izinlerini ben alacağım için kafasına göre iş bırakamaz, yoksa izni iptal edilir kaçak olur. Yani biraz bunları da düşünüyorum. Yabancı ile çalışan biçık arkadaşım çok memnun ve onlar da uyanık Türk bakıcılardan sonra yabancı ile çalışmaya karar vermişler

Ayyy imzanı gördünve aana da bi maşallah yapayım dedim

Kızlar ya kerem alp aylardır hatta bir yıldır ağzına kaşar sürmüyordu geçen burada bi arkadaş paylasmisti ya ben de denedim kahvaltıda küp küp doğrayıp kürdan batırdım. Yermisin filan demeden önüne bıraktım bir tane hiç ilgilenmedim aldı yedi sıpa:) bittikce takviye yaptım 10 tane rahat yemistir:)) Çok şükür:) İyi ki varsınız

İnsallah temiz cikar cnm. Hangi hastaneye gittin

Baranın saçlarını doğduğundan beri sadece uclarından aldırıyodum birkaçgündür yolarak kaşıyodu hayatımda ilkdefa eekek berbere girdim acayip kalabalıktı sıra geldi adam bit var acil kesmemiz lazım dedi ben ağlamaya başladım baran zaten hazır ağlamaya sıfıra vurdu yavrum çok çirkin oldu kendine bakıp ağlıyo gitti kıvırcık saçları bende süsleyip gezdirirken meğer bitli çocuk gezdirmişim kendimden bihaber inşaallah çabuk uzar sizin başınıza geldimi?

Masallah şifa olsun oğluma

Ta
okadar stresıme değmedi kızım istemiyomuş çocuğu çok kıskançmış baskı yapıyomuş tabi yay burcu sıkıntıya gelemiyo

Sabah hemen deneyeceğim çünkü azad da peynir yemiyo bu arada çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar

Bite karşı önlemini al da saçlar çabuk uzuyor üzülme.biz geçen yaz sıfırladık şimdi upuzun oldu :))

Hep
Bende taksit taksit anca alıyorum. Daha dolabı yok dekorasyona geçtim :)) biraz daha büyümesini bekliyorum. Normal yatağa geçtiği zaman alcam inşallah dolabı falanda. Zor oluyo ama şimdilik. bizimkine koyuyorum.
hepsı olur zamanla rabbim sağlık versın

İnsallah temiz cikar cnm. Hangi hastaneye gittin
inşallah canim. Samsunda anadolu hastanesi var oraya gittim canım. Termeden bir doktor önerdi orayı bakalım hayırlısı.

Canım birkaç gündür kasiyordu diyorsun belki bir yerden yeni geçmiştir.üzülme çabuk uzar inşallah.
Masallah şifa olsun oğluma
Teşekkür ederiz:)

Sabah hemen deneyeceğim çünkü azad da peynir yemiyo bu arada çok geçmiş olsun inşallah
Teşekkür ederim canım.
Dene kesinlikle, ben öylesine yaptım yemeyeceğine emindim ama yedi:) Hatta gaza gelip haşlanmış yumurta da taktım ama fırlatıp attı onu:)) Yumurtayı sürekli deniyorum ya altın tepside sunsam yine de yemeyecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…