2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ecem çok tatlı ya acıyo mu diyo bide yerım ben onu
Sağol teyzesi aciyormu diyor acıyor diyorum bırakıyor hemen bu akşamda çok mizmizlandi tuvalete gitsem arkamdan babasını getirip kapıyı actirmaya çalıştı sıkıldım bende ece beni uzuyorsun sen böyle yapınca üzülüyorum dedim üzülme dedi bana şok oldum tamam annem uzulmuyorum dedim bana çok duskun oldu hiç ayrılmıyor diş dönemi biraz da grip gibi hassas bir dönemde Barana da geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Doğum günü yapacakmısınız sorulmuşta ben ilkinde çok stres yaptım ki evde olmamasına rağmen içimden hiç gelmiyor yapmak sanırım ufak bir pasta çekirdek aile foto yetecek rabbim nasip ederse
ben de kararsizim canım bu konuda ben doğum günü yapsam az kişi cagirsam bile kalabalık oluruz eşimin kardeşleri yigenleri benim tarafim derken evde oturmaya yer kalmaz telasim çok olur yardım eden kimsemde yok büyük ihtimal ailece kutlarız zaten her pasta aldığımızda ece mum ufluyor ece ece diyor kendi kendine:))

Ne guzel canım ya çok eğlencelidir eminim bende keyfim yerinde olunca evde mezdeke açıp dokturuyorum spor niyetine

Kızlar ya merak ettiğim birşey var ece parkta oynamaktan hiç mutlu olmuyor hatta mutsuz olup beni de mutsuz ediyor bugün sahile gittik eşim dondurma almaya gitti baktım karşıda park var Eceyi goturdum oraya salıncağa binmek istedi salıncakta çocuklar vardı biraz sonra bincez çocuklar var dedim ağladı kaydiraga goturdum kayana kadar ağladı sonra salıncağa bindi birisinin elinde dondurma gordu yine ağlayıp salincaktan inmek istedi bende parktan çıktım bu sefer parka gitmek için ağladı ne yapacagimi şaşırdım onun gibi ağlayan başka bir çocuk daha yoktu parkta ve bunu hep yapıyor ağlamak için birşeyler buluyor kaydiraktan kayıyor arkasından başka bir çocuk kayinca sinirlenip ağlıyor salıncağa biniyor inmek istiyor başka bir çocuk binince yine ağlıyor bugün sirtim ter içinde kaldı yuzumden terler aktı niye böyle yapıyor inşallah geçici bir durumdur uyumsuz bir çocuk bizim gibi olan varmı

Öksürük uyutmuyo baranı uyandı acıl ne yapabılırım bu gecelik en azından? Sabah dr a kadar

Öksürük uyutmuyo baranı uyandı acıl ne yapabılırım bu gecelik en azından? Sabah dr a kadar
Canım burnu tikaniktir büyük ihtimalle evde serum fizyolojik varsa onu yap rahatlatır coldmix varsa yastığına bir damla damlat rahat nefes almasını sağlar içerse ıhlamur elma kabuğu kaynat birkaç damla limon birazda bal katip icirebilirsin ecenin de burnu tıkanık bugün az az öksürmeye başladı burnunu açtım yastığını yukselttim biraz uyuyor bunları deneyebilirsin inşallah çabuk atlatır

Sağol canım En zoru burun acmak gün içindede bir kaç defa yaptım diğerlerınıde yaptım dünden beride prospan verıuorum yeterli olmadı bu geceyi hayırlısıyla atlatalım

Park benım korkulu ruyam hiçbir oyuncakla ilgilenmiyor arkasına bile bakmadan koşuyor sadece bizim sitede futbol sahası var anneler kapısını kilitliyor tel örgülerle kapalı çocuklar içerde koşup duruyorlar tek rahat ettığım yer orası belki sizinki gecici bir durumdur

B

ben daha hiç kefır ve bıldırcın yumurtası kullanmadım maşallah sen çok çeşit verıyosun afıyet olsun canım
Yoğurt süt yemeyince ne vereceğimi şaşıtdım canım mecbur deniyorum
Kuran-ı Kerim cuzlarınızı tekrar hatırlatayım dedim bitıren oldumu?
aa dağıttık mı ben kaçırmışım

bizim parklarda zorlu geçiyo. Bir türlü doymuyo parka bıraksan orda yatacak. Her gün çıkarıyorum en az bir saat de kalıyoruz ama zorla ağlayarak eve getiriyorum. Dün bi parka gittik 2 saat oynadık yüne de ağlama krizine girmiş bi şekilde anca çıktık. Onun öncesinde de 2 saattir dışarıda dinozorlar parkında dolaştı bi de. Eşim bi yandan bu çocuk niye ağlıyo başka hiç bi çocuk ağlamıyo diye yanımda dır dır ediyo. Zar zor sakinleştirdim.
Bir de aksi gibi evin önü park. Her evden çıkışımız olay oluyo. Hava soğukken anlatıyodum bak hiç bebek yok hava soğuk falan diye. O zaman çıtını çıkarmıyodu. Şimdi çocukları da görünce hiç zaptedemez oldum.

Gecen aksam ayagimi koltugun kenarina vurdum acidan agladm hira geldi bana aglamaaa dedi snra islak mendli alip gozumu sildi snrda noldu dedi. :))

Hira parki hic sevmiyo kske oda sevse birkere sallanmadi bile dha sadece otrtabildim salincaga bikackere resm cekeblmek icn. Korkuyo inmek istiyo. Kayaktanda korkuyodu ona alismaya basladi. Avm lerdeki jetonlulardanda korkuyo otrmak bile istemiyo. Kackere jeton yaktm :)
Bn dha hevesliyim
İsin garibi yaramaz ve hareketli nrmalde bunlrdan korkmasi tuhaf. Evde koltuklarin tepesinde zipliyo
Ben parka goturuyorm o ozgurce yuruyup milletn cocguna sarilmayi tercih ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…