2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.
emzirmeyi bıraktırmak bana büyük bir travma gini geliyor sanki tüm özel oluşum kaybolacak sıradanlaşıcam gibi hissediyorum bu yaz kesin bıraktırmalıyım tabi ama zor olucak eminim

inşallah bundan sonrası hep çok güzel olsun

bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)

canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçta
hem senin sorun belli galiba şu abur cubur işi onu bi kes bakalım kesin fayda eder

Eşim oyuncu annenin sayfasını beğenmiş gönderilere falan bakıyodu dün. Mantı açtığı fotoyu görmüş. Sen bi çocukla çorbayı zor yapıyosun kadın 3 çocukla mantı açıyo diyo :)
Sonra da kadının bi fotosunu açmış saçları çok güzel duruyo. Ben böyle yapamıyorum. az daha kısa kestirsem benim ki de böyle olur mu acaba dedi. Koptum resmen

Deseydin o yapıyor temizliği başkası hallediyor, bildiğim kadarıyla yardımcısı var

Yarin eminonune dogm.gnu malzemeleri almaya gidicem hemde hirayla hakkimda hayirlisi :))
allah yardımcın olsun :)

Kitaplaarı imzalarken foto çekmiş iple çekiorum gelmesini, sen de sipariş vermiştin değil mi
eşime söylemiştim sipariş et hemen diye ama kesin unutmuştur bi daha hatırlatıyım:) konyaya da gelicem yazmıştı bende onu bekliyorum gitcem inşallah

Yarin eminonune dogm.gnu malzemeleri almaya gidicem hemde hirayla hakkimda hayirlisi :))
allah yardımcın olsun :)

Kitaplaarı imzalarken foto çekmiş iple çekiorum gelmesini, sen de sipariş vermiştin değil mi
eşime söylemiştim sipariş et hemen diye ama kesin unutmuştur bi daha hatırlatıyım:) konyaya da gelicem yazmıştı bende onu bekliyorum gitcem inşallah

cumartesi parka gittik mirayı salıncakta sallıyodum hemen yan salıncakda da başka bir bebek vardı ananesiyle gelmiş neyse kadıncağız küt geldi miraya çubuk kraker verdi bişi diyemedim baya da yaşlıydı kalbi kırılsın istemedim yanımda su da yoktu inşallah boğazına takılmaz diye dua ettim neyseki bişi olmadı sonra ne kadarlık diye sordu 20 aylık dedim hay maşallah dedi (yani düşünün miraya dedi ) kendi torunu 18 aylıkmış bizimki ufak fln demeye başladı nası kaçacağımı şaşırdım hep beni buluyo ya ayy daha küçük yada göz belerterek maşallah
ben sormuyorum kimseye ilgilenmiyorum kendi çocuğumla meşgulüm derdim mutlu etmek ah şu insanlar bi bıraksa başkası kaç kilo almış ne yemiş ne kdr konuşmuş kendininkinden büyükmüymüş küçük mü kalmış

Ayy evet azadı hiç tutamam :) zaten fazlası böbrekleri de yoruyormuş, haftada bir vermeye karar verdim

Evet canım ya Kaarım kesinleşti, yatılı yabancı bakıcı

Ben de öyle öBek Türkmen ya da Gürcü bakıcam. Yani Türk'lere bu konuda güvenemiyorum. Çünkü buranın vatandaşısın ne diye başkasında yatılı kalıyorsun. Yani ailen eşin dostun yok mu? Bi de bi gün çekip gitmek istese bi dk tutamam. Ama yabancıyı biliyorsun burda kimsesi yok diye yatılı iş yapıyor. Yine çıkmak istese çalışma iznini iptal edeceğin için kaçak olacak Türkiye'de o yüzden kolay yarı yolda da bırakamaz.

Azad da millet salıncaktaysa onları indirtene kadar ağlar, binince de iki sallanıp ve hareket halindeyken salıncağın önündeki güvenliği kaldırıyor. Bubu oyuna çevirdi. O yüzden korkuyorum bindirmiyorum salıncağa.

Ayyy şu an mutluluktan ağlayacam azad tam 6 küp kaşar yedi daha 4 küp daha var. Demek kahvaltıların böyle kokteyl havasında geçmesi gerekiyormuş Allah razı olsun fayika 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Bizim saf da aynısı :)) korkuyo o jetonlulardan ki ben de şaşırıyorum Nasıl korkar diye :))) parklarda da aynı deli dana gibi milletin çocuğunun peşin den koşuyor

Gökçe hanıma böyle hitab etmen gerekiyor demekki canım:) Sevgi kelebeği yaa:)) Bizimkiler herif tabi kürdan gayet etkili oluyor:)))
Gecen aksam ayagimi koltugun kenarina vurdum acidan agladm hira geldi bana aglamaaa dedi snra islak mendli alip gozumu sildi snrda noldu dedi. :))
Kıyamam yaa çok tatlı:)) Kerem alp de ben üzülünce filan elini yanagima koyup anne geçti geçti diyor:)

Teşekkür ederim canım, inşallah birşeyim yoktur. Ben de yaz başında düşünüyorum. Bi iki yaş olsun hele

Ya ben bile koptum, çok yaşayın siz :)))

K kaapi benim bir arkadaşa da ms şüphesi kondu, kız 2 ay bayağı yıprandı, sonra bir şey çıkmadı, inşallah sende de bir sıkıntı çıkmaz...

Allah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam

oyy kuzum ya ne tatlılar :)
Okuyunca bende kolumdaki beni gösterdim gökçeye napcak diye vurdu kaçtı sıpa

Allah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam
patates kızartması sevmeyen tek çocuk sanıyodum bende. Sürekli aynı şeyleri yapıyorum bişey yemiyo bana da gına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…