- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.Kızlar geçen bahsetmiştim ya kolumda ve yüzümde uyusma oluyor filan diye. @hiraysen senle de konuşmuştuk . Dün gittim doktora, kadın muayene etti. Dediki bulgularına göre sorun yok ama böyle durumlarda ms hastalığı akla gelir mr cekelim dedi. Boyunla ilgili problem de olabilirmiş. Önümüzdeki cuma ilaçlı mr çekilecek. 1 gün emzirmemem gerekiyormuş kerem alp nasıl duracak aklım almıyor:/ Acaba emzirmeyi biraksam mi zamanı geliyor diyorum kendi kendime ama yine de içim kötü oluyor. Zor bir gün olacak. İnsallah temiz cikar sonuçlarım.
inşallah bundan sonrası hep çok güzel olsunSelam kızlar yazamadım sizlere ama hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. Ben en sonunda görümcem arayıp evliliğinin bitiş noktasında olduğunu ve bundakendisinin ve annesinin de payının olduğunu eşimin eğer annem bizle kalmazsa boşanırız çocuğa da baba sevgisini dede ve dayısı versin dediğini söyledim. İlaveten kv ye ayrı ev olmazsa aynı evde bakmayacağımı ve kendisinin eşim üstündeki baskıcı ve yıpratıcı davranışları yüzünden eşimin psikolojisini bozduğunu ve artık ben çocuk dahil sizleri dahi görmek istemiyor dedim. Eğer bu tutumunuzda devam ederseniz ben bu saatten sonra sadece çocuğumu düşünür ve yaza bu evliliği bitiririm dedim.Ben açık açık ve cesurca bunları anlatınca tavrı hemen değişti ben sizin bu durumda olduğunuzu ve sebep olduğumu bilmiyordum ben boşandım on yıl aradan sonra tekrar eşimle evlendim ama babasız çocuk büyütmek çok zor bilirim kızımın hala psikolojik sorunları var ve benim uzlaşmaz tavırlarım yüzünden evliliğinin bitmesini istemem bu vicdani yükü alamam o yüzden annemi yanımda götüreyim arada size gelsin dedi. Benimle konuştuktan sonra eşimi aramış çok ılımlı konuşmuş annem benimle gelecek siz zaten çalışacaksınız o yalnız kalamaz bugüne kadarki davranışlarımdan ötürü özür diliyorum bundan sonra sana baskı kurmayacsğım ve evliliğinin bitmemesi için elimden geleni yaparım demiş.eşim eve gelince
Anlattı herşeyi çok şaşırdığını ablama bişey olmuş benle ömrümde ilk defa böyle ılımlı konuştu dedi. Olaylar böyle kızlar kv sorunu çözüldü bundan sonra evliliğimizfeki diğer pürüzleri düzeltmeye çalışacağız.
bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)Baranın saçlarını doğduğundan beri sadece uclarından aldırıyodum birkaçgündür yolarak kaşıyodu hayatımda ilkdefa eekek berbere girdim acayip kalabalıktı sıra geldi adam bit var acil kesmemiz lazım dedi ben ağlamaya başladım baran zaten hazır ağlamaya sıfıra vurdu yavrum çok çirkin oldu kendine bakıp ağlıyo gitti kıvırcık saçları bende süsleyip gezdirirken meğer bitli çocuk gezdirmişim kendimden bihaber inşaallah çabuk uzar sizin başınıza geldimi?
canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçtaKızlar bugün disaridaydik eşim bir fotografimi çekti boydan bir baktım aman Allahım bu benmiyim dedim eşime demedim tabiki kendi kendime kalcalarim genişlemiş yüzüm değişmiş acilen rejime başlıyorum bu kez çok kararliyim kendimi hiç böyle görmemiştim
Deseydin o yapıyor temizliği başkası hallediyor, bildiğim kadarıyla yardımcısı varEşim oyuncu annenin sayfasını beğenmiş gönderilere falan bakıyodu dün. Mantı açtığı fotoyu görmüş. Sen bi çocukla çorbayı zor yapıyosun kadın 3 çocukla mantı açıyo diyo :)
Sonra da kadının bi fotosunu açmış saçları çok güzel duruyo. Ben böyle yapamıyorum. az daha kısa kestirsem benim ki de böyle olur mu acaba dedi. Koptum resmen
Dedim zaten bir ton laf. Dediğine diyeceğine pişman olduDeseydin o yapıyor temizliği başkası hallediyor, bildiğim kadarıyla yardımcısı var
Kitaplaarı imzalarken foto çekmiş iple çekiorum gelmesini, sen de sipariş vermiştin değil miDedim zaten bir ton laf. Dediğine diyeceğine pişman oldu
evet canım mira eskisi gibi deil oyun istiyo hep zaten bir haftadır da derslerim başladı onunla meşgulüm kalan vakitte elime tel alınca da eşim istemiyo zaten çok taktı ig ye gözüne batmiyim diyorum :)@minnakkartal sen bu ara igye az foto koyuyorsungözümden kaçmadı
allah yardımcın olsun :)Yarin eminonune dogm.gnu malzemeleri almaya gidicem hemde hirayla hakkimda hayirlisi :))
eşime söylemiştim sipariş et hemen diye ama kesin unutmuştur bi daha hatırlatıyım:) konyaya da gelicem yazmıştı bende onu bekliyorum gitcem inşallahKitaplaarı imzalarken foto çekmiş iple çekiorum gelmesini, sen de sipariş vermiştin değil mi
allah yardımcın olsun :)Yarin eminonune dogm.gnu malzemeleri almaya gidicem hemde hirayla hakkimda hayirlisi :))
eşime söylemiştim sipariş et hemen diye ama kesin unutmuştur bi daha hatırlatıyım:) konyaya da gelicem yazmıştı bende onu bekliyorum gitcem inşallahKitaplaarı imzalarken foto çekmiş iple çekiorum gelmesini, sen de sipariş vermiştin değil mi
Ayy evet azadı hiç tutamam :) zaten fazlası böbrekleri de yoruyormuş, haftada bir vermeye karar verdimNormalde zaten hateketli olan çocuklara bıldırcın yumurtasını haftada 1 veya 2 kere verin demiştidr hayri gözlükgiller diye bi doktor kalorisi değeri daha yüksek oldupundan enerji yapıyo heralde
Dedeside betüle yedirmeye çalışıyo ben haftada iki kereye müsade ediyorum zaten hiç yerinde durmuyo hiç tutamıcam sonra diye :)
Evet canım ya Kaarım kesinleşti, yatılı yabancı bakıcı@Apriori123 canim azad icin en mantiklisi iyi bi bakici bulman bence kres olmaz.
Bende eylulde kizimi krese gondersem mi acaba diye dusunuyordum ki senin yazini okuyunca vazgectim. Birde benim cevremde cok yakin bi tanidigim var kadin ilkokul mezunu orta ve liseyi disardan açıköğretim okudu lise son sinifta mezun olmadan birakti okulu. Lisede cocuk gelisimi bolumunu okuyordu. Su an 33 yasinda hic tecrubesi yok diploması yok özel bi kreste ise başlamış 3_4 yaş grubu cocuklara ogretmenlik yapıyormuş. Şok oldum eğitimsiz olanlara cocuk emanet etmek
Krese karsi onyargili oldum hepsi boyle mi acaba diyorum.
Artik bende seneye naparim bilmiyorum
Ben de öyle öBek Türkmen ya da Gürcü bakıcam. Yani Türk'lere bu konuda güvenemiyorum. Çünkü buranın vatandaşısın ne diye başkasında yatılı kalıyorsun. Yani ailen eşin dostun yok mu? Bi de bi gün çekip gitmek istese bi dk tutamam. Ama yabancıyı biliyorsun burda kimsesi yok diye yatılı iş yapıyor. Yine çıkmak istese çalışma iznini iptal edeceğin için kaçak olacak Türkiye'de o yüzden kolay yarı yolda da bırakamaz.İmkan dahilinde yatılı bakıcı en doğru karar diye düşünüyorum hayırlısı olsun iyilerle karsılastırsın rabbim.çalıştığım zaman kızım küçükken yatılı özbek kadınla büyüdü üstelik babannesıde vardı o zaman kamera hiç düşünmedik sende kamera koyarsın izlersın çok mantıklı baranda hiç calışmadım güzdüz yardımcım vardı gecede olsun istedım yabancı olmasın dedım türklerden de gece kalacak birini bulamadım özellikle ilk zamanlar gece cok zordu premature bebek ve süt sağarak gecti biri elimin önünde olsaydı iyiy olurdu kısmet sen türk bılurmusun bilmiyorum yabancılar daha kaliteli diye düşünüyorum
Azad da millet salıncaktaysa onları indirtene kadar ağlar, binince de iki sallanıp ve hareket halindeyken salıncağın önündeki güvenliği kaldırıyor. Bubu oyuna çevirdi. O yüzden korkuyorum bindirmiyorum salıncağa.Kızlar ya merak ettiğim birşey var ece parkta oynamaktan hiç mutlu olmuyor hatta mutsuz olup beni de mutsuz ediyor bugün sahile gittik eşim dondurma almaya gitti baktım karşıda park var Eceyi goturdum oraya salıncağa binmek istedi salıncakta çocuklar vardı biraz sonra bincez çocuklar var dedim ağladı kaydiraga goturdum kayana kadar ağladı sonra salıncağa bindi birisinin elinde dondurma gordu yine ağlayıp salincaktan inmek istedi bende parktan çıktım bu sefer parka gitmek için ağladı ne yapacagimi şaşırdım onun gibi ağlayan başka bir çocuk daha yoktu parkta ve bunu hep yapıyor ağlamak için birşeyler buluyor kaydiraktan kayıyor arkasından başka bir çocuk kayinca sinirlenip ağlıyor salıncağa biniyor inmek istiyor başka bir çocuk binince yine ağlıyor bugün sirtim ter içinde kaldı yuzumden terler aktı niye böyle yapıyor inşallah geçici bir durumdur uyumsuz bir çocuk bizim gibi olan varmı
Ayyy şu an mutluluktan ağlayacam azad tam 6 küp kaşar yedi daha 4 küp daha var. Demek kahvaltıların böyle kokteyl havasında geçmesi gerekiyormuşKürdanı denedim yemedi. Kaşarı da beyaz peyniri de koydum ama oyuna çevirdi kürdanı çıkarıp bayırmaya çalıştı.
Kaşarı rendeleyip tabağa kalp şeklinde şekil yaptım birer birer alıp yedi baya :)
Bizim saf da aynısı :)) korkuyo o jetonlulardan ki ben de şaşırıyorum Nasıl korkar diye :))) parklarda da aynı deli dana gibi milletin çocuğunun peşin den koşuyorHira parki hic sevmiyo kske oda sevsebirkere sallanmadi bile dha sadece otrtabildim salincaga bikackere resm cekeblmek icn. Korkuyo inmek istiyo. Kayaktanda korkuyodu ona alismaya basladi. Avm lerdeki jetonlulardanda korkuyo otrmak bile istemiyo. Kackere jeton yaktm :)
Bn dha hevesliyim
İsin garibi yaramaz ve hareketli nrmalde bunlrdan korkmasi tuhaf. Evde koltuklarin tepesinde zipliyo
Ben parka goturuyorm o ozgurce yuruyup milletn cocguna sarilmayi tercih ediyo
yarasın Azad'a:)Ayyy şu an mutluluktan ağlayacam azad tam 6 küp kaşar yedi daha 4 küp daha var. Demek kahvaltıların böyle kokteyl havasında geçmesi gerekiyormuşAllah razı olsun fayika 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Gökçe hanıma böyle hitab etmen gerekiyor demekki canım:) Sevgi kelebeği yaa:)) Bizimkiler herif tabi kürdan gayet etkili oluyor:)))Kürdanı denedim yemedi. Kaşarı da beyaz peyniri de koydum ama oyuna çevirdi kürdanı çıkarıp bayırmaya çalıştı.
Kaşarı rendeleyip tabağa kalp şeklinde şekil yaptım birer birer alıp yedi baya :)
Kıyamam yaa çok tatlı:)) Kerem alp de ben üzülünce filan elini yanagima koyup anne geçti geçti diyor:)Gecen aksam ayagimi koltugun kenarina vurdum acidan agladm hira geldi bana aglamaaa dedi snra islak mendli alip gozumu sildi snrda noldu dedi. :))
Teşekkür ederim canım, inşallah birşeyim yoktur. Ben de yaz başında düşünüyorum. Bi iki yaş olsun helecanım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.
emzirmeyi bıraktırmak bana büyük bir travma gini geliyor sanki tüm özel oluşum kaybolacak sıradanlaşıcam gibi hissediyorum bu yaz kesin bıraktırmalıyım tabi ama zor olucak eminim
inşallah bundan sonrası hep çok güzel olsun
bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)
canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçta
hem senin sorun belli galiba şu abur cubur işi onu bi kes bakalım kesin fayda eder
Ya ben bile koptum, çok yaşayın siz :)))Eşim oyuncu annenin sayfasını beğenmiş gönderilere falan bakıyodu dün. Mantı açtığı fotoyu görmüş. Sen bi çocukla çorbayı zor yapıyosun kadın 3 çocukla mantı açıyo diyo :)
Sonra da kadının bi fotosunu açmış saçları çok güzel duruyo. Ben böyle yapamıyorum. az daha kısa kestirsem benim ki de böyle olur mu acaba dedi. Koptum resmen
Boz gtsin valla. Bnde veriyorm kizartma yiyo haslanmis yemiyo. Veriyorm bende napiyimAllah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam
oyy kuzum ya ne tatlılar :)dün akşam patates kızartırken elimi yaktım bütün gece mira uff uff uff uff diyip elimi öptübide diğer elimin üzerindeki beni farketti pişş pişş diyip silip durdu her halleri başka güzel dedikleri buymuş demek
patates kızartması sevmeyen tek çocuk sanıyodum bende. Sürekli aynı şeyleri yapıyorum bişey yemiyo bana da gına geldi.Allah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam
Mira'yı özlediğin kadarhayatım boyunca hiçkimseyi hiçbişiyi o kdr özlediğimi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?