2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben yumurtayı yoğurtla karıştırıp veriyorum yiyor. Bugün de bıldırcın yumurtası aldık yarın onu vercem

Sağol canım iyiki varsınız beni burda düşünen benimle üzülen sizlerin varlığı beni güçlendiriyor. Hepinizden allah razı olsun.

Canım inşallah temiz çıkar sonuçlar iyi haberlerini bekliyoruz. Keremalp te sıkıntı çıkarmaz umarım:/
Çook sevindim. İyi ki konuşmuşsun vicdanlıymış demekki. İnşallah diğer sorunlarda hallolur :)
yarın mutlaka deniycem. Benim ki kesin yemez diye denememiştim okuyunca. Gerçi kaşarı yine yiyeceğini sanmıyorum ama beyaz peynirle deniyeyim

oy kuzum ya nasıl kaşınmıştır. Gitmiştir inşallah tanamen

Canım inşallah temiz çıkar sonuçların memeyi de eğer kararliysan biraktir ama kararsizsan hiç biraktirma çünkü kararsız olduğunda hemen pişman olup vazgeciyorsun ben de öyle oldu ama ben köpek disleri çıktıktan sonra biraktirma yı dusunuyorum iki yaşını beklemeyecegim
Çözüme kavusturdugunuz için sevindim canım İnsallah diğer sorunlarınızı da cozersiniz
Bencede canım bakıcı daha isabetli bir karar ben senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım krese biraz daha büyüyunce gider
Ece de yemiyor peynir umudum yok almadığım peynir kalmadı kaşar da vermiştim yememisti ama kurdanla yer belki
Geçmiş olsun canım olsun yine uzar saçları
Ta

okadar stresıme değmedi kızım istemiyomuş çocuğu çok kıskançmış baskı yapıyomuş tabi yay burcu sıkıntıya gelemiyo
bende yay burcuyum hiç sıkıntıya gelemiyorum:))

Haftada bir iki kere ver cnm alerji yapiyo fazlasi
Haaa onu bilmiyordum sağol

@Akaibu ask olsun yazdik o kadar denemedin mi ben ilk gun oylesine yedi sandim ama kurdanla gayet yiyor kasari artık @Apriori123 senin kuzu da sever insallah
K kaapi o arkadaş bendim
Kasari kurdana batirin yiyiniz yediriniz:)
İnşallah yarın ilk iş deniycem

Burdan da iyice gaza geldim Kararım kesinleşti

Kızlar bugün disaridaydik eşim bir fotografimi çekti boydan bir baktım aman Allahım bu benmiyim dedim eşime demedim tabiki kendi kendime kalcalarim genişlemiş yüzüm değişmiş acilen rejime başlıyorum bu kez çok kararliyim kendimi hiç böyle görmemiştim

Haaa onu bilmiyordum sağol

İnşallah yarın ilk iş deniycem

Burdan da iyice gaza geldim Kararım kesinleşti
Canım gurme bebekte okumuştum ben de bıldırcın yumurtası normal yumurtaya gore daha kuvvetli olduğu için böbrekler de atılımı zor oluyormuş bencede hergun verme ne sıklıkta verilir bilmiyorum ama internetten bir bak istersen

@Akaibu ask olsun yazdik o kadar denemedin mi ben ilk gun oylesine yedi sandim ama kurdanla gayet yiyor kasari artık @Apriori123 senin kuzu da sever insallah
K kaapi o arkadaş bendim
benim sıpa kaşarı yiyemez ki sert ya :) ama beyaz peyniri denemek aklıma gelmemişti bende onu öyle keser denerim. İnşallah yer.
Bu arada artık kek çorba ne varsa hepsini kefirle yapıyorum
Benim tanelerde büyümeye başladı baya :)

Haftada iki dedi hiraysen de bi araştırayım. Çk faydalıymış. Bi de küçük ya yumurta azad naz caz yapana kadar tıkıştırırım ben onu ağzına

inşallah canim, çok sağol.

K kaapi o arkadaş bendim
Çok sağol canım gerçekten şok oldum yeyince. Çok fena bu bidiklar işlerine geldi mi yiyorlarmis da iş bizi ugrastirmak:))

Çok sağol canım inşallah temiz cikar. Memeyi bırakma konusunda emin değilim ne kadar yorulsam da haziran kadar emzirmek istiyorum bakalım

Haftada iki dedi hiraysen de bi araştırayım. Çk faydalıymış. Bi de küçük ya yumurta azad naz caz yapana kadar tıkıştırırım ben onu ağzına
Evet canım yedirmesi daha kolay olur:)ben büyük oğluma vermiştim küçükken yumurta yemiyor diye ama ne sıklıkta veriyordum hatırlayamadım Dr verebilirsin demişti
o zaman haziranda biraktir canım daha kararlı şekilde biraktirirsin

Deme öyle deme, daha süper olmak istiyorsan rejim yap tabi ama bu halinde de supersin fıstık gibisin sen

Deme öyle deme, daha süper olmak istiyorsan rejim yap tabi ama bu halinde de supersin fıstık gibisin sen
Yok canım ya gerçekten kilo aldım bayağı pantolonlarima zor giriyorum eşime sordum az önce ben yorum yapmayayim dedi yap illa dedim aldin göbek yanlarin kalcalarin daha fazla oldu dedi oysaki ben sadece gobegim var sanıyordum

@Akaibu kefir ile kek mi nasıl oluyor ki
yoğurt ya da süt koyuyoruz ya onun yerine direk kefir koydum canım.
Geçen bi ara unutmuşum fazla bekledi ekşi oldu kefir. Gökçe de içmedi dökmeye de kıyamayınca kek yapayım dedim. Bi yerde görmüştüm yapıldığınıda. 1 su bar. Yoğurt koyuyodum hep kefir koydum. Tadında da bi değişiklik yoktu aynıydı.
Hatta cevizli ruşeymli falan muffin gibi yapıp buzluğa attım. Bi yere giderken gökçe için yanıma alıp yediriyorum hazır bişeyler almaktansa iyi oluyo

Bugün bir deneme yapalım dedik kerem alp i emzirmeden ne kadar tutabiliriz dahası uyutabilir miyiz diye. Cuma günü birden bocalamayalim diye. Kıyamam kuzuma içim bir tuhaf şu an. Çok kötü bir hismis. Öğleden beri emzirmedim hiç. İlk üç dört saat oyaladik surekli bi ara çok tutturdu annecim meme uff olmuş biraz iyilessin vericem dedim süt ısıttım içine az salep koydum. hiç almadığı biberona koydum. Biraz oyunla filan içti onu. Adapte olamadı tabi önce döküldü birazı ağzından:) Büyümüş benim oğlum maşallah yaa beni anladı resmen çocuğum ağlamak istiyorum düşündükçe... Biraz zaman sonra çorba icirdim. ben ortalıktan kayboldum yarım saat, babası uyutmus ayağında sallayıp. Bugün basardiysak cuma günü de başarırız inşallah kızlar. Bu gece birşeyi daha anlamış oldum. Emzirmeyi bırakmak beni keremalpten daha çok yaralayacak. O unutup gidecek yaş itibari ile ama ben hep hatirlayacağım. Ağlamaklı hallerdeyim. Allahım beni yavrumdan ayirmasin tabiki bütün anneleri de... Sağlık olsun hepimize. İyi geceler canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…