- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
aynenMira'yı özlediğin kadar
Park benım korkulu ruyam hiçbir oyuncakla ilgilenmiyor arkasına bile bakmadan koşuyor sadece bizim sitede futbol sahası var anneler kapısını kilitliyor tel örgülerle kapalı çocuklar içerde koşup duruyorlar tek rahat ettığım yer orası belki sizinki gecici bir durumdur
Yoğurt süt yemeyince ne vereceğimi şaşıtdım canım mecbur deniyorum
aa dağıttık mı ben kaçırmışım
bizim parklarda zorlu geçiyo. Bir türlü doymuyo parka bıraksan orda yatacak. Her gün çıkarıyorum en az bir saat de kalıyoruz ama zorla ağlayarak eve getiriyorum. Dün bi parka gittik 2 saat oynadık yüne de ağlama krizine girmiş bi şekilde anca çıktık. Onun öncesinde de 2 saattir dışarıda dinozorlar parkında dolaştı bi de. Eşim bi yandan bu çocuk niye ağlıyo başka hiç bi çocuk ağlamıyo diye yanımda dır dır ediyo. Zar zor sakinleştirdim.
Bir de aksi gibi evin önü park. Her evden çıkışımız olay oluyo. Hava soğukken anlatıyodum bak hiç bebek yok hava soğuk falan diye. O zaman çıtını çıkarmıyodu. Şimdi çocukları da görünce hiç zaptedemez oldum.
Hira parki hic sevmiyo kske oda sevsebirkere sallanmadi bile dha sadece otrtabildim salincaga bikackere resm cekeblmek icn. Korkuyo inmek istiyo. Kayaktanda korkuyodu ona alismaya basladi. Avm lerdeki jetonlulardanda korkuyo otrmak bile istemiyo. Kackere jeton yaktm :)
Bn dha hevesliyim
İsin garibi yaramaz ve hareketli nrmalde bunlrdan korkmasi tuhaf. Evde koltuklarin tepesinde zipliyo
Ben parka goturuyorm o ozgurce yuruyup milletn cocguna sarilmayi tercih ediyo
Sizinkiler de huysuzluk yapıyormuş parkta akaibu nun Gokcesi dışında hepsi hemen hemen ayniymis bende parkta Eceden başka ağlayan mutsuz çocuk görmediğim için neden böyle yapıyor diye düşünüyordum belki biraz daha büyüyunce daha keyif alırlarAyy evet azadı hiç tutamam :) zaten fazlası böbrekleri de yoruyormuş, haftada bir vermeye karar verdim
Evet canım ya Kaarım kesinleşti, yatılı yabancı bakıcı
Ben de öyle öBek Türkmen ya da Gürcü bakıcam. Yani Türk'lere bu konuda güvenemiyorum. Çünkü buranın vatandaşısın ne diye başkasında yatılı kalıyorsun. Yani ailen eşin dostun yok mu? Bi de bi gün çekip gitmek istese bi dk tutamam. Ama yabancıyı biliyorsun burda kimsesi yok diye yatılı iş yapıyor. Yine çıkmak istese çalışma iznini iptal edeceğin için kaçak olacak Türkiye'de o yüzden kolay yarı yolda da bırakamaz.
Azad da millet salıncaktaysa onları indirtene kadar ağlar, binince de iki sallanıp ve hareket halindeyken salıncağın önündeki güvenliği kaldırıyor. Bubu oyuna çevirdi. O yüzden korkuyorum bindirmiyorum salıncağa.
Ayyy şu an mutluluktan ağlayacam azad tam 6 küp kaşar yedi daha 4 küp daha var. Demek kahvaltıların böyle kokteyl havasında geçmesi gerekiyormuşAllah razı olsun @feyena 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Bizim saf da aynısı :)) korkuyo o jetonlulardan ki ben de şaşırıyorum Nasıl korkar diye :))) parklarda da aynı deli dana gibi milletin çocuğunun peşin den koşuyor
mira parka gidince çok mutlu oluyo bizim sorunumuzda parktan ayrılmak saatlerce sallansa kaysa dooymuyo sanki geleli beş dakika olmuş gibi giderken yaygarayı basıyo ayrılmaya ikna etme işini çözmeliyimSizinkiler de huysuzluk yapıyormuş parkta akaibu nun Gokcesi dışında hepsi hemen hemen ayniymis bende parkta Eceden başka ağlayan mutsuz çocuk görmediğim için neden böyle yapıyor diye düşünüyordum belki biraz daha büyüyunce daha keyif alırlar
Çok tatlılar ya biz onlara kiyamiyoruz onlarda bizeGecen aksam ayagimi koltugun kenarina vurdum acidan agladm hira geldi bana aglamaaa dedi snra islak mendli alip gozumu sildi snrda noldu dedi. :))
Sağol canım şu anda ideal kilomdan fazlayim biraz yani pantolinlarim dar geliyor ben hep kışın kilo alıyordum ama 62 yı geçmiyordu simdi 64 hatta 65 i zorluyor zaman zaman biraz dikkat etmem lazımcanım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.
emzirmeyi bıraktırmak bana büyük bir travma gini geliyor sanki tüm özel oluşum kaybolacak sıradanlaşıcam gibi hissediyorum bu yaz kesin bıraktırmalıyım tabi ama zor olucak eminim
inşallah bundan sonrası hep çok güzel olsun
bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)
canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçta
hem senin sorun belli galiba şu abur cubur işi onu bi kes bakalım kesin fayda eder
afiyet olsun Azad a bende veriyorum canım ece seviyor zaten abilerini gorunce o da istiyor yiyiyorAllah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam
Çok tatlılar ya biz onlara kiyamiyoruz onlarda bizeGecen aksam ayagimi koltugun kenarina vurdum acidan agladm hira geldi bana aglamaaa dedi snra islak mendli alip gozumu sildi snrda noldu dedi. :))
Sağol canım şu anda ideal kilomdan fazlayim biraz yani pantolinlarim dar geliyor ben hep kışın kilo alıyordum ama 62 yı geçmiyordu simdi 64 hatta 65 i zorluyor zaman zaman biraz dikkat etmem lazımcanım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.
emzirmeyi bıraktırmak bana büyük bir travma gini geliyor sanki tüm özel oluşum kaybolacak sıradanlaşıcam gibi hissediyorum bu yaz kesin bıraktırmalıyım tabi ama zor olucak eminim
bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)
canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçta
hem senin sorun belli galiba şu abur cubur işi onu bi kes bakalım kesin fayda eder
afiyet olsun Azad a bende veriyorum canım ece seviyor zaten abilerini gorunce o da istiyor yiyiyorAllah'ım azad kızarmış da oksa patates yedi. Artık herşeyi deniycem yine bi ara pes edip bırakmıştım sürekli aynı şeyleri veriyordum nasılsa yer diye ama artık ezberi bızucam
bizde de aynen bu durum. Karanlık oluyo parkta ışıkta yok yine durmak istiyo. İkna edemiyoruz hiçmira parka gidince çok mutlu oluyo bizim sorunumuzda parktan ayrılmak saatlerce sallansa kaysa dooymuyo sanki geleli beş dakika olmuş gibi giderken yaygarayı basıyo ayrılmaya ikna etme işini çözmeliyim
ne güzel keyif alıyor canım bizimki anca kedi köpek peşinde koşmaktan keyif alıyor inşallah ece de sever birgün yigenimde Mira gibiydi küçükken zorla getiriyorduk parktanmira parka gidince çok mutlu oluyo bizim sorunumuzda parktan ayrılmak saatlerce sallansa kaysa dooymuyo sanki geleli beş dakika olmuş gibi giderken yaygarayı basıyo ayrılmaya ikna etme işini çözmeliyim
Evet deşarj olur enerjisini atar canımBiz birazdan yine parka gidicez. Oynamayı sevmiyor sakıncamla vs huysuz muysuz ama gidince de çıkmak bilmiyor :) ama yavrumun da deşarj olacağı başka alan yok
Havalandir canım güneşe cikart sonra tekrar naftalinlersin yikanacak esyaysa yıka naftalinlersin yinesinirden oturdum ağlıyorum resmen. niye hep böyle şeyler benim başıma geliyo ya.
Sabah sitede böcekli bi konu okudum. Huylandım. Bazanın altına da bişeyler koyacaktım açmışkrn annemin kv nin verdiği şeyler vardı onları bi düzenleyeyim dedim. Havluların içinden bir sürü böcek çıktı.
Ölmüş bi garip bişey güve mi değil mi onuda bilmiyorum. Bir sürü de naftalin koymuşlardı annemler içine. Zehirlencez diye dalga geçmiştim bi de.
Kaşınıyorum resmen üff
çıkarttım herşeyi havalandırcam. Yerden ısıtma zaten çok sıcak ondan oldu heralde. Ama ben nereye koycam ki bunları bazanın altından başka. Sakındığım şeyler hep başıma geliyo resmenHavalandir canım güneşe cikart sonra tekrar naftalinlersin yikanacak esyaysa yıka naftalinlersin yine
Genelde yünlü şeylerde olur derler güve canım naftalinle yine arada bir kontrol edersin varmı diyeçıkarttım herşeyi havalandırcam. Yerden ısıtma zaten çok sıcak ondan oldu heralde. Ama ben nereye koycam ki bunları bazanın altından başka. Sakındığım şeyler hep başıma geliyo resmen
yaa işte istenmeyen ot olayı umarım hemencik kurtulmuş olursunsinirden oturdum ağlıyorum resmen. niye hep böyle şeyler benim başıma geliyo ya.
Sabah sitede böcekli bi konu okudum. Huylandım. Bazanın altına da bişeyler koyacaktım açmışkrn annemin kv nin verdiği şeyler vardı onları bi düzenleyeyim dedim. Havluların içinden bir sürü böcek çıktı.
Ölmüş bi garip bişey güve mi değil mi onuda bilmiyorum. Bir sürü de naftalin koymuşlardı annemler içine. Zehirlencez diye dalga geçmiştim bi de.
Kaşınıyorum resmen üff
bizde parktan çıkarken kedi fln geçsin diye dua ediyoruz ay kedi bak kuş ağla sızla çıkıyoruz inşallah ececimde büyüdükçe daha çok severne güzel keyif alıyor canım bizimki anca kedi köpek peşinde koşmaktan keyif alıyor inşallah ece de sever birgün yigenimde Mira gibiydi küçükken zorla getiriyorduk parktan
geçmiş olsun canım neyseki ateş yok miranında bi on gün önce oldu serumla ve spreyle burnunu açtım o kdr bir hafta fln sürdü geçti sonraKızlar ece bayağı grip oldu burnu dolu arada oksuruyor kafası hafif sıcaktı 36.5 ti ateşi normal inşallah yükselmez ama istahsiz huysuz diş patlamak üzere birde abileri gripti onlardan geçti sanırım
ikiay once falandi bizmde catida depo var evin icnden geciliyo oraya bize ait benm cogu esyam orda ceyizlik yorganlarm bide tursular kislik hersey , grdim kurupatlican almak icin bi baktm siyah bocekler kucuk kucuk bal kabagi vardi erzak rafinda onun etrafi doluydu. Guveymisler annem oyle dedi hepte havalandiriyorm orayi kapisini acip. Kucuk bialanda degil ama nasil olmussa olusmus.sinirden oturdum ağlıyorum resmen. niye hep böyle şeyler benim başıma geliyo ya.
Kaşınıyorum resmen üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?