2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende bazen alıp 3 krz veriyorum. Zaten son kullanma tarihi çabuk geçiyo 10 gün falan yanlış anımsamıyosam.
Bi de tv de bi adam bıldırcın yumurtası büyük bir pazar olmadığı için denetlemesi de pek yapılmıyo. Hayvanlara ne yedirdikleri falan pek belli değil dedi. Zaten gdosuz yemle beslenmiş bıldırcın yumurtası yokmuş piyasada. Yumurtayı tavuğı alırken gdosuz olsun diye dikkat ediyosanız vermesenizde olur dedi. Kafam karıştı benimde

yaşadım resmen gözümde canlandı. bırakmak istemiyorum resmen emzirmeyi.
İnşallah cuma daha da kolay olur

Canım gerçekten ıyisin sen üzülme lütfen. kışın hepimiz alıyoruz kilo yaz gelince veririz inşallah. Benim de fazlam var. Vermem lazım. Hatta şu karatay beslenmesi varya iki hafta filan ona uydum 2 kilo verdim resmen hem de hiç aç kalmadım. Çok mantıklı birşey bi araştır bak. Ama tabi saldım yine son günlerde baya misafir geldi gitti börekler pastalar havada ucustu bizim evde irade filan kalmadı:)

yaşadım resmen gözümde canlandı. bırakmak istemiyorum resmen emzirmeyi.
İnşallah cuma daha da kolay olur
inşallah canım benim.

Haftada iki dedi hiraysen de bi araştırayım. Çk faydalıymış. Bi de küçük ya yumurta azad naz caz yapana kadar tıkıştırırım ben onu ağzına

Normalde zaten hateketli olan çocuklara bıldırcın yumurtasını haftada 1 veya 2 kere verin demiştidr hayri gözlükgiller diye bi doktor kalorisi değeri daha yüksek oldupundan enerji yapıyo heralde
Dedeside betüle yedirmeye çalışıyo ben haftada iki kereye müsade ediyorum zaten hiç yerinde durmuyo hiç tutamıcam sonra diye :)

@Apriori123 canim azad icin en mantiklisi iyi bi bakici bulman bence kres olmaz.
Bende eylulde kizimi krese gondersem mi acaba diye dusunuyordum ki senin yazini okuyunca vazgectim. Birde benim cevremde cok yakin bi tanidigim var kadin ilkokul mezunu orta ve liseyi disardan açıköğretim okudu lise son sinifta mezun olmadan birakti okulu. Lisede cocuk gelisimi bolumunu okuyordu. Su an 33 yasinda hic tecrubesi yok diploması yok özel bi kreste ise başlamış 3_4 yaş grubu cocuklara ogretmenlik yapıyormuş. Şok oldum eğitimsiz olanlara cocuk emanet etmek
Krese karsi onyargili oldum hepsi boyle mi acaba diyorum.
Artik bende seneye naparim bilmiyorum

K kaapi ins sonuçlar temiz çıkar benim bobregimde gecen ay kum vardi simdi temiz cikti sukur. Darisi basina.
Bende emzirmeyi birakmaktan korkuyorum ben eliften daha cok alistim zor olacak kizima da bana da.

Allah şifa versın canım

1 haftadır sadece uykuda öksürük vardı bugun hiç durmadan öksürüyo evde prospan vardı verdım yarın dr yolu görünüyor yine bize

B
ben daha hiç kefır ve bıldırcın yumurtası kullanmadım maşallah sen çok çeşit verıyosun afıyet olsun canım

Sen azimlisin verırsın aslında ben zayıflığı pek sevmem kendimde zayıf değilim 70 kilıyum arada dıkkat ederım okadar eskıler gıbı gelenekçiyim bir dirhem et bin ayıp örtermiş

Kızlar ben oryantel kursuna gidıyorum 3 hafta oldu amaç öğrenmek değil spor için ve eğlenmek için gittim çok komık stresde atıyorum imkanı olanlara tavsıye ederım bu bitince zumbaya gidicem en çok kalorı verdiren dansmış yalnız ben her dans çıkışı kendimi dönercide buluyorum içim kıyılıyo

Hakkınızda hayırlısı olmuştur inşaallah

İnşallah kolayca atlatirsiniz canim büyüdüler artık anlıyorlar Ece benim gogsumun ucunu uyurken emiyordu ısırdı çok acidi ayy falan diye bağırdım o da korkmuştu sesime o günden sonra hiç isirmadi bir yerde okudum diş döneminde uykudayken isirabiliyorlarmis ama annenin tepkisini acidigini anlayıp bir daha yapmazlarmis biraz uzun emdiginde Ece hadi yeter bu kadar diyorum hemen bana aciyormu diyor herşeyin fatkindalar artik
İnşallah canim sağol karatay hiç yapmadım bakarım
Sen azimlisin verırsın aslında ben zayıflığı pek sevmem kendimde zayıf değilim 70 kilıyum arada dıkkat ederım okadar eskıler gıbı gelenekçiyim bir dirhem et bin ayıp örtermiş
inşallah canim bende çok zayıf olmak istemiyorum boyum 1.68 ben su anda 64 kiloyum ama önceden 59 kiloydum çok iyiydi doğumdan sonra bile 60 kiloya dusmustum ben inanamiyorum kendime bu kadar hareketliyken nasıl kilo alıyorum çok yemiyorum ama abur cubur çikolata tatlı çay yanına bisküvi gofret hepsini yiyiyorum sanırım bu yüzden alıyorum

İmkan dahilinde yatılı bakıcı en doğru karar diye düşünüyorum hayırlısı olsun iyilerle karsılastırsın rabbim.çalıştığım zaman kızım küçükken yatılı özbek kadınla büyüdü üstelik babannesıde vardı o zaman kamera hiç düşünmedik sende kamera koyarsın izlersın çok mantıklı baranda hiç calışmadım güzdüz yardımcım vardı gecede olsun istedım yabancı olmasın dedım türklerden de gece kalacak birini bulamadım özellikle ilk zamanlar gece cok zordu premature bebek ve süt sağarak gecti biri elimin önünde olsaydı iyiy olurdu kısmet sen türk bılurmusun bilmiyorum yabancılar daha kaliteli diye düşünüyorum

Olsun ye can boğazdan gelir şifa olsun kaç kişi sana bakıyor sen ye ki güçlü ol

Ecem çok tatlı ya acıyo mu diyo bide yerım ben onu

Çok iyi miş fiyatlar burası uçtu sıgortasız gelmiyorlar birde maaş 1200 tl bu normal olan fiyat

Doğum günü yapacakmısınız sorulmuşta ben ilkinde çok stres yaptım ki evde olmamasına rağmen içimden hiç gelmiyor yapmak sanırım ufak bir pasta çekirdek aile foto yetecek rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…