yaşadım resmen gözümde canlandı. bırakmak istemiyorum resmen emzirmeyi.Bugün bir deneme yapalım dedik kerem alp i emzirmeden ne kadar tutabiliriz dahası uyutabilir miyiz diye. Cuma günü birden bocalamayalim diye. Kıyamam kuzuma içim bir tuhaf şu an. Çok kötü bir hismis. Öğleden beri emzirmedim hiç. İlk üç dört saat oyaladik surekli bi ara çok tutturdu annecim meme uff olmuş biraz iyilessin vericem dedim süt ısıttım içine az salep koydum. hiç almadığı biberona koydum. Biraz oyunla filan içti onu. Adapte olamadı tabi önce döküldü birazı ağzından:) Büyümüş benim oğlum maşallah yaa beni anladı resmen çocuğum ağlamak istiyorum düşündükçe... Biraz zaman sonra çorba icirdim. ben ortalıktan kayboldum yarım saat, babası uyutmus ayağında sallayıp. Bugün basardiysak cuma günü de başarırız inşallah kızlar. Bu gece birşeyi daha anlamış oldum. Emzirmeyi bırakmak beni keremalpten daha çok yaralayacak. O unutup gidecek yaş itibari ile ama ben hep hatirlayacağım. Ağlamaklı hallerdeyim. Allahım beni yavrumdan ayirmasin tabiki bütün anneleri de... Sağlık olsun hepimize. İyi geceler canlarım.
Canım gerçekten ıyisin sen üzülme lütfen. kışın hepimiz alıyoruz kilo yaz gelince veririz inşallah. Benim de fazlam var. Vermem lazım. Hatta şu karatay beslenmesi varya iki hafta filan ona uydum 2 kilo verdim resmen hem de hiç aç kalmadım. Çok mantıklı birşey bi araştır bak. Ama tabi saldım yine son günlerde baya misafir geldi gitti börekler pastalar havada ucustu bizim evde irade filan kalmadı:)Yok canım ya gerçekten kilo aldım bayağı pantolonlarima zor giriyorum eşime sordum az önce ben yorum yapmayayim dedi yap illa dedim aldin göbek yanlarin kalcalarin daha fazla oldu dedi oysaki ben sadece gobegim var sanıyordum
inşallah canım benim.yaşadım resmen gözümde canlandı. bırakmak istemiyorum resmen emzirmeyi.
İnşallah cuma daha da kolay olur
Haftada iki dedi hiraysen de bi araştırayım. Çk faydalıymış. Bi de küçük ya yumurta azad naz caz yapana kadar tıkıştırırım ben onu ağzına
Allah şifa versın canıminşallah canim. Samsunda anadolu hastanesi var oraya gittim canım. Termeden bir doktor önerdi orayı bakalım hayırlısı.
Canım birkaç gündür kasiyordu diyorsun belki bir yerden yeni geçmiştir.üzülme çabuk uzar inşallah.
Teşekkür ederiz:)
ben daha hiç kefır ve bıldırcın yumurtası kullanmadım maşallah sen çok çeşit verıyosun afıyet olsun canımBende bazen alıp 3 krz veriyorum. Zaten son kullanma tarihi çabuk geçiyo 10 gün falan yanlış anımsamıyosam.
Bi de tv de bi adam bıldırcın yumurtası büyük bir pazar olmadığı için denetlemesi de pek yapılmıyo. Hayvanlara ne yedirdikleri falan pek belli değil dedi. Zaten gdosuz yemle beslenmiş bıldırcın yumurtası yokmuş piyasada. Yumurtayı tavuğı alırken gdosuz olsun diye dikkat ediyosanız vermesenizde olur dedi. Kafam karıştı benimde
Sen azimlisin verırsın aslında ben zayıflığı pek sevmem kendimde zayıf değilim 70 kilıyum arada dıkkat ederım okadar eskıler gıbı gelenekçiyim bir dirhem et bin ayıp örtermişYok canım ya gerçekten kilo aldım bayağı pantolonlarima zor giriyorum eşime sordum az önce ben yorum yapmayayim dedi yap illa dedim aldin göbek yanlarin kalcalarin daha fazla oldu dedi oysaki ben sadece gobegim var sanıyordum
Hakkınızda hayırlısı olmuştur inşaallah@Apriori123 canım sanki en iyisi eve bakıcı alman.Ama yatılı bakıcı fikri şahsen itici geliyor bana. Evde bir yabancıyı kabul edemem ben. Tanıdık aracılığıyla Referans alabileceğin bir bakıcı bulsan sanki daha iyi olur. Elif ada hep diyorum ya aradın kız versiyonu diye gerçekten zor bir çocuk yemeği aramaz huysuzlanır çok yaramazdır. Biz iki ay önce bakıcı sitelerine üye olduk birçok kişiyle görüştük gerçekten deneyimli birini bulmak zormuş çünkü yeğenine bakan ben çocuk baktım diyor. Bir çocuğa bakan çok çocuğa baktığını söylüyor.referanslarımız telini ver dediğinde fıss. O yüzden tanıdık olsun dedik ve sonunda çocuk gelişimi mezunu 45 yaşında iki çocuğu olan ve bugüne kadar 6 çocuğa evde bakmış ve kreş öğretmenliği yapmış birini bulduk hemde tam gün 1000 liraya bakacak.Ama üç aylığına yarım gün gelip hazirana kadar benle bakacak elif adaya. Birde tesadüfe bak ki en son baktığı çocuk bizim bu yeni taşıdığımız evdeymiş. Demekki olacağı varmış diyorum. Sende yarım günlüğüne alsan önce sonra tam gün çalıştırsın olmaz mı hem işe başladığında için daha rahat olur.
İnşallah kolayca atlatirsiniz canim büyüdüler artık anlıyorlar Ece benim gogsumun ucunu uyurken emiyordu ısırdı çok acidi ayy falan diye bağırdım o da korkmuştu sesime o günden sonra hiç isirmadi bir yerde okudum diş döneminde uykudayken isirabiliyorlarmis ama annenin tepkisini acidigini anlayıp bir daha yapmazlarmis biraz uzun emdiginde Ece hadi yeter bu kadar diyorum hemen bana aciyormu diyor herşeyin fatkindalar artikBugün bir deneme yapalım dedik kerem alp i emzirmeden ne kadar tutabiliriz dahası uyutabilir miyiz diye. Cuma günü birden bocalamayalim diye. Kıyamam kuzuma içim bir tuhaf şu an. Çok kötü bir hismis. Öğleden beri emzirmedim hiç. İlk üç dört saat oyaladik surekli bi ara çok tutturdu annecim meme uff olmuş biraz iyilessin vericem dedim süt ısıttım içine az salep koydum. hiç almadığı biberona koydum. Biraz oyunla filan içti onu. Adapte olamadı tabi önce döküldü birazı ağzından:) Büyümüş benim oğlum maşallah yaa beni anladı resmen çocuğum ağlamak istiyorum düşündükçe... Biraz zaman sonra çorba icirdim. ben ortalıktan kayboldum yarım saat, babası uyutmus ayağında sallayıp. Bugün basardiysak cuma günü de başarırız inşallah kızlar. Bu gece birşeyi daha anlamış oldum. Emzirmeyi bırakmak beni keremalpten daha çok yaralayacak. O unutup gidecek yaş itibari ile ama ben hep hatirlayacağım. Ağlamaklı hallerdeyim. Allahım beni yavrumdan ayirmasin tabiki bütün anneleri de... Sağlık olsun hepimize. İyi geceler canlarım.
İnşallah canim sağol karatay hiç yapmadım bakarımCanım gerçekten ıyisin sen üzülme lütfen. kışın hepimiz alıyoruz kilo yaz gelince veririz inşallah. Benim de fazlam var. Vermem lazım. Hatta şu karatay beslenmesi varya iki hafta filan ona uydum 2 kilo verdim resmen hem de hiç aç kalmadım. Çok mantıklı birşey bi araştır bak. Ama tabi saldım yine son günlerde baya misafir geldi gitti börekler pastalar havada ucustu bizim evde irade filan kalmadı:)
inşallah canım benim.
inşallah canim bende çok zayıf olmak istemiyorum boyum 1.68 ben su anda 64 kiloyumSen azimlisin verırsın aslında ben zayıflığı pek sevmem kendimde zayıf değilim 70 kilıyum arada dıkkat ederım okadar eskıler gıbı gelenekçiyim bir dirhem et bin ayıp örtermiş
İmkan dahilinde yatılı bakıcı en doğru karar diye düşünüyorum hayırlısı olsun iyilerle karsılastırsın rabbim.çalıştığım zaman kızım küçükken yatılı özbek kadınla büyüdü üstelik babannesıde vardı o zaman kamera hiç düşünmedik sende kamera koyarsın izlersın çok mantıklı baranda hiç calışmadım güzdüz yardımcım vardı gecede olsun istedım yabancı olmasın dedım türklerden de gece kalacak birini bulamadım özellikle ilk zamanlar gece cok zordu premature bebek ve süt sağarak gecti biri elimin önünde olsaydı iyiy olurdu kısmet sen türk bılurmusun bilmiyorum yabancılar daha kaliteli diye düşünüyorumHah işte yani şiddeti düşünmek bile istemiyorum ama bunlar bile yeter yani. Bizim de eski komşunun kızı kreşte çalışıyor ve onun annesiyle karşılaştım geçenlerde o da aklımı karşiıltırdı verme kreşe falan diye.
Olsun ye can boğazdan gelir şifa olsun kaç kişi sana bakıyor sen ye ki güçlü olİnşallah kolayca atlatirsiniz canim büyüdüler artık anlıyorlar Ece benim gogsumun ucunu uyurken emiyordu ısırdı çok acidi ayy falan diye bağırdım o da korkmuştu sesime o günden sonra hiç isirmadi bir yerde okudum diş döneminde uykudayken isirabiliyorlarmis ama annenin tepkisini acidigini anlayıp bir daha yapmazlarmis biraz uzun emdiginde Ece hadi yeter bu kadar diyorum hemen bana aciyormu diyor herşeyin fatkindalar artik
İnşallah canim sağol karatay hiç yapmadım bakarım
inşallah canim bende çok zayıf olmak istemiyorum boyum 1.68 ben su anda 64 kiloyumama önceden 59 kiloydum çok iyiydi doğumdan sonra bile 60 kiloya dusmustum ben inanamiyorum kendime bu kadar hareketliyken nasıl kilo alıyorum çok yemiyorum ama abur cubur çikolata tatlı çay yanına bisküvi gofret hepsini yiyiyorum sanırım bu yüzden alıyorum
Ecem çok tatlı ya acıyo mu diyo bide yerım ben onuİnşallah kolayca atlatirsiniz canim büyüdüler artık anlıyorlar Ece benim gogsumun ucunu uyurken emiyordu ısırdı çok acidi ayy falan diye bağırdım o da korkmuştu sesime o günden sonra hiç isirmadi bir yerde okudum diş döneminde uykudayken isirabiliyorlarmis ama annenin tepkisini acidigini anlayıp bir daha yapmazlarmis biraz uzun emdiginde Ece hadi yeter bu kadar diyorum hemen bana aciyormu diyor herşeyin fatkindalar artik
İnşallah canim sağol karatay hiç yapmadım bakarım
inşallah canim bende çok zayıf olmak istemiyorum boyum 1.68 ben su anda 64 kiloyumama önceden 59 kiloydum çok iyiydi doğumdan sonra bile 60 kiloya dusmustum ben inanamiyorum kendime bu kadar hareketliyken nasıl kilo alıyorum çok yemiyorum ama abur cubur çikolata tatlı çay yanına bisküvi gofret hepsini yiyiyorum sanırım bu yüzden alıyorum
Çok iyi miş fiyatlar burası uçtu sıgortasız gelmiyorlar birde maaş 1200 tl bu normal olan fiyatBen suan 500 veriyorum kendi evinde bakıyor. Arkadaşım 650 veriyor eve geliyor çocuğa bakıyor evi derleyip topluyor akşam yemeğini yapıyor. Birde ogleden sonra 10 yaşındaki kızı da evde oluyor. Nigdede fiyatlar bu şekilde aşağı yukarı. Ben eylülde 600 vermeyi planlıyorum ama henüz görüşmedik henüz eylül deki artışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?