inşallah canim bende keyif alsın istiyorum başka çocuklar eğlenirken o mutsuz oluyor üzülüyorumyaa işte istenmeyen ot olayı umarım hemencik kurtulmuş olursun
bizde parktan çıkarken kedi fln geçsin diye dua ediyoruz ay kedi bak kuş ağla sızla çıkıyoruz inşallah ececimde büyüdükçe daha çok sever
geçmiş olsun canım neyseki ateş yok miranında bi on gün önce oldu serumla ve spreyle burnunu açtım o kdr bir hafta fln sürdü geçti sonra
Çok şükür bi tek havluların içinden çıktı. Eşimin babannesinin yaptığı yün iplikten yelek vardı onun üzerindeydi hep. Yorganlarda battaniyede bişey yoktu çok şükür. Dediğin gibi demekki yüne gelmiş.Yinede döktüm boşalttım hepsini. Koridor daha serin oluyo. Ayakkabılığın tepesinde ıvır zıvırlar vardı. Boşaltıp hepsini oraya doldurdum.Genelde yünlü şeylerde olur derler güve canım naftalinle yine arada bir kontrol edersin varmı diye
Bendekiler ölüydü allahtan canlı olsalar napardım bilmiyorum. Tüylü gibi küçük siyah bişeylerdi. Hurcu aldığım gibi çöpe attım. Öyle bi kaldırdım ki yünleri bi daha güvelenirse bana da akaibu demesinler.ikiay once falandi bizmde catida depo var evin icnden geciliyo oraya bize ait benm cogu esyam orda ceyizlik yorganlarm bide tursular kislik hersey , grdim kurupatlican almak icin bi baktm siyah bocekler kucuk kucuk bal kabagi vardi erzak rafinda onun etrafi doluydu. Guveymisler annem oyle dedi hepte havalandiriyorm orayi kapisini acip. Kucuk bialanda degil ama nasil olmussa olusmus.
Geçmiş olsun canım inşallah yükselmezKızlar ece bayağı grip oldu burnu dolu arada oksuruyor kafası hafif sıcaktı 36.5 ti ateşi normal inşallah yükselmez ama istahsiz huysuz diş patlamak üzere birde abileri gripti onlardan geçti sanırım
Çok geçmiş olsun canım, hemen iyilessin inşallah kuzucukKızlar ece bayağı grip oldu burnu dolu arada oksuruyor kafası hafif sıcaktı 36.5 ti ateşi normal inşallah yükselmez ama istahsiz huysuz diş patlamak üzere birde abileri gripti onlardan geçti sanırım
Nasıl gectı alışverişYarin eminonune dogm.gnu malzemeleri almaya gidicem hemde hirayla hakkimda hayirlisi :))
Allah bırbırınize bağışlasın canım
Çok gecmiş olsun canımKızlar ece bayağı grip oldu burnu dolu arada oksuruyor kafası hafif sıcaktı 36.5 ti ateşi normal inşallah yükselmez ama istahsiz huysuz diş patlamak üzere birde abileri gripti onlardan geçti sanırım
Sağol allah razı olsun canım valla sabah ezanı okunurken biraz kestırdık öksürük bırakmadı hiç durmadan yavrum kemıklerı bile açıyodur bir yandan da aynaya bakıp ağlaması içim yandı bu arada bıt felaketı dr gıttık faranjıt dedi aferın rihınfant 200 ml antıbıyotık verdı kuskus balgam da çıktı inşaallah bu gece rahat gecer antıbıyotık vermeden gecmiyo acaba bizim kadar ağırmı eğer ağırsa antıbıyotık alsaydın inşallah büyümeden gecerE emiragam oğlan nasıl oldu canım dün gece öksürürken uyuyamamisti merak ettim.Fatih de aynı durumdaydı bugün doktora götürdüm hastane ortamından mıdır nedir ateşi de arttı doktor bricalyn mi ne öksürük şurubu verdi ateş düşürücü ağrı kesici iki şurup daha verdi pek iyi değil hala iştahı iyice kapandı babası bal şerbeti yaptı içmedi napsam alternatif bilemedim
Çok kötü olmuş canım bı aralar böcekler peşimizi bırakmıyor ama sen halletmişsin zaten basaracağını biliyordumsinirden oturdum ağlıyorum resmen. niye hep böyle şeyler benim başıma geliyo ya.
Sabah sitede böcekli bi konu okudum. Huylandım. Bazanın altına da bişeyler koyacaktım açmışkrn annemin kv nin verdiği şeyler vardı onları bi düzenleyeyim dedim. Havluların içinden bir sürü böcek çıktı.
Ölmüş bi garip bişey güve mi değil mi onuda bilmiyorum. Bir sürü de naftalin koymuşlardı annemler içine. Zehirlencez diye dalga geçmiştim bi de.
Kaşınıyorum resmen üff
Nasıl oldunuz iyi mi şimdi?Kızlar ece bayağı grip oldu burnu dolu arada oksuruyor kafası hafif sıcaktı 36.5 ti ateşi normal inşallah yükselmez ama istahsiz huysuz diş patlamak üzere birde abileri gripti onlardan geçti sanırım
Çok gecmiş olsun canım ayak bakım merkezlerı var benım annem şeker hastası bu yuzden ayak tırnakları erıyo batıyo çareyı orda buldukDogumdan snra tirnak batmasi yasayan oldumu. Benm ilk el trnagimda olmustu doktra gtmistm ilac vermisti dogmdan snra sk raslaniyo demisti. Snra ayak parmagmda olmustu. Gecirmistm ilaclarla. Ayni yer yne oldu tekrarladi cok agriyo ayakkabi giyemiyorm doktr tirnak kesmende guzel dedi. Hepte spor ayakkabi giyiyorm dsari cikarken neden oldu smdi yne bu
Geçmiş olsun canım inşallah yükselmez
Çok geçmiş olsun canım, hemen iyilessin inşallah kuzucuk
sagolun kızlar K Kumsal_Hatun size de geçmiş olsun canım@yaz yagmuru size de çok geçmiş olsun arkadaşım
Çok gecmiş olsun canım
Sağol allah razı olsun canım valla sabah ezanı okunurken biraz kestırdık öksürük bırakmadı hiç durmadan yavrum kemıklerı bile açıyodur bir yandan da aynaya bakıp ağlaması içim yandı bu arada bıt felaketı dr gıttık faranjıt dedi aferın rihınfant 200 ml antıbıyotık verdı kuskus balgam da çıktı inşaallah bu gece rahat gecer antıbıyotık vermeden gecmiyo acaba bizim kadar ağırmı eğer ağırsa antıbıyotık alsaydın inşallah büyümeden gecer
sağol canım keyfi iyi ama iştahı yok burnu dolu hep açmaya çalışıyorum hep öksürüğü az Barana da geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah ben internette okudum limonlu bal öksürüğe iyi geliyormuş akşam bir tatlı kaşığı limonla bir tatlı kaşığı bal karistirdim onu verdim canım deneyebilirsin birde sarımsak bal limon karışımı varmış o da doğal antibiyotik gibiymis bugünde onu yapcam küçük oğlumda grip oksuruyor ona da vercem okula gondermedim bugün hemen atlatırlar inşallahNasıl oldunuz iyi mi şimdi?
iyi barı canım sadece yelekteymis raid in güve savari varmış ondan da koyabilirsin aralarına Kv lerde bir alem zaten laf söylemek için fırsat kolluyorlar resmen benimki de hep anneligini över ben söyledim ben boyleydim diye esimde KV min tam tersini söyler Allaha emanet buyuduk diye ama yok onlar gelinlerinden daha mükemmeller:)))Çok şükür bi tek havluların içinden çıktı. Eşimin babannesinin yaptığı yün iplikten yelek vardı onun üzerindeydi hep. Yorganlarda battaniyede bişey yoktu çok şükür. Dediğin gibi demekki yüne gelmiş.Yinede döktüm boşalttım hepsini. Koridor daha serin oluyo. Ayakkabılığın tepesinde ıvır zıvırlar vardı. Boşaltıp hepsini oraya doldurdum.
Zaten canım çıktı. Bi de üstüne kv geldi. Neymiş o 10 günde bir bazayı yüklüğü boşaltıp temizleyip geri koyuyomuş. Ben yapmıyomuşum ondan böyle olmuş. Kadını bilmedem inanıcam. En son kasım da annem gelince havalandırıp koymuştum bi de.
Bendekiler ölüydü allahtan canlı olsalar napardım bilmiyorum. Tüylü gibi küçük siyah bişeylerdi. Hurcu aldığım gibi çöpe attım. Öyle bi kaldırdım ki yünleri bi daha güvelenirse bana da akaibu demesinler.
Bende hamileyken olmuştu başka da olmadı canım. Birde gökçede oldu iki kez. Hatta şimdi gene olmuş kesmeye korkuyorum. İltihap yok ama aciyo dio. 21 numara yerine 22 aldım ayakkabıyı parmağı acımasın diye.esimde de çok sık olur.Dogumdan snra tirnak batmasi yasayan oldumu. Benm ilk el trnagimda olmustu doktra gtmistm ilac vermisti dogmdan snra sk raslaniyo demisti. Snra ayak parmagmda olmustu. Gecirmistm ilaclarla. Ayni yer yne oldu tekrarladi cok agriyo ayakkabi giyemiyorm doktr tirnak kesmende guzel dedi. Hepte spor ayakkabi giyiyorm dsari cikarken neden oldu smdi yne bu
birazdan gdicez cnmdha gtmedik bugndu insallah sornsz gecer hiraylaNasıl gectı alışveriş
bn cok korkuyormÇok gecmiş olsun canım ayak bakım merkezlerı var benım annem şeker hastası bu yuzden ayak tırnakları erıyo batıyo çareyı orda bulduk
cok gecmis olsun cnmsağol canım keyfi iyi ama iştahı yok burnu dolu hep açmaya çalışıyorum hep öksürüğü az Barana da geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah ben internette okudum limonlu bal öksürüğe iyi geliyormuş akşam bir tatlı kaşığı limonla bir tatlı kaşığı bal karistirdim onu verdim canım deneyebilirsin birde sarımsak bal limon karışımı varmış o da doğal antibiyotik gibiymis bugünde onu yapcam küçük oğlumda grip oksuruyor ona da vercem okula gondermedim bugün hemen atlatırlar inşallah
ben bktm artik dogmdan beri ugrasiyorm. Cok can yakiyo bide gokce hakli o nasil dayansin.Bende hamileyken olmuştu başka da olmadı canım. Birde gökçede oldu iki kez. Hatta şimdi gene olmuş kesmeye korkuyorum. İltihap yok ama aciyo dio. 21 numara yerine 22 aldım ayakkabıyı parmağı acımasın diye.esimde de çok sık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?