2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
her akşam anne anne diye kucağıma atılan mirakız dün akşam kapıdan girdiğimde hiç pas vermedi bana ananesini çekiştirip durdu ne oldu ne bitti derim yok öptürmüyo sarılmıyo nasıl üzüldüğümü anlatamam bir iki saat aralıksız oyun oynadım tüm ilgilimi ona verdim sonra şükür düzeldi elimden tutup diğer odaya götürdü beni koltuk var orda onu gösteriyo hararetli bişiler anlatıyo meğer düşmüş kulağıda hafif kızarmış farketmemiştim acaba düştüğünde yanında değildim diye mi trip yaptı bana yoksa büyüdükçe işe gitmemi kabullenemeyecek mi off kendimi hiç iyi hissetmiyorum inşallah bu akşam benzer bişi yapmaz zaten iki saat dersim var

Kendini yiyip bitirme, akşam babası oğlumu almaya gitti, babasıyla gelmemiş, babaannesi falan dışarı çıkıyorlarmış onlarla gitmiş, oğlum beni gördü, gelmedi bile dedi, meğer halasına gitmek istiyormuş, dışarda halasıyla buluşacaklarmış.
Akşam eşimle çok uzun zaman sonra başbaşa akşam yemeği yedik, bir garipti, sessiz, yokluğu çok belli oldu, sonra 8 gibi getirdi dedesi
Sanırım bazen biz onların da bir birey olduğunu, onların da bazen o an istemediği şeyler olabileceğini unutuyoruz:)

Geçmiş olsun canlar, acil şifa diliyorum paşalara.

Kerem Alp in ateşi çıktı yaa, dün gece 1 de uyandı. Yaniyordu resmen calpl verdim hemen. Başka da bişeyi yok ne burnu akıyor ne öksürüğü var tabiki bunlara sukrediyorum ama kafama takıldı. Okula geldim bakiciyla şimdi abla dikkat ediyor ama yine de aklım evde. Distir inşallah, köpek dişleri kabarmisti daha var gibiydi ama:/

@hiraysen benimde ayak tirnaklarim batardi hep cok cektim hatta birinde küçük bi operasyon gecirdim. En son careyi tirnaklarimi uzatmakta buldum, eskiden cok dipten keserdim simdi dümdüz kesiyorum üstten batmiyor artik

@hiraysen benimde ayak tirnaklarim batardi hep cok cektim hatta birinde küçük bi operasyon gecirdim. En son careyi tirnaklarimi uzatmakta buldum, eskiden cok dipten keserdim simdi dümdüz kesiyorum üstten batmiyor artik
Ben hic dipten kesmedm tirnaklarmi hep kut kesiyorm hatta doktr tirnaklarnin kesimi cok guzel dedi oda sasirdi tirnk batmasi oldgu icn. Ama hamilelikte ayaklar sistigi icn indginde batmalar oluyomus cogu kiside

valla ben onu deli gibi özlerken bireymiş mireymiş dinleyemem o da beni özlesin
inşallah yükselmez tekrar ve umarım diştir bizde çıkarmadık köpekleri ama zorluyomuş sanırım

valla ben onu deli gibi özlerken bireymiş mireymiş dinleyemem o da beni özlesin
inşallah yükselmez tekrar ve umarım diştir bizde çıkarmadık köpekleri ama zorluyomuş sanırım
Şimdi konuştum bakiciyla yine yükselmeye başlamıştı ilaç verdim tekrar dedi. Uyumuş şimdi. En az 3 gün yine ateşli olacak sanırım:/

birazdan gdicez cnmdha gtmedik bugndu insallah sornsz gecer hirayla

bn cok korkuyorm ( cok aciyo

cok gecmis olsun cnm

ben bktm artik dogmdan beri ugrasiyorm. Cok can yakiyo bide gokce hakli o nasil dayansin.
Sağol canım
geçmiş olsun canım inşallah yükselmez ateşi bizimde köpek disimiz patlamak üzere ve biliyorsun ece de hasta diş döneminde bağışıklık zayifliyormus sanırım o yüzden diş döneminde hasta oluyorlar çabuk atlatiriz inşallah

İnşallah o derece agir değildir ama ilaçların pek faydası olmadı gibi dün gece de bu gece de saat başı ağlayarak bazen sinirlenerek uyandı ne su ne süt iciremedim emdi sadece bugün öğle uykusundan sonra biraz ateşi düştü ama öksürük tam gaz devam umarim anbiyotige gerek kalmaz siz de biran evvel iyilesirsiniz bi de benim cüz hangisiydi canım not aldığım defteri bulamadım

onu da alayım canım bilmiyodum böyle bişey olduğunu.
Aynen öyle. Gerçi bu sefer övünmesi işime geldi. Bana verdiği eski yün bi halı vardı. O kadar çok tüy çıkıyodu ki. Ve eşyalarla alakası yoktu haliyle. 1 ay gönlü olsun diye serip kaldırmıştım. O da güvelenir sizin ev serin sana vereyim dolabında var oraya koyarsın dedim. Sen sık sık açıyosun yazık olmasın halıya dedim tamam dedi. Giderken bi de bana verdiği bi yorgan vardı felaket ağır kaldıramıyorum yerinden onuda götürcem sende dursun diye. Süprüz yapcam

mantık çerçevesinde düşününce onlarda birey tamam ama anne yüreği işte dayanamıyoruz sıpalara. Senin yerin hep ayrıdır onun için öyle de kalır eminim

canım sizede çok geçmiş olsun. İnşallah diştir.

çok geçmiş olsun sizede çanuk iyileşir inşallah@emiragam banada vermişmiydin ben kaçırmışım sanırım ?

Bu çok iyi olmus bak

inşallah canim. Ateş çok zorluyor insanı. Hemen iyilessinler inşallah

Teşekkür ederim canım, galiba diş ya ağzı Çeşme gibi ve ateş devam

Şimdi konuştum bakiciyla yine yükselmeye başlamıştı ilaç verdim tekrar dedi. Uyumuş şimdi. En az 3 gün yine ateşli olacak sanırım:/
Rabbim şifa versın canım evet 3 yada 4 gunu buluyo ates ilaçla düşüp tekrar cıkar belki o kadar uzamaz

Mesajlarıma bakıp yazayım

Kaç gün oldu iştah azaldı bende çorbayı bıle büyük delikli biberonla verıyorum azda olsa su içer gibi içiyo ama sonuç kusmak heryere kusuyo balgamınız çıkıyo dıye aslında sevınıyorum

Kaç gün oldu iştah azaldı bende çorbayı bıle büyük delikli biberonla verıyorum azda olsa su içer gibi içiyo ama sonuç kusmak heryere kusuyo balgamınız çıkıyo dıye aslında sevınıyorum
Geçmiş olsun canım. Bende Gökçe hastayken kusunca seviniyorum resmen balgam attı rahatlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…