Hergun duzenli vermiyorm vitagili istah konusunda faydasi yok gbi ama bagisikligi kuvvetlensn yeter herseyi yemiyo vitamin takviyesi sartHoşgeldin canım ozlettin kendini seni burada gormek çok güzel:)
maşallah canım Hira ya ece de en son geçen sene haziran da ateslenmisti kulak iltihabı olmuştu bizde en son dra o zaman gitmistik bir kere grip oldu evde ilaçsız atlattik şimdi de grip ama abileri gripti fena şekilde salgın var maalesef okuldan geldi hastalık bende de hafif başladı grip ama benimkilerde maşallah bu sene iyilerdi ilk defa grip oldular ama en çok ben hasta oldum bu kış aman onlar olmasında ben olayım raziyim senin kullandığın suruptan alayim bende çoktandır takviye vermiyorum eceye
:))) bnde corbalarna koyuyorm mercimek corbasina kendmizede koyuyorm ailecek seviyoruz :)Ece hasta diye dün sarımsağı dayadim çocuğa bugün eşim ya sen bu çocuğa ne yedirdin ne icirdin gece ona doğru bir döndüm ağzı çok kötü kokuyordu hmen arkami dondum uykum kacti o yuzden dedi bende unuttum sarımsağı sonra aklıma geldi esimde hic sevmez sarımsağı sarımsak dedim yuhh o kadar mi verilir yazık çocuğa dedi aslında çorbasına koydum biraz abartmisim galiba:)))
hoşbuldum cnm.sizlerle muhabbeti özledim.benim eşim de sarımsak kokusundan çok kaçar.akifin çorbalarına koyarım özellikle.çok abarttığımı söyler.kv de hiç sevmez sarımsak.geçende akifi kucağına aldı hemen geri bıraktı.uzaktan sevdiEce hasta diye dün sarımsağı dayadim çocuğa bugün eşim ya sen bu çocuğa ne yedirdin ne icirdin gece ona doğru bir döndüm ağzı çok kötü kokuyordu hmen arkami dondum uykum kacti o yuzden dedi bende unuttum sarımsağı sonra aklıma geldi esimde hic sevmez sarımsağı sarımsak dedim yuhh o kadar mi verilir yazık çocuğa dedi aslında çorbasına koydum biraz abartmisim galiba:)))
Canım çok şükür bugün sabah verdim en son ateş düşürücü, 6 buçukta. Daha da çıkmadı. Bir buçuk gün sürdü. Köpek disleri sanırım ara ara yoklayacak bizi. Hasta olmadı ya şükür. Ateşin peşine grip olacak diye çok kokmustum.@keramalpim canım nasıl oldu Keremalp dustumu ateşi
HoşgeldinnnKızlar ben geldim.en son geçen yıl mayısta girmişim.tabi ara ara paylaşımlarınızı okudum.bundan sonra buralardayım.ara ara takip etmeye çalışıcam.
Çok hasret kaldım buraya....sizleri çok özledim ve çok sevdiğimi anladım
Hayirli olsn cnm ne guzel yaslarida yakinGörümcemin bebeğin cinsiyeti belli oldu bir kızımız daha olcak öyküye arkadaş geliyo ne güzel inş çok güzel anlaşırlar :)
Ben de severim sarımsağı esimi biraz alistirdim o da yoğurtta yiyiyor artık makarna da kızartma da cacikta yiyiyor yemeklere de koyuyorum çaktırmadan bazen anlıyor ama yenilmesi gerek çok faydalı:))) bnde corbalarna koyuyorm mercimek corbasina kendmizede koyuyorm ailecek seviyoruz :)
İyi yaptın canım sevindim gelmene bende çok kullanıyorum yediğim zamanda eşime bana yaklaşma diyorum:)))hoşbuldum cnm.sizlerle muhabbeti özledim.benim eşim de sarımsak kokusundan çok kaçar.akifin çorbalarına koyarım özellikle.çok abarttığımı söyler.kv de hiç sevmez sarımsak.geçende akifi kucağına aldı hemen geri bıraktı.uzaktan sevdi
sevindim canım inşallah çıkmaz bir dahaCanım çok şükür bugün sabah verdim en son ateş düşürücü, 6 buçukta. Daha da çıkmadı. Bir buçuk gün sürdü. Köpek disleri sanırım ara ara yoklayacak bizi. Hasta olmadı ya şükür. Ateşin peşine grip olacak diye çok kokmustum.
evet çok güzel oldu tabi bi de abimiz var ki çatlıyo :)Hayirli olsn cnm ne guzel yaslarida yakin
benımde oldu canım , .ok gecmıs olsun.hamılelıkten sonra oldu, hamılelıkte cok kılo alanlarda oluyormus geneldee. benımde kesımım ole kotu deıldır . ılac mılac hak ettıre ıse yaramadı sonra scholl a gıttik, kadın batıgı cektı. tabı omrumden omur gıttıı. sonra bı daha cıkmadı çok sukur. yok cunku bole acı, bıde ayakkbıda gıyemıyordum kış vaktı.Dogumdan snra tirnak batmasi yasayan oldumu. Benm ilk el trnagimda olmustu doktra gtmistm ilac vermisti dogmdan snra sk raslaniyo demisti. Snra ayak parmagmda olmustu. Gecirmistm ilaclarla. Ayni yer yne oldu tekrarladi cok agriyo ayakkabi giyemiyorm doktr tirnak kesmende guzel dedi. Hepte spor ayakkabi giyiyorm dsari cikarken neden oldu smdi yne bu
Cok aciyo ya dayanilcak gbi degil. Bn 18 kilo almistm hamileyken ayaklarm son hafta sismisti baya ondan oluyo dedi doktrdabenımde oldu canım , .ok gecmıs olsun.hamılelıkten sonra oldu, hamılelıkte cok kılo alanlarda oluyormus geneldee. benımde kesımım ole kotu deıldır . ılac mılac hak ettıre ıse yaramadı sonra scholl a gıttik, kadın batıgı cektı. tabı omrumden omur gıttıı. sonra bı daha cıkmadı çok sukur. yok cunku bole acı, bıde ayakkbıda gıyemıyordum kış vaktı.
bende 25 kıloya yakın almıstım. doğumdan 4-5 ay sonra oldu benımkısı. hamılelıkte olmadı, yada baslama surecındeydı sonunda dırek tırnak batmaya başladı bılmıyorum. benımde son hafta cok sıstı bayagg bole yaratık ayagı gıbı olmustu ama benımkısı vıtamın eksıklıgınden dedı. (ayaklarımın cok sısmesını )Cok aciyo ya dayanilcak gbi degil. Bn 18 kilo almistm hamileyken ayaklarm son hafta sismisti baya ondan oluyo dedi doktrda
Ben de tırnak batması olmadı ama acayip sismisti ayaklarim hatta doğumdan bir hafta önce bir fotoğrafım var babet giymisim bir baktım ayaklarima puf puf poğaça gibi doğum yaptıktan sonra normale dönünce ayaklarim çok tuhaf gelmisti bana hatta eşime ayaklarima bak ne kadar inceymis normalde dedim durmadan ayaklarima bakıp keyifleniyordum:)))bende 25 kıloya yakın almıstım. doğumdan 4-5 ay sonra oldu benımkısı. hamılelıkte olmadı, yada baslama surecındeydı sonunda dırek tırnak batmaya başladı bılmıyorum. benımde son hafta cok sıstı bayagg bole yaratık ayagı gıbı olmustu ama benımkısı vıtamın eksıklıgınden dedı. (ayaklarımın cok sısmesını )
çok zor canım yaa eger batma varsa ceksınler. batıgı cekıyor zatn
ayy inşallah. Ben de öyle çok istiyorum. Benim görümceme de kıza benziyo ama kesin değil demişler. Onun daha küçük önümüzde ki ay kesinleşir heralde. Görümcemde kız istiyo gönlüne göre olur inaşlahGörümcemin bebeğin cinsiyeti belli oldu bir kızımız daha olcak öyküye arkadaş geliyo ne güzel inş çok güzel anlaşırlar :)
Ben de tırnak batması olmadı ama acayip sismisti ayaklarim hatta doğumdan bir hafta önce bir fotoğrafım var babet giymisim bir baktım ayaklarima puf puf poğaça gibi doğum yaptıktan sonra normale dönünce ayaklarim çok tuhaf gelmisti bana hatta eşime ayaklarima bak ne kadar inceymis normalde dedim durmadan ayaklarima bakıp keyifleniyordum:)))
Geçmiş olsun cnm.Canım çok şükür bugün sabah verdim en son ateş düşürücü, 6 buçukta. Daha da çıkmadı. Bir buçuk gün sürdü. Köpek disleri sanırım ara ara yoklayacak bizi. Hasta olmadı ya şükür. Ateşin peşine grip olacak diye çok kokmustum.
benimde görümcem hamile üstelik 2 kızı var ve eşi,oğlu olsa istiyo.bizde heyecanla bekliyoz.18. Hafta bi türlü göstermedi.ama bi doktor kemik yapısından kıza benziyo demiş.hayırlısı bakalım.Görümcemin bebeğin cinsiyeti belli oldu bir kızımız daha olcak öyküye arkadaş geliyo ne güzel inş çok güzel anlaşırlar :)
HoşbuldumHoşgeldinnn
Eşlede tartışınca insan hiçbişey çekemiyo.helede ağlayan mızmız çocuklar bizi bi anlasalar.Sabırlı olmaya çalış can ımm...Iki gündür cocuklarim aksam saatlerinde aglama yarisina giriyorlar bide babalariyla tartistim ki tuz biber oldu oturup hüngür hüngür aglayasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?