2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hergun duzenli vermiyorm vitagili istah konusunda faydasi yok gbi ama bagisikligi kuvvetlensn yeter herseyi yemiyo vitamin takviyesi sart

:))) bnde corbalarna koyuyorm mercimek corbasina kendmizede koyuyorm ailecek seviyoruz :)

hoşbuldum cnm.sizlerle muhabbeti özledim.benim eşim de sarımsak kokusundan çok kaçar.akifin çorbalarına koyarım özellikle.çok abarttığımı söyler.kv de hiç sevmez sarımsak.geçende akifi kucağına aldı hemen geri bıraktı.uzaktan sevdi

@keramalpim canım nasıl oldu Keremalp dustumu ateşi
Canım çok şükür bugün sabah verdim en son ateş düşürücü, 6 buçukta. Daha da çıkmadı. Bir buçuk gün sürdü. Köpek disleri sanırım ara ara yoklayacak bizi. Hasta olmadı ya şükür. Ateşin peşine grip olacak diye çok kokmustum.

:))) bnde corbalarna koyuyorm mercimek corbasina kendmizede koyuyorm ailecek seviyoruz :)
Ben de severim sarımsağı esimi biraz alistirdim o da yoğurtta yiyiyor artık makarna da kızartma da cacikta yiyiyor yemeklere de koyuyorum çaktırmadan bazen anlıyor ama yenilmesi gerek çok faydalı
İyi yaptın canım sevindim gelmene bende çok kullanıyorum yediğim zamanda eşime bana yaklaşma diyorum:)))
sevindim canım inşallah çıkmaz bir daha

Iki gündür cocuklarim aksam saatlerinde aglama yarisina giriyorlar bide babalariyla tartistim ki tuz biber oldu oturup hüngür hüngür aglayasim var

benımde oldu canım , .ok gecmıs olsun.hamılelıkten sonra oldu, hamılelıkte cok kılo alanlarda oluyormus geneldee. benımde kesımım ole kotu deıldır . ılac mılac hak ettıre ıse yaramadı sonra scholl a gıttik, kadın batıgı cektı. tabı omrumden omur gıttıı. sonra bı daha cıkmadı çok sukur. yok cunku bole acı, bıde ayakkbıda gıyemıyordum kış vaktı.

Cok aciyo ya dayanilcak gbi degil. Bn 18 kilo almistm hamileyken ayaklarm son hafta sismisti baya ondan oluyo dedi doktrda

Hira sabah 10 da kalkti oglen ne yaptysam uyutamadim ve hala ayakta deliricem birazdan. Nasil dayaniyo anlamiyorm benm uykm geldi onun yok

Cok aciyo ya dayanilcak gbi degil. Bn 18 kilo almistm hamileyken ayaklarm son hafta sismisti baya ondan oluyo dedi doktrda
bende 25 kıloya yakın almıstım. doğumdan 4-5 ay sonra oldu benımkısı. hamılelıkte olmadı, yada baslama surecındeydı sonunda dırek tırnak batmaya başladı bılmıyorum. benımde son hafta cok sıstı bayagg bole yaratık ayagı gıbı olmustu ama benımkısı vıtamın eksıklıgınden dedı. (ayaklarımın cok sısmesını )
çok zor canım yaa eger batma varsa ceksınler. batıgı cekıyor zatn

Ben de tırnak batması olmadı ama acayip sismisti ayaklarim hatta doğumdan bir hafta önce bir fotoğrafım var babet giymisim bir baktım ayaklarima puf puf poğaça gibi doğum yaptıktan sonra normale dönünce ayaklarim çok tuhaf gelmisti bana hatta eşime ayaklarima bak ne kadar inceymis normalde dedim durmadan ayaklarima bakıp keyifleniyordum:)))

Görümcemin bebeğin cinsiyeti belli oldu bir kızımız daha olcak öyküye arkadaş geliyo ne güzel inş çok güzel anlaşırlar :)
ayy inşallah. Ben de öyle çok istiyorum. Benim görümceme de kıza benziyo ama kesin değil demişler. Onun daha küçük önümüzde ki ay kesinleşir heralde. Görümcemde kız istiyo gönlüne göre olur inaşlah

sen yıne babet gıyebılmısın canım , ben terlıkle gezıyordum ama o terlıgın ust bant kısmı bıle acıtıyordu ayagımı, hanı terlık bıle gıyemıyordum, bıldıgın normal naylon terlık. bendee korkmustum hep bole kalırsa dıeee, ama ıykı kalmadı :):) ayhh ne gunlerdıı yaaa :)

Geçmiş olsun cnm.
Görümcemin bebeğin cinsiyeti belli oldu bir kızımız daha olcak öyküye arkadaş geliyo ne güzel inş çok güzel anlaşırlar :)
benimde görümcem hamile üstelik 2 kızı var ve eşi,oğlu olsa istiyo.bizde heyecanla bekliyoz.18. Hafta bi türlü göstermedi.ama bi doktor kemik yapısından kıza benziyo demiş.hayırlısı bakalım.

Hoşbuldum
Iki gündür cocuklarim aksam saatlerinde aglama yarisina giriyorlar bide babalariyla tartistim ki tuz biber oldu oturup hüngür hüngür aglayasim var
Eşlede tartışınca insan hiçbişey çekemiyo.helede ağlayan mızmız çocuklar bizi bi anlasalar.Sabırlı olmaya çalış can ımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…