- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim bizim buyuklerimizde astim var esimle de akrabayiz dolayisiyla cocuklarimizda riskli grupta. Suanda böyle bi sıkıntıları yok cok şükür insallah hic olmaz ama bunyeleri cok hassas hafif bi burun akintisi bile cigerlerine kadar ilerleyebiliyor. Kis boyu tonla ilac ve buhar kullanmistik ama alerji surubunu duzenli vermemistim hiç. En son cocuklari farkli zamanlarda farkli kbb uzmanlari gordu ve ikiside alerji şurubu yazdi cocuklara. Drlardan biri cok sık hastalandiklari icin bagisiklik guclendirici surup verdi ek olarak. Ben ikisini duzenli olarak vermeye basladim cocuklara resmen rahatladilar burunlari tertemiz ve yaklasik iki haftadir hastalanmadilar. Allerset alerji surubumuz imuneks bağışıklık icin ben cok memnun kaldim ama dedigim gibi benim cocuklarimda genetik yatkinlik var. Arti olarak kullandigim ilaclarda varİsimleri nedır canım yazarmısın?
Gunaydiiiiiiinnnnn :)Herkese günaydııınnn
Cann ımm günaydın benden deGunaydiiiiiiinnnnn :)
GünaydınnnHerkese günaydııınnn
Hosgeldin canimmmmm valla bizde seni cok özledik, bir daha gitmek yok. Kocisin gozune cok batma yeter, ben oyle yapiyorumKızlar ben geldim.en son geçen yıl mayısta girmişim.tabi ara ara paylaşımlarınızı okudum.bundan sonra buralardayım.ara ara takip etmeye çalışıcam.
Çok hasret kaldım buraya....sizleri çok özledim ve çok sevdiğimi anladım
Evet eşimcim pek telefonla uğraşmamı istemiyo.kendisi de pek takılmaz telle.onun yanında dikkat ederim cnm ımm.artık buralardayımHosgeldin canimmmmm valla bizde seni cok özledik, bir daha gitmek yok. Kocisin gozune cok batma yeter, ben oyle yapiyorum
akif de çok sğır hasta olmadı şükür.geçen yıl korkunçtu.bizim tek takıntımız öksürükKizlar masallah diyim hira 12 aydan beri haslalanmadi doktra hastalalik icn gitmedik. Haziranda kontrole gotrmustm en son doktoruna. Onun haricinde whatsaptan ufak tefek seyler icn gorustm sadece. Ben bgisiklik guclensn diye surup iciriyorm eylulden beri ondanmi acaba bilmiyorm. Saglik ocagina goturdm bikac kere ama onlarda hastalik yuzunden degil asi vs. İcn
6. Ayda ve 8. Ayda hastanelik olmustk bzde buarada hosgeldin cnm ozlettn kendniEvet eşimcim pek telefonla uğraşmamı istemiyo.kendisi de pek takılmaz telle.onun yanında dikkat ederim cnm ımm.artık buralardayım
akif de çok sğır hasta olmadı şükür.geçen yıl korkunçtu.bizim tek takıntımız öksürükmaşallah hiraya
Sen hangi ilaci kullaniyorsun canim bagisikligi icinKizlar masallah diyim hira 12 aydan beri haslalanmadi doktra hastalalik icn gitmedik. Haziranda kontrole gotrmustm en son doktoruna. Onun haricinde whatsaptan ufak tefek seyler icn gorustm sadece. Ben bgisiklik guclensn diye surup iciriyorm eylulden beri ondanmi acaba bilmiyorm. Saglik ocagina goturdm bikac kere ama onlarda hastalik yuzunden degil asi vs. İcn
hoşbuldum cnm.geçen yıl bizde yüksek ateşten hastanede yattık çok kere.bu yı çok şükür ateşimiz pek çıkmadı.ama accık üşütsek öksürük başlıyo.ilaç vermezsem ilerliyo.6. Ayda ve 8. Ayda hastanelik olmustk bzde buarada hosgeldin cnm ozlettn kendni
maşallah hiraya. Bizde öyleyiz canım. 8 aylıkken baya kötü bi hasta oldu.antibiyotik kullandık 10 gün kendine gelemedi. Yaşına girdiği zaman da su çiçeği oldu. Sonra da bi iki ufak tefen burun akıntısı oldu. Ateşte bi günlük çok yükselmedi. Onlarda hep yazındı kışın o da olmadı.Kizlar masallah diyim hira 12 aydan beri haslalanmadi doktra hastalalik icn gitmedik. Haziranda kontrole gotrmustm en son doktoruna. Onun haricinde whatsaptan ufak tefek seyler icn gorustm sadece. Ben bgisiklik guclensn diye surup iciriyorm eylulden beri ondanmi acaba bilmiyorm. Saglik ocagina goturdm bikac kere ama onlarda hastalik yuzunden degil asi vs. İcn
Mynys kullandm smdi vitagil kullaniyorm istah suruplari vjtamin hemde bagisiklik guclendiriyolarSen hangi ilaci kullaniyorsun canim bagisikligi icin
Hoşgeldin canım ozlettin kendini seni burada gormek çok güzel:)Kızlar ben geldim.en son geçen yıl mayısta girmişim.tabi ara ara paylaşımlarınızı okudum.bundan sonra buralardayım.ara ara takip etmeye çalışıcam.
Çok hasret kaldım buraya....sizleri çok özledim ve çok sevdiğimi anladım
maşallah canım Hira ya ece de en son geçen sene haziran da ateslenmisti kulak iltihabı olmuştu bizde en son dra o zaman gitmistik bir kere grip oldu evde ilaçsız atlattik şimdi de grip ama abileri gripti fena şekilde salgın var maalesef okuldan geldi hastalık bende de hafif başladı grip ama benimkilerde maşallah bu sene iyilerdi ilk defa grip oldular ama en çok ben hasta oldum bu kış aman onlar olmasında ben olayım raziyim senin kullandığın suruptan alayim bende çoktandır takviye vermiyorum eceyeKizlar masallah diyim hira 12 aydan beri haslalanmadi doktra hastalalik icn gitmedik. Haziranda kontrole gotrmustm en son doktoruna. Onun haricinde whatsaptan ufak tefek seyler icn gorustm sadece. Ben bgisiklik guclensn diye surup iciriyorm eylulden beri ondanmi acaba bilmiyorm. Saglik ocagina goturdm bikac kere ama onlarda hastalik yuzunden degil asi vs. İcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?