2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende anlamadım ki bişey ısırırken acıyo bırakıyo dişten diye düşünüyorum o yüzden 4 saat sonra tekrar yükseldi ibufen verdim 3 saat sonra tekrar çıktı gibi oldu ama şimdi iyi yapışığız tabiki
yazyagmuru size de geçmiş olsun griplik bişeyi yok gibi bilmiyorun

nasıl durabiliyorlar ben hala kabullenemiyorum
mantıksız bi kere yani. Bu ara kaşık dediğimde mama kaşığı. :)Sayfım bu sefer lokmalarını :) yemese bilr meme meme diye dolanırdı onuda istemedi bu gün.

Bi dr bu ara felaket bi enerji patlamadı var çocukta. Öncede hareketliydi ama tavan yaptı resmen çok yoruluyorum. Sürekli benden bişeyler yapmamı istiyo. Elinden çekiştiriyo tuvaletteyken bile. Bu gün eşimde geç gelecek fenalık geliyo düşündükçe

işte hep yaz bebeleri olmaktan bunlar bikini mevsimi çocuk mu doğurulur yahu
Demi ama ya:)))
Sağol canım distendir o zaman
Ayy tamda bunu soracaktim size sürekli elimi tutup birşeyler istiyor hiç oturmuyor beni zaten hastayım bazen bunaliyorum babası bu seferde sen kalk diyorum ama onu istemiyor saklambaç oynamak için bile hep beni kaldırıyor sabban diye
bizim oğlan da iki gündür salataya sardı:=)
ecede marulu özellikle çok sevdi dün akşam domatesinden yedi demekki eksi eksi güzel geldi

Bizim ki babası varken ikimizi birden çekiştiriyo. Ben kaçıyorum biraz durup farkedince geri getiriyo sıpa :)
Geçmiş olsun canım bu arada ikinizefe.
@oslew öyküyede geçmiş olsun canım diştendir inşallah

Emzirip yatırdım bu saatte. Allahım inşallah uyur. Canım çıktı bu gün, sabah kahbaltıyı bile zar zor yaptım. Mutfak dağınık. Gökçeye yemediği çorbayı zor yaptım. Hala bişeu yemedim 10 lu halleyi akşam yemeği yapıcam kendime. Hiç bişey yapacak halim kalmadı

Sağol canım
inşallah uyur canım sende atistir birşeyler aç kalma

Canım kendine güzel bişeyler hazırla aç müziği sakin sakin ye. Öyle hamleyle olmaz güçten düşersin Gökçe'nin senin iyi olmana ihtiyacı var.

Canım kendine güzel bişeyler hazırla aç müziği sakin sakin ye. Öyle hamleyle olmaz güçten düşersin Gökçe'nin senin iyi olmana ihtiyacı var.
tek başıma yemek yemekten nefret ediyorum resmen. Şimdi ekmek arası bişey daha hazırlayıp yicem artık

Eceyle eski fotoğraflara baktık çocukların küçüklük fotoğrafları falan duygulandim bayağı daha dün gibi zaman ne çabuk akıp gidiyor Ece büyük abisini küçük abisi sandı onun adını söyledi hep küçüğe bir yorum yapmadı bana da abla dedi demekki o zamanlar daha genç gorunuyormusum:))babasına baba dedi abi demedi hayret:))

Bende tek başıma yemeyi seviyorum. Çocuklarla o kadar curcunali oluyoki bzim yemekler. Sessiz sessiz yemek daha çok işime geliyo artık:))
Benim için kahvaltı öyle oluyor Eceyi yediriyorum o oynarken ben yiyiyorum bazen de film aciyorum keyif yapıyorum kahvaltı keyfini çok severim zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…