- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
nasıl durabiliyorlar ben hala kabullenemiyorum5 kaşık çorbayla duruyo 12 den beri. Emmekte istemedi. Oruö tutuyo sanki sıpa
Yaz geliyor ya malum denize falan girecekler formda kalmaya çalışıyor biciriklar:)) bizimki fena halde salataya sardı yemeğini yemiyor salata yiyiyor:))nasıl durabiliyorlar ben hala kabullenemiyorum
işte hep yaz bebeleri olmaktan bunlar bikini mevsimi çocuk mu doğurulur yahuYaz geliyor ya malum denize falan girecekler formda kalmaya çalışıyor biciriklar:)) bizimki fena halde salataya sardı yemeğini yemiyor salata yiyiyor:))
mantıksız bi kere yani. Bu ara kaşık dediğimde mama kaşığı. :)Sayfım bu sefer lokmalarını :) yemese bilr meme meme diye dolanırdı onuda istemedi bu gün.nasıl durabiliyorlar ben hala kabullenemiyorum
bizim oğlan da iki gündür salataya sardı:=)Yaz geliyor ya malum denize falan girecekler formda kalmaya çalışıyor biciriklar:)) bizimki fena halde salataya sardı yemeğini yemiyor salata yiyiyor:))
Demi ama ya:)))işte hep yaz bebeleri olmaktan bunlar bikini mevsimi çocuk mu doğurulur yahu
Sağol canım distendir o zamanBende anlamadım ki bişey ısırırken acıyo bırakıyo dişten diye düşünüyorum o yüzden 4 saat sonra tekrar yükseldi ibufen verdim 3 saat sonra tekrar çıktı gibi oldu ama şimdi iyi yapışığız tabiki
yazyagmuru size de geçmiş olsun griplik bişeyi yok gibi bilmiyorun
Ayy tamda bunu soracaktim size sürekli elimi tutup birşeyler istiyor hiç oturmuyor beni zaten hastayım bazen bunaliyorum babası bu seferde sen kalk diyorum ama onu istemiyor saklambaç oynamak için bile hep beni kaldırıyor sabban diyemantıksız bi kere yani. Bu ara kaşık dediğimde mama kaşığı. :)Sayfım bu sefer lokmalarını :) yemese bilr meme meme diye dolanırdı onuda istemedi bu gün.
Bi dr bu ara felaket bi enerji patlamadı var çocukta. Öncede hareketliydi ama tavan yaptı resmen çok yoruluyorum. Sürekli benden bişeyler yapmamı istiyo. Elinden çekiştiriyo tuvaletteyken bile. Bu gün eşimde geç gelecek fenalık geliyo düşündükçe
ecede marulu özellikle çok sevdi dün akşam domatesinden yedi demekki eksi eksi güzel geldibizim oğlan da iki gündür salataya sardı:=)
Bizim ki babası varken ikimizi birden çekiştiriyo. Ben kaçıyorum biraz durup farkedince geri getiriyo sıpa :)Demi ama ya:)))
Sağol canım distendir o zaman
Ayy tamda bunu soracaktim size sürekli elimi tutup birşeyler istiyor hiç oturmuyor beni zaten hastayım bazen bunaliyorum babası bu seferde sen kalk diyorum ama onu istemiyor saklambaç oynamak için bile hep beni kaldırıyor sabban diye
ecede marulu özellikle çok sevdi dün akşam domatesinden yedi demekki eksi eksi güzel geldi
Sağol canımBizim ki babası varken ikimizi birden çekiştiriyo. Ben kaçıyorum biraz durup farkedince geri getiriyo sıpa :)
Geçmiş olsun canım bu arada ikinizefe.
@oslew öyküyede geçmiş olsun canım diştendir inşallah
inşallah uyur canım sende atistir birşeyler aç kalmaEmzirip yatırdım bu saatte. Allahım inşallah uyur. Canım çıktı bu gün, sabah kahbaltıyı bile zar zor yaptım. Mutfak dağınık. Gökçeye yemediği çorbayı zor yaptım. Hala bişeu yemedim 10 lu halleyi akşam yemeği yapıcam kendime. Hiç bişey yapacak halim kalmadı
Canım kendine güzel bişeyler hazırla aç müziği sakin sakin ye. Öyle hamleyle olmaz güçten düşersin Gökçe'nin senin iyi olmana ihtiyacı var.Emzirip yatırdım bu saatte. Allahım inşallah uyur. Canım çıktı bu gün, sabah kahbaltıyı bile zar zor yaptım. Mutfak dağınık. Gökçeye yemediği çorbayı zor yaptım. Hala bişeu yemedim 10 lu halleyi akşam yemeği yapıcam kendime. Hiç bişey yapacak halim kalmadı
Sağol canim Ece daha iyi şimdi ben kötüyüm@yazyağmuru @oslew geçmiş olsun sizlere.İnşallah çabucak iyileşir yavrular
tek başıma yemek yemekten nefret ediyorum resmen. Şimdi ekmek arası bişey daha hazırlayıp yicem artıkCanım kendine güzel bişeyler hazırla aç müziği sakin sakin ye. Öyle hamleyle olmaz güçten düşersin Gökçe'nin senin iyi olmana ihtiyacı var.
İnşallah düşer canimBizde ateş devam bakalım nöbetçiyiz bu gece
Geçmiş olsun canım. Yigitte ateşli olduğu geceler korkudan bende uyumuyorum hiç. Tam nöbet oluyo gerçekten o geceler. İnşallah sabaha hiç bişeyi kalmamış olarak uyanır öykü.Bizde ateş devam bakalım nöbetçiyiz bu gece
Bende tek başıma yemeyi seviyorum. Çocuklarla o kadar curcunali oluyoki bzim yemekler. Sessiz sessiz yemek daha çok işime geliyo artık:))tek başıma yemek yemekten nefret ediyorum resmen. Şimdi ekmek arası bişey daha hazırlayıp yicem artık
Benim için kahvaltı öyle oluyor Eceyi yediriyorum o oynarken ben yiyiyorum bazen de film aciyorum keyif yapıyorum kahvaltı keyfini çok severim zaten:))Bende tek başıma yemeyi seviyorum. Çocuklarla o kadar curcunali oluyoki bzim yemekler. Sessiz sessiz yemek daha çok işime geliyo artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?