2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sen daha çok sismissin demekki canım ben 14 kilo almıştım ama sistim bayağı ilk hamileligimde de çok sismistim o yüzden varis oldum ikincide sismemistim

Nasil bunaldim bi bilsen, kafamin ici o kadar dolu ki..

Tirnagn yaninda et olustu onunda kesilmesi gerekiyo cok korkuyorm bn iki senedr cekiyorm tirnaktan

Patlayab dişler uzarken ateş yaparmı özellikle köpek dişleri sabah 5te uyandım ateşi vardı calpol verdim sonra 9da bi kalktı tekrar uyudu yanımda yatıyodu titremesine uyandım 11 de 38.1 olmuş calpol verdim tekrar bişey yemek istemiyo dedim diş heralde

Nasil bunaldim bi bilsen, kafamin ici o kadar dolu ki..
Can ım ya seni iyi anlıyorum.gerçi benim kızım büyük ama.farklı dertleri var.eşinle nasıl oldun.eşle problem atlatıldımı insan biraz rahatlıyo.
Eki Görüntüle 1787773 Eminonunden aldgm malzemelerle.kapi susu yaptm kizlar nasil olmus
Eline sağlık cnm...
diş patladıktan sonra ateş duymadım hiç ama patlıcakken hafif ateş yapıyo.geçmiş olsun cnm.
İnş dişindendir hasta olmasın kuzular

Akifciğin 7 dişi vardı.hatta inst yazmıştım.hepsi tek tek çıkmıştı.ilk defa 2 dişi aynı patladı yani 9 dişimiz var artık.tabi bol uykusuz geceler mızmız tavırlar.

sagol cnm

Son zamanlarda pek iyi degiliz canim.

Canım diş çıktıktan sonra olmaz herhalde grip falan varmı varsa o da ateş yapar inşallah yükselmez
Akifciğin 7 dişi vardı.hatta inst yazmıştım.hepsi tek tek çıkmıştı.ilk defa 2 dişi aynı patladı yani 9 dişimiz var artık.tabi bol uykusuz geceler mızmız tavırlar.
Allah kolaylık versin hepimize canım iyi olmuş aslında iki tane çıkması tek tek çıkıyor bizimde her diste daha da zorlaniyoruz ben de grip oldum çok kötüyüm basım çok kötü sersem gibi ece çok şükür daha iyi şimdi

Bütün gece uyumadim ece sürekli terledi havlu koydum baktım çok terli ustundeki giysi bile ıslak degistirdim iki defa bende hastayım anne kız doğru düzgün uyumadik sabah bir uyumusuzki 11 de kalktik ilk kez:))

Eki Görüntüle 1787773 Eminonunden aldgm malzemelerle.kapi susu yaptm kizlar nasil olmus
çok hoş olmuş canım.

hosgeldin canımcım

Bütün gece uyumadim ece sürekli terledi havlu koydum baktım çok terli ustundeki giysi bile ıslak degistirdim iki defa bende hastayım anne kız doğru düzgün uyumadik sabah bir uyumusuzki 11 de kalktik ilk kez:))
geçmiş olsun canım. Bu ara çokmu salgın var gene ne benim kizimda hasta

Yigitin on altı dişi oldu. Alttaki köpek dişleri de patlamış dün fakettim.sanırım bundan sonraki dişler iki yaşını doldurunca çıkacak.bi kaç ay rahat ederiz inşallah

çok hoş olmuş canım.

hosgeldin canımcım

geçmiş olsun canım. Bu ara çokmu salgın var gene ne benim kizimda hasta
Burada salgın var canim okulda hastaneye yatırılan çocuklar var yüksek ateşten oğlum anne sürekli oksuruyorlar diyor ilk önce büyük oğlum hasta oldu ondan küçük oğluma eceye ve bana geçti esim bende de başladı diyor
Yigitin on altı dişi oldu. Alttaki köpek dişleri de patlamış dün fakettim.sanırım bundan sonraki dişler iki yaşını doldurunca çıkacak.bi kaç ay rahat ederiz inşallah
o ne guzel bir süre rahat edersiniz darısı başımıza bizimde patlamak üzere çıksa da bir süre rahat etsek

5 kaşık çorbayla duruyo 12 den beri. Emmekte istemedi. Oruö tutuyo sanki sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…