sen daha çok sismissin demekki canım ben 14 kilo almıştım ama sistim bayağı ilk hamileligimde de çok sismistim o yüzden varis oldumsen yıne babet gıyebılmısın canım , ben terlıkle gezıyordum ama o terlıgın ust bant kısmı bıle acıtıyordu ayagımı, hanı terlık bıle gıyemıyordum, bıldıgın normal naylon terlık. bendee korkmustum hep bole kalırsa dıeee, ama ıykı kalmadı :):) ayhh ne gunlerdıı yaaa :)
Nasil bunaldim bi bilsen, kafamin ici o kadar dolu ki..Geçmiş olsun cnm.
benimde görümcem hamile üstelik 2 kızı var ve eşi,oğlu olsa istiyo.bizde heyecanla bekliyoz.18. Hafta bi türlü göstermedi.ama bi doktor kemik yapısından kıza benziyo demiş.hayırlısı bakalım.
Hoşbuldum
Eşlede tartışınca insan hiçbişey çekemiyo.helede ağlayan mızmız çocuklar bizi bi anlasalar.Sabırlı olmaya çalış can ımm...
Tirnagn yaninda et olustu onunda kesilmesi gerekiyo cok korkuyorm bnbende 25 kıloya yakın almıstım. doğumdan 4-5 ay sonra oldu benımkısı. hamılelıkte olmadı, yada baslama surecındeydı sonunda dırek tırnak batmaya başladı bılmıyorum. benımde son hafta cok sıstı bayagg bole yaratık ayagı gıbı olmustu ama benımkısı vıtamın eksıklıgınden dedı. (ayaklarımın cok sısmesını )
çok zor canım yaa eger batma varsa ceksınler. batıgı cekıyor zatn
GünaydınGünaydııınnn
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkEki Görüntüle 1787773 Eminonunden aldgm malzemelerle.kapi susu yaptm kizlar nasil olmus
Sagol cnm kisa zmanda yaptm cok hosuma gitti benmdeÇok güzel olmuş canım eline sağlık
Can ım ya seni iyi anlıyorum.gerçi benim kızım büyük ama.farklı dertleri var.eşinle nasıl oldun.eşle problem atlatıldımı insan biraz rahatlıyo.Nasil bunaldim bi bilsen, kafamin ici o kadar dolu ki..
Eline sağlık cnm...Eki Görüntüle 1787773 Eminonunden aldgm malzemelerle.kapi susu yaptm kizlar nasil olmus
diş patladıktan sonra ateş duymadım hiç ama patlıcakken hafif ateş yapıyo.geçmiş olsun cnm.Patlayab dişler uzarken ateş yaparmı özellikle köpek dişleri sabah 5te uyandım ateşi vardı calpol verdim sonra 9da bi kalktı tekrar uyudu yanımda yatıyodu titremesine uyandım 11 de 38.1 olmuş calpol verdim tekrar bişey yemek istemiyo dedim diş heralde
sagol cnmCan ım ya seni iyi anlıyorum.gerçi benim kızım büyük ama.farklı dertleri var.eşinle nasıl oldun.eşle problem atlatıldımı insan biraz rahatlıyo.
Eline sağlık cnm...
diş patladıktan sonra ateş duymadım hiç ama patlıcakken hafif ateş yapıyo.geçmiş olsun cnm.
İnş dişindendir hasta olmasın kuzular
Son zamanlarda pek iyi degiliz canim.Can ım ya seni iyi anlıyorum.gerçi benim kızım büyük ama.farklı dertleri var.eşinle nasıl oldun.eşle problem atlatıldımı insan biraz rahatlıyo.
Eline sağlık cnm...
diş patladıktan sonra ateş duymadım hiç ama patlıcakken hafif ateş yapıyo.geçmiş olsun cnm.
İnş dişindendir hasta olmasın kuzular
Canım diş çıktıktan sonra olmaz herhalde grip falan varmı varsa o da ateş yapar inşallah yükselmezPatlayab dişler uzarken ateş yaparmı özellikle köpek dişleri sabah 5te uyandım ateşi vardı calpol verdim sonra 9da bi kalktı tekrar uyudu yanımda yatıyodu titremesine uyandım 11 de 38.1 olmuş calpol verdim tekrar bişey yemek istemiyo dedim diş heralde
Allah kolaylık versin hepimize canım iyi olmuş aslında iki tane çıkması tek tek çıkıyor bizimde her diste daha da zorlaniyoruz ben de grip oldum çok kötüyüm basım çok kötü sersem gibi ece çok şükür daha iyi şimdiAkifciğin 7 dişi vardı.hatta inst yazmıştım.hepsi tek tek çıkmıştı.ilk defa 2 dişi aynı patladı yani 9 dişimiz var artık.tabi bol uykusuz geceler mızmız tavırlar.
çok hoş olmuş canım.Eki Görüntüle 1787773 Eminonunden aldgm malzemelerle.kapi susu yaptm kizlar nasil olmus
hosgeldin canımcımAkifciğin 7 dişi vardı.hatta inst yazmıştım.hepsi tek tek çıkmıştı.ilk defa 2 dişi aynı patladı yani 9 dişimiz var artık.tabi bol uykusuz geceler mızmız tavırlar.
geçmiş olsun canım. Bu ara çokmu salgın var gene ne benim kizimda hastaBütün gece uyumadim ece sürekli terledi havlu koydum baktım çok terli ustundeki giysi bile ıslak degistirdim iki defa bende hastayım anne kız doğru düzgün uyumadik sabah bir uyumusuzki 11 de kalktik ilk kez:))
Burada salgın var canim okulda hastaneye yatırılan çocuklar var yüksek ateşten oğlum anne sürekli oksuruyorlar diyor ilk önce büyük oğlum hasta oldu ondan küçük oğluma eceye ve bana geçti esim bende de başladı diyorçok hoş olmuş canım.
hosgeldin canımcım
geçmiş olsun canım. Bu ara çokmu salgın var gene ne benim kizimda hasta
o ne guzel bir süre rahat edersiniz darısı başımıza bizimde patlamak üzere çıksa da bir süre rahat etsekYigitin on altı dişi oldu. Alttaki köpek dişleri de patlamış dün fakettim.sanırım bundan sonraki dişler iki yaşını doldurunca çıkacak.bi kaç ay rahat ederiz inşallah
sagol canm.çok hoş olmuş canım.
hosgeldin canımcım
geçmiş olsun canım. Bu ara çokmu salgın var gene ne benim kizimda hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?