Hoşgeldın güzel haberlerle inşaallahKızlar ben geldim.en son geçen yıl mayısta girmişim.tabi ara ara paylaşımlarınızı okudum.bundan sonra buralardayım.ara ara takip etmeye çalışıcam.
Çok hasret kaldım buraya....sizleri çok özledim ve çok sevdiğimi anladım
Canım çok gecmiş olsun acil şifa versın rabbım bereketli olur belki bilemeyız biraz gec kurur bu arada nisan ayının yağmur suyu şifadır unutmazsam biriktiricem aklınızda bulunsunDolapts çarşaf nevresimler kokmuş hafif rutubet vardı bugün onları yıkadım benim balkonda çarşaf ascak yer yok kv nin oraya astım ve yağmur yağıyo şu an bendeki de şans ha bugün ha yarın yıkayım derken yağmura yakalandım :)
Maşallah canım kuzun hiç hasta olmasın inşaallah bizde hastalık ve antıbıyotık sırasında 1.yiz Rabbim beterınden korusun üstelik ummıneks kullanmama rağmen6. Ayda ve 8. Ayda hastanelik olmustk bzde buarada hosgeldin cnm ozlettn kendni
Rabbim göğsünü genişletsin huzur versın inşaallahIki gündür cocuklarim aksam saatlerinde aglama yarisina giriyorlar bide babalariyla tartistim ki tuz biber oldu oturup hüngür hüngür aglayasim var
Telefondan bakmaya çalıştım ama internetten dolayı halledenedin bi türlü. Sabah bide bilgisayardan bakayım canım benEski mesajları nasıl buluyoruz kuran ı kerım cuz sıralamasını bulmam lazım @Akaibu sormuştu verdık mi ona bilmiyorum aklında kalan var mı?
Amin canim Allah razi olsun :)Rabbim göğsünü genişletsin huzur versın inşaallah
Ne konusu kiKonu mu açsam ki bdv ye
Afedersin canim ya ben bu mesaji emiragam yazdi olarak okudum :)Kızlar apriori nerelerde ki şuan ona ihtiyacım var.
Çok yakın arkadaşım ev arkadaşlarıyla sorun yaşamış kızın biri. Resmen küfürlerle üzerine yürüyüp kolunu falan tırmalamış. Baya da kötü tırmalamış hatta yolmuş resmen. Diğer iki kız zor tutmuş
Arkadaşımı çok iyi tanırım asla küfür falan kötü laf etmez. Darp raporu alda süreç nasıl işliyo bileniniz var mı? Kontrat arkadaşımın üzerine evden çıkarmak istiyo psikopat sen çıkacaksın falan diye bi ton küfür etmiş
Aynen benimde sadece kahvaltı öyle oluyo diğer öğünler hep bi curcuna:)))heleki akşam yemeğinde yiğit illa kucagimda oturmak ister:))Benim için kahvaltı öyle oluyor Eceyi yediriyorum o oynarken ben yiyiyorum bazen de film aciyorum keyif yapıyorum kahvaltı keyfini çok severim zaten:))
Evet canım ya bende akşam yemeğinde deliriyorum resmen gürültü curcuna ece daha yemeği koymadan başlıyor bağırmaya kendi yiyecekmis birkaç lokma alıp bırakıyor sonra abileri ne yerse kıskanıyor bağırıyor bende yicem diyor veriyorum yemiyor biz yiyiyoruz eşim sofrayı topluyor bu sefer ben eceye yemek yedirmeye başlıyorum yarım saati buluyor yedirme işi hiçbir sey anlamıyorum yemektenAynen benimde sadece kahvaltı öyle oluyo diğer öğünler hep bi curcuna:)))heleki akşam yemeğinde yiğit illa kucagimda oturmak ister:))
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah daha iyidir simdiSağolun kızlar 11 de 38.2 di ibufen verdim 37-37.4 dolaşıyo düşmedi hala soymakta istemiyorum üşütmesin diye ince pijama yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?