2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Öyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
Ayy yerim ya çok tatlı benim abimin eşi hamileyken bir tanıdıklarının çocuğuna bak karnında bebek var demişler çocuk korkmuş bizim gelinden sen bebeği yedin demiş ne zaman görse kaçıyormuş beni yiyecek diye o geldi aklıma:))

Öyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
Ay ne guzel sizinkiler konuşuyor benim kız gec mi konusacak ne

Valla çocuk utanmasa şişko dicek bana :) a aaaaa

Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri
Canım gece sık uyanmıyorsa bence akışına bırak hira. Kendi ayarlar illa her çocuk öğlen uyuyacak diye bişey yokmuş okuduğum bir kitapta öyle yazıyor. Elif ada akşam 10.30 gibi uyur sabah 8.30 gibi kalkar öğlen 1.30 gibi uyur genelde kurulu saat gibi 1 saat 45 dak uyur. Ama gece uykusunda 3-5 kezde fazla kalktıktan öğlen 3 saat uyur.demekki vücutları ihtiyaca göre ayarlıyor uykuyu diyorum ben.

@oslew büyük oğlum anne bacakların roberto Carlos (futbolcu) gibi diyor sana elbise etek tayt yakışmıyor pantolon giy sadece diyor:))
Ooo bu biraz ağır olmuş küçük oğlun daha kibar söylüyordur eminim. Canım sen büyük oğlanı tembihle bayanlara böyle söylenmez yoksa ilerde kız bulamazsın de

Neden acaba canım gözlemle bakalım devam ederse dra goturursun
kaç gündür sürekli aynı şeyi uapıyo. Emin olamadım bi türlü ciddi mi naz mı yapıyo deli oldum

@oslew büyük oğlum anne bacakların roberto Carlos (futbolcu) gibi diyor sana elbise etek tayt yakışmıyor pantolon giy sadece diyor:))
kızlar çok güldü ya

Bizim abileri sayesinde sanırım bayağı ilerletti canım ama bu süreç her çocukta farklı oluyor Elif te iki yasında ilerletir iki yaş çocuklarda dönüm noktası oluyor birden degisiyorlar
Insallah canım dediğin gibi olur. Elif biraz yalnız büyüyor mutkaka etkisi vardir bi de ben konusmayi cok sevmem yorulurum

bn ilk dfa verdm col guldum ve hosuma gitti bde aciktrdi haliba sakiz onu en sonunda cikarip mamaaa dedi :))

hirada yapiyo buaralar bakiyorm bisey yok. Numaradan agliyo cok belli oluyo bizmkinin naz yaptgi bide opuyo banada opturuyo gctmi diyorm gectiii diyo. Gozlemle bakalm cnm bisey olsa gorunurdede olurdu ama bilemedim

Insallah canım dediğin gibi olur. Elif biraz yalnız büyüyor mutkaka etkisi vardir bi de ben konusmayi cok sevmem yorulurum
bnde konusmayi seven bi insan deglim ama hira dgdugndan beri konusuyorm onunla. Konusmak cok onemliymis bebeklerle erken konusrlarmis onun etkismi blmiyorm ama benm kiz susmuyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…