Öyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
Ayy yerim ya çok tatlı benim abimin eşi hamileyken bir tanıdıklarının çocuğuna bak karnında bebek var demişler çocuk korkmuş bizim gelinden sen bebeği yedin demiş ne zaman görse kaçıyormuş beni yiyecek diye o geldi aklıma:))Öyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
Ay ne guzel sizinkiler konuşuyor benim kız gec mi konusacak neÖyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
Öykününkü de konuşmak değil bebi diyo bebeğe gösteriyo eliyle o kadarAy ne guzel sizinkiler konuşuyor benim kız gec mi konusacak ne
Valla çocuk utanmasa şişko dicek bana :) a aaaaaAyy yerim ya çok tatlı benim abimin eşi hamileyken bir tanıdıklarının çocuğuna bak karnında bebek var demişler çocuk korkmuş bizim gelinden sen bebeği yedin demiş ne zaman görse kaçıyormuş beni yiyecek diye o geldi aklıma:))
Benim oğlanlar şişko diyor bana:)) dalga geciyorlar benimle bende iyi siz zayifini bulun evlenin diyorumValla çocuk utanmasa şişko dicek bana :) a aaaaa
Aaa şişko görmemiş onlar :) anneyle dalga geçilmez taş olursunuz taş de :)Benim oğlanlar şişko diyor bana:)) dalga geciyorlar benimle bende iyi siz zayifini bulun evlenin diyorum
Çarp ağzına bitane@oslew büyük oğlum anne bacakların roberto Carlos (futbolcu) gibi diyor sana elbise etek tayt yakışmıyor pantolon giy sadece diyor:))
Gülüp geciyorum dusunebiliyormusun sen onu büyüt adam et o seni begenmesin:))Aaa şişko görmemiş onlar :) anneyle dalga geçilmez taş olursunuz taş de :)
Eşim savunmaya geçiyor hemen benim karima laf yok diye bende kocam beni begeniyor siz kendinize bakın diyorumÇarp ağzına bitane
Bizim abileri sayesinde sanırım bayağı ilerletti canım ama bu süreç her çocukta farklı oluyor Elif te iki yasında ilerletir iki yaş çocuklarda dönüm noktası oluyor birden degisiyorlarAy ne guzel sizinkiler konuşuyor benim kız gec mi konusacak ne
Canım gece sık uyanmıyorsa bence akışına bırak hira. Kendi ayarlar illa her çocuk öğlen uyuyacak diye bişey yokmuş okuduğum bir kitapta öyle yazıyor. Elif ada akşam 10.30 gibi uyur sabah 8.30 gibi kalkar öğlen 1.30 gibi uyur genelde kurulu saat gibi 1 saat 45 dak uyur. Ama gece uykusunda 3-5 kezde fazla kalktıktan öğlen 3 saat uyur.demekki vücutları ihtiyaca göre ayarlıyor uykuyu diyorum ben.Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri
Ooo bu biraz ağır olmuş küçük oğlun daha kibar söylüyordur eminim. Canım sen büyük oğlanı tembihle bayanlara böyle söylenmez yoksa ilerde kız bulamazsın de@oslew büyük oğlum anne bacakların roberto Carlos (futbolcu) gibi diyor sana elbise etek tayt yakışmıyor pantolon giy sadece diyor:))
kaç gündür sürekli aynı şeyi uapıyo. Emin olamadım bi türlü ciddi mi naz mı yapıyo deli oldumNeden acaba canım gözlemle bakalım devam ederse dra goturursun
Öyküye bi kere bebek nerde dedik görümcemin karnını gösterdi hep bebek diyince gösteriyodu. Bugün üstümü değiştiriyodum göbeğimi gördü bebek bebek dedi
kızlar çok güldü ya@oslew büyük oğlum anne bacakların roberto Carlos (futbolcu) gibi diyor sana elbise etek tayt yakışmıyor pantolon giy sadece diyor:))
Insallah canım dediğin gibi olur. Elif biraz yalnız büyüyor mutkaka etkisi vardir bi de ben konusmayi cok sevmem yorulurumBizim abileri sayesinde sanırım bayağı ilerletti canım ama bu süreç her çocukta farklı oluyor Elif te iki yasında ilerletir iki yaş çocuklarda dönüm noktası oluyor birden degisiyorlar
bn ilk dfa verdm col guldum ve hosuma gitti bde aciktrdi haliba sakiz onu en sonunda cikarip mamaaa dedi :))Ben geri adim attim dedim ya, dunden beri o da daha yumuşak.Bu sınırlama konusunu bu kadar buyutmemeliyim galiba.Yani esim cok kararli her seferinde hoslanmadigini dile getiriyor ben israr ettikcede bu noktaya geldik. Ben esimi cok seviyorum dusundumde butun bunlar tek bir gece bile ayri uyumamiza degmiyor.
Vay be
Benimki de aylardir yutmadan atmadan uzun sure cigniyor sakızı. Baslarda sık sık kontrol ediyordum artik alistim benden guzel cigniyo
hirada yapiyo buaralar bakiyorm bisey yok. Numaradan agliyo cok belli oluyo bizmkinin naz yaptgi bide opuyo banada opturuyo gctmi diyorm gectiii diyo. Gozlemle bakalm cnm bisey olsa gorunurdede olurdu ama bilemedimgökçe arada ayak acıyo diyip duruyo ağlamaklı ağlamaklı söylüyo. Görünürde hiç bişey yok ne kızarıklık ne başka bişey. Tırnaklarını falan her milimini inceledim ayaklarının. Ağlaması da numara yaptığı zaman ki gibi ama eminde olamıyorum. Doktora gitsem mi numara mı yapıyo bilemedim
bnde konusmayi seven bi insan deglim ama hira dgdugndan beri konusuyorm onunla. Konusmak cok onemliymis bebeklerle erken konusrlarmis onun etkismi blmiyorm ama benm kiz susmuyo:))Insallah canım dediğin gibi olur. Elif biraz yalnız büyüyor mutkaka etkisi vardir bi de ben konusmayi cok sevmem yorulurum
Bende güldüm :) sabah sabah çok yorgunum bende. Yatıp uyuyasim var.Cok guldum sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?