2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kaç gündür sürekli aynı şeyi uapıyo. Emin olamadım bi türlü ciddi mi naz mı yapıyo deli oldum

kızlar çok güldü ya
Benim fatih de bana vuruyo bazen acidi annecim op de gecsin diyorum vurma da diyorum tabi opuyo hemen ayy diyo sonra kendi yuzune vuruyo ben de onu opeyim diye kendine de vurma annecim op de ben operim seni diyorum hepsi bi ayri alem bunlarin

Bende numara yapıyo diyorum ama eşim aklımı karıştırıyo. Ama sevindim hiradan da duyduğuma demekki genel halleri.
Acıyo diyip uzatıyo ayağını çorabı çıkart diyo öpüyorum geçtii diyorum. Hiç bişey olmamış gibi devam ediyo o da :)
Benim fatih de bana vuruyo bazen acidi annecim op de gecsin diyorum vurma da diyorum tabi opuyo hemen ayy diyo sonra kendi yuzune vuruyo ben de onu opeyim diye kendine de vurma annecim op de ben operim seni diyorum hepsi bi ayri alem bunlarin
alllahım ya sıpalar :) öp deseler öpücüğe boğarız zaten dediğin gibi :)

Gökçede şuaralar taktı herseye acıyo dio.

Hay benim aklıma ne diyim bilmiyorum kendime. Hastalığım bitti abdest almam gerekiyodu. Gökçeyi uyuttum banyoya girdim çıktım saçlarımı kuruttum ama abdest almayı unutmuşum
Niyet onemli degil mi? Benimde bir iki kere unutmuslugum var niyet onemli deyip yenilememistim. Tabi yanlista olabilir net bilgim yok

Ooo bu biraz ağır olmuş küçük oğlun daha kibar söylüyordur eminim. Canım sen büyük oğlanı tembihle bayanlara böyle söylenmez yoksa ilerde kız bulamazsın de
Sıpa ya dalga geçiyor benle beni kızdırmaya çalışıyor ben kızınca da gülme krizine giriyor başka biri söylese kavga ederim ama işte insanın çocuğu olunca çok kizamiyorsun:))
Hay benim aklıma ne diyim bilmiyorum kendime. Hastalığım bitti abdest almam gerekiyodu. Gökçeyi uyuttum banyoya girdim çıktım saçlarımı kuruttum ama abdest almayı unutmuşum
ah canım senle benim halim ne olacak esimden süt istedim akşam getirdi yemek yiyecez ilgilenemem taşar diye dolaba koydum ben o sütü unuttum dolapta kaldı kaynatsam kesilir esimden bir daha istesem söylenir niye kaynatmadin diye unuttu o da bugün çocukları gondercem evin yakınında süt satan bir market var alayimda kaynatıp yoğurt mayalayim:))

Kızlar gökçe şuaralar pepe'ye taktı kafayı. Pepe şila diyip duruyo. Geçen gün bakıcısıyla misafirliğe gitmişti.orda çocuğun pepe ve şilası varmış çocuk pepe yi vermemiş buda çok Ağlamış. Sonra da nasıl aldiysa almış pepeeyi ona sarılarak uyumuş kalmış. Dün gittim pepe aldım gökçeye dün sarılarak uyudu.dunden beri elinde pepe dolaniyo.
Bide kuzenine hala diyo. Kuzeni basket oynuyor şimdi gökçe de basket dio :)

ne görürlerse aynısını yapıyorlar çok çabuk öğreniyorlar:))
Ece de bir ara pepe pepe diye deliriyordu bende aldım oyuncagini eline basınca şarkı söylüyordu sonra bozuldu kafası çıktı attım bende nipoya almıştım onu bezden yapmışlar tamamen birşey olmadı onunla oynuyor daha çok onunda karnına basınca müziği çalıyor ama ecenin gücü yetmiyor karnına bastırmaya o da çözümü bulmuş bir baktık yere koyuyor ayağıyla karnına basıyor müzik çalıyor bitince tekrar:))

Niyet onemli degil mi? Benimde bir iki kere unutmuslugum var niyet onemli deyip yenilememistim. Tabi yanlista olabilir net bilgim yok
Ağza burna su almak farzlardan. niyet etmek sünnete giriyo canım. Sünnette o şart yok ama farzı unutursan yinelemek gerekiyo. Diğerlerini bilmiyorum ama hem Şafi hem Hanefi mezhebine göre böyle

ayy pepe deme hira bayiliyo pepeye. Pepenin basladgi saati ogrenmis resmen baslaynca kumandayi getieiyo acalim diye. Akli fikri pepe oldu bizmkinin

Gökçede Ecenin taktiği uyguluyor :) dün bir baktım ayagiyla karnına bastırıyordu

ayy pepe deme hira bayiliyo pepeye. Pepenin basladgi saati ogrenmis resmen baslaynca kumandayi getieiyo acalim diye. Akli fikri pepe oldu bizmkinin
Ben Evde hiç acmazdim baby tv den başka kanal gökçeye. Bakicisinda izliyormuş meğer pepeeyi :) saat kaçta ki hiraya bi sor bakim

Farzları alındığı sürece niyetin sünnet olduğunu biliyorum.mantıkende o niyetle giriyon banyoya zaten.tabi tam bişe söylemek yanlış olur.ben de biksç sefer niyet etmeye unutmuştum.tekrar girdim banyoya.Bu arada sen nasılsın cann ımm Konuştunuz mu eşinle bişeler
bizimkide harika kanatlara takık pepe ve elifin düşlerinden sonrs başladığını biliyo heyecanlanıp kendi etrafında dönüyo.fakat 5 dk dan fazla izlemiyo.diğer çizgi filmlere hiç bakmıyo.ben arada izlesin istiyom.müthiş hareketli bi çocuk.dinlense istiyorum izlerken

Kızlar ecenin gribi geçti ama biraz balgami var Dr bize balgam sökücü olarak hdrylln diye bir şurup vermişti çok güzel balgam söker demişti ve gerçekten iyi gelmişti eceye bu suruptan evde vardı bende dunden beri verdim azdı bitti eşime al dedim eczacı o şurup üretilmiyor artık deyip onun yerine bricanyl vermiş ama bricanyl i Dr eceye vermişti 3 gün kullanın demişti ciğerleri açıcı özelliği varmış astım bronsitte kullanılıyormuş 3 günden sonra hdrylln kullan demişti balgami atması için ama şimdi ben eceye bricanyl vermek istemiyorum doğru bir şurup değil şimdiki rahatsızlığı için bize balgam sökücü lazım size Dr balgam sökücü hangi şurubu veriyor ona göre birşey aldirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…