- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim fatih de bana vuruyo bazen acidi annecim op de gecsin diyorum vurma da diyorum tabi opuyo hemen ayy diyo sonra kendi yuzune vuruyo ben de onu opeyim diye kendine de vurma annecim op de ben operim seni diyorum hepsi bi ayri alem bunlarinkaç gündür sürekli aynı şeyi uapıyo. Emin olamadım bi türlü ciddi mi naz mı yapıyo deli oldum
kızlar çok güldü ya
Hadi ya :)) bende ruyalarmi cok unuturum:)@hiraysen rüyamda seninle hirayi gördüm ama nasıl gördüğümü unuttum.:/
Bende numara yapıyo diyorum ama eşim aklımı karıştırıyo. Ama sevindim hiradan da duyduğuma demekki genel halleri.bn ilk dfa verdm col guldum ve hosuma gitti bde aciktrdi haliba sakiz onu en sonunda cikarip mamaaa dedi :))
hirada yapiyo buaralar bakiyorm bisey yok. Numaradan agliyo cok belli oluyo bizmkinin naz yaptgi bide opuyo banada opturuyo gctmi diyorm gectiii diyo. Gozlemle bakalm cnm bisey olsa gorunurdede olurdu ama bilemedim
bnde konusmayi seven bi insan deglim ama hira dgdugndan beri konusuyorm onunla. Konusmak cok onemliymis bebeklerle erken konusrlarmis onun etkismi blmiyorm ama benm kiz susmuyo:))
alllahım ya sıpalar :) öp deseler öpücüğe boğarız zaten dediğin gibi :)Benim fatih de bana vuruyo bazen acidi annecim op de gecsin diyorum vurma da diyorum tabi opuyo hemen ayy diyo sonra kendi yuzune vuruyo ben de onu opeyim diye kendine de vurma annecim op de ben operim seni diyorum hepsi bi ayri alem bunlarin
Gökçede şuaralar taktı herseye acıyo dio.Bende numara yapıyo diyorum ama eşim aklımı karıştırıyo. Ama sevindim hiradan da duyduğuma demekki genel halleri.
Acıyo diyip uzatıyo ayağını çorabı çıkart diyo öpüyorum geçtii diyorum. Hiç bişey olmamış gibi devam ediyo o da :)
alllahım ya sıpalar :) öp deseler öpücüğe boğarız zaten dediğin gibi :)
Niyet onemli degil mi? Benimde bir iki kere unutmuslugum var niyet onemli deyip yenilememistim. Tabi yanlista olabilir net bilgim yokHay benim aklıma ne diyim bilmiyorum kendime. Hastalığım bitti abdest almam gerekiyodu. Gökçeyi uyuttum banyoya girdim çıktım saçlarımı kuruttum ama abdest almayı unutmuşum
Sıpa ya dalga geçiyor benle beni kızdırmaya çalışıyor ben kızınca da gülme krizine giriyor başka biri söylese kavga ederim ama işte insanın çocuğu olunca çok kizamiyorsun:))Ooo bu biraz ağır olmuş küçük oğlun daha kibar söylüyordur eminim. Canım sen büyük oğlanı tembihle bayanlara böyle söylenmez yoksa ilerde kız bulamazsın de
ah canım senle benim halim ne olacak esimden süt istedim akşam getirdi yemek yiyecez ilgilenemem taşar diye dolaba koydum ben o sütü unuttum dolapta kaldı kaynatsam kesilir esimden bir daha istesem söylenir niye kaynatmadin diye unuttu o da bugün çocukları gondercem evin yakınında süt satan bir market var alayimda kaynatıp yoğurt mayalayim:))Hay benim aklıma ne diyim bilmiyorum kendime. Hastalığım bitti abdest almam gerekiyodu. Gökçeyi uyuttum banyoya girdim çıktım saçlarımı kuruttum ama abdest almayı unutmuşum
ne görürlerse aynısını yapıyorlar çok çabuk öğreniyorlar:))Kızlar gökçe şuaralar pepe'ye taktı kafayı. Pepe şila diyip duruyo. Geçen gün bakıcısıyla misafirliğe gitmişti.orda çocuğun pepe ve şilası varmış çocuk pepe yi vermemiş buda çok Ağlamış. Sonra da nasıl aldiysa almış pepeeyi ona sarılarak uyumuş kalmış. Dün gittim pepe aldım gökçeye dün sarılarak uyudu.dunden beri elinde pepe dolaniyo.
Bide kuzenine hala diyo. Kuzeni basket oynuyor şimdi gökçe de basket dio :)
Ağza burna su almak farzlardan. niyet etmek sünnete giriyo canım. Sünnette o şart yok ama farzı unutursan yinelemek gerekiyo. Diğerlerini bilmiyorum ama hem Şafi hem Hanefi mezhebine göre böyleNiyet onemli degil mi? Benimde bir iki kere unutmuslugum var niyet onemli deyip yenilememistim. Tabi yanlista olabilir net bilgim yok
ayy pepe deme hira bayiliyo pepeye. Pepenin basladgi saati ogrenmis resmen baslaynca kumandayi getieiyo acalim diye. Akli fikri pepe oldu bizmkininKızlar gökçe şuaralar pepe'ye taktı kafayı. Pepe şila diyip duruyo. Geçen gün bakıcısıyla misafirliğe gitmişti.orda çocuğun pepe ve şilası varmış çocuk pepe yi vermemiş buda çok Ağlamış. Sonra da nasıl aldiysa almış pepeeyi ona sarılarak uyumuş kalmış. Dün gittim pepe aldım gökçeye dün sarılarak uyudu.dunden beri elinde pepe dolaniyo.
Bide kuzenine hala diyo. Kuzeni basket oynuyor şimdi gökçe de basket dio :)
Gökçede Ecenin taktiği uyguluyor :) dün bir baktım ayagiyla karnına bastırıyordune görürlerse aynısını yapıyorlar çok çabuk öğreniyorlar:))
Ece de bir ara pepe pepe diye deliriyordu bende aldım oyuncagini eline basınca şarkı söylüyordu sonra bozuldu kafası çıktı attım bende nipoya almıştım onu bezden yapmışlar tamamen birşey olmadı onunla oynuyor daha çok onunda karnına basınca müziği çalıyor ama ecenin gücü yetmiyor karnına bastırmaya o da çözümü bulmuş bir baktık yere koyuyor ayağıyla karnına basıyor müzik çalıyor bitince tekrar:))
Ben Evde hiç acmazdim baby tv den başka kanal gökçeye. Bakicisinda izliyormuş meğer pepeeyi :) saat kaçta ki hiraya bi sor bakimayy pepe deme hira bayiliyo pepeye. Pepenin basladgi saati ogrenmis resmen baslaynca kumandayi getieiyo acalim diye. Akli fikri pepe oldu bizmkinin
çok komikler ya bazen iki kere basıyor o zaman calmiyor sinirliyorGökçede Ecenin taktiği uyguluyor :) dün bir baktım ayagiyla karnına bastırıyordu
Farzları alındığı sürece niyetin sünnet olduğunu biliyorum.mantıkende o niyetle giriyon banyoya zaten.tabi tam bişe söylemek yanlış olur.ben de biksç sefer niyet etmeye unutmuştum.tekrar girdim banyoya.Bu arada sen nasılsın cann ımm Konuştunuz mu eşinle bişelerNiyet onemli degil mi? Benimde bir iki kere unutmuslugum var niyet onemli deyip yenilememistim. Tabi yanlista olabilir net bilgim yok
bizimkide harika kanatlara takık pepe ve elifin düşlerinden sonrs başladığını biliyo heyecanlanıp kendi etrafında dönüyo.fakat 5 dk dan fazla izlemiyo.diğer çizgi filmlere hiç bakmıyo.ben arada izlesin istiyom.müthiş hareketli bi çocuk.dinlense istiyorum izlerkenayy pepe deme hira bayiliyo pepeye. Pepenin basladgi saati ogrenmis resmen baslaynca kumandayi getieiyo acalim diye. Akli fikri pepe oldu bizmkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?