Duzenledim mesaji cesitlendirdim :))makarna ve çeşitlerini eşim sevmez
Supersin canım benim bile canım köfte çekti ama bizde balık var bugünSehriye corbasi ve firinda basamel soslu makarnamakarna haslanirken corba hemen piser makarnaninda sosunu yap firinda pisene kadar salata yap ohhh mis 1 saate hersey tamamdir daha kolayi dersen kofte kizart ustune domates yag tuz baharat sos yap guvece koy ustune az kaşar at firina o pisene kadarda pilav ohh mis yada tavuk baget al firin posetine patates ve baharat az zeytinyagiyla karistir at firina olana kadarda pilav yap tamamdir
Giderken balık alabilirsen balikta olabilir canım benim menü balık olunca aklıma balık geldi:))
Balık önceki gün yedik canımGiderken balık alabilirsen balikta olabilir canım benim menü balık olunca aklıma balık geldi:))
Canim balikta cok iyiymis gercekten gecen gun levrek kizarttim mesela misir unu tuz sarimsak kekik karistirip buladim az yagda kizarttim tadi cok güzel oldu tavsiye ederimSupersin canım benim bile canım köfte çekti ama bizde balık var bugün
Bende hep mısır unuyla kizartiyorum eşim karadenizli annem unla yapardı evlendigimizden beri bende mısır unuyla yapıyorum ama dediğin gibi yapmadım denetim canım sağolCanim balikta cok iyiymis gercekten gecen gun levrek kizarttim mesela misir unu tuz sarimsak kekik karistirip buladim az yagda kizarttim tadi cok güzel oldu tavsiye ederim
Yok canım o da olmadı son anda esim aradı kasaptan kuzu eti al et sote yapalim dedi, yumusak oluyor diye bizim oglan da yesin diye kucuk kucuk de dograyin dedim onu yedik pilavla
Ben buzlukta bulunduruyorum hep pizza bazen yemek olmayınca çocuklara yapıyorum iyi oluyor
ben bu hafta yaptım et sote dana etiyle ama kasap hafif yağlı kısmından veriyor sotelik deyince dudukluye koyuyorum çok yumuşak oluyor ece de yiyebiliyorYok canım o da olmadı son anda esim aradı kasaptan kuzu eti al et sote yapalim dedi, yumusak oluyor diye bizim oglan da yesin diye kucuk kucuk de dograyin dedim onu yedik pilavla
Ben geri adim attim dedim ya, dunden beri o da daha yumuşak.Bu sınırlama konusunu bu kadar buyutmemeliyim galiba.Yani esim cok kararli her seferinde hoslanmadigini dile getiriyor ben israr ettikcede bu noktaya geldik. Ben esimi cok seviyorum dusundumde butun bunlar tek bir gece bile ayri uyumamiza degmiyor.Kapanma konusunda benim tavsiyem şu canimcim hazir olmadan kapanma kesinlikle esin de kapan demiyor sana anladığım kadariyla nasil giyiniyorsun bilmiyorum ama tarzini degistirsen nasil olur genis pantolonlar salaş bi tarz daha kadinsiliktan uzak sade yani kendini iyi hissedebilecegin ama esini de kiskandirmayacak kiyafetler ne dersin
Vay beSehriye corbasi ve firinda basamel soslu makarnamakarna haslanirken corba hemen piser makarnaninda sosunu yap firinda pisene kadar salata yap ohhh mis 1 saate hersey tamamdir daha kolayi dersen kofte kizart ustune domates yag tuz baharat sos yap guvece koy ustune az kaşar at firina o pisene kadarda pilav ohh mis yada tavuk baget al firin posetine patates ve baharat az zeytinyagiyla karistir at firina olana kadarda pilav yap tamamdir
Benimki de aylardir yutmadan atmadan uzun sure cigniyor sakızı. Baslarda sık sık kontrol ediyordum artik alistim benden guzel cigniyoSakiz cgniyodm hira gordu seyrediyodu onada verdim bitane karsilikli yarm saattr sakiz cgniyoruz :)))) yutmuyo atmiyo acayip komik gulmekten karnim agridi. Bide sisiriyorm oda yapmaya calisiyo
Supersin canım ben ancak yazın dolduruyorum buzlugu kışın yiyiyoruz ama köfte falan koyuyorum iyi oluyor bizde tüketim fazla hemen bitiyor:))Bende pek hazırcıymışım düşündümde. Dolabımda buzlukta her daim köftem bagetim göğüs etim sigara böreğim bulunur. Tulo börek olur sigara böreği atarım. Doyuran pasta dedikleri pastaya sardım bu ara onuda koyuyorum. Pek az işim varmış gibi patates havuç doğrayıp bezelyeyle buzluğa atarım hazır garnitür sevmiyorum. Sarımsaklarıb hepsini soyar saklarım. Jülyen doğrayıp kırmızı biber atarım makarna falan yapcaksam sebzeli yaparım her şeyin içine atarım o biberi. Basit görünmez en azından. Bi gün de içli köfteyi denicem nasip olmadı denemek.
Hiç bişeye halim yoksa bol pul biberli kıymalı yumurta yaparım yanına çay oh mis.
Neden acaba canım gözlemle bakalım devam ederse dra goturursungökçe arada ayak acıyo diyip duruyo ağlamaklı ağlamaklı söylüyo. Görünürde hiç bişey yok ne kızarıklık ne başka bişey. Tırnaklarını falan her milimini inceledim ayaklarının. Ağlaması da numara yaptığı zaman ki gibi ama eminde olamıyorum. Doktora gitsem mi numara mı yapıyo bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?