2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Supersin canım benim bile canım köfte çekti ama bizde balık var bugün

Ayy şu telefonlarin klavyesi bazen insanı zor duruma dusuruyor face de gordum bir tanidigimizin eşi doğum yapmış tebrik ettim çocuğun adı Yüksel gozunuz aydın Yüksek yazmisim silemedim oğlum düzeltti Allahtan

Canim balikta cok iyiymis gercekten gecen gun levrek kizarttim mesela misir unu tuz sarimsak kekik karistirip buladim az yagda kizarttim tadi cok güzel oldu tavsiye ederim
Bende hep mısır unuyla kizartiyorum eşim karadenizli annem unla yapardı evlendigimizden beri bende mısır unuyla yapıyorum ama dediğin gibi yapmadım denetim canım sağol

fayika sen bana uy bugün
Al hazır pizza at fırına o ara 2 tane de pattis kızart tamam :)
Ben buzlukta bulunduruyorum hep pizza bazen yemek olmayınca çocuklara yapıyorum iyi oluyor
Yok canım o da olmadı son anda esim aradı kasaptan kuzu eti al et sote yapalim dedi, yumusak oluyor diye bizim oglan da yesin diye kucuk kucuk de dograyin dedim onu yedik pilavla
ben bu hafta yaptım et sote dana etiyle ama kasap hafif yağlı kısmından veriyor sotelik deyince dudukluye koyuyorum çok yumuşak oluyor ece de yiyebiliyor

Ben geri adim attim dedim ya, dunden beri o da daha yumuşak.Bu sınırlama konusunu bu kadar buyutmemeliyim galiba.Yani esim cok kararli her seferinde hoslanmadigini dile getiriyor ben israr ettikcede bu noktaya geldik. Ben esimi cok seviyorum dusundumde butun bunlar tek bir gece bile ayri uyumamiza degmiyor.
Vay be
Sakiz cgniyodm hira gordu seyrediyodu onada verdim bitane karsilikli yarm saattr sakiz cgniyoruz :)))) yutmuyo atmiyo acayip komik gulmekten karnim agridi. Bide sisiriyorm oda yapmaya calisiyo
Benimki de aylardir yutmadan atmadan uzun sure cigniyor sakızı. Baslarda sık sık kontrol ediyordum artik alistim benden guzel cigniyo

Bende pek hazırcıymışım düşündümde. Dolabımda buzlukta her daim köftem bagetim göğüs etim sigara böreğim bulunur. Tulo börek olur sigara böreği atarım. Doyuran pasta dedikleri pastaya sardım bu ara onuda koyuyorum. Pek az işim varmış gibi patates havuç doğrayıp bezelyeyle buzluğa atarım hazır garnitür sevmiyorum. Sarımsaklarıb hepsini soyar saklarım. Jülyen doğrayıp kırmızı biber atarım makarna falan yapcaksam sebzeli yaparım her şeyin içine atarım o biberi. Basit görünmez en azından. Bi gün de içli köfteyi denicem nasip olmadı denemek.
Hiç bişeye halim yoksa bol pul biberli kıymalı yumurta yaparım yanına çay oh mis.

gökçe arada ayak acıyo diyip duruyo ağlamaklı ağlamaklı söylüyo. Görünürde hiç bişey yok ne kızarıklık ne başka bişey. Tırnaklarını falan her milimini inceledim ayaklarının. Ağlaması da numara yaptığı zaman ki gibi ama eminde olamıyorum. Doktora gitsem mi numara mı yapıyo bilemedim

Supersin canım ben ancak yazın dolduruyorum buzlugu kışın yiyiyoruz ama köfte falan koyuyorum iyi oluyor bizde tüketim fazla hemen bitiyor:))

Neden acaba canım gözlemle bakalım devam ederse dra goturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…