Canim surup olarak bilmiyorum ama eger yerse bol bol ayva yedir geniz akintisi balgam bunlari kesiyorKızlar ecenin gribi geçti ama biraz balgami var Dr bize balgam sökücü olarak hdrylln diye bir şurup vermişti çok güzel balgam söker demişti ve gerçekten iyi gelmişti eceye bu suruptan evde vardı bende dunden beri verdim azdı bitti eşime al dedim eczacı o şurup üretilmiyor artık deyip onun yerine bricanyl vermiş ama bricanyl i Dr eceye vermişti 3 gün kullanın demişti ciğerleri açıcı özelliği varmış astım bronsitte kullanılıyormuş 3 günden sonra hdrylln kullan demişti balgami atması için ama şimdi ben eceye bricanyl vermek istemiyorum doğru bir şurup değil şimdiki rahatsızlığı için bize balgam sökücü lazım size Dr balgam sökücü hangi şurubu veriyor ona göre birşey aldirayim
Ben yanlis yapmisim o zaman Allah affetsin. Bu vesileyle dogruyu ogrenmis oldum canim sagolAğza burna su almak farzlardan. niyet etmek sünnete giriyo canım. Sünnette o şart yok ama farzı unutursan yinelemek gerekiyo. Diğerlerini bilmiyorum ama hem Şafi hem Hanefi mezhebine göre böyle
Sağol canım veririm o şurubu da bizim yakında bir eczane var orayı aradım varmı diye varmış alcam oradanCanim surup olarak bilmiyorum ama eger yerse bol bol ayva yedir geniz akintisi balgam bunlari kesiyor
Konustuk canim ikimizde daha ozenli olacagiz insallah. Hic birsey olmamis gibi devam ediyoruz şimdilikFarzları alındığı sürece niyetin sünnet olduğunu biliyorum.mantıkende o niyetle giriyon banyoya zaten.tabi tam bişe söylemek yanlış olur.ben de biksç sefer niyet etmeye unutmuştum.tekrar girdim banyoya.Bu arada sen nasılsın cann ımm Konuştunuz mu eşinle bişeler
bizimkide harika kanatlara takık pepe ve elifin düşlerinden sonrs başladığını biliyo heyecanlanıp kendi etrafında dönüyo.fakat 5 dk dan fazla izlemiyo.diğer çizgi filmlere hiç bakmıyo.ben arada izlesin istiyom.müthiş hareketli bi çocuk.dinlense istiyorum izlerken
hirada bana getiriyodu bnde yere koyup karnina basmasni ogretmistm :)))Gökçede Ecenin taktiği uyguluyor :) dün bir baktım ayagiyla karnına bastırıyordu
baby tv kesmiyo artk hirayi. Oglen 12 civari planet cocukta aksamda 8 e dgru genelde :)))Ben Evde hiç acmazdim baby tv den başka kanal gökçeye. Bakicisinda izliyormuş meğer pepeeyi :) saat kaçta ki hiraya bi sor bakim
bitek pepeyi izlerken oturuyo pepe btiyo hira firarda hic durmuyo keske hep pepe olsa :)Farzları alındığı sürece niyetin sünnet olduğunu biliyorum.mantıkende o niyetle giriyon banyoya zaten.tabi tam bişe söylemek yanlış olur.ben de biksç sefer niyet etmeye unutmuştum.tekrar girdim banyoya.Bu arada sen nasılsın cann ımm Konuştunuz mu eşinle bişeler
bizimkide harika kanatlara takık pepe ve elifin düşlerinden sonrs başladığını biliyo heyecanlanıp kendi etrafında dönüyo.fakat 5 dk dan fazla izlemiyo.diğer çizgi filmlere hiç bakmıyo.ben arada izlesin istiyom.müthiş hareketli bi çocuk.dinlense istiyorum izlerken
niyr kaynatmıyosun kesilmez bende kasaptan alıyorum 3 gün dolapta durur bişey olmaz dedi hatta geçen gün aldım 1 gün durdu dolapta ertesi gün kaynattımSıpa ya dalga geçiyor benle beni kızdırmaya çalışıyor ben kızınca da gülme krizine giriyor başka biri söylese kavga ederim ama işte insanın çocuğu olunca çok kizamiyorsun:))
ah canım senle benim halim ne olacak esimden süt istedim akşam getirdi yemek yiyecez ilgilenemem taşar diye dolaba koydum ben o sütü unuttum dolapta kaldı kaynatsam kesilir esimden bir daha istesem söylenir niye kaynatmadin diye unuttu o da bugün çocukları gondercem evin yakınında süt satan bir market var alayimda kaynatıp yoğurt mayalayim:))
Ben trt çocukta sanıyordum sadece bugün yigenim dedi planet cocukta da olduğunu. :)hirada bana getiriyodu bnde yere koyup karnina basmasni ogretmistm :)))
baby tv kesmiyo artk hirayi. Oglen 12 civari planet cocukta aksamda 8 e dgru genelde :)))
bitek pepeyi izlerken oturuyo pepe btiyo hira firarda hic durmuyo keske hep pepe olsa :)
Dogumdan sonra kilo vermek için yaptığım tek şey ekmeği kesmek olmuştu. Çok işe yarıyor cidden.Kızlar geçen hafta rejime başlıyorum demiştim ya ekmek akşam yemeklerinde yemedim sabahta çok az yedim abur cubur yemedim pazartesi tartıda 63.6 gelmistim şimdi tartildim 62.3 geldim sevindim 60 a dussem yeter
oh afiyet olsun. herşeyi anladımda pırasayı nasıl yedi acaba :)Pazara gittik bugün öykünün yediklerini sayıyorum :)
2 çilek
1 muz
2 çilek
Çeyrek poğaça
1 domates
1 pırasa
1 kuru kayısı
4 tane dışı çikolata kaplı leblebi
Her tezgahtan bişey aldık nerdeyse :)
Ynında da iki oyuncak kaktırdı bana :)
Geç gordum yazdığını canım annem hemen kaynatmak gerekir kesilir diyordu hep o yüzden kesilecegini dusundum aldirdim çocuklara öbürünü döktümniyr kaynatmıyosun kesilmez bende kasaptan alıyorum 3 gün dolapta durur bişey olmaz dedi hatta geçen gün aldım 1 gün durdu dolapta ertesi gün kaynattım
Oh maşallah yarasin OykusePazara gittik bugün öykünün yediklerini sayıyorum :)
2 çilek
1 muz
2 çilek
Çeyrek poğaça
1 domates
1 pırasa
1 kuru kayısı
4 tane dışı çikolata kaplı leblebi
Her tezgahtan bişey aldık nerdeyse :)
Ynında da iki oyuncak kaktırdı bana :)
evet canım ben bakarken hiç ekmek yemezdim 56 kiloydum o zamanlar evlenince yemeye başladım ama gerçekten etkiliDogumdan sonra kilo vermek için yaptığım tek şey ekmeği kesmek olmuştu. Çok işe yarıyor cidden.
Bende onu düşündümoh afiyet olsun. herşeyi anladımda pırasayı nasıl yedi acaba :)
Bizde mi denesek napsak :)
öykü taze soğanda çok seviyo onun gibi ince bi pırasaydı kalın değil soydum dışını verdim eline :)oh afiyet olsun. herşeyi anladımda pırasayı nasıl yedi acaba :)
Bizde mi denesek napsak :)
yok canım bişey olmaz tabi beklemiş sütse bilemem ben o gün sağılanı alıyorum zaten ayırrmassak bulamıyoruz :)Geç gordum yazdığını canım annem hemen kaynatmak gerekir kesilir diyordu hep o yüzden kesilecegini dusundum aldirdim çocuklara öbürünü döktüm
Oh maşallah yarasin Oykuse
evet canım ben bakarken hiç ekmek yemezdim 56 kiloydum o zamanlar evlenince yemeye başladım ama gerçekten etkili
Esimde günlük sagilmis alıyor canım bir daha unutursam ertesi gün kaynatayim o zamanöykü taze soğanda çok seviyo onun gibi ince bi pırasaydı kalın değil soydum dışını verdim eline :)
yok canım bişey olmaz tabi beklemiş sütse bilemem ben o gün sağılanı alıyorum zaten ayırrmassak bulamıyoruz :)
Bende aliyorm hemen kaynatiyorm isim varsada dolaba koyuyorm bikac saat snra kaynatiyorm@oslew sütü kaynattim eşim geldi eve daha yenimi kaynattin sen sütü dedi evet dedim birşey demedi:)))
Ecede geçen hafta parkta birisinin elinde dondurma gorunce kendini yere attı yarım saat ağladı esimde dondurma sirasindaydi bir saat sıranın gelmesini bekledik meşhur bir dondurmaciymis çok kalabalıktı eceye de kulaha minicik koysun dedim buzsuz sütlü dondurma koydurmis kulaha sonuç ise yemeyip ağlamaya devam ettiBugn dolastk disarda ne gorurse ismini syluyo araba otobus kamyon kopek kedi herseyi saydi otobusle kamyona cok sasirdim bugn dgerlerni hep syluyoduda onlari ilk dfa gorunce syledi.
Markete grmek zulum ama ne gorurse istiyo bundan bundan deyip duruyo. Bi cocgn elnde cikolata grdu parkta yerlerw atti kendni abi cikolata deyip drdu gdip aldm kiyamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?