canım çok yormasan kendini dinlenemeyince hiç geçmiyo hastalık hali
doğru soyluyorsunuz kızlar dinlensem iyi olacak hiç halim yok zatenboşver canım dinlen azıcık ertesi gün yine kirleniyo zaten bi gün pis kalsın
Bende ilk okurken sigara boregi diyecektim yazmissin kahvaltıda güzel oluyor arkadaşların dediği gibi şeylerde ilave edebilirsin gayet güzel bence kahvaltı için yazdiklarinpazar günü kahvaltıya kp ve eşi abim ve eltim gelecek neler hazırlayabilirim sizce yahu bayadır gelmiyolar herşey çok iyi olsun istiyorum
patates kızartması
haşlanmış yumurta (dilimleyip yağ ve pul biberle servis edicem)
sigara böreği
simit
ve kahvaltılık çeşitleri düşünüyorum
hani ben şöyle bişi hazırlıyorum güzel oluyo diyen varsa çok memnun olacağım değişiki bişiler olsun istiyorum aslında
Sunum öneriside olabilir
aa iyi fikir miş sahi deneyeyim bi gün bende@minnakkartal bu peynir toplarını kalın olan salataliklari seçip üç dört parçaya bölüp salataligin uzunluğuna göre, içini kabak dolması yapar gibi çıkarıp içine peyniri dolduruncada masada güzel bi sunum oluyo. Peynirli salatalık dolması:)
hay maşallah. Gökçe 1 saat uyur genelde. 1 buçuk saat uyursa şükrederim. 3 saat uyuduğu oldu ama bir elin parmağını geçmez o daOglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana
Ecede normalde 1.5-2 saat arası uyuyor ama hasta olduğundan beri 3 saat uyuyor gece çok uyanıyor ondan 3 saat uyuyor sanırımOglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana
daha ne olsun canım. Zaten kahvaltılar klasik oluyo. Ekşimen tere kuzu kulağı falan varsa yenirde dersen masada yeşillik Güzel duruyo. Çeriler salatalık zaten olur. Patatesin üzerine biber kızartması da olabilir.
Peynir topları yapmıştı bi arkadaşım hem güzel görünüyodu hem tadı güzeldi. Maydonozla falan karıştırıp top yapmış belki öylw bişey olabilir
Bide yayvan bi tabağa süzme balı dokuyosun biraz.muzlari ince dilim doğrayıp balın üzerine tabağa dizip muzlarin üzerine de ikiye bölünmüş ceviz içini koyuyosun oda çok güzel bi sunum oluyo masada lezzetlide oluyo
Bende ilk okurken sigara boregi diyecektim yazmissin kahvaltıda güzel oluyor arkadaşların dediği gibi şeylerde ilave edebilirsin gayet güzel bence kahvaltı için yazdiklarin
Oglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana
@minnakkartal canim bayat ekmegi dilim dilim kesiyorum bir kapta 2 yumurta 1 bardak süt biraz tuz cirpiyorum ekmekleri buna batirip batirip yagli kagit serili firin tepsime diziyorum uzerine sucuk ve kasar koyup firinda sucuklar pisene kadar pisiriyorum lezzetli oluyor
Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleriaa iyi fikir miş sahi deneyeyim bi gün bende
hay maşallah. Gökçe 1 saat uyur genelde. 1 buçuk saat uyursa şükrederim. 3 saat uyuduğu oldu ama bir elin parmağını geçmez o da
Toplamda aynıya denk geliyomuş gerçi. Gökçede 8 buçuk gibi uyuyup 6 da kalkıyo. Belki de uzun uyuduğu için öyle uykusu azdır. gece çok kalkıyo gerçi ama uyur hemen.Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri
Ecede geç yatıyor canım 11 bazen 12 oluyor maalesef abileri 10 da uyumuş oluyor o ayakta güya küçük daha:)) bu arada eceyle Hira ne kadar birbirlerine benziyorlar huy olarak gerek misafirperverlikleri gerek uykulari yönünden:))Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri
Evet doğru canım.balı çok dökme muz gomulmesin içine üstünde kalsın balın. görsel gerçekten güzel oluyo. Çok pratik ama bi okadar da şık ve lezzetli oluyo.S Sevgidili5 canım ya doğru mu anladım diye teyit edeyim dedim balı tabağa döküp üzerine ince muz dilimleri koyacağım muz dilimlerinin üzerinede yarım ceviz sanki görseli çok güzel olur gibi düşündüm
hımm ya çok hoşuma gitti arkadasım var yakın onada söyledim sevdi kimse gelmicek ama bende eşime jest yapim diyo :))Evet doğru canım.balı çok dökme muz gomulmesin içine üstünde kalsın balın. görsel gerçekten güzel oluyo. Çok pratik ama bi okadar da şık ve lezzetli oluyo.
Bizde de yemek yok giderken yufka alıcam tava böreği paklar bizi artıkbana da bir el atın evde gram yemek yok, ne yapayım :) 20 dk sonra mesai bitiyor
Sehriye corbasi ve firinda basamel soslu makarnabana da bir el atın evde gram yemek yok, ne yapayım :) 20 dk sonra mesai bitiyor
Nasıl yapılıyor hiç yapmadımhımm ya çok hoşuma gitti arkadasım var yakın onada söyledim sevdi kimse gelmicek ama bende eşime jest yapim diyo :))
Bizde de yemek yok giderken yufka alıcam tava böreği paklar bizi artık
makarna ve çeşitlerini eşim sevmezSehriye corbasi ve firinda basamel soslu makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?