2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende ilk okurken sigara boregi diyecektim yazmissin kahvaltıda güzel oluyor arkadaşların dediği gibi şeylerde ilave edebilirsin gayet güzel bence kahvaltı için yazdiklarin

Bide yayvan bi tabağa süzme balı dokuyosun biraz.muzlari ince dilim doğrayıp balın üzerine tabağa dizip muzlarin üzerine de ikiye bölünmüş ceviz içini koyuyosun oda çok güzel bi sunum oluyo masada lezzetlide oluyo

Oglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana

aa iyi fikir miş sahi deneyeyim bi gün bende

Oglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana
hay maşallah. Gökçe 1 saat uyur genelde. 1 buçuk saat uyursa şükrederim. 3 saat uyuduğu oldu ama bir elin parmağını geçmez o da

@minnakkartal canim bayat ekmegi dilim dilim kesiyorum bir kapta 2 yumurta 1 bardak süt biraz tuz cirpiyorum ekmekleri buna batirip batirip yagli kagit serili firin tepsime diziyorum uzerine sucuk ve kasar koyup firinda sucuklar pisene kadar pisiriyorum lezzetli oluyor

Bende ilk okurken sigara boregi diyecektim yazmissin kahvaltıda güzel oluyor arkadaşların dediği gibi şeylerde ilave edebilirsin gayet güzel bence kahvaltı için yazdiklarin

sağolun kızlar peynirle ilgili değişik sunum güzel olur cidden nette de baktım biraz yarın evde eşim üzerinde test edicem :)

mira en fazla 1 buçuk saat ama genel ortalaması 1 saat

ay bak bu da değişik ve güzel sağol canım

aa iyi fikir miş sahi deneyeyim bi gün bende

hay maşallah. Gökçe 1 saat uyur genelde. 1 buçuk saat uyursa şükrederim. 3 saat uyuduğu oldu ama bir elin parmağını geçmez o da
Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri

Gece gec yatiyo ama 11 12 ye kadr oturuyo sabah 8 gbide kalkiyo mesela bugn 1,5 ta uyudu smdi kaldrdm ben yksa uyucak dha. Geceleri bazn birkere bazen hic kalkmiyo. Bu oglen uykusu ne istir anlamadm bukdr bazende hic uyumuyo oglenleri
Toplamda aynıya denk geliyomuş gerçi. Gökçede 8 buçuk gibi uyuyup 6 da kalkıyo. Belki de uzun uyuduğu için öyle uykusu azdır. gece çok kalkıyo gerçi ama uyur hemen.
Saatlerinin belli olması çok iyi oluyo aslında keşke bi oturtsanhepsi

Ecede geç yatıyor canım 11 bazen 12 oluyor maalesef abileri 10 da uyumuş oluyor o ayakta güya küçük daha:)) bu arada eceyle Hira ne kadar birbirlerine benziyorlar huy olarak gerek misafirperverlikleri gerek uykulari yönünden:))

Akşam eşimin abisine gitcez hiç halim yok aslında kaynimda şeker çıkmış eşim illa gidelim erken kalkariz dedi yarinda onlara misafir gelecekmis kalabalık oluyor misafirleri genelde o yüzden bugün istedi

Evet doğru canım.balı çok dökme muz gomulmesin içine üstünde kalsın balın. görsel gerçekten güzel oluyo. Çok pratik ama bi okadar da şık ve lezzetli oluyo.

bana da bir el atın evde gram yemek yok, ne yapayım :) 20 dk sonra mesai bitiyor

Evet doğru canım.balı çok dökme muz gomulmesin içine üstünde kalsın balın. görsel gerçekten güzel oluyo. Çok pratik ama bi okadar da şık ve lezzetli oluyo.
hımm ya çok hoşuma gitti arkadasım var yakın onada söyledim sevdi kimse gelmicek ama bende eşime jest yapim diyo :))

bana da bir el atın evde gram yemek yok, ne yapayım :) 20 dk sonra mesai bitiyor
Bizde de yemek yok giderken yufka alıcam tava böreği paklar bizi artık

Sehriye corbasi ve firinda basamel soslu makarna makarna haslanirken corba hemen piser makarnaninda sosunu yap firinda pisene kadar salata yap ohhh mis 1 saate hersey tamamdir daha kolayi dersen kofte kizart ustune domates yag tuz baharat sos yap guvece koy ustune az kaşar at firina o pisene kadarda pilav ohh mis yada tavuk baget al firin posetine patates ve baharat az zeytinyagiyla karistir at firina olana kadarda pilav yap tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…