Birsey olmaz canim. Bende direk kaynatiyorum ama disari cikmam gereken zamanlarda dolaba koyup sonra kaynatmisligim var. En fazla 1 gun beklerim ama. Kaynatilmis sutude iki gunden sonra kullanmiyorumGeç gordum yazdığını canım annem hemen kaynatmak gerekir kesilir diyordu hep o yüzden kesilecegini dusundum aldirdim çocuklara öbürünü döktüm
Oh maşallah yarasin Oykuse
evet canım ben bakarken hiç ekmek yemezdim 56 kiloydum o zamanlar evlenince yemeye başladım ama gerçekten etkili
Hic bilgim yok benimde. Gece kontrol et gecmezse götür bence de canimKizlar yigitin pipisi şiş. Niye neden hiç anlamadım. Ağrı sizisi yok uyudu. Akşam üstü sadece bi kaşıntı falan oldu sanırım kasimaya çalıştı bana kaşı falan dedi okadar. Uyuyo ama açıp bidaha bakcam biraz sonra gecmezse bi hastaneye goturelim dedik.başına gelen varmı erkek anneleri böyle bişey yada bilgisi olan.
Geçmiş olsun canım.Gece 4-6 arası oturduk kalktık cizgi film izledik falan :) sonra 11e kadar uyuduk kalkınca film koptu ağlama kucaktan inmeme su içmek istedi içemedi boğazı şişmiş sağlık ocağına götürdüm hemen antibiyotik başladık iltihaplı boğazı dedi yarım saattir iyi kalktı oyun oynuyo şükür
Kerem Alp genelde iki saat uyur canım, ara sıra 3 saati bulduğu da oluyor.Oglen uykusunu kac saat uyuyo siznkiler kizlar hira bazen hic uyumuyo uyudgu zamanda 3 4 saat uyuyo. Cok gibi geliyo bana
Hiç bir bilgim yok canım, inşallah önemli birşey değildir ama.Kizlar yigitin pipisi şiş. Niye neden hiç anlamadım. Ağrı sizisi yok uyudu. Akşam üstü sadece bi kaşıntı falan oldu sanırım kasimaya çalıştı bana kaşı falan dedi okadar. Uyuyo ama açıp bidaha bakcam biraz sonra gecmezse bi hastaneye goturelim dedik.başına gelen varmı erkek anneleri böyle bişey yada bilgisi olan.
Hiç bi bilgim yok ama bişey yoktur inşallahKizlar yigitin pipisi şiş. Niye neden hiç anlamadım. Ağrı sizisi yok uyudu. Akşam üstü sadece bi kaşıntı falan oldu sanırım kasimaya çalıştı bana kaşı falan dedi okadar. Uyuyo ama açıp bidaha bakcam biraz sonra gecmezse bi hastaneye goturelim dedik.başına gelen varmı erkek anneleri böyle bişey yada bilgisi olan.
canım çok sevindim bişey çıkmamasına. Boyun düzleşmesi de artık neredeyse herkeste var.Kızlar dün mr cekildim bahsetmiştim ya çok şükür beyinde bir sıkıntı çıkmadı. Bir haftadır kendimi yeyıp bitirdim midem ağrıyor kaç gündür kötü düşünmekten. Bin şükür rahatladım. Boynumda duzlesme varmış, uyuşukluk için de ilaç yazdı bir tane 1 ay sonra kontrole gidicem. İlaçlı mr olduğu için 24 saat emzirme dediler. Kerem alp e inanamadım maşallah oğluma. Anneme gelmiştik dün gece annem uyuttu. Beni ve memeyi sormuş kerem. oğlum annen okula gitti yarın gelecek demiş eşek sipasi 9 a kadar hiç uyanmadan uyudu resmen bana yapıyormuş meme varya elinin altında:) gündüz de sık sık geldi meme diye ama ben oğlum çok hastayım meme hasta olmuş şurup içeyim de iyileseyim dedim her seferinde. Bugünü de atlattık kiyamadi oğlum bana resmen, canım acıyor diyeHiç birşey korktuğum gibi olmadı şükürler olsun. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.
İnşallah canım, çook teşekkür ederimHiç bi bilgim yok ama bişey yoktur inşallah
canım çok sevindim bişey çıkmamasına. Boyun düzleşmesi de artık neredeyse herkeste var.
Maşallah keremalpe de cidden kıyamam ya kuzum nasıl durmuş emmeden. İnşallah bıraktırma zamanıda böyle olurlar hepsi
Hadi gözün aydın geçmiş olsun canım. Keremede maşallah :)Kızlar dün mr cekildim bahsetmiştim ya çok şükür beyinde bir sıkıntı çıkmadı. Bir haftadır kendimi yeyıp bitirdim midem ağrıyor kaç gündür kötü düşünmekten. Bin şükür rahatladım. Boynumda duzlesme varmış, uyuşukluk için de ilaç yazdı bir tane 1 ay sonra kontrole gidicem. İlaçlı mr olduğu için 24 saat emzirme dediler. Kerem alp e inanamadım maşallah oğluma. Anneme gelmiştik dün gece annem uyuttu. Beni ve memeyi sormuş kerem. oğlum annen okula gitti yarın gelecek demiş eşek sipasi 9 a kadar hiç uyanmadan uyudu resmen bana yapıyormuş meme varya elinin altında:) gündüz de sık sık geldi meme diye ama ben oğlum çok hastayım meme hasta olmuş şurup içeyim de iyileseyim dedim her seferinde. Bugünü de atlattık kiyamadi oğlum bana resmen, canım acıyor diyeHiç birşey korktuğum gibi olmadı şükürler olsun. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.
Onu döktüm artık canım keşke size sorsaymisim bende hemen kaynatiyorum ilk defa unuttum yoğurdu da hemen soğuyunca mayaliyorum ama geçen gün uyumuş kalmisim ertesi gün mayaladimBirsey olmaz canim. Bende direk kaynatiyorum ama disari cikmam gereken zamanlarda dolaba koyup sonra kaynatmisligim var. En fazla 1 gun beklerim ama. Kaynatilmis sutude iki gunden sonra kullanmiyorum
Canım kasindigina gore alerjik birşey olabilirmi acaba gecmezse götür bencede birde bitiklik falan varmı pipisindeKizlar yigitin pipisi şiş. Niye neden hiç anlamadım. Ağrı sizisi yok uyudu. Akşam üstü sadece bi kaşıntı falan oldu sanırım kasimaya çalıştı bana kaşı falan dedi okadar. Uyuyo ama açıp bidaha bakcam biraz sonra gecmezse bi hastaneye goturelim dedik.başına gelen varmı erkek anneleri böyle bişey yada bilgisi olan.
çok sevindim canım gözün aydın keremalpede maşallah bana da sen çok geç kalmissin biraktirmakta aklı eriyor artık çok zor biraktirirsin diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum ki benim kardeşim 22 aylık bıraktirdi oğluna annecim disimi cektirdim ilaç kullanmam lazım artık seni emziremeyecegim dedi ve çocuk hemen kabullendi zorlamadi bizim içinde inşallah kolay olur biraktirma sureciKızlar dün mr cekildim bahsetmiştim ya çok şükür beyinde bir sıkıntı çıkmadı. Bir haftadır kendimi yeyıp bitirdim midem ağrıyor kaç gündür kötü düşünmekten. Bin şükür rahatladım. Boynumda duzlesme varmış, uyuşukluk için de ilaç yazdı bir tane 1 ay sonra kontrole gidicem. İlaçlı mr olduğu için 24 saat emzirme dediler. Kerem alp e inanamadım maşallah oğluma. Anneme gelmiştik dün gece annem uyuttu. Beni ve memeyi sormuş kerem. oğlum annen okula gitti yarın gelecek demiş eşek sipasi 9 a kadar hiç uyanmadan uyudu resmen bana yapıyormuş meme varya elinin altında:) gündüz de sık sık geldi meme diye ama ben oğlum çok hastayım meme hasta olmuş şurup içeyim de iyileseyim dedim her seferinde. Bugünü de atlattık kiyamadi oğlum bana resmen, canım acıyor diyeHiç birşey korktuğum gibi olmadı şükürler olsun. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.
Sağol canım, teşekkür ederiz:)Hadi gözün aydın geçmiş olsun canım. Keremede maşallah :)
Çok teşekkür ederim canım. Bizde de buna benzer bir durum oldu aklı erdikce tabi mantıklı ve sakin bir dille anlatinca anlıyorlar bizi. Kolaylık olur inşallah hepimize, gerçekten zamanı geldiğinde tabiOnu döktüm artık canım keşke size sorsaymisim bende hemen kaynatiyorum ilk defa unuttum yoğurdu da hemen soğuyunca mayaliyorum ama geçen gün uyumuş kalmisim ertesi gün mayaladim
Canım kasindigina gore alerjik birşey olabilirmi acaba gecmezse götür bencede birde bitiklik falan varmı pipisinde
çok sevindim canım gözün aydın keremalpede maşallah bana da sen çok geç kalmissin biraktirmakta aklı eriyor artık çok zor biraktirirsin diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum ki benim kardeşim 22 aylık bıraktirdi oğluna annecim disimi cektirdim ilaç kullanmam lazım artık seni emziremeyecegim dedi ve çocuk hemen kabullendi zorlamadi bizim içinde inşallah kolay olur biraktirma sureci
Bukadar olmaz sorunu esimede okudm oda sasrdi gecen gun ayni muhabbeti evde bz yapmistk cnku. Hira bi saga bi sola aliyo kalemi bizde yoruluyo sanirm demistk.Kızlar sizin bebisler en çok hangi elini kullanıyor ya da sürekli bir elini kullanan varmı Eceyi anlayamıyorum mesela kalemi önce sola alıyor çiziyor sonra sağa alıyor sonra tekrar sola sürekli değiştiriyor bizde acaba yoruluyormu eli o yüzden mi değiştiriyor diyoruz
Kızlar sizin bebisler en çok hangi elini kullanıyor ya da sürekli bir elini kullanan varmı Eceyi anlayamıyorum mesela kalemi önce sola alıyor çiziyor sonra sağa alıyor sonra tekrar sola sürekli değiştiriyor bizde acaba yoruluyormu eli o yüzden mi değiştiriyor diyoruz
aman ne güzel ikisini de kullansınlar ben solağım çok zorlanıyodum her konuda hala biraz var çok basit bişey ama cezve kullanmak falan zor oluyodu ev işlerine girince alıştım biraz ama çok korkarım sol elime bişey olursa naparım diye sağımı kullanamam günlükte yazıda daBukadar olmaz sorunu esimede okudm oda sasrdi gecen gun ayni muhabbeti evde bz yapmistk cnku. Hira bi saga bi sola aliyo kalemi bizde yoruluyo sanirm demistk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?