2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben kahve tonlarini cok seviyorum canim sanada yakışır eminim :)

Snirlerm bozuldu yorgnum basim agriyo hira uyumuyo delirtcek beni cnnet gecrcem okdr doldumki suan bagra bagra aglicm off ya aksam aksam uc kere dudagmi kanatti kafasiyla uc kere kafa atti resmen dudaklarm botokslu gbi oldu sayesinde. Smdide oturuyo hic uykusu yok cay may ne varsa alicm valla bktm

Bu saatte uyudu. Kafam kazan gbi oldu sabh beraber kalkip gece beraber yatiyoruz resmen bu saate kdr uyumayan bebekmi olur. Su oglen uykusunuda bi otrtamadik duzensizlik siz boyu bizde

Bu saatte uyudu. Kafam kazan gbi oldu sabh beraber kalkip gece beraber yatiyoruz resmen bu saate kdr uyumayan bebekmi olur. Su oglen uykusunuda bi otrtamadik duzensizlik siz boyu bizde
Canim benim yaa gece muhallebisi falan mı versen 10 gibi son ogunu kacta veriyosun tokluk da cok farkediyo fatihte belki de yetiyo uykusu her bebek farkli tabi ama biemiyorum

bu tırnak batması küçükken bende de oluyodu. Çok kötüydü ama iltihap olurdu şişerdi. Annemler ateşte soğan közleyip parmağımı soğanın içine koyarları sıcakken. Nasıl yakardı canımı hala hatırlarım. Çok yanlışmış aslında
İltihaplı yere sıcak temas etmesi iltihabı arttırır. Niyeyse doktora da görürmemişler sıradan bişey diye düşündüler heralde. Allahtan artık olmuyo

Benim hirada uyku konusunda birebir ayniydi. Gece 3u 4u bulurdu bazen yatmasi. Bizim uykusuzluktan basimiz duserdi hira cin gibi dolanirdi ortalikta :) Yattiktan sonrada defalarca uyanir mizmizlanirdi biberon isterdi. Oglen uykusunu oturtamiyordum zorla uyutsam 10 dk sonra uyaniyordu. Tek rahat oldugum zaman sabah uykusuydu 9-10a kadar uyurdu. Cok ama cok zordu ta ki biberonu, ogle uykusunu birakti arti okula basladi gece uyumaya basladi simdi de cis derdimiz var altina kaciracak diye rahat rahat uyuyamiyorum :))

Bende cok cektim birinde iceriden uzayan tirnak etimi yarip karsidan cikmisti en kötüsü oydu. Benimde annem alet edevatlari toplar cikarmaya calisirdi :) en son operasyonla cikardilar onun uzerine bende tirnaklarimi uzattim simdi derinden kesmiyorum hic kurtuldum cok şükür.
Bi tirnak batmasi bi de sistit en korktugum seydir benim :)

Canim benim yaa gece muhallebisi falan mı versen 10 gibi son ogunu kacta veriyosun tokluk da cok farkediyo fatihte belki de yetiyo uykusu her bebek farkli tabi ama biemiyorum
sabh kalktgnda kahvalti 10 gbi sut oglen corba ikindi meyve ve yogurt aralarda hep atistrma. Aksam bizmle biseyler yiyo yemezse arimama yapiyorm. Yatarken sut. Bazen ac uyudgu bile oluyo inadindan. Sutu bile icmiyo bazen. Aksam ictgi halde yne uyumadi

onuda denedm ben gecen sefer. İki aksamdir aloeverayi sarip yatiyorm biraz inmis sisligi yumusatiyo sabhlari bnde antibitotk suruyorm snra

Ayagma koymadgm sey kalmadi

hiralar boyle sanirim. Bu sabhta kalktgmzdan beri agliyo miz miz tirlatmaya az kaldi

Ay canım ya o nasıl şey gözümün önüne getirdim de içim bi tuhaf oldu. Bende çok çektim ama hiç o kadar kötü olmamıştı. İyi ki artık olmuyolarAnnem hep dipten keserdi bizim tırnakları. Demekki ondanmış benimde.

selam kızlar haftasonu temizlik ikramlık hazırlığı derken yazamadım şimdide haftabaşlangıcı iş planı anca buralrdayım :))
@feyena tarifi yazamadım ama sen yapmışsın gördüm igden hem senin hem oğluşun eline sağlık
S Sevgidili5 canım şişlik devam ediyomu bir sorun yoktur inşallah
@keremalpim gözün aydın canım çok sevindim keram alpede maşallah büyümüş adam olmuş artık :)
@Akaibu kız olmasına bende sevindim inşallah gönlünden geçen gibi olur arkadaşlıkları bende mira ve eltimin kızı için aynını diliyorum

S Sevgidili5 ballı cevizli muz gerçekten hem lezzetli hem sunum olarak çok güzel oluyo bayıldılar ben birde sosis hazırladım sunum için sizede yazayım yapan olur belki
küçük kokteyl sosislerinin ortasını bıçakla açıp içine kaşar koydum fırın tepsisine alıp çok hafif yap gezdirdim üzerinde 10 dk da harika oldu
birde sunum tahtası almıştım üç tane orta boydan biraz küçük bir tanesinin üzerine minik minik doğrayıp çeşnili zeytin yağı ile karıştırdığım yeşil soğanları koydum haşlanmış yumurtalarıda ikiye bölüp yan yan yerleştirdim üzerlerine karabiber ve kırmızı biber döktüm peynirleri de küçük kuru meyvelerle süsledim bildiğiniz görsel şölen oldu :)

Slm cnm.benimde çok yoğundu haftasonum.güzel geçmiş kahvaltınız ne güzel.bizde çok kalabalık oluyoruz haftasonları.şimdi de biraz temizlik yapayım diyorum.

Slm cnm.benimde çok yoğundu haftasonum.güzel geçmiş kahvaltınız ne güzel.bizde çok kalabalık oluyoruz haftasonları.şimdi de biraz temizlik yapayım diyorum.
ya evet yemeğede kaldılar onuda ayrlamıştım ki zaten ben kalın diye ısrar ettim hazırlık yaptım dedim bide cumartesi o kdr temizlik yaptım ki dünde çok daılmadı etraf çocuklar birbirleriyle oynmayı tercih etti bu sabah çıkarken baktım da eve böyle görmeyi özlemişim heryer heryer olurdu hep tabi akşama esamesi kalmaz ayağıma batacak oyuncaklara hazırlıyorum kendimi :)

yok canım doktorun verdiği krem işe yaradı. Şişlik kalmadı ama sünnet ettirirseniz iyi olur bu tekrarlayabilir dedi.

oh afiyet olsun herkese.herzaman görselliği beğenilen bi kahvaltilik bu zaten ve yine begenilmis hemde çok pratik ben en çok pratik olmasını seviyorum:)

sevindim canım inşallah tekrar etmez yine de sünnet işini etraflıca bi araştırsanız ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…