2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal bende merak ettimdi naptın diye

Herşey gelir elimden dedin yani hamarat gelin :)
ay öyle bi iddiam yok zaten olsada fos olur onlarda bilir:) ama kırk yılda bir geliyolar ii olsun istedim ki istediğim etki oldu sürekli tekrarladılar tarif bile istediler benden eşim çok mutlu oldu tabi bende belki bi çok kişinin sıklıkla yaptığı şeylerdir bunlar ama benim için büyük bi iş başarmış olmak :) bide yüksek lisansım fln konu oldu kayınpeder gururlandı çok hoşuma gitti

Tabi ki insan hoşlanıyor böyle şeyler olunca :)

Ay kızlar pat diye dalıp yazıyorum şu anda karşıda bir komşu var Eceden büyük kızı var 4 yasında kızı kadından hiç hoslanmiyorum bana ece doğunca geldi birkaç kez sürekli kıyas yapıyor en son geldiğinde ece pişik olmuştu gordu değiştirirken ben hiç pisirmedim KV dem hep der hiç pişik yapmadın çok güzel baktin diye dedi bende sinir oldum ama bunun gibi birkaç şey daha birde onun görümcesi annemin apartmanda oturuyor o yüzden hep yigenimle de kiyasliyorlar annem kardesimde gıcık oluyor bana sonra yine gelmek istedi bu komşu hastayiz ailece dedim ki esimde evdeydi hastaydı cagirmadim daha sonra gorusmek istemdigim için neyse az önce balkona çıktım çamaşır aşmaya o da balkondaydi ece geldi arkamdan eceye kız sen hicmi birşey yemiyorsun dedi bn şok sonra çok zayıf hiç yemek yemiyormu dedi bende suratım asik şekilde hayır zayıf değil 12 kilo gayet normal dedim ama tersleyerek söyledim geçen yaz kendi kızı 14 kiloymus çok sevinmiş başka komşuya söylemiş onunkide kilolu degilki benimkine zayıf diyor çocuğunu hâlâ tuvalete alistirmamis bez bağlıyor ben ona birşey demiyorum ama o eceye Afrikalı çocuk muamelesi yapıyor nasıl sinir oldum ya birde şimdiye kadar eceye hickimse aaa çok zayıf demedi bana tuhaf geldi söylediği zayıf olsa bile önemli değil önemli olan sağlıklı olsun ama tersledim kızlar bir daha söyleyemez anladı o sustu kaldı

off ya nefret ediyorum insanların bu kilo hırsından aslında işin sonunda herkes zayıf olmaya çabalar ama bebeklere yükleniyorlar canım üzme kendini ecenin maşallahı var gayet normal bi çocuk
ne zaman öğrenecek insanlar herşeyin başının sağlık olduğunu

Kesinlikle öyle canım kilolu demek sağlıklı demek olmuyor ama anlamıyorlar işte birde mümkün olduğunca görmezlikten geliyorum bu kadıni geçen günde eceye sen konusmuyormusun diye sordu ki ece o sırada bak kuş dedi bende bak konuşuyor dedim vallahi karşıdan karşıya hemencik teşhisi koyuyor

Ben eceden önce iki çocuk büyüttüm senden öğrenecek değilim de tersle bence. Ayyyy gıcık ya

bu balkondan düşcek diyen kadın değil mi herşeyi çok biliyo herkes hadi sen kendi çocuğunla ilgilen de

istesen alasını yaparsın bence :) biraz zevk almakla alakalı. çok sevindim güzel geçmesine. Bende her seferinde özene bezene sogfra hazırlarım. Herkes yer içer oturulur saatlerce. En son kapıdan çıkarken yarım ağızla eline sağlık diyip giderler.
sonrada her yerde şunu çok güzel yapmış bunu böyle yapmış diye anlatıyolarmış. Başkalarından duydum. Banada kızım eline sağlık herşey güzel olmuş deseler yalanda olsa keşke:) çok şükür dışarda bari iyi konuşuyolar diyoruum artık:))

yine kibar bile konuşmuşsun. Evet aç bırakıyorum diyette falan deseydşn keşke:) bi de ece yani bahsettiği çocuk gayet iyi kilosu. Gökçeyi görse arkasından yasin okumaya hazırlancak demekki:))( allah korusun iması bile kötü) hayatta mutlu olmayan insanlar başkalarının açıklarını ararlar. Salla gitsin

Ben eceden önce iki çocuk büyüttüm senden öğrenecek değilim de tersle bence. Ayyyy gıcık ya
Aynen canım ya çok gıcık bir kadın onun görümcesi benim kardeşimin karşı dairesinde oturuyor bunlarda oradalarmis çocuğu ateşlenmiş kardesimden dereceyi istemiş kardesimde getirmiş verirken bizim derece yok hiç hasta olmadı diye gerek duymadım demiş ama tarzı hep benimki şöyle seninki böyle olduğu için kardeşim sinir olmuş vallahi bizimki de çok hasta olmuyor ama hasta olursa onun bunun kapısı çalıp derece istemeyelim diye alalım dedik demiş çok bozulmuş hemen ölçüp geri getirmiş ama bende birgün öyle yapcam hak ediyor

Bu görümcemin oğlunu öldüresim var çocuğum kahroldu abi abi diye :)

Yolda gördük şapşik ne geldi yanına ne bişey yaptı öyküde çok seviyo abi abi etrafında hep yarı yola kadar ağladı abi abi bağırdı sonra kucağıma aldım uyudu kaldı kucağımda eve geldik yatırdım 1 saat sonra abi diye uyandı tekrar kucağımda uyudu çok uzun zamandan beri iki saat uyumazdı 2 saat oldu hala kalkmadı

bu balkondan düşcek diyen kadın değil mi herşeyi çok biliyo herkes hadi sen kendi çocuğunla ilgilen de
Yok canım onun ust katında oturuyor bu kadın çocuğuyla ilgili bir insan değil zaten ondan sınır oluyorum aslında
Benim oğlum da çok zayıftı geçen gün fotoğraflara bakıyorum kollar bacaklar çırpı gibi ama şimdi benden uzun kilosuda iyi maşallah zayıf ya da şişman ona ne kilolu olsa obez der illa birşey bulacaklar zaten ama bir daha birşey derse apriorinin dediği gibi ben iki tane daha buyuttum deyip tersleyecegim

Ayy kiyamam ya bana getir abiden bol ne var bizim evde:))

Dün eşimin amcasına gittik bir sürü kişi vardı. Eşimin kuzenin çocuklar falan. 3 yaşında bi oğulları var. Eşimden korkusuna yerinden kalmadı. Ben bu amcadan korktum dedi kapıdan girer girmez. Ne yaptıysak ikna edemedik çocuğu. Sonra meyve kuruyemiş falan getirdiler. Annesi portakal yer misin diyo. Evet ama sen soyma bu abla soysun diyo(benden için) kabuklu fıstık var abla sen kır diye bana getiriyo. annesi veriyo babası veriyo atıyo. İlle bu abla versin diye beni gösterip duruyo. Benim sıpa yanıma yaklaşmadı. Bende hevesleniyodum zaten öyle portakal falan yesin diye. Aldım çocuğu yanıma bi kase fıstık yarımda portakal yedirdim. Nasıl büyük zevkmiş. Veriyosun itirazsız hüpletiyo çocuk.
Eşimden nefret etti benide acaip sevdi

Ayy kiyamam ya bana getir abiden bol ne var bizim evde:))
Ay vallahi içim acıdı çocuğuma geldi uyuyomu dedi kızdım bi gitcem sonra anasına da söylicem küçük değil artık 9 yaşında yani anlıyo sonuçta başkasının yanında öykü gel sarıl demesini bilir ama kıska çlığından yapıyo

Kızlar eceye dün puzzle baktım ama bim den aldığımız gibi öyle tutmalı olanlardan bulamadım daha önce başka yerlere de bakmistim bulamadım bir tane aldım oyuncakcidan sevdi ece oynuyor ama öyle değişik güzel puzzle bulamadım

Canım 21 aylık özelliklerini okudum geçen gün orada artık kabus gormeye başlarlar ağlayarak uyanabilirler yazıyordu kabus gormustur
canım çok güzel yakışır sana da ben de kahve tonlarını seviyorum hatta kışın çikolata kahve yapmıştım güzel olmuştu

sanırım canım baya içliydi çünkü :)

Bu arada ben geçen bime gelen pepe oyun setinden almıştım. İçinde minik puzzlelarda vardı. Çıkardım iki gündür gökçe baya oynuyo çok sevdi. Çok karışıkta değil. Kare üçgen yuvarlak var sadece. Hepsininde ölçüleri diğer puzzledan farklı. Birbirlerine de takamıyo mecbur yerini bulmadı laxım. 2 tane daha vardı heralde de nereye attıysa bulamadım.
Sen demişken söyleyeyim dedim almak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…