2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güzelmiş canım ben hiç gormedim cuma günü mu geldi varmı acaba ece pepeyi çok seviyor varsa yarın bakayım bende
Fatih de bugun ogle uykusundan düttüm düttüm diye ağlayarak uyandı kabus görmeye başladılar demek ki tekrar da uyuyamadı kuzum
ayy canım ya ne gordu kimbilir ece de geçen sabah içini çeke çeke kahkaha attı uykuda birkaç kez tekrarladı esimle merak ettik acaba ne gordu de bu kadar güldü diye

Kızlar bu erkekler çok ilginç gerçekten bugün eşime komşunun dediğini söyledim ne var bunda kizacak dedi daha öncekileri de söyledim onunki biraz huy dedim güldü bana ben bu kadınları hiç anlamıyorum çok tuhafsiniz dedi bende erkekleri anlamıyorum asıl siz tuhafsiniz dedim:))

Yok canım yeni değil. Yarıyıl tatilinde ben ankaradayken eşim almış gökçeye süpriz diye.
http://www.akillidukkan.com/5-oyun-bir-arada-egitim-seti
İnternetten buldum bu kutu. Ama burda çok pahalı 25 ti sanırım eşim aldığında fiyatı. Belki oyuncakçılarda vardır. İçinde renkler yapbozu sayıların 2 li yapbozları bi de saat öğrenmek için şeyler var. Onları şuan yapamaz diye çıkartmadım bu da yeni aklıma geldi

Anladım canım aklımda bulunsun bende böyle birşey bakayım eceye pepeyi çok sevdiği için dikkatini çekeceğini dusunuyorum bayağı aktiviteli birşey büyüdükçe uygun olanları verirsin

Aynen canım 3 yaş sonrası yazıyo zaten ama bu yapbozlar basit
Umutta puzzle çok seviyor bayagi da geliştirdi telefona indirdim onlarla oynuyor sürekli bende arıyorum değişik bulursaniz paylaşalım da alalım telefondan kurtarmak istiyorum sürekli elinde oyun oynuyor

Umutta puzzle çok seviyor bayagi da geliştirdi telefona indirdim onlarla oynuyor sürekli bende arıyorum değişik bulursaniz paylaşalım da alalım telefondan kurtarmak istiyorum sürekli elinde oyun oynuyor
Bi ara konuştuk yine burdan canım ama hep aynı puzzlelar var aradım bende. Bime gelen tahtalardan. Diğerleri de koca koca normal puzzle şeklinde. Onları da yapamazlar heralde. Bu pepenin içinden çıkan gibi satılsa keşke. Gökçe de çok seviyo. Babası gelince direk tlfnu istiyo alıp puzzle ı açıyo.
Bakalım yinede inşallah buluruz zihinleride gelişir

Evet hep aynı umutta telefonda oynuyor değişik değişik indirdim kafasına göre acıyor oynuyor sklinca çıkıp diğerini acıyor telefonu kullanmayida öğrendi

Buda güzelmiş ben netten alacam burda çok çeşit yok
Bende bayagidir bakıyorum istediğim gibi bulamadım dün oyuncakcida bunlardan vardı birde mıknatıslı vardı ama onlar küçük parcaliydi şimdilik oyalansin diye bunu aldım yine bakcam bende canım ece de çok seviyor puzzle türü takmali şeyleri

Evet hep aynı umutta telefonda oynuyor değişik değişik indirdim kafasına göre acıyor oynuyor sklinca çıkıp diğerini acıyor telefonu kullanmayida öğrendi
Aynen ya sıpa simgeleri ezberlemiş. Kimin tlfnunu eline alsa direk youtube a giriyo. Videodan iyidir diye puzzle açıyorum bende. Allahtan kendi tlfnuma yüklemedim youtube u da sildim gün içinde benden bakamıyo. Yoksa elinden alamaZdım
Eki Görüntüle 1790712 benim dün aldığım bu kızlar resimleri var zeminde iki parçadan oluşuyor bir resim zemine koyup birleştiriyor
bunlarda güzelmiş sahi. 2 li hayvanlı puzzle vardı kuzenimde gökçe pek sevmemişti görünce. Bunlar daha büyük sanki bi bakayım bende

Evet canım küçük değil yapıyor ece gerçi bugünkü ilgisi bisikletindeydi tekerlekleri sildik salona koyduk oturuyor içine arada abileri evde tur artırıyor sabahta uyandı deede bistet deede diye bisikletini sordu:))

@hiraysen Hiranin geç yattığını soylemistin ece de öyleydi geç yatıyordu gündüz uykusuda uzundu ama dün dışarı çıktık arabada anca yarım saat uyumustur arabadan inip bebek arabasına yatirirken uyandı bir daha uyumadi akşam saat 9 da uyudu birkaç kez uyandı tekrar uyuttum bugünde gündüz emerek uyudu yarım saat meme ağzında memeyi çekmeye çalıştım bırakmadı en son zorla çektim uyandı ayağıma koydum meme istedi huysuzluk yaptı bende vermedim çünkü meme ağzında dursun istiyor hep ayağımda da uyumadi yanı yarım saat uyudu kalktı ve akşam yine 10 da uyudu kaldı gerçekten akşam rahat oturmayı ozlemisim bundan sonra gündüz çok uyutmayacagim yarım saat az ama iki üç saat uyutmayacagim bir bir buçuk saat yeter uyandircam akşam erken yatsın uykusunu gece iyi alsın diye istersen sende gündüz çok uyutma canım sanırım o yüzden gece geç uyuyor bizimkiler

Canm bugn yani dun oglen yikadm 1 de oglen uyksna yatirdm bir saat uyumamistir kalkti. Aksam 7 de uyuyakaldi. Bir saat once uyandi sabah olmus snki uyumaya niyeti yok suan

Noldu bu kiza byle. Otrduk pepe izliyoruz tuttrdu iceri gtcez dye aldi kumandayi ac diyo. Actm pepe var. Sanirm bu saatte basladgnida ogrenmis:)
Saat birbucuktan beri uyanik.

Smdi uyudu zor daldi. Kopek disleride gozukuyo baya artk parmagada batiyo. Onlrda duzeni bozmus olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…