2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi sıkıntı si olmadı bu saate kadar yigitin uyuyo hâlâ. Bakalım sabaha nasıl olacak durum.internette de bu işin sonu sünnete kadar falan gider diye yazan olmuş

Canım kerem alp de öyle biz de tam çözemedik. Ben solagim ama sağ elimi de kullanabiliyorum. Mesela yazıyı solla yazarım mausu sağ kullanırım. Bunun gibi birçok sey:) Kerem alp de bana benziyor galiba diyordum:) Zaten sağ mi sol mu oldukları 3-4 yasindan sonra tam belli oluyormuş şimdiden çocukları zorlamayın diyordu nette bir yazıda. Buna göre her ikisini de kullanıyor olmasi çok normal bebelerin

K kaapi gozun aydin cnm.cok sevindm bisey cikmamasna boyun duzlesmesi herkeste var gbi bisey. Durus bozuklugndan oluyomus sanirm.
Çok sağol canım, evet oyleymis boyun düzleşmesi. Boyun fıtığına bile razıydım varya. Çok şükür. Sen de gidecektin ya inşallah senin de önemli birşey çıkmaz canım

Bukadar olmaz sorunu esimede okudm oda sasrdi gecen gun ayni muhabbeti evde bz yapmistk cnku. Hira bi saga bi sola aliyo kalemi bizde yoruluyo sanirm demistk.
İnanmıyorum ya bu kızlar birbirlerine çok benziyorlar:))
Benim esimde solak o da askerde çok zorlanmış tüfek tutarken falan hep anlatır:)
@yazyagmuru alt komşu noldu sizin apartmanda tam yani inş bir an önce taşınırsınız rahat edersin
İnşallah canım ya hiç kimseyle muhattab olmuyorum artık alt kattakiyle konusmuyoruz geçen gün yine kapımin önünde bütün tozları bırakmış ya sabır diyorum temizlerken denk gelsem açıp kapıyı söyleyeceğim gormuyorum yaparken aidatta vermiyorum ben toplantıda söyledim o vermezse bende vermem dedim herkes haklı olduğumu söyledi taşınana kadar vermiycem aidat
@yaz yagmuru bitiklik ne canım yaa. Nasıl oluyo yani. İki kızdan sonra çok cahilim bu pipi konusunda sanırım:)
Canım pipinin ucunda deri varya o geriye gitmiyorsa yapisiksa bitiklik oluyor benim büyük oğlumda vardı bizde şişme olmadı sadece idrarını tam bosaltamiyordu yanma oluyordu ama bitiklik olup şişme olanları duydum insallah değildir olsa bile sünnet yapınca geçiyor
demekki normal canım daha zamanı var netlesmesi için ikisini kullanmakta güzelmiş ben saglagim solu hayatta kullanamam:))

Hmm anladım canım. öyle bi durumda yok ve hâlâ şiş geçmemiş

aynı muhabbeti bizde ettik :) her ikisinide kullanıyo gökçede.hepsi öyle demekki. Sağ daha fazla ama bizde

Uykuya yatırdım yarım saat sonra ağlamaya başladı. Uyanınca ağlamaz genelde gittim noldu diye baba baba diye ağlıyo. Eşimi görüntülü aradım konuştular sakinleşti. Su içirdim. Baktım gözler gidiyo yatağına koydum uyudu geri.
Hiç böyle bişey yaşamamıştık. Kötü bi rüya gördü heralde

Bizimki geçen öyleydi ateşi de vardı aradık sesini duydu ağladı görüntülü aradık görünce kıyamet koptu :)

Bizimki geçen öyleydi ateşi de vardı aradık sesini duydu ağladı görüntülü aradık görünce kıyamet koptu :)
allahım ya :)
o kadar farkındalar ki artık. Allah ayırmasın bizi onlardan bi kabus yüzünden nasıl ağladı hiç göremeyecek olsa nasıl sakinleştirirdim acaba. Eşimde acaip mutlu oldu baba diye ağlıyo diyince :))

sen daha çok sismissin demekki canım ben 14 kilo almıştım ama sistim bayağı ilk hamileligimde de çok sismistim o yüzden varis oldum ikincide sismemistim
ben cok kılo almıstım canım yaaa, sureklı yıyordum :) varıste kotu bayag valla, gecmıs olsun canımm

Tirnagn yaninda et olustu onunda kesilmesi gerekiyo cok korkuyorm bn iki senedr cekiyorm tirnaktan
o nasıl oluyor bılmıyorum canım yaa, nasıl et olusuyoo ? mıkrop falan kapmasın sora daha kotu olur canım. hıc gosterdınız mıı bı dr falan gıtseydınnızz ?

Gittm antibiyotik vermisti kullandm gecmedi yazn denize grdikce tuzlu su iyi geldi sanrm gecmisti smdi yne tekrarladi

Kıyamam yaa, artık rüyalarını hatirliyorlar sanırım hatta gerçek hayatla karıştırıyorlar. Kerem Alp e de oluyor ara ara canım. Bize birşey olmasından korkuyorlar. Allah bizleri başlarından eksik etmesin inşallah

Kizlaaaar eski sac rengme dnuyorum bu aksam :) oncden hep bu tonlari yapardm snra sari ve koyu renkleri hep yaptm. Yne bu tonlara donmeye kadar verdim. Suan kendi sacim ustunde sari ince balyaj var ama sacmi kestrdigm icn sarilar baya gitti kendi sacm kaldi benm sacm kumral. Szce nasilll bu renk???

Eklentiler

• 1457278250364.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
Gittm antibiyotik vermisti kullandm gecmedi yazn denize grdikce tuzlu su iyi geldi sanrm gecmisti smdi yne tekrarladi
Bende de eskideb n olurdu et fışkırmış gibi olurdu kenarından batikonla temizkeyip krem sürüyodum bi de iltihap oluyodu ama küçükken şimdi olmuyo

Bende boyadım kahveye pek fark olmadı sonra küllü kumral yaptım ama o da hoşuma gitmedi ablama boyatıyorum bidaha anneme gidince kızıl alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…