- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Canım kerem alp de öyle biz de tam çözemedik. Ben solagim ama sağ elimi de kullanabiliyorum. Mesela yazıyı solla yazarım mausu sağ kullanırım. Bunun gibi birçok sey:) Kerem alp de bana benziyor galiba diyordum:) Zaten sağ mi sol mu oldukları 3-4 yasindan sonra tam belli oluyormuş şimdiden çocukları zorlamayın diyordu nette bir yazıda. Buna göre her ikisini de kullanıyor olmasi çok normal bebelerinKızlar sizin bebisler en çok hangi elini kullanıyor ya da sürekli bir elini kullanan varmı Eceyi anlayamıyorum mesela kalemi önce sola alıyor çiziyor sonra sağa alıyor sonra tekrar sola sürekli değiştiriyor bizde acaba yoruluyormu eli o yüzden mi değiştiriyor diyoruz
Çok sağol canım, evet oyleymis boyun düzleşmesi. Boyun fıtığına bile razıydım varya. Çok şükür. Sen de gidecektin ya inşallah senin de önemli birşey çıkmaz canım
İnanmıyorum ya bu kızlar birbirlerine çok benziyorlar:))Bukadar olmaz sorunu esimede okudm oda sasrdi gecen gun ayni muhabbeti evde bz yapmistk cnku. Hira bi saga bi sola aliyo kalemi bizde yoruluyo sanirm demistk.
Benim esimde solak o da askerde çok zorlanmış tüfek tutarken falan hep anlatır:)aman ne güzel ikisini de kullansınlar ben solağım çok zorlanıyodum her konuda hala biraz var çok basit bişey ama cezve kullanmak falan zor oluyodu ev işlerine girince alıştım biraz ama çok korkarım sol elime bişey olursa naparım diye sağımı kullanamam günlükte yazıda da
İnşallah canım ya hiç kimseyle muhattab olmuyorum artık alt kattakiyle konusmuyoruz geçen gün yine kapımin önünde bütün tozları bırakmış ya sabır diyorum temizlerken denk gelsem açıp kapıyı söyleyeceğim gormuyorum yaparken aidatta vermiyorum ben toplantıda söyledim o vermezse bende vermem dedim herkes haklı olduğumu söyledi taşınana kadar vermiycem aidat@yazyagmuru alt komşu noldu sizin apartmanda tam yani inş bir an önce taşınırsınız rahat edersin
Canım pipinin ucunda deri varya o geriye gitmiyorsa yapisiksa bitiklik oluyor benim büyük oğlumda vardı bizde şişme olmadı sadece idrarını tam bosaltamiyordu yanma oluyordu ama bitiklik olup şişme olanları duydum insallah değildir olsa bile sünnet yapınca geçiyor@yaz yagmuru bitiklik ne canım yaa. Nasıl oluyo yani. İki kızdan sonra çok cahilim bu pipi konusunda sanırım:)
demekki normal canım daha zamanı var netlesmesi için ikisini kullanmakta güzelmiş ben saglagim solu hayatta kullanamam:))Canım kerem alp de öyle biz de tam çözemedik. Ben solagim ama sağ elimi de kullanabiliyorum. Mesela yazıyı solla yazarım mausu sağ kullanırım. Bunun gibi birçok sey:) Kerem alp de bana benziyor galiba diyordum:) Zaten sağ mi sol mu oldukları 3-4 yasindan sonra tam belli oluyormuş şimdiden çocukları zorlamayın diyordu nette bir yazıda. Buna göre her ikisini de kullanıyor olmasi çok normal bebelerin
Çok sağol canım, evet oyleymis boyun düzleşmesi. Boyun fıtığına bile razıydım varya. Çok şükür. Sen de gidecektin ya inşallah senin de önemli birşey çıkmaz canım
Yeni okudum canım bende sünnet oldu mu diye soracaktım bencede sünnet ederler büyük ihtimalleBi sıkıntı si olmadı bu saate kadar yigitin uyuyo hâlâ. Bakalım sabaha nasıl olacak durum.internette de bu işin sonu sünnete kadar falan gider diye yazan olmuş
Hmm anladım canım. öyle bi durumda yok ve hâlâ şiş geçmemişİnanmıyorum ya bu kızlar birbirlerine çok benziyorlar:))
Benim esimde solak o da askerde çok zorlanmış tüfek tutarken falan hep anlatır:)
İnşallah canım ya hiç kimseyle muhattab olmuyorum artık alt kattakiyle konusmuyoruz geçen gün yine kapımin önünde bütün tozları bırakmış ya sabır diyorum temizlerken denk gelsem açıp kapıyı söyleyeceğim gormuyorum yaparken aidatta vermiyorum ben toplantıda söyledim o vermezse bende vermem dedim herkes haklı olduğumu söyledi taşınana kadar vermiycem aidat
Canım pipinin ucunda deri varya o geriye gitmiyorsa yapisiksa bitiklik oluyor benim büyük oğlumda vardı bizde şişme olmadı sadece idrarını tam bosaltamiyordu yanma oluyordu ama bitiklik olup şişme olanları duydum insallah değildir olsa bile sünnet yapınca geçiyor
demekki normal canım daha zamanı var netlesmesi için ikisini kullanmakta güzelmiş ben saglagim solu hayatta kullanamam:))
Of hadi yaa şu anda sünnet fikri bize çok uzak.biraz büyüyünce yaptırmayı dusunuyoduk. Hastane ne diyecek bakalım hayırlısı artık.Yeni okudum canım bende sünnet oldu mu diye soracaktım bencede sünnet ederler büyük ihtimalle
Gecen aklima geldin artik yazmiyo hic dedim meger sende okuyup kaciyormussun :))Yeni okudum canım bende sünnet oldu mu diye soracaktım bencede sünnet ederler büyük ihtimalle
aynı muhabbeti bizde ettik :) her ikisinide kullanıyo gökçede.hepsi öyle demekki. Sağ daha fazla ama bizdeKızlar sizin bebisler en çok hangi elini kullanıyor ya da sürekli bir elini kullanan varmı Eceyi anlayamıyorum mesela kalemi önce sola alıyor çiziyor sonra sağa alıyor sonra tekrar sola sürekli değiştiriyor bizde acaba yoruluyormu eli o yüzden mi değiştiriyor diyoruz
Evet canım okuyup cikiyorum:)Gecen aklima geldin artik yazmiyo hic dedim meger sende okuyup kaciyormussun :))
Bizimki geçen öyleydi ateşi de vardı aradık sesini duydu ağladı görüntülü aradık görünce kıyamet koptu :)Uykuya yatırdım yarım saat sonra ağlamaya başladı. Uyanınca ağlamaz genelde gittim noldu diye baba baba diye ağlıyo. Eşimi görüntülü aradım konuştular sakinleşti. Su içirdim. Baktım gözler gidiyo yatağına koydum uyudu geri.
Hiç böyle bişey yaşamamıştık. Kötü bi rüya gördü heralde
allahım ya :)Bizimki geçen öyleydi ateşi de vardı aradık sesini duydu ağladı görüntülü aradık görünce kıyamet koptu :)
ben cok kılo almıstım canım yaaa, sureklı yıyordum :) varıste kotu bayag valla, gecmıs olsun canımmsen daha çok sismissin demekki canım ben 14 kilo almıştım ama sistim bayağı ilk hamileligimde de çok sismistim o yüzden varis oldumikincide sismemistim
o nasıl oluyor bılmıyorum canım yaa, nasıl et olusuyoo ? mıkrop falan kapmasın sora daha kotu olur canım. hıc gosterdınız mıı bı dr falan gıtseydınnızz ?Tirnagn yaninda et olustu onunda kesilmesi gerekiyo cok korkuyorm bniki senedr cekiyorm tirnaktan
Gittm antibiyotik vermisti kullandm gecmedi yazn denize grdikce tuzlu su iyi geldi sanrm gecmisti smdi yne tekrarladiben cok kılo almıstım canım yaaa, sureklı yıyordum :) varıste kotu bayag valla, gecmıs olsun canımm
o nasıl oluyor bılmıyorum canım yaa, nasıl et olusuyoo ? mıkrop falan kapmasın sora daha kotu olur canım. hıc gosterdınız mıı bı dr falan gıtseydınnızz ?
Kıyamam yaa, artık rüyalarını hatirliyorlar sanırım hatta gerçek hayatla karıştırıyorlar. Kerem Alp e de oluyor ara ara canım. Bize birşey olmasından korkuyorlar. Allah bizleri başlarından eksik etmesin inşallahUykuya yatırdım yarım saat sonra ağlamaya başladı. Uyanınca ağlamaz genelde gittim noldu diye baba baba diye ağlıyo. Eşimi görüntülü aradım konuştular sakinleşti. Su içirdim. Baktım gözler gidiyo yatağına koydum uyudu geri.
Hiç böyle bişey yaşamamıştık. Kötü bi rüya gördü heralde
Bende de eskideb n olurdu et fışkırmış gibi olurdu kenarından batikonla temizkeyip krem sürüyodum bi de iltihap oluyodu ama küçükken şimdi olmuyoGittm antibiyotik vermisti kullandm gecmedi yazn denize grdikce tuzlu su iyi geldi sanrm gecmisti smdi yne tekrarladi
Bende boyadım kahveye pek fark olmadı sonra küllü kumral yaptım ama o da hoşuma gitmedi ablama boyatıyorum bidaha anneme gidince kızıl alcam :)Kizlaaaar eski sac rengme dnuyorum bu aksam :) oncden hep bu tonlari yapardm snra sari ve koyu renkleri hep yaptm. Yne bu tonlara donmeye kadar verdim. Suan kendi sacim ustunde sari ince balyaj var ama sacmi kestrdigm icn sarilar baya gitti kendi sacm kaldi benm sacm kumral. Szce nasilll bu renk???
Bnmde ya annem ya esim boyuyo. Kuafre tek renk icn gitmiyormBende boyadım kahveye pek fark olmadı sonra küllü kumral yaptım ama o da hoşuma gitmedi ablama boyatıyorum bidaha anneme gidince kızıl alcam :)
Aynen oyle oldu benm suan tirnagmBende de eskideb n olurdu et fışkırmış gibi olurdu kenarından batikonla temizkeyip krem sürüyodum bi de iltihap oluyodu ama küçükken şimdi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?