gecen gun oglen uyumadgi bi gun yne aksam 6 gbi gozler gidiyodu neyapip edip uyutmiycm dedim 9 10 a kdr hiranin uykusu bi kacmisti gce 1 de uyumustuBenimde bugun cok yorgun oldugumu hissettim tatil geldi aklima:)
Bende uyutmadim daha 9-9.30 gibi uyuturum şu anda kafama cikti geziniyor sapitti iyice:)
Canim annem bosch firin aldi memnun kalmadi tabi şans birazHirada uyumuyo gcen haftadan berineguzl uyuyodu 3 saat
Smdi hic uyumuyo aksamlari 6 da kivraniyo uyku icn snra. 8 de uyudu buaksam gece kalkar gne sabh olmus gbi
bosch bnm butn beyaz esyalarm buzdolabindan memnunum annemde aynisini kullaniyo oda memnun
Cevap icin Teşekkür ederim canımindesit kullanıyorum ben memnunum beyaz eşya işi şans işi :)
Uyku kactimi bir daha uyumuyorlar demekki ecede oglende uyumak uzereydi ust kat bos temizlik yapiyorlar o ara cok ses geldi acti gozleri bir daha da uyumadi yarinda tasinacaklar yine uyumazsa yandim ben cunku aksam ustu cok agladi yemek bile yapamadimgecen gun oglen uyumadgi bi gun yne aksam 6 gbi gozler gidiyodu neyapip edip uyutmiycm dedim 9 10 a kdr hiranin uykusu bi kacmisti gce 1 de uyumustu.
insallah kalkmaz canimOglen uyumadklari zamanda neguzl uyuyakaliyolar yahu kendi kendilerne :))
Ama gece kalkma isi olmasa iyi olurdu. Smdi 8 de uyudu ben yandm yne bugece
Canim bende arcelik kullanıyorum evlenirken kv almislardu küçük almislar tabi ben görmemiştim alirken. Yillardir küçük kullandim simdi cocuk olunca zor oluyor bisey sığmiyor. Yoksa memnundum hic arizalanmadi. Buyuk buzdolabi almam lazim. Beko da arçelik de ayni fabrikadan cikiyormus.Ben beko kullaniyorum buraya tasinmadan once almistik sonra buraya tasininca santiye elektrigi oldugu icin surekli sigorta atiyordu ondanmi bilmiyorum dolaptan tuhaf sesler gelmeye basladi ama idare ediyoruz beko iyimi kotumu cozemedim bir daha dolap alirsam daha buyuk alcam bazen yeterli gelmiyor bize kalabalik oldugumuz icin
Iste canim bende servisi guzel calistigi icin arçelik olabilir diyorum.Bende son güne yetiştim aldım imzalı kitap :) sayfasında yayınladığı şunun için mutlu olmalısınızların bütünü gibi az bişey kaldı bitirmeme
benimki arçelik. tüm beyaz eşyalarımı arçelikten almıştım. Memnunum baya. Servisi de güzel çalışıyo konyanın. Dolabı taşıma ya da kurma sırasında kapağında çökük olmuş. Değiştirilmesini istedim. Bi sorun olmaz falan dediler ama değiştirdiler. Servis durumuna da bak mutlaka canım
Bugun benim kiz 3 saate yakın uyudu bende 2 saat uyumusum yaninda. Gece nasil uyuyacagiz ana kız bilmemUyku kactimi bir daha uyumuyorlar demekki ecede oglende uyumak uzereydi ust kat bos temizlik yapiyorlar o ara cok ses geldi acti gozleri bir daha da uyumadi yarinda tasinacaklar yine uyumazsa yandim ben cunku aksam ustu cok agladi yemek bile yapamadim
insallah kalkmaz canim
Gçen gün uyudu öykü eşimde bağırıyo izlerken dedim eğer bağırırsan bu gece gider ananda uyursun :) kv kp de vardı kv gülüyo
daha şimdi aynı şeyi yaşadım yigiti uyuttum tam yatırdım eşim hadi bee öf beeeeee diye uzun uzun bide bagiriyo.çocuk yeni uyudu diyen yok hepsi aynı bu erkeklerin:)Ha ha ha iyi demissin kendilerini kaybediyorlar bagirmayin diyorum anlamiyorlar
Yazması uzun olurfayika kitabından ne yazıyo :) sihirli değnekte
bende aldım ama daha okumaya başlayamadım sakin kendi kendimeyken başlıcam seninkinde ne yqzıyo :)Bende son güne yetiştim aldım imzalı kitap :) sayfasında yayınladığı şunun için mutlu olmalısınızların bütünü gibi az bişey kaldı bitirmeme
benimki arçelik. tüm beyaz eşyalarımı arçelikten almıştım. Memnunum baya. Servisi de güzel çalışıyo konyanın. Dolabı taşıma ya da kurma sırasında kapağında çökük olmuş. Değiştirilmesini istedim. Bi sorun olmaz falan dediler ama değiştirdiler. Servis durumuna da bak mutlaka canım
Bekonun satışları daha çok yurt dışı odaklı canım. gelen servis aynı gerçi ama aynı özelliklerde ki ürün arçelikte daha ucuz. Pazar oluşturmak için iki ayrı marka çıkarılmış.. Bi de bence arçeliğin görüntüsü de daha güzel bekoya göreCanim bende arcelik kullanıyorum evlenirken kv almislardu küçük almislar tabi ben görmemiştim alirken. Yillardir küçük kullandim simdi cocuk olunca zor oluyor bisey sığmiyor. Yoksa memnundum hic arizalanmadi. Buyuk buzdolabi almam lazim. Beko da arçelik de ayni fabrikadan cikiyormus.
Simdi araştırıyorum bosch buz kirarken ses çıkarıyor rahatsiz ediyormuş. Arcelik eski kalitesinde değil diyorlar. Sharp cok kaliteli ama pahaliymis. Tabi bi de servisi var . Sharp servisi pek genis degil yani arcelik kadar. Yine arçelik mi alsam diyorum.
Yoksa birlikte AEG veya SHARP mi alsam?
Arçelik e daha sıcak bakiyorum bakalım arastiracam biraz daha.
Şaka gerçekten mi benimkisi gayet kısa :)Yazması uzun olur)
kardeşime sevgilerle yazıyo :) herkes farklı yazmamıştır heralde di mi :)) direk arkasına tunanın resmi var mı diye baktım ama bana denk gelmemiş :)bende aldım ama daha okumaya başlayamadım sakin kendi kendimeyken başlıcam seninkinde ne yqzıyo :)
Evet canim arcelik beko ayni fabrikadan bencede arastir serviste onemli tabi bekonun serviside iyi bizim kapisi tam kapanmiyordu cagirdik geldiler hemen birseyi kirilmis muhtemelen ece kirdi ayiriyordu kapiyi sonuna kadar yaptirdik iyi olduCanim bende arcelik kullanıyorum evlenirken kv almislardu küçük almislar tabi ben görmemiştim alirken. Yillardir küçük kullandim simdi cocuk olunca zor oluyor bisey sığmiyor. Yoksa memnundum hic arizalanmadi. Buyuk buzdolabi almam lazim. Beko da arçelik de ayni fabrikadan cikiyormus.
Simdi araştırıyorum bosch buz kirarken ses çıkarıyor rahatsiz ediyormuş. Arcelik eski kalitesinde değil diyorlar. Sharp cok kaliteli ama pahaliymis. Tabi bi de servisi var . Sharp servisi pek genis degil yani arcelik kadar. Yine arçelik mi alsam diyorum.
Yoksa birlikte AEG veya SHARP mi alsam?
Arçelik e daha sıcak bakiyorum bakalım arastiracam biraz daha.
Oh ne guzel canim ben hic yatamiyorum bugun cok yoruldum ozellikleBugun benim kiz 3 saate yakın uyudu bende 2 saat uyumusum yaninda. Gece nasil uyuyacagiz ana kız bilmem
aman bitti neyseki bir golde attik iyi oldu cocuklari babalar uyutsa boyle davranmazlar eminim:)daha şimdi aynı şeyi yaşadım yigiti uyuttum tam yatırdım eşim hadi bee öf beeeeee diye uzun uzun bide bagiriyo.çocuk yeni uyudu diyen yok hepsi aynı bu erkeklerin:)
Aa onu mu soruyorsun kardeşime sevgilerimle tunanin resmi bana da denk gelmedi ben de ig de bir sayfasinin fotosunu çekmiştim orda yazani soruyorsun sandim ondan uzun dedinŞaka gerçekten mi benimkisi gayet kısa :)
bende baktım yoktu başka başka yazdığı şeyler vardı paylaşmıştı bende de aynısı yazıyo gerçekten çok güzel geçen gün anlatmıştı şöyle olsun böyle olsun diye istemişkardeşime sevgilerle yazıyo :) herkes farklı yazmamıştır heralde di mi :)) direk arkasına tunanın resmi var mı diye baktım ama bana denk gelmemiş :)
Bende bitirirdim normalde aynı gün ama roman gibi tek düze okuncak kitap değil sindire sindire okumak lazım.
Yalnız kitabın sayfası okadar hoş ki elimi gezdirip duruyorum üzerinde.
Keşke bütün kitaplar böyle kağıda basılsa
Gol süper oldu güzel olduda esim sevinç çığlıkları attı gene kendine hakim olmayıp neyseki yiğit uyanmadı.Evet canim arcelik beko ayni fabrikadan bencede arastir serviste onemli tabi bekonun serviside iyi bizim kapisi tam kapanmiyordu cagirdik geldiler hemen birseyi kirilmis muhtemelen ece kirdi ayiriyordu kapiyi sonuna kadar yaptirdik iyi oldu
Oh ne guzel canim ben hic yatamiyorum bugun cok yoruldum ozellikle
aman bitti neyseki bir golde attik iyi oldu cocuklari babalar uyutsa boyle davranmazlar eminim:)
Benim esimde gol olursa sakin bagirma dedi ogluma sonra kendisi bagirdi ondan sonra da bogazim acidi diyor:)Gol süper oldu güzel olduda esim sevinç çığlıkları attı gene kendine hakim olmayıp neyseki yiğit uyanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?