2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde bugun cok yorgun oldugumu hissettim tatil geldi aklima:)

Bende uyutmadim daha 9-9.30 gibi uyuturum şu anda kafama cikti geziniyor sapitti iyice:)
gecen gun oglen uyumadgi bi gun yne aksam 6 gbi gozler gidiyodu neyapip edip uyutmiycm dedim 9 10 a kdr hiranin uykusu bi kacmisti gce 1 de uyumustu.

Oglen uyumadklari zamanda neguzl uyuyakaliyolar yahu kendi kendilerne :))
Ama gece kalkma isi olmasa iyi olurdu. Smdi 8 de uyudu ben yandm yne bugece

Canim annem bosch firin aldi memnun kalmadi tabi şans biraz
indesit kullanıyorum ben memnunum beyaz eşya işi şans işi :)
Cevap icin Teşekkür ederim canım

gecen gun oglen uyumadgi bi gun yne aksam 6 gbi gozler gidiyodu neyapip edip uyutmiycm dedim 9 10 a kdr hiranin uykusu bi kacmisti gce 1 de uyumustu.
Uyku kactimi bir daha uyumuyorlar demekki ecede oglende uyumak uzereydi ust kat bos temizlik yapiyorlar o ara cok ses geldi acti gozleri bir daha da uyumadi yarinda tasinacaklar yine uyumazsa yandim ben cunku aksam ustu cok agladi yemek bile yapamadim
Oglen uyumadklari zamanda neguzl uyuyakaliyolar yahu kendi kendilerne :))
Ama gece kalkma isi olmasa iyi olurdu. Smdi 8 de uyudu ben yandm yne bugece
insallah kalkmaz canim

Canim bende arcelik kullanıyorum evlenirken kv almislardu küçük almislar tabi ben görmemiştim alirken. Yillardir küçük kullandim simdi cocuk olunca zor oluyor bisey sığmiyor. Yoksa memnundum hic arizalanmadi. Buyuk buzdolabi almam lazim. Beko da arçelik de ayni fabrikadan cikiyormus.
Simdi araştırıyorum bosch buz kirarken ses çıkarıyor rahatsiz ediyormuş. Arcelik eski kalitesinde değil diyorlar. Sharp cok kaliteli ama pahaliymis. Tabi bi de servisi var . Sharp servisi pek genis degil yani arcelik kadar. Yine arçelik mi alsam diyorum.
Yoksa birlikte AEG veya SHARP mi alsam?
Arçelik e daha sıcak bakiyorum bakalım arastiracam biraz daha.

Iste canim bende servisi guzel calistigi icin arçelik olabilir diyorum.

Bugun benim kiz 3 saate yakın uyudu bende 2 saat uyumusum yaninda. Gece nasil uyuyacagiz ana kız bilmem

Gçen gün uyudu öykü eşimde bağırıyo izlerken dedim eğer bağırırsan bu gece gider ananda uyursun :) kv kp de vardı kv gülüyo

Ha ha ha iyi demissin kendilerini kaybediyorlar bagirmayin diyorum anlamiyorlar
daha şimdi aynı şeyi yaşadım yigiti uyuttum tam yatırdım eşim hadi bee öf beeeeee diye uzun uzun bide bagiriyo.çocuk yeni uyudu diyen yok hepsi aynı bu erkeklerin:)

bende aldım ama daha okumaya başlayamadım sakin kendi kendimeyken başlıcam seninkinde ne yqzıyo :)

Bekonun satışları daha çok yurt dışı odaklı canım. gelen servis aynı gerçi ama aynı özelliklerde ki ürün arçelikte daha ucuz. Pazar oluşturmak için iki ayrı marka çıkarılmış.. Bi de bence arçeliğin görüntüsü de daha güzel bekoya göre

bende aldım ama daha okumaya başlayamadım sakin kendi kendimeyken başlıcam seninkinde ne yqzıyo :)
kardeşime sevgilerle yazıyo :) herkes farklı yazmamıştır heralde di mi :)) direk arkasına tunanın resmi var mı diye baktım ama bana denk gelmemiş :)
Bende bitirirdim normalde aynı gün ama roman gibi tek düze okuncak kitap değil sindire sindire okumak lazım.
Yalnız kitabın sayfası okadar hoş ki elimi gezdirip duruyorum üzerinde.
Keşke bütün kitaplar böyle kağıda basılsa

Evet canim arcelik beko ayni fabrikadan bencede arastir serviste onemli tabi bekonun serviside iyi bizim kapisi tam kapanmiyordu cagirdik geldiler hemen birseyi kirilmis muhtemelen ece kirdi ayiriyordu kapiyi sonuna kadar yaptirdik iyi oldu
Bugun benim kiz 3 saate yakın uyudu bende 2 saat uyumusum yaninda. Gece nasil uyuyacagiz ana kız bilmem
Oh ne guzel canim ben hic yatamiyorum bugun cok yoruldum ozellikle
daha şimdi aynı şeyi yaşadım yigiti uyuttum tam yatırdım eşim hadi bee öf beeeeee diye uzun uzun bide bagiriyo.çocuk yeni uyudu diyen yok hepsi aynı bu erkeklerin:)
aman bitti neyseki bir golde attik iyi oldu cocuklari babalar uyutsa boyle davranmazlar eminim:)

bende baktım yoktu başka başka yazdığı şeyler vardı paylaşmıştı bende de aynısı yazıyo gerçekten çok güzel geçen gün anlatmıştı şöyle olsun böyle olsun diye istemiş

İg de esli fotolara ben de katıldım ama kaldiririm yarin falan

Gol süper oldu güzel olduda esim sevinç çığlıkları attı gene kendine hakim olmayıp neyseki yiğit uyanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…