2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım betül beşiğinde uyumak istemiyo hem derin hem uyandıpında çıkamıyo daha dar döndükçe kenarlara çarpıyo filan ondandır diye düşünüyorum
Bizim yatakta tek başına bile uyusa daha çok uyuyo akif i de bi dene bakalım beşik harici uyuyacak mı
Bugün evde değilim diye deneyemiyırum ama yarından itibaren başlıcaz tek kişilik yatakta bakalım nasıl olacak

kalkmadi cnm birde uyandi emzgi verdgm gbi uyudu cok sukur

Canim bende almayi düşünüyorum. Nerden ne kaca aldın :) Bizde de baza var yeni almak istemiyorum.

Benimkilerin hepsi Beko fena değiller.

Herkesin eş aşkı tutmuş. Bana esti koydum bi baktım peşpeşe herkesin eşli fotosu. Artık bebelerden sıkıldık mı ne :)
:) senden gördüm, baktım minnak da koymuş o zaman ben de koyayım dedim oğlum gelmek üzereydi o zamanlar karnımda da olsa fotoda yer aldı

Canim seninki arceligin hangi modeli?
Beyaz mi yoksa inox gri mi?
beyaz benimki canım bende küçük aldım. Yetiyo şimdilik bana.

Canım valla ben şimdi bile mutfaktan çıkamıyorum. helal olsun sana
ay maşallah nazarımız değmesin. bende bebe bisküvisi vermemek için muffin yapıyorum kakaolu cevizli falan. buzluğa atıyorum süt yemediği için kefirin içine onu ufalıyorum . Gerçi bi faydası olmuyo ama bisküvi yerine bişey denemek istersen fikir olsun dedim :)

güzelmiş cidden bu aparat. Almışken baza almak daha mantıklı geliyodu bana da ama düşerse diye ikeadaki küçük yataklardan almayı düşübüyodum araştırayım bi

Hira butn gece acik yatiyo ustu hep acik orttgmu anliyo tekmeliyo bnde ortmuyorm bn orttukce uykusu kiriliyo bide
bizde öyleyiz. Uyku tulumunu yıkadığım günler hemen kurumuyo haliyle. Yanımda yatırıyorum. O uyuyunca üstünü örtüyorum yavaşça o tekmeleyip açıyo. Bi kere sinirim bozuldu kıskıs gülüyoruz eşimle o da uykusunda gülüyo :)
Allahtan uyku tulumu var

AYNI BİZ uyku tulumu giydir canım ben öyle yapıyorum pes ettim artık örtmüyorum

isin kotusu hira uyku tulumu gymiyo gydirdgim geceler saat basi uyanip agliyo fermuarini aciyo cikarmak istiyodu. Cok terliyo ozellikle kafasi. Yorganini ortuyorm aninda tekmeliyo battaniyeyi ortuyorm bi muddet uyuyo oyle bi sure snra onuda tekmeliyo. Esmde oyle hayatta ortunup yatmaz hep acik. Babasina cekti sanirm butn kis acik yatti hemde tulumsuz allahtan hasta olmadi

Bime porselen caydanlik ve fincan elmis +3 yas yaziyo ama cok guzel. Yigenmde vardi oynuyodu. Hiraya alp saklasammi fiyatida cok degil 11 tl

Bu ne kk yahu, sürekli reklamın sesi geliyor, hiç olmamış:S sesi kapatmak zorunda kaldım müzik dinleyemedim:S

Bime porselen caydanlik ve fincan elmis +3 yas yaziyo ama cok guzel. Yigenmde vardi oynuyodu. Hiraya alp saklasammi fiyatida cok degil
Bu ne kk yahu, sürekli reklamın sesi geliyor, hiç olmamış:S sesi kapatmak zorunda kaldım müzik dinleyemedim:S
Ne sesi

Kizlar aslinda bdv lik bi konu ama canim cok sıkıldı size anlatmak istiyorum.
Ben hamileyken eşimle hep problem yasadim bu zaman zarfinda bu sure annemlerde kaldım dogumu orda yaptim kirkim cikincaya kadar. Ben hamileyken annem bana en ufak bi sey yapmadı. Ne bana ne kizima hazirlik yapmadi. Bi ara anne kizima biseyler ör dedim elim ağrıyor oremem dedi. Herseyimi kendim aldim hastane cikisi pijamalarimi bezini butun herseyi. Doğum yaptim kizima bisey almadi hediye taki gibi. Tabi maddi durumu iyi olmadigi icin bende beklemedim. Bu arada evin mutfak giderlerine yardim ettim masraf olmayayim diye. Hatta bi ara annem faturalari da öde sen gelince fatura artti falan dedi. Neyse kendi evime geldiğimde yine bisey beklemedim sadece 2 yildir bi iki kiyafet almistir. Annem Erkek kardeslerime para verdi onlar ufak taki yaptilar annem dayisinin hediyesi olsun dedi. Sonra ben param olunca bilezik alirim elife dedi ama almadi. Butun masrafi esimle ben yaptik ailemden de bisey beklemedik.
Simdi ise erkek kardeslerimin ikisinin de eei hamile. Dun gelinimizin birine 400 liralik alisveris yapmis. Bebegine hastane cikisi falan almis gelinimize pijama almis vs.
Diger gelinede ceket ormus torununa da yelek ormus göndermiş ona da hastane çıkışı falan alacakmis daha bisey alamadim dedi annem.
Aslinda bana aldiklarini soylemek istemiyir ama sonrasinda bi sekilde soyluyo veya öğreniyorum.
Tabi moralim bozuluyor bana mi parasi yoktu diye. Esime de anlatamam bunu basima kalkar belki diye.
Her zaman maddi destegini erkek cocuklarina yapti kiz cocuklarina yapmadi.
Tabi kardeslerimin arasinda maddi durumu en iyi olan benim ama bu hic bisey yapmamasi anlamina mi geliyor. Y9ksa ben mi abartip bosuna üzülüyorum. Cok dolmusum dahasi da var. Mesela babamdan kalan ufak bi mirasi bile bana vermeye pek gönlü yok bende istemem dedim zaten. Gonlu yok ki. Siz benim uerimde olsaniz naparsiniz anneizle araniza mesafe koyar misiniz

Canim benim bnce annenle konus nedenini sor belkide kizim senin durumun daha iyiydi sen yaparsin istediklerin olsun diye karismadim diyecek seninde icin rahatlayacak

Bime porselen caydanlik ve fincan elmis +3 yas yaziyo ama cok guzel. Yigenmde vardi oynuyodu. Hiraya alp saklasammi fiyatida cok degil 11 tl
ben aldım ama minicik fincanlar falan. içer gibi yaptı baya elinden zor alıp yatırdım yatağa. Atma huyu yok ama yinede kaza falan olur kırılırsa diye biraz oynasın kaldırcam.

canım mesafe koysan ne olacak ki yine kendine dert edeceksin. Git açık açık anlat kırıldığını. Derdinin para hediye olmadığını anlayacak şekilde anlat bence. Dert olacaksa onada dert olsun düşünsün anne o eşit davranması lazım.
Benim eşimin ailesi de böyle. Kızlara hiç bişey yapmıyolar diyemem. Kesinlikle onlarada yapıyolar ama eşime yağdırırken kızlara damlatmışlar resmen. Evlenmeden önce yaptıkları beni ilgilendirmez ama şimdi bişey yapack olduklarında kendi çok kötü hissediyorum kardeşinin ablasının hakkını yiyoruz gibi geliyo.
Bazı insanlar erkek çocuklarını kayırıyolar malesef..

:) senden gördüm, baktım minnak da koymuş o zaman ben de koyayım dedim oğlum gelmek üzereydi o zamanlar karnımda da olsa fotoda yer aldı
Benim foto evlilikten fe önce. Ben sevgili Zaman'larını özledim galiba

Ya benim aklım da @Akaibu yu da okuyunca memleketle, örf alışkanlıklarla ilgili gibi geldi. Kasten değil de. Eşimin ailesi de senin annen gibidir. Geçen yaz benden 6 ay önce doğurmuş kızlarına ve çocuklarına hiçbişey yapmazken, ilk oğulları olan eşimin oğluna bi valiz kıyafet, altın kolye, harçlık, bana takı falan, kızlarının bebeğine bi atlet almadılar. Sürekli benim oğlumla oyunlar oynafılar, onun oğluyla oynamadılar. Ben rahatsız oldum eşime söyledim yapmasınlar öyle diye.Yani diyeceğim şu ki, kızlarını artık başka aileye gitti onlardan gibi görüyorlar bence. Oğullarının eşini ve çocuğunu da aile bireyi sayoyorlar. Yani kasten değildir sadece anlayış bu bence. Ama sen yine de annenle konuş içinde kalmasın.

Allahtan bünyesi sağlammış gerçekten. İnsan uykusunda da bi üşür nasıl rahat ediyo acaba

ben olsam üzüntümü kırgınlığımı annemle paylaşırdım içinde büyütmek daha kötü çünkü aslında hiç öyle niyeti yokken yaptığı şeyleri yanlış anlarsın için kırgın olduğu için.
bizde de babam tam tersidir. zaten annem hep şey der babm hep kızım olsun kızım olsun diye dolanırmış annemin ilk hamileliğinden beri üç tane peş peşe erkek olmuş tabi neyse ben doğunca babam abimlere yapmadığını yapmış bana lokumlar çikolatalalar kutu kutu dağılmış.
şimdide miraya öyle mesela abimlerin çocuğu olduğunda yengemlere bişi yapmadı tabi yeğenlerime takısını taktı ama ben hamileyim dedim müjde takısı taktı doğum yaptım set taktı miraya da ayrı hediyeler yaptı
babamın kızlara ayrı bi düşkünlüğü var bir karadenizli olarak çok enteresan geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…