2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok aşkımız depreşmiş
bu arada senin zayıfladığın belli oluyo canım cidden bir fit anne görüyorum oralarda
hafifledim biraz:))) sagol cnm basen sorunm olmasa dha iyi olcakti :) mutlu ettn beni farkediliyosa dha ne isterm :)

ay ben doğru mu anladım bilmiyorum ama hepimiz tbt yaparken eşli foto paylaşmışız ya ona diye yordum ben
evettt instagrama grdm asagya iniyorm indkce resmlernizi gordm herkes anlasmis sanki:)

Kızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
Ben gökçenin en son ne zaman diş çıkardığını unuttum 16 da kaldık.

Kizlar bisey soracam.
Hangi buzdolabı markasini kullaniyorsunuz. Memnun musunuz?
Tavsiye edeceğiniz bi marka var mi?

Ece de bugun uyumadi aksam ustu uykusu geldigi icin aglama krizine girdi ama uyutmadim
Hah bizim de öyle başladı akşam üzeri yatıyordu sonra gece uyumuyordu. Ben de madem öğle uykusunu kaydırdı ben de hepten iptal ettim. Bugün 9 da uyutmaya çalışcam bakalım

Üç kuruşluk öğle uykumuz vardı o da bitti. Hayırlı olsun
Hirada uyumuyo gcen haftadan beri neguzl uyuyodu 3 saat
Smdi hic uyumuyo aksamlari 6 da kivraniyo uyku icn snra. 8 de uyudu buaksam gece kalkar gne sabh olmus gbi
Kizlar bisey soracam.
bosch bnm butn beyaz esyalarm buzdolabindan memnunum annemde aynisini kullaniyo oda memnun

Aslinda benm tatilim geldide :)))
Benimde bugun cok yorgun oldugumu hissettim tatil geldi aklima:)
Hah bizim de öyle başladı akşam üzeri yatıyordu sonra gece uyumuyordu. Ben de madem öğle uykusunu kaydırdı ben de hepten iptal ettim. Bugün 9 da uyutmaya çalışcam bakalım
Bende uyutmadim daha 9-9.30 gibi uyuturum şu anda kafama cikti geziniyor sapitti iyice:)

Kizlar bisey soracam.
Ben beko kullaniyorum buraya tasinmadan once almistik sonra buraya tasininca santiye elektrigi oldugu icin surekli sigorta atiyordu ondanmi bilmiyorum dolaptan tuhaf sesler gelmeye basladi ama idare ediyoruz beko iyimi kotumu cozemedim bir daha dolap alirsam daha buyuk alcam bazen yeterli gelmiyor bize kalabalik oldugumuz icin

@feyena kitabından ne yazıyo :) sihirli değnekte
Bende son güne yetiştim aldım imzalı kitap :) sayfasında yayınladığı şunun için mutlu olmalısınızların bütünü gibi az bişey kaldı bitirmeme
Kizlar bisey soracam.
benimki arçelik. tüm beyaz eşyalarımı arçelikten almıştım. Memnunum baya. Servisi de güzel çalışıyo konyanın. Dolabı taşıma ya da kurma sırasında kapağında çökük olmuş. Değiştirilmesini istedim. Bi sorun olmaz falan dediler ama değiştirdiler. Servis durumuna da bak mutlaka canım

Gözümde arpacık çıkıyo
Mecbur lensi çıkardım biri bulanık biri net saçma sapan bakıyorum etrafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…