hafifledim biraz:))) sagol cnm basen sorunm olmasa dha iyi olcakti :) mutlu ettn beni farkediliyosa dha ne isterm :)çok aşkımız depreşmiş
bu arada senin zayıfladığın belli oluyo canım cidden bir fit anne görüyorum oralarda
evettt instagrama grdm asagya iniyorm indkce resmlernizi gordm herkes anlasmis sanki:)ay ben doğru mu anladım bilmiyorum ama hepimiz tbt yaparken eşli foto paylaşmışız ya ona diye yordum ben
Gördüm maşallah herkesin tbt si gelmiş :)
Ben gökçenin en son ne zaman diş çıkardığını unuttumKızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
Ece de bugun uyumadi aksam ustu uykusu geldigi icin aglama krizine girdi ama uyutmadimÜç kuruşluk öğle uykumuz vardı o da bitti. Hayırlı olsun
Hah bizim de öyle başladı akşam üzeri yatıyordu sonra gece uyumuyordu. Ben de madem öğle uykusunu kaydırdı ben de hepten iptal ettim. Bugün 9 da uyutmaya çalışcam bakalımEce de bugun uyumadi aksam ustu uykusu geldigi icin aglama krizine girdi ama uyutmadim
Hirada uyumuyo gcen haftadan beriÜç kuruşluk öğle uykumuz vardı o da bitti. Hayırlı olsun
bosch bnm butn beyaz esyalarm buzdolabindan memnunum annemde aynisini kullaniyo oda memnunKizlar bisey soracam.
Hangi buzdolabı markasini kullaniyorsunuz. Memnun musunuz?
Tavsiye edeceğiniz bi marka var mi?
indesit kullanıyorum ben memnunum beyaz eşya işi şans işi :)Kizlar bisey soracam.
Benimde bugun cok yorgun oldugumu hissettim tatil geldi aklima:)Aslinda benm tatilim geldide :)))
Bende uyutmadim daha 9-9.30 gibi uyuturum şu anda kafama cikti geziniyor sapitti iyice:)Hah bizim de öyle başladı akşam üzeri yatıyordu sonra gece uyumuyordu. Ben de madem öğle uykusunu kaydırdı ben de hepten iptal ettim. Bugün 9 da uyutmaya çalışcam bakalım
Ben beko kullaniyorum buraya tasinmadan once almistik sonra buraya tasininca santiye elektrigi oldugu icin surekli sigorta atiyordu ondanmi bilmiyorum dolaptan tuhaf sesler gelmeye basladi ama idare ediyoruz beko iyimi kotumu cozemedim bir daha dolap alirsam daha buyuk alcam bazen yeterli gelmiyor bize kalabalik oldugumuz icinKizlar bisey soracam.
Bizimkide bayilir kesin ama mac var simdi uyutmaya korkuyorum eceyi bir anda bagiriyorlar:))Hiç debelenmeden uyudu
inşallah kalkmaz geri yoksa sabahlar olmasınHiç debelenmeden uyudu
Gçen gün uyudu öykü eşimde bağırıyo izlerken dedim eğer bağırırsan bu gece gider ananda uyursun :) kv kp de vardı kv gülüyoBizimkide bayilir kesin ama mac var simdi uyutmaya korkuyorum eceyi bir anda bagiriyorlar:))
Ha ha ha iyi demissin kendilerini kaybediyorlar bagirmayin diyorum anlamiyorlarGçen gün uyudu öykü eşimde bağırıyo izlerken dedim eğer bağırırsan bu gece gider ananda uyursun :) kv kp de vardı kv gülüyo
Bende son güne yetiştim aldım imzalı kitap :) sayfasında yayınladığı şunun için mutlu olmalısınızların bütünü gibi az bişey kaldı bitirmeme@feyena kitabından ne yazıyo :) sihirli değnekte
benimki arçelik. tüm beyaz eşyalarımı arçelikten almıştım. Memnunum baya. Servisi de güzel çalışıyo konyanın. Dolabı taşıma ya da kurma sırasında kapağında çökük olmuş. Değiştirilmesini istedim. Bi sorun olmaz falan dediler ama değiştirdiler. Servis durumuna da bak mutlaka canımKizlar bisey soracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?