2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim seninki arceligin hangi modeli?
Beyaz mi yoksa inox gri mi?

Kizlar sevgi diye biri soyismini yazmayim şimdi. instagramdan istek göndermiş bebek li biri.burdan birisimi kabul etmek istemiyorum burdan değilse. Bilgisi olan

Canim ben uykuyu cok severim. Sabah işe gittigim icin erken kalkıyorum uykumu alamamış oluyorum. Kizimla gunduz (tabi ben gelinceye kadar uyumamissa) beraber uyuyoruz. Genellikle uyurum gunduz yoksa kendime gelemiyorum. Bugun bayagi dinlendim iyi oldu. Aksamda eşim mac izlerken elifi de oyaladi. Bende yorgun degilim bari işimi yapayım dedim akşam aksam evi supurdum wc falan temizledim iyi oldu. Yarina cok isim kalmadi kizimla bol bol vakit geciririm insallah

Bugün a101e lav serisi geldi ya sabah gittim bi bakiyim belki çay bardagini alırım diye kendimi kaybedip geldip. Biriktirdigim param vardı biraz. Çay bardagini su bardagini kahvaltilik takımını kavonozlarini hep almışım hmm bu bi lira aaa buda bi bucukmus aa sadece iki liraymis diye diye hepsini almışım nerdeyse.kasada kız ooo abla tam takım yapmışsın diyo o an yine gözüme çok gelmedi param ucu ucuna yetti. Eve geldim hepsini bi cikarttim allahım abartmanin dibine vurmusum resmen. Ama çok güzel renkleri almamak elde değil.

Benimkilerin hepsi Beko fena değiller.

İg de esli fotolara ben de katıldım ama kaldiririm yarin falan
Herkesin eş aşkı tutmuş. Bana esti koydum bi baktım peşpeşe herkesin eşli fotosu. Artık bebelerden sıkıldık mı ne :)

Kizlar sevgi diye biri soyismini yazmayim şimdi. instagramdan istek göndermiş bebek li biri.burdan birisimi kabul etmek istemiyorum burdan değilse. Bilgisi olan
ben de yok canim bilmiyorum

İnsallah canim uykuyu almak iyi oluyor bende sabah 6.20 de kalkiyorum cocuklari okula gonderiyorum 7 de tekrar yatiyorum ecede 9.30-10 a kadar uyuyor kendime geliyorum bazen kendime soz veriyorum yarin erken kalkip islerimi cabuk bitireyim diye ama sabah olunca amaan is bitmez keyfine bak deyip yatiyorum:)
guzelmis canim gule gule kullan

Bende de kardeşime sevgilerle yazıyor:)) Son gün son saatlerde sipariş verdik:) Gerçekten bende de alelacele okunmamasi gerektigi hissi oluşmuştu çok beğendim:)

Güle güle kullan canım, cok güzeller.:)

Bizim evde yemek isi bitmiyor kizlar yoruluyorum vallahi bugun cocuklar geldi okuldan aciz diye aksamdan yemek olunca onu isitiyorum yoksa pratik seyler yapiyorum girdim onlara birseyler hazirlamaya bir yandan eceye corba yapiyorum annem geldi esim geldi kahve yaptim mutfaga girip bulasik yikadim ecenin corbasi soguyana kadar corba sogudu yedirdim derken annem kalkti ben pazara gitcem dedi kadinla iki cift laf edemedik anne birseyler yapayim dur dedim amaan kizim sen ne yapcan isin basindan askin dedi gitti

Kızlar Kerem Alp in gece uykularini biliyorsunuz sürekli memede mız mız geceler geciriyorduk. 4 gecedir yatmadan önce süt veriyorum ama içine bebe bisküvisi atıyorum boş içmiyor diye çocuk 4 gecedir sabaha kadar uyuyor. Ben her sabah şok olmuş bir şekilde uyaniyorum. Maşallah diyeyim ama alismadigim bir durum. Sanırım süt onu tok tutuyor. Aslında yatmadan 1 saat önce filan çorba ya da başka birşeyler veriyordum açlıktan uyaniyorsa diye yine uyaniyordu. Bebe bisküvisi verme fikri her ne kadar beni rahatsız etse de vermeye devam edicem bakalım saltanatım ne kadar sürecek:)

Haklı kadın sen anca çok yapcan yemeği bi de iki çeşit yapcan iki gün yemek düşünmücen öğle akşam değiştirirek vercen önlerine :)

Masallah canim insallah boyle devam eder bende az kahveli yapiyorum sutunu cok icmiyor ama buna da sukur onceden hic icmiyordu bebe buskuvisi sutunde bende denedim icmedi
Haklı kadın sen anca çok yapcan yemeği bi de iki çeşit yapcan iki gün yemek düşünmücen öğle akşam değiştirirek vercen önlerine :)
Ne pisirecegimide sasiriyorum canim vallahi bugun yemek yapcak halim yoktu yaptim bir paket kiymali makarna yanina sucuklu yumurta birde tahin helvasi pasa pasa yediler makarnadan kaldi yarina da iyi oldu yerler:))

Bende vermek istedim ama icmiyo sütü. Sabaha kadar 3 kere falan uyaniyo. Darisi başıma

kızlar size hayatımın sorusunu soruyorumğlum doğduğundan beri sallanarak uyuyor. Uyutma ritüelimiz şöyle. önce uyumaya ikna ediyorum. Telden müzik dinliyor oynuyoruz yatakta. Sonra emiyor en az yirmi dakika sonra da en az yarım saat ninni söyleyip beşikte sallıyorum. Bu süreç en az bir buçuk saat sürüyor. Bugün sallamıycam diye karar aldım. saat onda yatağa geldik,herkes uyumuş sen de uyu filan dedim. Emmeye başladı. sonra beşiğe koy salla dedi. Ben de beşik bozulmuş sallanmıyor dedim. bir buçuk saat emdi müzikli ara ara beşik diye tuttururdu. Uykusu çok geldi ama bir türlü uyuyamadı. Sonra çok ağladı. Kucağıma aldım, emzşrdim sakinleşmedi ben de 2 saat 7 dakikanın ardından ayağımda üç dakika çok hafif salladım uyudu. Şimdi bu çocuk sallanmadan uyumuş oldu mu olmadı mı. yarın eski sisteme dönsem mi. bazen 45 dakikada uyuduğu da oluyor. yoksa yarın da denemeye devam edeyim mi

Dene canım.ama çok inatçılar alışkanlıklarından vazgeçemiyolar.bizim uykularımızda sallamalı.ama beşikte ama ayakta.hemde geceleri bile.bende uğraşıcam ama çok ağlıyo

S.a. kızlar benim oğlanda doğdu doğalı uyumaz yani geceleri hep ayaktayım.bugün gündüz uyutmadım düşünün ama yine kalktık yine ayaktayız.kollarımı hissetmiyorum yada bacaklarımı.neyse bu duruma alıştım lakin başağrısı ve sinir oluştu bende.bide stresten kendimi gece gece yemeğe verdim.
Anlıcanız ben benlikten çıktım

Canım ben de ilk zamanlar betülü sallayarak uyutuyodum gündüz uykusunda çok çabuk uykuya dalıyo o zaman öğlenleri bizim yatağımıza beraber yatıyoruz elimi tutuyofaha doğru başparmağımın tırnağıyla oynuyo uyuyo baktım durum böyle gece uykularını böyle yapmaya başladık yatağa yatıyoruz uyumasını bekliyorum ninni yok konuşma yok sadece 50-100 cc arası çok da değil bi süt içiyo onu içerken gözler gidiyo

Bende bu hafta odayı ayırcam ve beşiği kaldırcam inşallah sadece gece beşiğinde yatıyo zaten rvde tek kişilik baza vardı yanına koruma aldık hafta sonuna güzel bi pike takımı alcam niye pike demeyin üstünü üstmüyo zaten betüş yatak örtüsü niyetine

Nasıl alıştılar mı malesef öyle gidiyo uykuyu sevmiyo demekki allah yardımcın olsun canım
Şu gece sinirinden bende de var eskiden daha çok bağırıyodum betüle ve eşime tabi betül uyumadıkça evde terör estiriyodum geçti çok şükür
Dün gündüz çok fenaydı betül öğleden evvel bi saat uyumuş babaannesinde öğleden sonrada beraber halama gitmiştik orda ne uyuyabildi ne kafa yerine geldi uyku saati kayınca bende sinirden çatladım ordada herkese kızdım betüle de tabi :)) yolda da çok ağladı
Kv dem bile eve gelince kp e demiş betül bugün çıldırdı diyeki hayatta laf söyletmezler ona

Yatak kenarlığımızda bu kızlar
Dün akşam betüle sordum cici yatağında mı yatalım bizim odada mı diye bu yatağı gösterdi yarından itibaren önce öğle uykularını sonra da gece uykularını da bu odaya alcaz inşallah yani umarım :)

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Güzelmiş iyi fikir .aslından beşikten ayırsam acaba bişiler değişirmi.gerçekten bu saate kadar sürekli yat kalk yaptık.akif daha ufak bebekkende uyumazdı kucakta pışpışlardım.öyle başladık sallanmaya.maşallah betüle iyi gecelerde kullansın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…