2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizinde
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdir
sağolun kızlar ben de başka bir derdi mi var diye düşünüyorum @Akaibu diş olabilir o Zaman. Az önce bir arkadaşla görüştüm sanırım uyku Koç'undan yardım alıcam bitirdi bu uykusuzluk beni. Salla babam salla nereye kadar

Canim bende arada dusunuyorum acikcasi mykundak diye bir site var orayida incele istersen ucretleri biraz cokmus diye duydum oyuzden beklemedeyim 2 yas gelsin duzelmezse bende destek alicam inşallah

Canim bende arada dusunuyorum acikcasi mykundak diye bir site var orayida incele istersen ucretleri biraz cokmus diye duydum oyuzden beklemedeyim 2 yas gelsin duzelmezse bende destek alicam inşallah
evet canım aynı site pınar hanımmış. kesin garanti veriyormuş fiyatını bir öğreneyim bin liraya kadar gözden çıkardım daha fazla değildir umarım

Amiiiiiinnn :)
Ilacla baligi bende duymamistim hic.

Ben de hic duymadim bunu. Herhafta balik aliyoruz antibiyotik kullandigimiz zamana denk gelmistir mutlaka. Hic dikkat etmedim :)

Canim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizinde
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdir
Sağolun kızlar internette de öyle bişey göremedim içim rahat yapıyorum o vakit
inşallah yardımı olur bende çok duydum ama hiç çevremde duymadım yardım alan

Ben de hiç duymamistim canım. İlginç geldi acaba nasıl bir deneyim yaşadılar ki bu konuda

Bende safariyle siteye girmede sorun yaşıyporum. Tıklıyorum hiç bi sayfa açılmıyo. Başka sitelerde sıkıntı yok. Chorme u indirdim. Bunada alışık değilim değişik geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…