- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
sağolun kızlar ben de başka bir derdi mi var diye düşünüyorum @Akaibu diş olabilir o Zaman. Az önce bir arkadaşla görüştüm sanırım uyku Koç'undan yardım alıcam bitirdi bu uykusuzluk beni. Salla babam salla nereye kadarCanim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizinde
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdir
sağolun kızlar ben de başka bir derdi mi var diye düşünüyorum @Akaibu diş olabilir o Zaman. Az önce bir arkadaşla görüştüm sanırım uyku Koç'undan yardım alıcam bitirdi bu uykusuzluk beni. Salla babam salla nereye kadar
evet canım aynı site pınar hanımmış. kesin garanti veriyormuş fiyatını bir öğreneyim bin liraya kadar gözden çıkardım daha fazla değildir umarımCanim bende arada dusunuyorum acikcasi mykundak diye bir site var orayida incele istersen ucretleri biraz cokmus diye duydum oyuzden beklemedeyim 2 yas gelsin duzelmezse bende destek alicam inşallah
Amiiiiiinnn :)katılcam canım sen bilirsin demişti söylemeyi unutmuşum
geip ilacı çok ağır bi ilaç değil mecbur kalınca içirypruz mecbur.
ay canım valla hi allah sabır versin sana.
kolay gelsin canım sanada. Zor gerçekten taşınmak
Ben de hic duymadim bunu. Herhafta balik aliyoruz antibiyotik kullandigimiz zamana denk gelmistir mutlaka. Hic dikkat etmedim :)
Sağolun kızlar internette de öyle bişey göremedim içim rahat yapıyorum o vakitCanim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizinde
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdir
inşallah yardımı olur bende çok duydum ama hiç çevremde duymadım yardım alansağolun kızlar ben de başka bir derdi mi var diye düşünüyorum @Akaibu diş olabilir o Zaman. Az önce bir arkadaşla görüştüm sanırım uyku Koç'undan yardım alıcam bitirdi bu uykusuzluk beni. Salla babam salla nereye kadar
Canim kim west yontemini kullaniyorlarmis bilgin olsunevet canım aynı site pınar hanımmış. kesin garanti veriyormuş fiyatını bir öğreneyim bin liraya kadar gözden çıkardım daha fazla değildir umarım
sende benimle paylaştığın için teşekkür ederim. gerçi ne okusam ne duysam içimdeki suçluluk duygusu geçmez..http://www.kariyer.net/ik-blog/ise-...edium=email&utm_campaign=ikblognewsletter
patronumun bana gönderdiği link :) @minnakkartal
Alemsiniz ya
:))) deneme yaptım. Dünden beri sayfa iletleyemiyordum, okuyamıyordum
Ben de hiç duymamistim canım. İlginç geldi acaba nasıl bir deneyim yaşadılar ki bu konudabende bilmiyorumda eşiminin ailesi ağrıkesici içse balık yemezler zehirler diye. Hiç duymamıştım ama İçime kurt düşürdüler. Eşim yedirme diyip duruyo.Bende balıktan hiç anlamam o yüzden size sordum
Yoğurt bile zehirliyo diyolar sordumda. Ya olursa korkusu sanırım onların ki. Sülalecek pimpirikliler:)Ben de hiç duymamistim canım. İlginç geldi acaba nasıl bir deneyim yaşadılar ki bu konuda
çok aşkımız depreşmişİnstagramda neler olmus byle kizlar spersinz valla :))
ay ben doğru mu anladım bilmiyorum ama hepimiz tbt yaparken eşli foto paylaşmışız ya ona diye yordum benNolmuş ig de ben görmedim
Gördüm maşallah herkesin tbt si gelmiş :)ay ben doğru mu anladım bilmiyorum ama hepimiz tbt yaparken eşli foto paylaşmışız ya ona diye yordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?