2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kp kv görümcem eşim falan hep birlikte oturduğumuzda illa ki açılıyo bu konular. Ben görümcemin yerşnde olsam sana gönüllü bi bardak su vermem resmen evlat ayırıyosun baba diyorum. Gülüyo erkek ayrıdır bizde diye. Görümcem de rahat şimdi istediği falan alınır ama eşime yaptıkları kadar değil. Görümcem duyuyomusun baba diyo ama takan olmuyo tabi
değişmesi zor bu saatten sonra gerçekten. Ama en azından senin içinde kalmamış olur. Tek başına yüklenme canım bu yükü. Hadi bişey yapmıyo tamam en azıdnan senden yardım beklemesin. Diğer torunlara o kadar şey alabiliyosa çokta ihtiyacı yoktur..

@Akaibu Gokce rafadan da yemiyormu yumurtayi
rafadan az haşlanmışa deniyodu di mi :))
sarısını bi şekilde yediriyorum ama beyazını ağzına sürmüyo. Bi kaç kez ne olduysa yedi onun dışında yemedi bulamaçların içinde hep.
Ne güzel tava da tereyağında karıştırarak pişiriyodum çatalla ezip portakal suyuna katıp yediriyosum istemiyo artık.
Pankek yapıyorum üzerine bal koyunca onu yiyo. Ama o da ille yumuşak olacak. Avokadoyla yapıyorum pankeki tam yiyeceği kıvamda oluyo. Onun dılında yrmez.

Yanında yatıp uyutmayı da denedim maalesef başarılı olamadım. Sallanmaya aşırı bağımlı oldu. Nasıl unutur bilemem emzirerek uyutmaya çalışıyorum

Benim tosba o yatak kenarlığının üstünden atlar kesin

Kizlar boyadm nasil olmus szce uzun zmandr bu tonu yapmadgmdan tuhaf geldi bana gdip boya alcm nerdeyse
Ben cok seviyorum bu rengi hatta benim sacimda asagi yukari boyle ama uclarinda ombre var. Bence degismemelisin :)
Portakal suyuyla yumurtayı yiyodu içine çatalla ezince. şimdi onuda yemiyo. Bıktı heralde. Ben nasıl yedircem bu sıpaya. saksıyı çalıştırmam lazım
Oglum cok severdi haslanmis yimurtayi her sabah istisnasiz bir tane yerdi ama son bir haftadir gormek bile istemiyor bikti sanirim bende kek krep poaca vs yapip ekmek yerine onlarla yediriyorum kahvaltiliklarini. Genel olarak bir istahsizlik soz konusu ama bu aralar

Evet canim az haslanmis ecenin de pek kahvalti kulturu yok birgun rafadan yumurta bir gun omlet veriyorum onu yiyiyor birkac tane zeytin sucuk oldugunda sucuk yiyiyor ama fazla yapmiyorum sucuk peynir yemiyor sut icmiyor yigenim bir kahvalti yapiyor ozeniyorum vallahi bir yumurta bir cay b. sut peynir bal herseyi yiyiyor masallah
Aynen bizimki hatta emziği eskidi çıktık emzik almaya bu yaştan sonra huy edindiler
hemen sakladim bende alismasin diye dogdugunda ben o emzigi 3 ay agzinda tutacagim diye cabaladim verdikce daha cok bagirdi agladi simdi olmus 21 aylik almis agzina siritiyor ya:))

sagol cnm tmm byle kalcam :) ombre balyaja alistm birden bu tuhaf gelmisti

Sabhtan beri bir pankek ve bir kofteyle duruyo sute bayilir sutu bile icmedi bugn. Birakmistm istah surubunu yarn tekrar baslicm. Nasl dayaniyo ac ac anlamiyorm

Portakal suyuyla yumurtayı yiyodu içine çatalla ezince. şimdi onuda yemiyo. Bıktı heralde. Ben nasıl yedircem bu sıpaya. saksıyı çalıştırmam lazım
muz süt yumurta ceviz fındık pekmez bebe bisküvisi peynir yaparak veriyoruz biz her sabah böyle denedin mi bilmiyorum canım..

bi süre sonra tekrar yer inşallah canım bıkmıştır belki

ay ne güzel. Gökçe ne zeytin ne peynir ne salatalık domates hiç biri yok. Yumurtanın içine peynir gizliyodum o da gitti :) çorbalara rendeliyorum minik sarımsak rendesiyle peyniri en son tabağına koyunca öyle yiyo anlamıyo sanırım yutarken. Bal pekmez koyaam başka hiç bişey yemez. Onuda ekmekle yese içim yanmıcak. Bit kadar koparıp parmağını batırıyo parmağı yalıyo sonra.
Neyse artık ilerde yerker inşallah

Sabhtan beri bir pankek ve bir kofteyle duruyo sute bayilir sutu bile icmedi bugn. Birakmistm istah surubunu yarn tekrar baslicm. Nasl dayaniyo ac ac anlamiyorm
Dişten canim bizimkininde bir kaşık çorba bile ağzında büyüyor yutmak bilmiyor çok can sıkıcı
inşallah canim ya kahvaltıda doymuyor Ece bence arayi çok açmadan öğle yemeği veriyorum bal pekmez sevmiyor bir kaşık pekmezi zorla sokuyorum ağzına ilk ek gıdalara gectigimde o kadar güzel yiyiyordu ki tamam dedim bu çocuk iştahlı rahat ederim ama sonra diş dönemiyle tersine döndü herşey

Azad da açlık grevinde hala aç. Emzik almaya gelmişken çatal kaşık ve daklama kabı, iki bölmeli tabak ve kollu mama önlüğü aldım. Artık çorba da dahil kendisi yesin bakalım. Bu aralar bunun için mücadele ediyordu benimle ben izin vermiuordum. Şimdi ekipman tamam izin vericem. Şimdi madoda oturduk bakalım burda tarhana çorbası varmış inşallah onu içer

İnşallah içer çorbasını canim Ecede kendi yemek istiyor koyuyorum önüne elleriyle yemeye çalışıyor dokuyor birkaç lokma anca yiyiyor bırakıyor o hevesini aldıktan sonra ben yediriyorum

inşallah içer. Başta gökçe acaip döküyodu ama şimdi bazen hiç damlatmadığı bile oluyo kaşıktan. Alıştı iyice. Zaten ben verince pek yemiyo kendi yediği kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…