Gokcenin masallahi var ya instagram da gormustum kasigi cok guzel tutuyordu ece tam beceremiyor ben de koyuyorum onune gosteriyorum ama kasigi atip eliyle girisiyor bakalim zamanla ogrenir insallah:)inşallah içer. Başta gökçe acaip döküyodu ama şimdi bazen hiç damlatmadığı bile oluyo kaşıktan. Alıştı iyice. Zaten ben verince pek yemiyo kendi yediği kadar.
çok güzel olmuş benceKizlar boyadm nasil olmus szce uzun zmandr bu tonu yapmadgmdan tuhaf geldi bana gdip boya alcm nerdeyse
Gece daha sık kalktı. Neredeyse hiç uyumadım. Ama artık sallamaya kollarım bacaklarım dayanmıyor. Emzirmeyi nisan mayıs gibi bırakmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece sallamadan uyutmayı hedefliyorumCanim emzirmeyi birakmadanmi basladin yine gece kalkiyormu
Bizim küçük hanım eli batacağı için mux doğruyorum onu bile çatalla yiyo :))Gokcenin masallahi var ya instagram da gormustum kasigi cok guzel tutuyordu ece tam beceremiyor ben de koyuyorum onune gosteriyorum ama kasigi atip eliyle girisiyor bakalim zamanla ogrenir insallah:)
Benim oğlum da yumurt ve peyniri ağzına sürmüyor. ama patates kızartmasını çok seviyor. ben de yumurtalı kaşarlı patates yaptım bayıldı.deneyebilirsin canımPortakal suyuyla yumurtayı yiyodu içine çatalla ezince. şimdi onuda yemiyo. Bıktı heralde. Ben nasıl yedircem bu sıpaya. saksıyı çalıştırmam lazım
Bu sefer emerek uyumaya alışıyor. ama hem emip hem sallanıyordu şimdi en azından emsin sonra onu da unutturmaya çalışayım diyorum. umarım yanlış birşey yapmıyorumdurCanım devam et bence, hemen pes etmiyorlar inat ediyorlar alistiklari düzen için. Ben de süt içiriyorum ya yatmadan önce 4_5 gün oldu o kadar çok inat ediyor ki icmemek için bizim de sıkıntı emerek uyumak istemesi. Ağlıyor bile icmeyecem diye ama ben vazgeçmeden konuşuyorum istersen aglayabilirsin ama sütünü içmeden meme veremem diyorum. Tatlım canım balım Böceğim tarzı kelimelerle yumusatiyorum. Kararlı olduğumu görünce kendi gelip paşa paşa içiyor. Kararlı ol canım, zamanla kabullenir nasıl uyumasi gerektiğini bol bol ikna edici konuş sen.
Uyumayan bebek çok zor canım Allah yardım etsin. Dönem dönem yaşıyoruz biz de o bile yetiyor senin durumun daha zormus. İnşallah 2 yaş dönüm noktası olur sizin için.
Bebe bisküvisine alternatif olarak iyi düşünmüşsun ben de deneyeyim. Çok sağol canım
Canım çocuklar belli olmuyor hiç kerem alp in de hiç atma huyu yok diyordum dün tuzlugu çat diye attı yere:)
Ne güzel demişsin. @nisaelifim Canım ben de Akaibu ya katılıyorum. Konusmalisin annenle.
Üzüldüm ya, yazık kıza kim bilir kendi ne kadar düşünüyordur.Yakın arkadaşım Konyalı onun kv ve kp de aynen böyle. Kızlarına da yapıyorlar ama oğullarına herseyi feda ediyorlar.
kuzum ya çok tatlıEki Görüntüle 1793102 kizlar ece sabah cekmeceden bu emzigi bulmus emiyordu dogduginda o kadar alistirmaya calistim almadi simdi emzik almis agzina pis piste siritiyordu:))
kızartmayı yemiyo diye hiç denememiştim ama deneyeyim bi olmadı kendim yerim :)Benim oğlum da yumurt ve peyniri ağzına sürmüyor. ama patates kızartmasını çok seviyor. ben de yumurtalı kaşarlı patates yaptım bayıldı.deneyebilirsin canım
Memede uyutma sütten keseceğin zaman çok büyük sıkıntı oluşturabilir canımBu sefer emerek uyumaya alışıyor. ama hem emip hem sallanıyordu şimdi en azından emsin sonra onu da unutturmaya çalışayım diyorum. umarım yanlış birşey yapmıyorumdur
sagol canim:))kuzum ya çok tatlı
Pioetle dene CD'nın çorbayı. Geçen dışarı çıktık mercimek çorbası istedim. Kaşıkla yedirmeyi denedim ortalığı yıktı. Tam vazgeçecektim atmacası pişer verdi bir kase çorbayı içti. sonunda kustu çok içtiği için ama olsunAzad da açlık grevindehala aç. Emzik almaya gelmişken çatal kaşık ve daklama kabı, iki bölmeli tabak ve kollu mama önlüğü aldım. Artık çorba da dahil kendisi yesin bakalım. Bu aralar bunun için mücadele ediyordu benimle ben izin vermiuordum. Şimdi ekipman tamam izin vericem. Şimdi madoda oturduk bakalım burda tarhana çorbası varmış inşallah onu içer
Meme de de uyutmazsam hiç uyuyansam sallamadan ne yapsam ki bilemedimMemede uyutma sütten keseceğin zaman çok büyük sıkıntı oluşturabilir canım
Canim bence memede uyutmayi deneme ece de memede uyuyor bende bir bir bucuk ay sonra memeyi kesmeyi dusunuyorum ilk asama olarakMeme de de uyutmazsam hiç uyuyansam sallamadan ne yapsam ki bilemedim
Meme ver ama süt bitince çekmeye devam etmesin, emzik veriyor musun onu deneyebilirsin, süt bitti ama bununla devam edebilirsin gibi, gerçi ne olursa olsun hepsi prop oluyor ama:SMeme de de uyutmazsam hiç uyuyansam sallamadan ne yapsam ki bilemedim
aynen öyle emzik kullanmıyor maalesef. akşamı da bir deneyim de olmadı eski sisteme dönüş yapıcazMeme ver ama süt bitince çekmeye devam etmesin, emzik veriyor musun onu deneyebilirsin, süt bitti ama bununla devam edebilirsin gibi, gerçi ne olursa olsun hepsi prop oluyor ama:S
Meme senin için daha büyük sıkıntı olabilir gibi, senin oğlan sanırım ağlamayı koz olarak kullanıyor ve nasıl uykuya dalacağını bilmiyor, o yüzden dışardan destek bekliyor:S
tesekkurederm canmcanım çok beğendim ben güle güle kullan ışıltısı güzel hem de doğal duruyo
sagol cnm tesekkrler siz guzel dedkce benm icime sindi vllaçok güzel olmuş bence
geleyim boyayim. Ama benm annem boyadi ben kendi sacmi boyayamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?