2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inşallah içer. Başta gökçe acaip döküyodu ama şimdi bazen hiç damlatmadığı bile oluyo kaşıktan. Alıştı iyice. Zaten ben verince pek yemiyo kendi yediği kadar.
Gokcenin masallahi var ya instagram da gormustum kasigi cok guzel tutuyordu ece tam beceremiyor ben de koyuyorum onune gosteriyorum ama kasigi atip eliyle girisiyor bakalim zamanla ogrenir insallah:)

Kizlar plates yapan varmi aranizda @AreN5 yapiyordu sanirim aksam biraz gobek eritme egzersizi yaptim ama ebru salli nin plates egzersizi hosuma gitti benim belim cabuk agriyor egzersizde ama platesle beli destekleyerek yapiyor plates topu alayim diye dusundum

Gokcenin masallahi var ya instagram da gormustum kasigi cok guzel tutuyordu ece tam beceremiyor ben de koyuyorum onune gosteriyorum ama kasigi atip eliyle girisiyor bakalim zamanla ogrenir insallah:)
Bizim küçük hanım eli batacağı için mux doğruyorum onu bile çatalla yiyo :))
Öyle öyle alıştı tabi.
Bende bi kaç kez spagetti yapıp önüne koydum eliyle dalsın diye. Parmağının ucuyla bile dokunmadı :))
Ece gibi iştahlı iştahlı dalsa diye hevesleniyorum bende:)

Portakal suyuyla yumurtayı yiyodu içine çatalla ezince. şimdi onuda yemiyo. Bıktı heralde. Ben nasıl yedircem bu sıpaya. saksıyı çalıştırmam lazım
Benim oğlum da yumurt ve peyniri ağzına sürmüyor. ama patates kızartmasını çok seviyor. ben de yumurtalı kaşarlı patates yaptım bayıldı.deneyebilirsin canım

Bu sefer emerek uyumaya alışıyor. ama hem emip hem sallanıyordu şimdi en azından emsin sonra onu da unutturmaya çalışayım diyorum. umarım yanlış birşey yapmıyorumdur

Benim oğlum da yumurt ve peyniri ağzına sürmüyor. ama patates kızartmasını çok seviyor. ben de yumurtalı kaşarlı patates yaptım bayıldı.deneyebilirsin canım
kızartmayı yemiyo diye hiç denememiştim ama deneyeyim bi olmadı kendim yerim :)

Bu sefer emerek uyumaya alışıyor. ama hem emip hem sallanıyordu şimdi en azından emsin sonra onu da unutturmaya çalışayım diyorum. umarım yanlış birşey yapmıyorumdur
Memede uyutma sütten keseceğin zaman çok büyük sıkıntı oluşturabilir canım

Pioetle dene CD'nın çorbayı. Geçen dışarı çıktık mercimek çorbası istedim. Kaşıkla yedirmeyi denedim ortalığı yıktı. Tam vazgeçecektim atmacası pişer verdi bir kase çorbayı içti. sonunda kustu çok içtiği için ama olsun

Meme de de uyutmazsam hiç uyuyansam sallamadan ne yapsam ki bilemedim
Canim bence memede uyutmayi deneme ece de memede uyuyor bende bir bir bucuk ay sonra memeyi kesmeyi dusunuyorum ilk asama olarak fayika nin dedigi gibi memede uyuma aliskanligini biraktircam onumuzdeki gunlerde sallayarak uyutmaya caliscam memeyi biraktiktan sonra da uyku egitimi verecegim sallamadan kendi kendine uyumasi icin benim planim bu sekilde

Meme de de uyutmazsam hiç uyuyansam sallamadan ne yapsam ki bilemedim
Meme ver ama süt bitince çekmeye devam etmesin, emzik veriyor musun onu deneyebilirsin, süt bitti ama bununla devam edebilirsin gibi, gerçi ne olursa olsun hepsi prop oluyor ama:S
Meme senin için daha büyük sıkıntı olabilir gibi, senin oğlan sanırım ağlamayı koz olarak kullanıyor ve nasıl uykuya dalacağını bilmiyor, o yüzden dışardan destek bekliyor:S

aynen öyle emzik kullanmıyor maalesef. akşamı da bir deneyim de olmadı eski sisteme dönüş yapıcaz

Kendi kendine uyudu yatak odasinda istemedi beni gittt dedii baktm uyumus benm kiz cok dengesiz bi uyutamam bi kendi uyur degisik bisey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…