aaa aynisini hirada yapiyo bugn aciyo diyo bisey yerkenKızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
Bencede isirsa acirdi aglardiKızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
Demek sna ciktim hihihihihiiiiiSupermis Sana cktysm karsilikli hediyelesiriz artik
Agzina parmagnida sokuyomu cnmKızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
Dilinde yara var canim dün gördüm. İstersen bi bak hiranin ağzına.bende ilk önce herşeye aciyo diyo diye aldırış etmedim ama ağzı yaraymıs meğeraaa aynisini hirada yapiyo bugn aciyo diyo bisey yerken
Canim ya sen gecen sefer cok merak etmistin, ben kiyamam sanaTv ye bakiyorm ama acaba kim diyorm icmden gozum orda aklim burda
EvetAgzina parmagnida sokuyomu cnm
Kızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıy
Bende oyke düşündüm ama isirmis gibi yara.Bencede isirsa acirdi aglardi
Bakmaya calisiyorm ama gostermiyo arkadaki ikinci azilari sismis olblirmi ya onlarmi aciyo acaba
Sana ciktim ben demi
Salyasi da çok akiyo aklıma geldi ama dilide yaraBakmaya calisiyorm ama gostermiyo arkadaki ikinci azilari sismis olblirmi ya onlarmi aciyo acaba
hadi ya cok acir agz yarasiDilinde yara var canim dün gördüm. İstersen bi bak hiranin ağzına.bende ilk önce herşeye aciyo diyo diye aldırış etmedim ama ağzı yaraymıs meğer
simdi farkettimde ben zanlimi hic merak etmiyorum acaba neden?Yok ya hakkaten merak etmiyorum çünkü biliyorum
Canim ya sen gecen sefer cok merak etmistin, ben kiyamam sana
İvet cok guzelNasi be guzlmi ordan izlemek :)))
Sen öyle sanVuhuvvvv topic kaynıyo.ben harbi zor durumdayım....tahmin edemezsiniz
Acaba ısırdığı için mi ya oldu ya yada çatal fln mı battı ay hemen geçer inşallahKızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
Sana ciktim ben demi
Hiç belli etmedim oysasimdi farkettimde ben zanlimi hic merak etmiyorum acaba neden?
Can'ım benimle ilgili merak ettiğin şeyleri direk özelden sor hoş merak edilecek biriyim kaldımı bilmiyorumKızlar size sağlam bir ipucu veriyorum: benim kurbanım bir önceki çekilişte olan arkadaşlardan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?