2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tamam canım hatta özele gerek yok direkt burdan sorarım sana.

Kızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
elif hira gecen dilini isirdi kanadi cok agladi isirmis olsaydi anlik cok aglardi daha sonra isirdigi yer kirmizi kaldi ama hic acio diye aglamadi. disleri cikacagi zaman dili yara olmustu surekli eli agzindaydi canim.. bide dilini surekli disari cikarip huup diye ses cikariodu

Çatal vermiyorum ki eline. Sadece @oslew teyzesinin hediye ettiği çatali veriyorum eline.

Evet ya bende öyle düşündüm isirsa çok ağlardı. Uzun süredir diş çıkarmıyor diş mi cikariyo acaba?

isimdeyimgucumdeyim gecms olsun canim bize disci ece dis cikarmaya ilk basladiginda mavi agza surulen bir damla var onu vermisti antiseptik ama ben eceye kullanmadim hic rahatlatir agrisini demisti ama kucuk oglumun agzinda birkac defa yara cikti ona surdum iyi geldi eger acisi artarsa kotu olursa bir doktora sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…