Tamam canım hatta özele gerek yok direkt burdan sorarım sana.Sen öyle san
Acaba ısırdığı için mi ya oldu ya yada çatal fln mı battı ay hemen geçer inşallah
Hiç belli etmedim oysa
Can'ım benimle ilgili merak ettiğin şeyleri direk özelden sor hoş merak edilecek biriyim kaldımı bilmiyorum
elif hira gecen dilini isirdi kanadi cok agladi isirmis olsaydi anlik cok aglardi daha sonra isirdigi yer kirmizi kaldi ama hic acio diye aglamadi. disleri cikacagi zaman dili yara olmustu surekli eli agzindaydi canim.. bide dilini surekli disari cikarip huup diye ses cikarioduKızlar gökçenin ağzı yara olmuş sanki isirmis gibi sürekli aciyo dio. Isirsa ağlardı diye düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum. Bazı şeyleri aciyo diyip ağzından atıyo
Sanirim ilk kez bir erkek bebek alışverişi yapacağım doğruSana ciktim ben demi
Çatal vermiyorum ki eline. Sadece @oslew teyzesinin hediye ettiği çatali veriyorum eline.Sen öyle san
Acaba ısırdığı için mi ya oldu ya yada çatal fln mı battı ay hemen geçer inşallah
Hiç belli etmedim oysa
Can'ım benimle ilgili merak ettiğin şeyleri direk özelden sor hoş merak edilecek biriyim kaldımı bilmiyorum
Yok sen degilsin minnak galibaSanirim ilk kez bir erkek bebek alışverişi yapacağım doğru
Evet ya bende öyle düşündüm isirsa çok ağlardı. Uzun süredir diş çıkarmıyor diş mi cikariyo acaba?
elif hira gecen dilini isirdi kanadi cok agladi isirmis olsaydi anlik cok aglardi daha sonra isirdigi yer kirmizi kaldi ama hic acio diye aglamadi. disleri cikacagi zaman dili yara olmustu surekli eli agzindaydi canim.. bide dilini surekli disari cikarip huup diye ses cikariodu
Neden ki iki çocuklu hemde hira recep neden olmasın. Çok ta güzel olurYok sen degilsin minnak galiba
Kesinlikle benimYok sen degilsin minnak galiba
Ne fikri kız farketmeden ne vermişim ben@Apriori123 ne güzel fikir verdin sen bana ya
Bizimki de bi süredir öyle kronik muhalif hayır hayır hayır bi de parmak sallayarakKizlar ece hayir demesini ogrendi ne yapsak hayiy diyor makarna yiyelimmi diye soruyorum hayiy banyo yapalimmi hayiy herseye hayir Devlet Bahceliye bagladi
Ne fikri kız farketmeden ne vermişim ben
Özledim seni ondan@minnakkartal ne öyle öpücükler falan dugun degil bayram degil
Damatligi minnak alıyor sanırımNe fikri kız farketmeden ne vermişim ben
Puf aprioriye zanlisini da mi yazmis yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?