- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Yarına geçmez ce acısı artarsa doktora gösterelim dedik bizde canım.isimdeyimgucumdeyim gecms olsun canim bize disci ece dis cikarmaya ilk basladiginda mavi agza surulen bir damla var onu vermisti antiseptik ama ben eceye kullanmadim hic rahatlatir agrisini demisti ama kucuk oglumun agzinda birkac defa yara cikti ona surdum iyi geldi eger acisi artarsa kotu olursa bir doktora sor istersen
Tabi canım hiç bu kez senin tatli bakislarina kanmayacagimTam olarak bir aydınlanma
Özledim seni ondan
Bizimki de bi süredir öyle kronik muhalif hayır hayır hayır bi de parmak sallayarak
ayy kizlar ben hic sevmedim bu hayir isini hayir dedimi yapmak istemiyor o seyiBizimki de hayir hayir diyor parmak sallayarak
gecmezse oyle yaparsin canim dr belki birsey verirYarına geçmez ce acısı artarsa doktora gösterelim dedik bizde canım.
Evet ve oldu kelimelerini ogret ben biraz onla rahatladimayy kizlar ben hic sevmedim bu hayir isini hayir dedimi yapmak istemiyor o seyi
@ayferzey olaydı o kesindi zatenDamatligi minnak alıyor sanırım
benimde aklima eveti ogretmek geldi hemde acil olarak:))Evet ve oldu kelimelerini ogret ben biraz onla rahatladim
Oglum coraplarini cikaralim oldu mu diyorum odu diyor)
Hah iste o ben oluyorum sana mesafe kooydum diye hemen laf carpmalar falan@ayferzey olaydı o kesindi zaten
Benim alışverişim pek farklı olmayacak aslında kurbanım yine çok minnoş ama bu kez annenin zevklerini kestiremiyorum aslında tanıdığımı düşünüyorum kendilerini ama nası desem hem çok sıcak hem mesafeli hem ciddi hem komik
Ben bunu bir dusuneyim bak cok merak ettim birde @hiraysen e kim alacak onu merak ettim@ayferzey olaydı o kesindi zaten
Benim alışverişim pek farklı olmayacak aslında kurbanım yine çok minnoş ama bu kez annenin zevklerini kestiremiyorum aslında tanıdığımı düşünüyorum kendilerini ama nası desem hem çok sıcak hem mesafeli hem ciddi hem komik
Ask olsun beni merak etmedin miBen bunu bir dusuneyim bak cok merak ettim birde @hiraysen e kim alacak onu merak ettim
Benim tüm yollarım sana çıkıyoHah iste o ben oluyorum sana mesafe kooydum diye hemen laf carpmalar falan
Yokssaaa tabiki kurbanım sizsiniz.isimdeyimgucumdeyim . Gecmis olsun cekilisten sonra hi sen igde oglumun resmini begenmissin hah yoksaaaaaa
Gene benBen bunu bir dusuneyim bak cok merak ettim birde @hiraysen e kim alacak onu merak ettim
Yok sen degilsin bu kez @hiraysen en son aldi diye puff bu sefer istanbul içine yazmis onu @minnakkartal i da tee mardineYokssaaa tabiki kurbanım sizsiniz.
Gene ben
yok canim hepinizi cok merak ediyorum hatta tahmin etmeye calisiyorum minnak ip ucu verince merak ettim tahmin edeyim diye dusundum birde hiraysen cook heyecanla merak ediyor ya:)) ondan etkilendim herhalde:))Ask olsun beni merak etmedin mi
İste o benimmm@ayferzey olaydı o kesindi zaten
niyeki :)))Ben bunu bir dusuneyim bak cok merak ettim birde @hiraysen e kim alacak onu merak ettim
Tamam daha etkili tavsiye ederimbenimde aklima eveti ogretmek geldi hemde acil olarak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?