- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Saç uzunluğuna bakarsak biz listeden çıkarabiliriz oralara girmeyelimBizim oğlanın saçları daha uzun olduğuna göre biz de listeye girebiliriz bence
Çüşşş demek lazım öylelerine ya konuşurken nerede duracaklarını bilmeyen insanlara sinir okuyorum ya acımak nedir terbiyeaizler bak sinirlendim ha.
Can'ım senin doktor kontrolü ne zamn 16. Haftayı görünce cinsiyet heyecanları geldi aklımakız güzeli
Bitmez bitmez sen teralemedikçe bitmezSaç uzunluğuna bakarsak biz listeden çıkarabiliriz oralara girmeyelim
Vallahi bide yüzlerinde o ifadeyi görüp Nasıl kafa göz dalmadım bilmiyorum çok sabır çektim çok neyse şimdi biraz daha iiyim azıcık gözüm açıldı en azından seçerek konuşuyorlar biraz bişiler kaptım senden tabi daa çok az :))
Onumuzdeki degil bi sonraki pazartesi kontrole gidecegim niye oglan hissediyosunCan'ım senin doktor kontrolü ne zamn 16. Haftayı görünce cinsiyet heyecanları geldi aklıma
Benim içime doğan oğlun olacağı ama sen kız ismi yazmıştın öyle mi hissediyosun yoksa olursa diye mi
Bizimkinin sadece düğünde kesilmişti ve ben beğenmemiştim ama mahalle baskısı vardıSaç deyince eşim saçları kestirdi bildiğin ilk tanıştığımız halleri gibi olmuş en az bi beş yaş gençleşmiş görünüyor diyebilirim çok beğendim ama bi taraftan da bi kıskançlık oldu bende sormayın
Bas agrisindan mahfoldum buaksamkis gunesini izleyem varmi nekdr guzl bi dizi
Anlık bi his benim ki ama ben en çok annenin hislerinin yanılmadığını düşünüyorum ben mesela hamileyim bi kızım olacak bile diyodum o kdr hissettim belki çok istediğim için ama o ay hamile kalacağımdan da bir kızım olacağından da emindimOnumuzdeki degil bi sonraki pazartesi kontrole gidecegim niye oglan hissediyosunyaben kız hissediyorumm daha doğrusu istiyorum daha erkene alabilirim randevuyu sabırsizlanıyorum artık
Biz tanıştığımızda kısaydı eşimin saçları bir yıl içinde uzattı sonrada ben çok sevdim öyle kestirmek istemedi hiç bu ara biraz saçları döküldü bir de değişiklik diyip duruyordu sonunda kestirdi ne yalan diyim o ilk günlerdeki gibi görünce çok hoşuma gitti ama kıskandımda tam olarak aşk yaşıyorum dicem de romantizme kaymayım diye susayım benBizimkinin sadece düğünde kesilmişti ve ben beğenmemiştim ama mahalle baskısı vardıeşimin saçları hep benden uzundur , eşim toka takar ben ense traşı yaptırırım ben bayılıyorum hele arkadan toplayınca, bi de top sakal yanları kirli sakal olunca:) ben salaş seviyorum ama aileler sürekli bi kestir saç sakalı modundalar, eşim de apriori böyle seviyor kestirirsem kızar diyor :)) biraz büyüyünce azadın saçları da uzatıp toplayacağım :)
Bende bazen bir bakisinda bir gulusunde aski yaşıyorum..Anlık bi his benim ki ama ben en çok annenin hislerinin yanılmadığını düşünüyorum ben mesela hamileyim bi kızım olacak bile diyodum o kdr hissettim belki çok istediğim için ama o ay hamile kalacağımdan da bir kızım olacağından da emindim
Biz tanıştığımızda kısaydı eşimin saçları bir yıl içinde uzattı sonrada ben çok sevdim öyle kestirmek istemedi hiç bu ara biraz saçları döküldü bir de değişiklik diyip duruyordu sonunda kestirdi ne yalan diyim o ilk günlerdeki gibi görünce çok hoşuma gitti ama kıskandımda tam olarak aşk yaşıyorum dicem de romantizme kaymayım diye susayım ben
Neden surekli birseyler ariyorlar anlamiyorum sacma sapan kuruntular yani ya kadin karsidan karsiya 2 dk da konusmuyormu yok efendim hicmi birsey yemiyor cok zayif dedi sirf negatif enerji veriyor insana dusun yani ama kendimi cok iyi hazirladim bir daha yapacagi yoruma ben kimsenin cocugunu elestirmiyorum eksik aramiyorum o da bana yapmasin bunu ona hissettircemBitmez bitmez sen teralemedikçe bitmezazad da 9,5 aylıkken diş çıkardı ama çıkarana kadar ne laf ettiler sanki adamın damağını yarıp diş çıkartcam. 15. Ayda yürüdü yine millet bık bık bık ama bu kez saydırmaya başlamıştım ben karşımdakinin üslubuna göre cevap veriyordum, şimdi de niye anlaşılır konuşmuyor uzun cümle kurmuyor ve ikinci çocuk ne Zaman bak yaşın geçiyorvular var artık Allah ne verdiyse saydırıyorum artık tahammülüm iyice sıfıra indi, o yüzden senin yazdığına da o kadar sinirlendim. Ne kadar hadsiz varsa hepsi bizi bulmuş
insallah gonlune gore olur canim ogrenince bize de haber ver merak ediyorum bendeOnumuzdeki degil bi sonraki pazartesi kontrole gidecegim niye oglan hissediyosunyaben kız hissediyorumm daha doğrusu istiyorum daha erkene alabilirim randevuyu sabırsizlanıyorum artık
Uyku ne ayolAkif uyumuyo ya
Akife ve bana uğramayan bişiUyku ne ayol
Gökçede diş çıkarıyor gene ne güzel rahattık 3 4 aydır. Acayip mızmızlanıyor herşeye ağlıyor. Neyseki uyurken sorun çıkarmadan uyudu :)Yok uyumadığı gibi.çenesi düştü gülme krizleri falan
Ben bu çocuktan bişi znlamadım doğduğu gün bile uyumuyoduhemşireler şaşırmıştı.gündüz 1 saat tekrar sallarsam yada emzirirsem biraz daha yada yarım saat uyur acaip düzensiz.gecede emmekten ve dönmekten uyumaz ve geç dalar.Gökçede diş çıkarıyor gene ne güzel rahattık 3 4 aydır. Acayip mızmızlanıyor herşeye ağlıyor. Neyseki uyurken sorun çıkarmadan uyudu :)
Benimkide 11 de zorla uyudu yataktan kalkip gitmek istiyor en sonunda suratimi asip hic ilgilenmedim uyuduVe uyur.benim uyku kaçtı...şimdi emmeye uyanır ben yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?