2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
o zaman ilk dusundugum gibi kusura bakma farkli dusundugum icin bizimkisi hava degisimlerinde oluyor sutu denedim cunku yogurt peynir verdim hicbisi olmadi insallah dizinde en kisa surede gecer gider
Neyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.

Neyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.
maalesef bu tarz seylerle ugrasip insanlarla ugrasmak daha zor canim.. bi anlayabilseler zaten hersey daha guzel olacak hayatimizda.. takma sen bosver onlari

yok canım artık eşim karismiycsk çocuklar çok şımarık sokakta oyun oynarken yaramazlık yapınca eşim kizmisti eltim iki ay konuştu kimse karisamaz benim çocuklarıma diye. Hiç bi uyarıyı kabul etmiyo uyarınca erkek çocuğu şımarık oluyo yapacak bişey yok diyo.

senin söylediğini söyledi gorumcem. yalnız bırakma evde akılları herşeye çalışıyo bunların. birbirlerine bişey yaparlar diye.minnakkartal dediğin gibi aynen ergenlik çağına giriyo oğlum diyo. kesinlikle pedagoga gitmeleri lazım ama bunu ben falan söylesem oğlumu sapık ilan ettiniz der eminim. Bence çocukların yanında yanlış şeyler oluyo ağzından kaçırdı biz yakalandik falan diye.artık düşünemiyorum bu sözünün altında yatan şeyleri düşünmekte istemiyorum allah akıl fikir versin.

Ayyy canım sen ywter ki iste hemen koyuyorum boy boy fotoları :)
Ah zahmet olacak ama :)
hah o zaman sana @cann10 çıktı
Belkide..
Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım
Belki de benimdir :)
@AreN5 canım geçen sefer sen bana çıktın bu kez ben sana çıkmış olabilemem deil mi
Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki
Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeyler
Arceligin kahve makinesini kullanan varmi???
Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.

Çok almasaydın canım ya bi iki parça yeterliydi
toka falan bikac parca oluyo iste cnm kizlarn incik boncugu cok oluyo :)))

oyle diyolar hep bilmiyodm nyse denerm artk yarn :)

bu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acaba
Bakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak

Ben bugn biseyler aldm kurbanima carsiya ckmisken hiraya biseyler aliyodm onada aldm. Bi cocgumda o oldu sanki :)
Can'ım teşekkürler biz incik boncuk toka pek severiz zaten
Bende alerji kelimesinden nefret ediyorum eşimde çok alerjik zaten
Miranın şu an en baskın alerjisi domates diğerleri minik kabartılar sadece

Ah canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.

Ah su elalem yok mu, kuzun sağlıklı olsun da gerisi boş

bilmezmiym tokasiz gezmiyosunz :)

@hiraysen incik boncuk derken erkek analari elensin mi
ee yani bi zahmet eleniverin :)))

31 canim neden sordun
Birisi sorduyoo olabilir

Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandı
Ben ay büyümemiş yok fotoda şöyle böyleleri geçtim bir de ayy yazık çok acıyorum garibim fln gibi cümlelerde duyuyorum bana sadece anlıyorum deseler öyle iyi geliyo ki bu kdr basit ama yok ille can sıkacaklar hassas yerini eşeleyecekler

Bas agrisindan mahfoldum buaksam kis gunesini izleyem varmi nekdr guzl bi dizi

Sordurmasina gerek yok gecenlerde yazmıştım kimse o birisi @Apriori123 30 yaşla ilgili paylaşmıştı

Yüksek lisans derslerimden biri koçluk şuan öğrenmenin başındayım ama ilerledikçe koçluk denemelerim olacak danışanım olmak isteyen olursa çok sevinirim
Gelecekten bakma diye bi yöntem öğrendik bu hafta ofisten bi arkadaşımda var aynı dersi alan onunla benim emzirme bırakmamla ilgili bi deneyimleme yapıcaz başarılı olursam paylaşırım sizinle de

Bizim oğlanın saçları daha uzun olduğuna göre biz de listeye girebiliriz bence

Çüşşş demek lazım öylelerine ya konuşurken nerede duracaklarını bilmeyen insanlara sinir okuyorum ya acımak nedir terbiyeaizler bak sinirlendim ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…