Neyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.o zaman ilk dusundugum gibi kusura bakma farkli dusundugum icin bizimkisi hava degisimlerinde oluyor sutu denedim cunku yogurt peynir verdim hicbisi olmadi insallah dizinde en kisa surede gecer gider
maalesef bu tarz seylerle ugrasip insanlarla ugrasmak daha zor canim.. bi anlayabilseler zaten hersey daha guzel olacak hayatimizda.. takma sen bosver onlariNeyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.
yok canım artık eşim karismiycsk çocuklar çok şımarık sokakta oyun oynarken yaramazlık yapınca eşim kizmisti eltim iki ay konuştu kimse karisamaz benim çocuklarıma diye. Hiç bi uyarıyı kabul etmiyo uyarınca erkek çocuğu şımarık oluyo yapacak bişey yok diyo.İnşallah hiç yaşamazlar da.kızımla iyi bi dostluk ve anne kız ilişkim var.4e gidiyo sınıflarında olan bitende haberim oluyo çünkü sürekli okuldayım.öğretmenle irtibattayım.hatta bugün sınıflarından muhammed diye bi çocuk beni seviyomuş herkez öyle demiş.bide mektup falan koymuşlar ayşemin çantasına.bana amlattı.bende öğretmeni aradım hemen.öğretmen artık büyolar dedi.ben bilmiyodum sanki büyüdüklerini.
sen eşine anlat sonuçta yeğeni.eşin uyarsın onu madem.düzgün oynasınlar çocuklar ya.nasıl bi zamana geldik biz
senin söylediğini söyledi gorumcem. yalnız bırakma evde akılları herşeye çalışıyo bunların. birbirlerine bişey yaparlar diye.minnakkartal dediğin gibi aynen ergenlik çağına giriyo oğlum diyo. kesinlikle pedagoga gitmeleri lazım ama bunu ben falan söylesem oğlumu sapık ilan ettiniz der eminim. Bence çocukların yanında yanlış şeyler oluyo ağzından kaçırdı biz yakalandik falan diye.artık düşünemiyorum bu sözünün altında yatan şeyleri düşünmekte istemiyorum allah akıl fikir versin.bizim iş yerinde arçelik kullanıyoruz ikilisinden var güzel yanı suyu tek tek kahve yaparken koymamak makinenin içine en baştan koyuyosun
ya gerçekten salak ya da tehlikenin farkında değil en ciddi sorun o yaşlarda erkeklerde başlıyo bırak herhangi birine bi kıza bişi yapmayı ki zaten bu yeterince ve en önemli sorun ama kendi aralarında bişi yapmayı da deneyebilirler
Bende cocuklara herseyi sorarim ve her zaman bana herseyi anlatin derim ben kucukken komsumuzun oglu vardi yani ben 7-8 yaslarinda falandim sanirim bizim evimizin cok buyuk bahcesi vardi birde komurluk vardi o oglan ergenlik yasindaydi komurlukte oturuyordu beni cagirdi kapi acikti beni kucagina aldi o sirada babaannem oradan geciyordu gordu kaslarini catti cabuk buraya gel ne yapiyorsun orada dedi hemen ciktim oradan sonra annem babaannem beni tembihledi sakin bir daha gitme birisi cagirinca sana zarar verebilir dediler cok korktmustum bir daha da hep erkeklerden uzak durdum
Canim ben de bekonun kini kullaniyorum memnunum ama benim tekli ve 3 kisilik oluyor misafir geldiginde olmuyor keske ben ciftlisini alsaymisim alirsan ikili almani tavsiye ederim bu arada benim de herseyim beko esimin esnaf komsusu esim onun islerini yapiyor diye bizden ondan alisveris yapiyoruz:))
bence durum vahim eltinin cocuklarini bir pedagoga goturmesi lazim bazen insanlar boyle seylere cinsel kimligi olusuyor vs diyor ama ben bu bahane diye dusunuyorum bizlerin de cinsel kimligi olustu boylemi yaptik onlem alinmasi lazim
Ah zahmet olacak ama :)Ayyy canım sen ywter ki iste hemen koyuyorum boy boy fotoları :)
Belkide..hah o zaman sana @cann10 çıktı
Belki de benimdir :)Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım
Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki@AreN5 canım geçen sefer sen bana çıktın bu kez ben sana çıkmış olabilemem deil mi
Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeylerya çok tatlı olmuş ama
sen en güzeli yapmışsın peşine düşmeyende vardır en zor zamanları kendilerini bilene kadar gözümüzü ayırmamak gerek
bence siz ikinizde ters köşe yapıyorsunuz
mira her gün 45 dk bazen bir saat uyur genelde düzenli uyku saatini geçirirse zor dalıyor onun dışında en sorunsuz dalış uykusu öğle uykusu
oynamasınlar senin üzerine
Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.Arceligin kahve makinesini kullanan varmi???
toka falan bikac parca oluyo iste cnm kizlarn incik boncugu cok oluyo :)))Çok almasaydın canım ya bi iki parça yeterliydi
oyle diyolar hep bilmiyodm nyse denerm artk yarn :)Ah zahmet olacak ama :)
Belkide..
Belki de benimdir :)
Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki
Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeyler
Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.
Bakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmakbu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acaba
Can'ım teşekkürler biz incik boncuk toka pek severiz zatenBen bugn biseyler aldm kurbanima carsiya ckmisken hiraya biseyler aliyodm onada aldm. Bi cocgumda o oldu sanki :)
Bende alerji kelimesinden nefret ediyorum eşimde çok alerjik zatenNeyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.
31 canim neden sordunBana doktor mutlaka Goz muayenesi yaptirin dedi normal Goz dr una goturceksnzz dedi Ama Daha goturmedik
3. ayda yapılmıştı göz muayenesi bir daha demedi doktorumuz
fayika sen kac yasindaydin
Ah canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.Bakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak
Can'ım teşekkürler biz incik boncuk toka pek severiz zaten
Bende alerji kelimesinden nefret ediyorum eşimde çok alerjik zaten
Miranın şu an en baskın alerjisi domates diğerleri minik kabartılar sadece
Ah su elalem yok mu, kuzun sağlıklı olsun da gerisi boşAh canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.
bilmezmiym tokasiz gezmiyosunz :)Bakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak
ee yani bi zahmet eleniverin :)))@hiraysen incik boncuk derken erkek analari elensin mi
Birisi sorduyoo olabilir31 canim neden sordun
Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandıAh canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.
Sordurmasina gerek yok gecenlerde yazmıştımBirisi sorduyoo olabilir
Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandı
Ben ay büyümemiş yok fotoda şöyle böyleleri geçtim bir de ayy yazık çok acıyorum garibim fln gibi cümlelerde duyuyorum bana sadece anlıyorum deseler öyle iyi geliyo ki bu kdr basit ama yok ille can sıkacaklar hassas yerini eşeleyecekler
Hih biz de seni elerizbilmezmiym tokasiz gezmiyosunz :)
ee yani bi zahmet eleniverin :)))
Geçmiş olsun Can'ımBas agrisindan mahfoldum buaksamkis gunesini izleyem varmi nekdr guzl bi dizi
Bu da başka bi kurnazlık bence
Bizim oğlanın saçları daha uzun olduğuna göre biz de listeye girebiliriz benceBakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak
Çüşşş demek lazım öylelerine ya konuşurken nerede duracaklarını bilmeyen insanlara sinir okuyorum ya acımak nedir terbiyeaizler bak sinirlendim ha.Birisi sorduyoo olabilir
Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandı
Ben ay büyümemiş yok fotoda şöyle böyleleri geçtim bir de ayy yazık çok acıyorum garibim fln gibi cümlelerde duyuyorum bana sadece anlıyorum deseler öyle iyi geliyo ki bu kdr basit ama yok ille can sıkacaklar hassas yerini eşeleyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?