- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ayy ne güzel minnoşada maşallah o zamanAbimin kizi cok tatli masallah kv si bugun face de resmini paylasmis bende kuzum benim masallah yazdim abim halalari gibi yazmis
ya bu sabah arkadaşım mesaj attı bi watsapp grubumuz hava ne güzel tam çamaşır yıkamalık diye allahım dedim milyon sene de geçse havaya bakıp çamaşırla bağdaştırmam heralde demiştim :))Tam gununde carsaflarimi yikadim hava o kadar ruzgarliki carsaflar uctu ucacak:))
2+2 miymis canim cok fark yokmus sen bilirsin hangisi icine sinerse onu altamam cnm sabirsiz kocama syliym bakiym buaksm alip gelmezse iyidir:)
İsikli bi aleti gozune tuttu halka isik. Gozunu kirpti hep hatta hira isiktan ama muayene yapiliyo yani. Ben normal goz doktoruna gotrdum
bnde teklisini aliym dedm yer tutmasn tezgahta diye ama ona bakiym en iyisi cnm bizm isyerndede ciftlisi vardi
ciftlide 2+2 yani 4 fincan yapiyomus cnm yani bir fincan fazla sadece. Bnde buyzden tekli yeni cikan beyaz renkli olani aliym dedm hatta ama ciftli alicam sanirm
ben de bakmadan yikadim bugun gelip gidip bir mandal takiyorum gerci az kalmis kurumasina ruzgar oldugu icin cabuk kuruyorayy ne güzel minnoşada maşallah o zaman
ya bu sabah arkadaşım mesaj attı bi watsapp grubumuz hava ne güzel tam çamaşır yıkamalık diye allahım dedim milyon sene de geçse havaya bakıp çamaşırla bağdaştırmam heralde demiştim :))
30Eki Görüntüle 1800463
size bu fotoğraf kimi anımsattı acaba??
Tabikide minnaki:)Eki Görüntüle 1800463
size bu fotoğraf kimi anımsattı acaba??
Tabikide minnaki:)
kişi kendini bilirmiş
Canım elif Hira nın süt alerjisi geçti mi?teşekkür ederim canım bu aralar götüreceğim araştırma yapayım...
canim artik olmuyor ama arada bir agiz cevresi kabariyor bence sute degil tamamen hava sartlari ile alakali.. bu kadar ay sonra bunu hatirlayip sorman beni cok mutlu etti tesekkur ederim..Canım elif Hira nın süt alerjisi geçti mi?
bu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acabaCanım elif Hira nın süt alerjisi geçti mi?
Sağol canım zahmet olmuş :)Ben bugn biseyler aldm kurbanima carsiya ckmisken hiraya biseyler aliyodm onada aldm. Bi cocgumda o oldu sanki :)
canim artik olmuyor ama arada bir agiz cevresi kabariyor bence sute degil tamamen hava sartlari ile alakali.. bu kadar ay sonra bunu hatirlayip sorman beni cok mutlu etti tesekkur ederim..
canım Ekim 2013 ten bu yana burdaki bütün arkadaşları takip ettim fakat yazamadığım zamanlarım çok oldu elif adadan ötürü. Uzun zamandır sormak istiyordum fakat sen çok aktif yazmıyordun. Bizim alerjileri devam ediyor iki yasında geçecek gibi durmuyor.bu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acaba
ni demek gule gule gysin damatt:)Sağol canım zahmet olmuş :)
Çok almasaydın canım ya bi iki parça yeterliydiBen bugn biseyler aldm kurbanima carsiya ckmisken hiraya biseyler aliyodm onada aldm. Bi cocgumda o oldu sanki :)
o zaman ilk dusundugum gibi kusura bakma farkli dusundugum icin bizimkisi hava degisimlerinde oluyor sutu denedim cunku yogurt peynir verdim hicbisi olmadi insallah dizinde en kisa surede gecer gidercanım Ekim 2013 ten bu yana burdaki bütün arkadaşları takip ettim fakat yazamadığım zamanlarım çok oldu elif adadan ötürü. Uzun zamandır sormak istiyordum fakat sen çok aktif yazmıyordun. Bizim alerjileri devam ediyor iki yasında geçecek gibi durmuyor.
Senin zanlın olamam çünkü dün ipucu verdim. Benim kurbanım ilk çekilişte olanlardan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?