2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Abimin kizi cok tatli masallah kv si bugun face de resmini paylasmis bende kuzum benim masallah yazdim abim halalari gibi yazmis
ayy ne güzel minnoşada maşallah o zaman

Tam gununde carsaflarimi yikadim hava o kadar ruzgarliki carsaflar uctu ucacak:))
ya bu sabah arkadaşım mesaj attı bi watsapp grubumuz hava ne güzel tam çamaşır yıkamalık diye allahım dedim milyon sene de geçse havaya bakıp çamaşırla bağdaştırmam heralde demiştim :))

2+2 miymis canim cok fark yokmus sen bilirsin hangisi icine sinerse onu al
ben de bakmadan yikadim bugun gelip gidip bir mandal takiyorum gerci az kalmis kurumasina ruzgar oldugu icin cabuk kuruyor

Tam.tahmin ettgm gbi almis gelmis ciftliyi. Ama uyguna almis arcelik bayisinde 480 tl mis mediamarkttan 350 ye almis

canim artik olmuyor ama arada bir agiz cevresi kabariyor bence sute degil tamamen hava sartlari ile alakali.. bu kadar ay sonra bunu hatirlayip sorman beni cok mutlu etti tesekkur ederim..

bu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acaba
canım Ekim 2013 ten bu yana burdaki bütün arkadaşları takip ettim fakat yazamadığım zamanlarım çok oldu elif adadan ötürü. Uzun zamandır sormak istiyordum fakat sen çok aktif yazmıyordun. Bizim alerjileri devam ediyor iki yasında geçecek gibi durmuyor.
Senin zanlın olamam çünkü dün ipucu verdim. Benim kurbanım ilk çekilişte olanlardan biri.

o zaman ilk dusundugum gibi kusura bakma farkli dusundugum icin bizimkisi hava degisimlerinde oluyor sutu denedim cunku yogurt peynir verdim hicbisi olmadi insallah dizinde en kisa surede gecer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…