Kurbanımzanlım
O zaman ben burdan 2 kişiyi elerimBana hâlâ geri dönüş yapmayan var... Hatta konuyla ilgili hiç yazmayan da var... Zanlılarınız merakta a dostlar...
Yorulmak Akifin işi hiç durmaz.evimizde bahçeli dışarlarda top oynar bisikletle gezeriz ama tesir etmiyo.amcası böyleymiş.bebekken bile çok az uyurmuş.şuan 22 yaşında gece 2 gibi yatar sabah 6-7 ayakta.ona mı çekti gerçekten.yoksa geniz etinden mi.sıra aldık doktorumuzda şaşıyo bu işe tekrar kontrole götüreyimElif ada da aynı dediğin gibiydi bu çocuk uykuyu sevmiyor diyordum ki iki hafta önce bakıcı işe başladı elif adayı iyice yoruyor maşallah bu sayede gündüzleri 2-2.5 saat ve geceleri 2-3 sefer kalkıyor ama çabuk dalıyor bu sayede bende 3-4 saat uyuyabiliyorum artık. Demekki yormak gerekiyormuş. Akşama kadar evde koşuyor boğuşuyorum.
isimlerini de yazsaydın iyiydi.. ben mesela ismini bilmiyorum dermişim hhahahaha@Akaibu[/USER] kızı var
@oslew[/USER] kızı var
@isimdeyimgucumdeyim[/USER] kızı var
@feyena[/USER] oğlu var
@minnakkartal[/USER] kızı var
@AreN5[/USER] oğlu var
@kmltm[/USER] oğlu var
@hiraysen[/USER] kızı var
2. çekilişe dahil olanlar
@Apriori123[/USER] oğlu var
@cann10[/USER] oğlu var
@deterjan[/USER] kızı var
@pilise[/USER] kızı var
@sglbnt[/USER] kızı var
@Delimavi 35N[/USER] kızı var
@Lilium3[/USER] kızı var
@aysenazim[/USER] oğlu var
6 erkek 10 kızhatalı isem düzeltin lütfen
Kimi bilmiyorsun söyle yardımcı olayımisimlerini de yazsaydın iyiydi.. ben mesela ismini bilmiyorum dermişim hhahahaha
mesela senin oğluşunun ismini hatırlamıyorum ve özelliklerini bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim ya da başka bir anneye yardımcı olabilirim diye düşündümKimi bilmiyorsun söyle yardımcı olayım
Canimmkurbanım
Aha bunu da dedin ya seni de eledimmesela senin oğluşunun ismini hatırlamıyorum ve özelliklerini bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim ya da başka bir anneye yardımcı olabilirim diye düşündüm
yani bide şahsen tanışmış olsaydık tam olurdu aslındaBenm zanlim hicbiseyi merak etmiyomu okdrmi tanittik bz kendmizi ya :)))
Ediyorum canım, mesala Hira hangi rengi sever?Benm zanlim hicbiseyi merak etmiyomu okdrmi tanittik bz kendmizi ya :)))
Çözcem canım son güne bırakmıcam bu işiŞifreyi çözcen dimifayika
beni niye eliyorsun ki şimdi neyse öğrenirim nasılsa her şeyi ki pufpufum sağolsun...Aha bunu da dedin ya seni de eledim
Şekerim benim zanlım her şeyi biliyor merak etme, bir fotosu pek yok onu bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?