2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yorulmak Akifin işi hiç durmaz.evimizde bahçeli dışarlarda top oynar bisikletle gezeriz ama tesir etmiyo.amcası böyleymiş.bebekken bile çok az uyurmuş.şuan 22 yaşında gece 2 gibi yatar sabah 6-7 ayakta.ona mı çekti gerçekten.yoksa geniz etinden mi.sıra aldık doktorumuzda şaşıyo bu işe tekrar kontrole götüreyim

Son düzenleme:
isimlerini de yazsaydın iyiydi.. ben mesela ismini bilmiyorum dermişim hhahahaha

mesela senin oğluşunun ismini hatırlamıyorum ve özelliklerini bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim ya da başka bir anneye yardımcı olabilirim diye düşündüm
Aha bunu da dedin ya seni de eledim
Şekerim benim zanlım her şeyi biliyor merak etme, bir fotosu pek yok onu bilmiyor

Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…