Benim zanli bayagi kurnaz çıktıGeçmiş olsun Can'ım
Ben survivorcıyım
Bu da başka bi kurnazlık bence
Geçmiş olsun cnm.akif de gece uyumadı şuanda da kalktı tamamen.uykusuzluk diz boyuYine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
Gokcede sacma sapan konusuyo keyifli keyifli sipa
Ben beşiği bırakıp çıkıyorum odadan bir iki Tepiniyo yatakta sonra uyuya kalıyo. Ama ben odada oluyum uyumuyo oyun yapıyoBenimkide 11 de zorla uyudu yataktan kalkip gitmek istiyor en sonunda suratimi asip hic ilgilenmedim uyudu
Elif ada da aynı dediğin gibiydi bu çocuk uykuyu sevmiyor diyordum ki iki hafta önce bakıcı işe başladı elif adayı iyice yoruyor maşallah bu sayede gündüzleri 2-2.5 saat ve geceleri 2-3 sefer kalkıyor ama çabuk dalıyor bu sayede bende 3-4 saat uyuyabiliyorum artık. Demekki yormak gerekiyormuş. Akşama kadar evde koşuyor boğuşuyorum.Geçmiş olsun cnm.akif de gece uyumadı şuanda da kalktı tamamen.uykusuzluk diz boyu
Pufpuf karsilikli hediyelesecek olan var mi? Oyle olunca degismis miydin yoksa?Çekilişe katılanların listesi...
Bana hâlâ geri dönüş yapmayan var... Hatta konuyla ilgili hiç yazmayan da var... Zanlılarınız merakta a dostlar...
Gecmis olsun canim acil sifalarYine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
ilk defa hissettim zanlımı merak etmememe rağmenBakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak
Can'ım teşekkürler biz incik boncuk toka pek severiz zaten
Bende alerji kelimesinden nefret ediyorum eşimde çok alerjik zaten
Miranın şu an en baskın alerjisi domates diğerleri minik kabartılar sadece
Ay canım üzülme böyleilk defa hissettim zanlımı merak etmememe rağmenama o da önceden önceki çekilişlere katılan arkadaşın olduğunu belirtmiş. önceki çekilişe katılanlar kimlerdi ki onu bile bilmiyorum birisi deseki yeni katılanlar onu bile bilmiyorum ne kadar çok şey bilmediğimi farkettim.
çok unutkan oldum bu aralar hiçbir şey hatırlamıyorum..Ay canım üzülme böyle
Üstteki listeyi not al bir yere sayfalar uçunca bulmak zor oluyorçok unutkan oldum bu aralar hiçbir şey hatırlamıyorum..ben üzüldüm diye de sen üzülme olur mu
fotoğrafını çektim bileÜstteki listeyi not al bir yere sayfalar uçunca bulmak zor oluyor
ay keyifli yerinde ya o bile iyi geliyo insana ben en çok halsiz yattığında perişan oluyorum şimdi var mı ateşi düşmüştür inşallahYine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
bende yazı bekliyorum park da bağ da bahçe de koştukça gece mutlaka uyur diyorum yani inşallah uyurElif ada da aynı dediğin gibiydi bu çocuk uykuyu sevmiyor diyordum ki iki hafta önce bakıcı işe başladı elif adayı iyice yoruyor maşallah bu sayede gündüzleri 2-2.5 saat ve geceleri 2-3 sefer kalkıyor ama çabuk dalıyor bu sayede bende 3-4 saat uyuyabiliyorum artık. Demekki yormak gerekiyormuş. Akşama kadar evde koşuyor boğuşuyorum.
inşallah daha ne kdr direnir vücutlarımız bilemiyorumKizlar recep'te emecem diye perisan ederdi beni gece gündüz. Simdi iyi masallah. Memeyi biberonu bırakınca birde şu dis olayi biterse uyumayan bebek kalmayacak :) azicik daha sabredin :))
Bugün uyu bari, annenlerdesin en azından, daha iyidir inşallahYine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
Zanlımkurbanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?