2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ben dizilere hic adapte olamiyorum eceden once cok severdim ama eceden sonra izleyemez oldum zaten koltukta oturdugum max sure 10 dk ece birakmiyor beni oglanlar süt istiyor anne ustumu ort vs hic oturamiyorum bugun ogluma bundan sonra babana soyleyeceksin ustumu ort diye dedim kendin ort diyorum ben guzel ortemiyorum diyor yani ne dizi ne cay keyfi cayim biz gibi oluyor bazen ya da yana yana iciyorum

Yine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
Gokcede sacma sapan konusuyo keyifli keyifli sipa

Yine atesi cikti 38 i kadar. Dun gokcevuyurken uyumadigim icin kopek gibi pismanim suan. Gozlerimi zor acik tutuyorum.
Geçmiş olsun cnm.akif de gece uyumadı şuanda da kalktı tamamen.uykusuzluk diz boyu

Geçmiş olsun cnm.akif de gece uyumadı şuanda da kalktı tamamen.uykusuzluk diz boyu
Elif ada da aynı dediğin gibiydi bu çocuk uykuyu sevmiyor diyordum ki iki hafta önce bakıcı işe başladı elif adayı iyice yoruyor maşallah bu sayede gündüzleri 2-2.5 saat ve geceleri 2-3 sefer kalkıyor ama çabuk dalıyor bu sayede bende 3-4 saat uyuyabiliyorum artık. Demekki yormak gerekiyormuş. Akşama kadar evde koşuyor boğuşuyorum.

Çekilişe katılanların listesi...
Bana hâlâ geri dönüş yapmayan var... Hatta konuyla ilgili hiç yazmayan da var... Zanlılarınız merakta a dostlar...
Pufpuf karsilikli hediyelesecek olan var mi? Oyle olunca degismis miydin yoksa?

Kizlar recep'te emecem diye perisan ederdi beni gece gündüz. Simdi iyi masallah. Memeyi biberonu bırakınca birde şu dis olayi biterse uyumayan bebek kalmayacak :) azicik daha sabredin :))

ilk defa hissettim zanlımı merak etmememe rağmen ama o da önceden önceki çekilişlere katılan arkadaşın olduğunu belirtmiş. önceki çekilişe katılanlar kimlerdi ki onu bile bilmiyorum birisi deseki yeni katılanlar onu bile bilmiyorum ne kadar çok şey bilmediğimi farkettim.

Ay canım üzülme böyle

İlk çekilişte olanlar
@Akaibu
@oslew
@isimdeyimgucumdeyim
@feyena
@minnakkartal
@AreN5
@kmltm
@hiraysen

2. çekilişe dahil olanlar
@Apriori123
@cann10
@deterjan
@pilise
@sglbnt
@Delimavi 35N
@Lilium3
@aysenazim

ay keyifli yerinde ya o bile iyi geliyo insana ben en çok halsiz yattığında perişan oluyorum şimdi var mı ateşi düşmüştür inşallah

bende yazı bekliyorum park da bağ da bahçe de koştukça gece mutlaka uyur diyorum yani inşallah uyur

Kizlar recep'te emecem diye perisan ederdi beni gece gündüz. Simdi iyi masallah. Memeyi biberonu bırakınca birde şu dis olayi biterse uyumayan bebek kalmayacak :) azicik daha sabredin :))
inşallah daha ne kdr direnir vücutlarımız bilemiyorum

Bugün uyu bari, annenlerdesin en azından, daha iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…