2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım belki başka bişeye kafası takıktır.yada bilmediğin bi durum vardır.menemeni yemedin diye yapmaz öyle.yada gökçeyi sorardı en azından.annene direk sor anne niye surat yapıyon bilmeden kırdım mı seni diye.

annem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.
O mu kucuk biz mi karistiriyorum artik.

Aynı evde değil misiniz, görmüyor mu Gökçe'yi? Belki o yüzden sormuyordur?
Kaç yıllık kızısın neleri sevmediğini bilmiyor mu

annem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.
O mu kucuk biz mi karistiriyorum artik.
benimde aklıma ayşenazımın dediği gibi geldi.. belki o da birşeye takılıp unutmuş olabilir. yaşlandıkça çocuklaşıyor büyükler... ve sonra da biz tabii...

Aynı evde değil misiniz, görmüyor mu Gökçe'yi? Belki o yüzden sormuyordur?
Kaç yıllık kızısın neleri sevmediğini bilmiyor mu
Anneminki pek gormek degil gormemezlikten grlmek. Normalde yanindan gecsede ille bi laf atar sever oper gecer. Sirf bana kizdi diye cocugu gormemezlikten geliyo. Dun gece sabaha kadar ayaktaydim insan merak eder bu gece ateslendi mi der bu en azindan

13 yasindaki kardesim biliyoken onun bilmemesi de imkansiz heralde. Sobrada ben begenmiyorum oluyo. Aman neyse. Bu da son ders olsun bana insallah unutmam bunu

benimde aklıma ayşenazımın dediği gibi geldi.. belki o da birşeye takılıp unutmuş olabilir. yaşlandıkça çocuklaşıyor büyükler... ve sonra da biz tabii...
Annem oncedende boyleysi zaten hep. Ama cocuguma yapinca daha da zoruma gitti sanirim.

canim hatirliyorum gecen gittiginde yine nane muhabbeti olmustu ki ben biliyorum sevmedigini ama annen kosusturma cocuklar falan derken sonucta sende hep yaninda degilsin ya bi an unutmustur bosver canini sıkma annene git saril zaten bi lac gun sonra evine doneceksin dargin dargin ayni evde olmaz sen buyukluk yap anne candir bosver. Not:Bilmiyorum anlatiyomusun ama esine sakin anlatma doner dolasir yuzumuze vururlar

Ben de mutube ile aynı fikirdeyim, eşinle paylaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…