Canım belki başka bişeye kafası takıktır.yada bilmediğin bi durum vardır.menemeni yemedin diye yapmaz öyle.yada gökçeyi sorardı en azından.annene direk sor anne niye surat yapıyon bilmeden kırdım mı seni diye.Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
Bilmesek sevmezdik be gülümBenm zanlim hicbiseyi merak etmiyomu okdrmi tanittik bz kendmizi ya :)))
annem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.Canım belki başka bişeye kafası takıktır.yada bilmediğin bi durum vardır.menemeni yemedin diye yapmaz öyle.yada gökçeyi sorardı en azından.annene direk sor anne niye surat yapıyon bilmeden kırdım mı seni diye.
benim zanlım ortalarda yok beni de hiç sormamış ki pufpuf bana hiçbişi sormuyor..Benm zanlim hicbiseyi merak etmiyomu okdrmi tanittik bz kendmizi ya :)))
Aynı evde değil misiniz, görmüyor mu Gökçe'yi? Belki o yüzden sormuyordur?Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
Ben buralardayım canımbenim zanlım ortalarda yok beni de hiç sormamış ki pufpuf bana hiçbişi sormuyor..
Havada aşk kokusu varBilmesek sevmezdik be gülüm
benimde aklıma ayşenazımın dediği gibi geldi.. belki o da birşeye takılıp unutmuş olabilir. yaşlandıkça çocuklaşıyor büyükler... ve sonra da biz tabii...annem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.
O mu kucuk biz mi karistiriyorum artik.
Anneminki pek gormek degil gormemezlikten grlmek. Normalde yanindan gecsede ille bi laf atar sever oper gecer. Sirf bana kizdi diye cocugu gormemezlikten geliyo. Dun gece sabaha kadar ayaktaydim insan merak eder bu gece ateslendi mi der bu en azindanAynı evde değil misiniz, görmüyor mu Gökçe'yi? Belki o yüzden sormuyordur?
Kaç yıllık kızısın neleri sevmediğini bilmiyor mu
demekki sen beni hiç merak etmedin...Ben buralardayım canım
Annem oncedende boyleysi zaten hep. Ama cocuguma yapinca daha da zoruma gitti sanirim.benimde aklıma ayşenazımın dediği gibi geldi.. belki o da birşeye takılıp unutmuş olabilir. yaşlandıkça çocuklaşıyor büyükler... ve sonra da biz tabii...
insan kendine yapılanı hazmediyor da çocuğuna yapılanı hazmedemiyor canım maalesef...Annem oncedende boyleysi zaten hep. Ama cocuguma yapinca daha da zoruma gitti sanirim.
Düğünde bilgehanı halay başı yapıcam, bi de mavişime düğünden Kız bulcam malum buralardan bulamadıHavada aşk kokusu var
:) geçmişi okuyunca çok fazla bilgiye gerek kalmıyor canımdemekki sen beni hiç merak etmedin...
Aaa çok güzel hayal çeker benim oğlanDüğünde bilgehanı halay başı yapıcam, bi de mavişime düğünden Kız bulcam malum buralardan bulamadı
canim hatirliyorum gecen gittiginde yine nane muhabbeti olmustu ki ben biliyorum sevmedigini ama annen kosusturma cocuklar falan derken sonucta sende hep yaninda degilsin ya bi an unutmustur bosver canini sıkma annene git saril zaten bi lac gun sonra evine doneceksin dargin dargin ayni evde olmaz sen buyukluk yap anne candir bosver. Not:Bilmiyorum anlatiyomusun ama esine sakin anlatma doner dolasir yuzumuze vururlarAnneminki pek gormek degil gormemezlikten grlmek. Normalde yanindan gecsede ille bi laf atar sever oper gecer. Sirf bana kizdi diye cocugu gormemezlikten geliyo. Dun gece sabaha kadar ayaktaydim insan merak eder bu gece ateslendi mi der bu en azindan
13 yasindaki kardesim biliyoken onun bilmemesi de imkansiz heralde. Sobrada ben begenmiyorum oluyo. Aman neyse. Bu da son ders olsun bana insallah unutmam bunu
sizin gelin yok mu cidden aaaa burdaki herkesin vardı bi benim kızımın taliplisi yoktu fazla takılmadığımdan...Düğünde bilgehanı halay başı yapıcam, bi de mavişime düğünden Kız bulcam malum buralardan bulamadı
Ben de mutube ile aynı fikirdeyim, eşinle paylaşmacanim hatirliyorum gecen gittiginde yine nane muhabbeti olmustu ki ben biliyorum sevmedigini ama annen kosusturma cocuklar falan derken sonucta sende hep yaninda degilsin ya bi an unutmustur bosver canini sıkma annene git saril zaten bi lac gun sonra evine doneceksin dargin dargin ayni evde olmaz sen buyukluk yap anne candir bosver. Not:Bilmiyorum anlatiyomusun ama esine sakin anlatma doner dolasir yuzumuze vururlar
bana da ısmarlar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?