2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
annem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.
O mu kucuk biz mi karistiriyorum artik.
anneni tanıyosun tabi ki.bazen anneler de nasıl davranacağını karıştırır.zaten evine döncen üzme kendini.ama annenin bi derdimi var ki çok alınganmış.menapoz durumları olabilir mi

Gel canım o zaman kapımız açık bırak kayfeyi yemek bile ısmarlarım
şimdiden teşekkür ederim hem yemek hem kayfe için.. Gelirsem Ankara'ya uğrarım sana da.. Anıtkabirin bir alt sokağında halam oturmakta... geçen çekilişte zanlını bulmuş muydun? senden tırsmaya başladım sen bu gidişle benim kurbimi bulursun zanlımı bulursan bana da söyle olur mu?

Yok canım bulamıştım @minnakkartal beni şaşırtmıştı

Heh dusun artik buraya bile yazmisim. Zaten ben nane koymasina takilmiyorum. Kendim biseyler hazirladim yedikm. Boyle sanki kavga etmis tartismisiz gibi gormezdeb geliyo ona bozuluyorum. Surda geldigim bir hafta her seferinde bi huzursuzluk cikarir. Esimin haberi yok hic paylasmam onla kesinlikle
M mutube @Akaibu yarın öğlen gelin bi kahve ısmarlayım size
Ay ne iyi olurdu gokce boyleyken birakip cikamam ki. İs yerinde yakin yalnix bana :)
anneni tanıyosun tabi ki.bazen anneler de nasıl davranacağını karıştırır.zaten evine döncen üzme kendini.ama annenin bi derdimi var ki çok alınganmış.menapoz durumları olabilir mi

@Akaibu bende M mutube yle ayni fikirdeyim canim. Annen o senin. Belki bilmedigin bi sıkıntısı vardir.
ay bu konuda o kadar dertliyim ki anlatsam roman olur. Annemin ben kendimi bildim bileli hep derdi var. Duzen temizlik takintisi var. Kadinib 4 cocugu var ama daginikliga alismis degil. Her geldigimde gunde en az 3 ogun her yeri dagitmissinuz yine lafini duyuyorum. Ufacik cocuk napiyim yani elini kolu baglayip oturtayim mi koseye. Dunya yansa umrunda olmaz her yer duzenli temiz olacak. Hi bisey begendiremezsin mutlaka bi kusuru vardir her yaptiginin. Birde annem disarida melek evde diktator kesilen insanlardan. Disarida kimseye sesi cikmaz tum sinirini evdekilerden alir. Annemi taniyan birine anlatsam inanmaz heralde. Her zaman bi derdi vardir yani onun.
Cidden tekken cok umursamiyodum ama cocukla gelince cok zoruma gider oldu. Konyada zaten kimsem yok. iki ayda bir 1 haftaligina geliyorum insan biraz guleryuz istiyo.
Her bayramda geldigimizde bi hafta fazladab kalirdim ramazandan sonra kalmicam bu sefer.
Kardeslerime de yazik soyluyorux boyle yapiyosun diye kabullenmezde asla. Kuser konudmaz hic. Kotu bi insan degil. . Ama iyi bi anne de degil. Mukemmellik beklemiyoruz ama Bix kacincu siradayix onun icin hic bilmiyorum.

yani bide şahsen tanışmış olsaydık tam olurdu aslında
bu yaz insallah oda olucak :)

Ediyorum canım, mesala Hira hangi rengi sever?
renk takintimz yok her renk bizm :)))) ins bana cekmez ben hep siyah ve kahve tonlarinla kafayi bozmusum :) biarada pembe takintm vardi

Bilmesek sevmezdik be gülüm
heyttt beeee

Havada aşk kokusu var
ne sandinnnn

A101e 5 numara bez 72 adet 37 tl geliyormuş yarın, alacak varsa
bn dun aldm gittigidiyordan en buyk paketi 70 tlye ama buda iyiymis

@Akaibu inşallah annen gönlünü alır sen ayrılmadan en kötü bir sonrakinde erken ayrılırsan mutlaka biş yapar ki dileğim o zamana kalmasın tabi
bide sen böylesin ya çekiliş ruhuna giremiyorum gökçemiz çabucak iileşsin sen evine dön sayfaları beraber uçuralım

Ben beşiği bırakıp çıkıyorum odadan bir iki Tepiniyo yatakta sonra uyuya kalıyo. Ama ben odada oluyum uyumuyo oyun yapıyo
Biz o aşamaya gecemedik henüz canim maşallah Gökçe ye
canim uzme kendini annelerin ayarı bozuluyor bazen bizim de artık o evde misafir olduğumuzu hassas davranmalari gerektigini unutabiliyorlar

Fincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde

Yaa biz bi erkek annesine çıksak iyi olurdu yoksa biz miyiz senin kurbanın he itiraf et bakalım

toka falan bikac parca oluyo iste cnm kizlarn incik boncugu cok oluyo :)))

oyle diyolar hep bilmiyodm nyse denerm artk yarn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…