İstanbul'dan atlar gelirsen neden olmasınbana da ısmarlar mısın?
anneni tanıyosun tabi ki.bazen anneler de nasıl davranacağını karıştırır.zaten evine döncen üzme kendini.ama annenin bi derdimi var ki çok alınganmış.menapoz durumları olabilir miannem yapar canim. Daha abuk subugunada yapar.
O mu kucuk biz mi karistiriyorum artik.
Düğünde bilgehanı halay başı yapıcam, bi de mavişime düğünden Kız bulcam malum buralardan bulamadı
günübirlik izmire gidip gelmişliği var neden olmasın :)İstanbul'dan atlar gelirsen neden olmasın
Gel canım o zamangünübirlik izmire gidip gelmişliği var neden olmasın :)
şimdiden teşekkür ederim hem yemek hem kayfe için.. Gelirsem Ankara'ya uğrarım sana da.. Anıtkabirin bir alt sokağında halam oturmakta... geçen çekilişte zanlını bulmuş muydun? senden tırsmaya başladım sen bu gidişle benim kurbimi bulursun zanlımı bulursan bana da söyle olur mu?Gel canım o zamankapımız açık bırak kayfeyi yemek bile ısmarlarım
Yok canım bulamıştımşimdiden teşekkür ederim hem yemek hem kayfe için.. Gelirsem Ankara'ya uğrarım sana da.. Anıtkabirin bir alt sokağında halam oturmakta... geçen çekilişte zanlını bulmuş muydun? senden tırsmaya başladım sen bu gidişle benim kurbimi bulursun zanlımı bulursan bana da söyle olur mu?
caanim benim cok incesin cok isterdim ama bu ara mumkun degil disari cikmaya korkuyoruz
Tamam canım başka zaman inşallahcaanim benim cok incesin cok isterdim ama bu ara mumkun degil disari cikmaya korkuyoruz
Aa bu 126lik bezden daha ucuza geliyo canim 126lik 70 lira tanesi 55 kurusa geliyo bunda 51 kuruş. Ben bakiyim yarin cok sagolA101e 5 numara bez 72 adet 37 tl geliyormuş yarın, alacak varsa
Heh dusun artik buraya bile yazmisim. Zaten ben nane koymasina takilmiyorum. Kendim biseyler hazirladim yedikm. Boyle sanki kavga etmis tartismisiz gibi gormezdeb geliyo ona bozuluyorum. Surda geldigim bir hafta her seferinde bi huzursuzluk cikarir. Esimin haberi yok hic paylasmam onla kesinliklecanim hatirliyorum gecen gittiginde yine nane muhabbeti olmustu ki ben biliyorum sevmedigini ama annen kosusturma cocuklar falan derken sonucta sende hep yaninda degilsin ya bi an unutmustur bosver canini sıkma annene git saril zaten bi lac gun sonra evine doneceksin dargin dargin ayni evde olmaz sen buyukluk yap anne candir bosver. Not:Bilmiyorum anlatiyomusun ama esine sakin anlatma doner dolasir yuzumuze vururlar
Ay ne iyi olurdu gokce boyleyken birakip cikamam ki. İs yerinde yakin yalnix bana :)
anneni tanıyosun tabi ki.bazen anneler de nasıl davranacağını karıştırır.zaten evine döncen üzme kendini.ama annenin bi derdimi var ki çok alınganmış.menapoz durumları olabilir mi
ay bu konuda o kadar dertliyim ki anlatsam roman olur. Annemin ben kendimi bildim bileli hep derdi var. Duzen temizlik takintisi var. Kadinib 4 cocugu var ama daginikliga alismis degil. Her geldigimde gunde en az 3 ogun her yeri dagitmissinuz yine lafini duyuyorum. Ufacik cocuk napiyim yani elini kolu baglayip oturtayim mi koseye. Dunya yansa umrunda olmaz her yer duzenli temiz olacak. Hi bisey begendiremezsin mutlaka bi kusuru vardir her yaptiginin. Birde annem disarida melek evde diktator kesilen insanlardan. Disarida kimseye sesi cikmaz tum sinirini evdekilerden alir. Annemi taniyan birine anlatsam inanmaz heralde. Her zaman bi derdi vardir yani onun.
bu yaz insallah oda olucak :)yani bide şahsen tanışmış olsaydık tam olurdu aslında
renk takintimz yok her renk bizm :)))) ins bana cekmez ben hep siyah ve kahve tonlarinla kafayi bozmusum :) biarada pembe takintm vardiEdiyorum canım, mesala Hira hangi rengi sever?
heyttt beeeeBilmesek sevmezdik be gülüm
ne sandinnnnHavada aşk kokusu var
bn dun aldm gittigidiyordan en buyk paketi 70 tlye ama buda iyiymisA101e 5 numara bez 72 adet 37 tl geliyormuş yarın, alacak varsa
Biz o aşamaya gecemedik henüz canim maşallah Gökçe yeBen beşiği bırakıp çıkıyorum odadan bir iki Tepiniyo yatakta sonra uyuya kalıyo. Ama ben odada oluyum uyumuyo oyun yapıyo
canim uzme kendini annelerin ayarı bozuluyor bazen bizim de artık o evde misafir olduğumuzu hassas davranmalari gerektigini unutabiliyorlarBazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
Pufpuf karsilikli hediyelesecek olan var mi? Oyle olunca degismis miydin yoksa?
Tamam o zaman kurbisimi eledim oslewi de eledim. Bir kisiyi daha elemistim ama kimdiYok canım.. Zaten benim yaptığım çekiliş stilinde öyle bir ihtimalde yok
Ah zahmet olacak ama :)
Belkide..
Belki de benimdir :)
Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki
Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeyler
Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.
toka falan bikac parca oluyo iste cnm kizlarn incik boncugu cok oluyo :)))
oyle diyolar hep bilmiyodm nyse denerm artk yarn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?