- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
demek erkek annesi istiyosunFincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde
Yaa biz bi erkek annesine çıksak iyi olurdu yoksa biz miyiz senin kurbanın he itiraf et bakalım
Ay canım demek sana çıkmadık tühFincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde
Yaa biz bi erkek annesine çıksak iyi olurdu yoksa biz miyiz senin kurbanın he itiraf et bakalım
ay bi şarkı geldi aklıma uzaklarda aramaAy canım demek sana çıkmadık tüh
Ne munasebet canim benim kurbanimsinFincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde
Canım uzaklarda aramasam bile 450 km var yine aramızdaay bi şarkı geldi aklıma uzaklarda arama
Ben yıllardır yeşil çay dışında ağzıma çay sürmem. Ve annem her çay doldurduğunda mutlaka ama mutlaka sanada bi bardak koyuyorum der. Yani anneler sanırım hep böyle. Annenin bilerek yaptığını düşünmüyorum. Ve malesef bazı insanlar evinin dağılmasını sevmiyor dağıtan öz torunu olsa bile. Arkadaşların dedigi gibi gökçeyi gördügü için sormamıştır sana durumunu. Takma bence boşver nasıl olsa geçice bi süreligine ordasın. Biraz sabret.Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
Eveeeeet sizsiniz :) hatta eşim hep adapazarına gidiyor bigün onunla gelip hediyemi elden vermeyi düşünüyordum bende :)Fincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde
@AreN5Ben yıllardır yeşil çay dışında ağzıma çay sürmem. Ve annem her çay doldurduğunda mutlaka ama mutlaka sanada bi bardak koyuyorum der. Yani anneler sanırım hep böyle. Annenin bilerek yaptığını düşünmüyorum. Ve malesef bazı insanlar evinin dağılmasını sevmiyor dağıtan öz torunu olsa bile. Arkadaşların dedigi gibi gökçeyi gördügü için sormamıştır sana durumunu. Takma bence boşver nasıl olsa geçice bi süreligine ordasın. Biraz sabret.
Eveeeeet sizsiniz :) hatta eşim hep adapazarına gidiyor bigün onunla gelip hediyemi elden vermeyi düşünüyordum bende :)
gönüller bir değil miCanım uzaklarda aramasam bile 450 km var yine aramızda
Ya biz buna tipik anne diyoruz sıkma canını sen gökişine bak :) benim annem dr elinde bez ile cam sehpaları dolaşır sürekli aynaları boydan çamları siler durur babam da ben de söylemekten usandık ama umurumda değil çocuk elbet elleyecek heryeri :)Heh dusun artik buraya bile yazmisim. Zaten ben nane koymasina takilmiyorum. Kendim biseyler hazirladim yedikm. Boyle sanki kavga etmis tartismisiz gibi gormezdeb geliyo ona bozuluyorum. Surda geldigim bir hafta her seferinde bi huzursuzluk cikarir. Esimin haberi yok hic paylasmam onla kesinlikle
Ay ne iyi olurdu gokce boyleyken birakip cikamam ki. İs yerinde yakin yalnix bana :)
ay bu konuda o kadar dertliyim ki anlatsam roman olur. Annemin ben kendimi bildim bileli hep derdi var. Duzen temizlik takintisi var. Kadinib 4 cocugu var ama daginikliga alismis degil. Her geldigimde gunde en az 3 ogun her yeri dagitmissinuz yine lafini duyuyorum. Ufacik cocuk napiyim yani elini kolu baglayip oturtayim mi koseye. Dunya yansa umrunda olmaz her yer duzenli temiz olacak. Hi bisey begendiremezsin mutlaka bi kusuru vardir her yaptiginin. Birde annem disarida melek evde diktator kesilen insanlardan. Disarida kimseye sesi cikmaz tum sinirini evdekilerden alir. Annemi taniyan birine anlatsam inanmaz heralde. Her zaman bi derdi vardir yani onun.
Cidden tekken cok umursamiyodum ama cocukla gelince cok zoruma gider oldu. Konyada zaten kimsem yok. iki ayda bir 1 haftaligina geliyorum insan biraz guleryuz istiyo.
Her bayramda geldigimizde bi hafta fazladab kalirdim ramazandan sonra kalmicam bu sefer.
Kardeslerime de yazik soyluyorux boyle yapiyosun diye kabullenmezde asla. Kuser konudmaz hic. Kotu bi insan degil. . Ama iyi bi anne de degil. Mukemmellik beklemiyoruz ama Bix kacincu siradayix onun icin hic bilmiyorum.
Yavrum bunun da devreler yanacak liste çizmektenTamam o zaman kurbisimi eledim oslewi de eledim. Bir kisiyi daha elemistim ama kimdi
sagol canim ya@Akaibu inşallah annen gönlünü alır sen ayrılmadan en kötü bir sonrakinde erken ayrılırsan mutlaka biş yapar ki dileğim o zamana kalmasın tabi
bide sen böylesin ya çekiliş ruhuna giremiyorum gökçemiz çabucak iileşsin sen evine dön sayfaları beraber uçuralım
Boşver şu an zihni en berrak kişi sensin uyma bizesagol canim ya
Ben giremesemde konuya zaten herkes oyle iyi karistirdi ki benim kafam corba oldu
Bizimki de çorba merak etmesagol canim ya
Ben giremesemde konuya zaten herkes oyle iyi karistirdi ki benim kafam corba oldu
en iyisi o olacak galibaBoşver şu an zihni en berrak kişi sensin uyma bize
Deterjan canımen iyisi o olacak galiba
Sadece bi kisiye eski gruptan birinin ciktigindan emindim. Kendi soyledi zaten. Onuda kimin soyledigini unuttum
sen bana çıktın canım hiç yorma kafanıen iyisi o olacak galiba
Sadece bi kisiye eski gruptan birinin ciktigindan emindim. Kendi soyledi zaten. Onuda kimin soyledigini unuttum
bence seninde pek takip etmene gerek yoksen bana çıktın canım hiç yorma kafanı
Benim ki belli canımbence seninde pek takip etmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?