2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Fincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde

Yaa biz bi erkek annesine çıksak iyi olurdu yoksa biz miyiz senin kurbanın he itiraf et bakalım
Ay canım demek sana çıkmadık tüh

Fincanların büyüklüğüne göre değişiyo bende de teklisi var 3 tane yapıyorum tek seferde

Yaa biz bi erkek annesine çıksak iyi olurdu yoksa biz miyiz senin kurbanın he itiraf et bakalım
Ne munasebet canim benim kurbanimsin

Ben yıllardır yeşil çay dışında ağzıma çay sürmem. Ve annem her çay doldurduğunda mutlaka ama mutlaka sanada bi bardak koyuyorum der. Yani anneler sanırım hep böyle. Annenin bilerek yaptığını düşünmüyorum. Ve malesef bazı insanlar evinin dağılmasını sevmiyor dağıtan öz torunu olsa bile. Arkadaşların dedigi gibi gökçeyi gördügü için sormamıştır sana durumunu. Takma bence boşver nasıl olsa geçice bi süreligine ordasın. Biraz sabret.

Eveeeeet sizsiniz :) hatta eşim hep adapazarına gidiyor bigün onunla gelip hediyemi elden vermeyi düşünüyordum bende :)

@AreN5

@Akaibu bu annelerin temizlik takintisi hep var takilma bosver ben oglumu tuvalete alistirirken anneme gitmistim evim yakin zaten cocuk kacirmadigi halde bana teyzemin yaninda altini bagla cisini yapmasin demisti bende alisincaya kadar gitmedim gecen sene yigenimi alistirdi kendi evinde ve benim evime geldiginde kendiside bez baglamadi hatta birkac defa yigenim kacirdi haliya ben birsey soylemedim tuhaflar yani bu anneler

Ya biz buna tipik anne diyoruz sıkma canını sen gökişine bak :) benim annem dr elinde bez ile cam sehpaları dolaşır sürekli aynaları boydan çamları siler durur babam da ben de söylemekten usandık ama umurumda değil çocuk elbet elleyecek heryeri :)

Tamam o zaman kurbisimi eledim oslewi de eledim. Bir kisiyi daha elemistim ama kimdi
Yavrum bunun da devreler yanacak liste çizmekten boşuna uğraşma zanlın benim ha rahatladın mı. Şimdi at o listeyi çöpe bakiim:)))

sagol canim ya
Ben giremesemde konuya zaten herkes oyle iyi karistirdi ki benim kafam corba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…