Evet canım
Aaa olur bende gelirim farketmez haftasonu genelde sizin oralardayızBen yıllardır yeşil çay dışında ağzıma çay sürmem. Ve annem her çay doldurduğunda mutlaka ama mutlaka sanada bi bardak koyuyorum der. Yani anneler sanırım hep böyle. Annenin bilerek yaptığını düşünmüyorum. Ve malesef bazı insanlar evinin dağılmasını sevmiyor dağıtan öz torunu olsa bile. Arkadaşların dedigi gibi gökçeyi gördügü için sormamıştır sana durumunu. Takma bence boşver nasıl olsa geçice bi süreligine ordasın. Biraz sabret.
Eveeeeet sizsiniz :) hatta eşim hep adapazarına gidiyor bigün onunla gelip hediyemi elden vermeyi düşünüyordum bende :)
Kız bize hediye alacak kişi erkek annesi olsa dedim bize erkek annesi çıktı demedimkiAy canım demek sana çıkmadık tüh
bak ısrarla alınıyorum yakındır küsicimKız bize hediye alacak kişi erkek annesi olsa dedim bize erkek annesi çıktı demedimki
Sen sağ gösterip sol vuranları bildin mi bakıyım he
hee mesela benKız bize hediye alacak kişi erkek annesi olsa dedim bize erkek annesi çıktı demedimki
Sen sağ gösterip sol vuranları bildin mi bakıyım he
bak ısrarla alınıyorum yakındır küsicimhem ben zevkliyimdir
hee mesela ben
canım sıkma canını annen aynı ama sen değiştin anne olunca bence. Belki uzaktan geldiğin ve ilk torunu diye özel bir ilgi bekliyorsun annenden. Ama sen onun hala küçük kızısın ve oda herzamanki gibi davranıyor ve sen alınıyorsun. Annen 4 çocuk büyütmüş e birazda yıpranmış haliyle. İnce düşünemiyor olabilir ama sen böyle düşünerek tatilini zehir etme kendine tadını çıkar. Ah ah annem olsada keşke sevmediğim yemeği yapsa bende ekmek arası yapsam oda söylense bana.Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
wuhuu hemen kapmışsın işiAma karşılıklı kimse çıkmadı demişti pufpuf
Ay sizi mi kırcam tamam öyleyse herkes bize alsın
Niye biz yollayamaz mıyız@oslew @hiraysen @Apriori123 sizdrn birirnin kurbanıysak fazla kasmayın hediye için bi kilo goji yollayın yeterli
Bi de kıyafet almayalım birbirimize malum gün geçtikçe değişiyor bedenlerimiz@oslew @hiraysen @Apriori123 sizdrn birirnin kurbanıysak fazla kasmayın hediye için bi kilo goji yollayın yeterli
Sana ben yollayacağım rüşvetini ay pardon hediyeni :)Aslında hepinizin kurbanı benim..
Hepiniz bana hediye alacaksınız
tamam canım not aldım@oslew @hiraysen @Apriori123 sizdrn birirnin kurbanıysak fazla kasmayın hediye için bi kilo goji yollayın yeterli
Ya devreler yanacak yada meraktan catlayacagimYa biz buna tipik anne diyoruz sıkma canını sen gökişine bak :) benim annem dr elinde bez ile cam sehpaları dolaşır sürekli aynaları boydan çamları siler durur babam da ben de söylemekten usandık ama umurumda değil çocuk elbet elleyecek heryeri :)
Yavrum bunun da devreler yanacak liste çizmektenboşuna uğraşma zanlın benim ha rahatladın mı. Şimdi at o listeyi çöpe bakiim:)))
Heh birde deterjani elemistim, sagolasinDeterjan canım
BakBi de kıyafet almayalım birbirimize malum gün geçtikçe değişiyor bedenlerimiz
Sana ben yollayacağım rüşvetini ay pardon hediyeni :)
Yollayabilirisn valla hiç sorun değilNiye biz yollayamaz mıyız
etmiyorum hem de hiç ama sensen söyle yani meraktan değil sır taşımak zordur ondan@minnakkartal herkese mavi boncuk dagitiyosun ama zanlini merak etmiyosun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?