Bende hastayimm faraniit sinüzit oldum evde yatiyorum@minnakkartal @Akaibu @Apriori123
@hiraysen hepinize gecmis olsun kizlar cabuk atlatirsiniz insallah
@minnakkartal izin falan alsan canim o sekilde calisamazsin ateste basladi sanirim
Neden inanmıyor musun? Neden notlarımı paylaşayım yoksapek noktalamışa benzemiyorsun cicim..
olmak istemiyor musun değil bence oldum bile ahahahahNeden inanmıyor musun? Neden notlarımı paylaşayım yoksa
Yoksa sen benim zanlım olmak istemiyor musun
Olduğuna pişman gibisinolmak istemiyor musun değil bence oldum bile ahahahah
aşk olsun yaaa.. bak yine ağlatacaksın beniOlduğuna pişman gibisin
Ağlama zanlişkomaşk olsun yaaa.. bak yine ağlatacaksın benisayende çok sulugöz oldum bugün.. burnumun akması da başka bişi...
ben görmedim:) yani Bilgehan'ı da görmedik derseniz artık napıyım benkaç kere koydum:
canim en onemli seyi yazmamissin. Kendi kurbanini bi yazsaydin ya en uste. Zanlin olamaz nasilsa karismasin kafan
Mesela benBu arada benden de hic bir bilgi istenmedi. Demekki zanlim aktifligi fazla uyelerden biri
mantıklıydı ve acayip zekiceydi...canim en onemli seyi yazmamissin. Kendi kurbanini bi yazsaydin ya en uste. Zanlin olamaz nasilsa karismasin kafan
kotu olmis canim ya gecmis olsun sana daBende hastayimm faraniit sinüzit oldum evde yatiyorum
bence elememelisin belki sende çıkmış olabilirsin@sglbnt i de eledik
Sence onu yazar mıydımcanim en onemli seyi yazmamissin. Kendi kurbanini bi yazsaydin ya en uste. Zanlin olamaz nasilsa karismasin kafan
bence elememelisin belki sende çıkmış olabilirsin
Yok öyle bensem başkasına mavi boncuk dağıtmayacaksın, acayip kıskanç olduğumu söylemiş miydimşşş çaktırma kurbiş.. bak şimdi de dayak yiyorum senden..
bilgilerin arasına yazdığını hatırlamıyorum ahahaha yazsaydın böyle bir hata yapmazdım dimiYok öyle bensem başkasına mavi boncuk dağıtmayacaksın, acayip kıskanç olduğumu söylemiş miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?