- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
kendini bu kadar yormasan
çok geçmiş olsunBende hastayimm faraniit sinüzit oldum evde yatiyorum
Sormadın kibilgilerin arasına yazdığını hatırlamıyorum ahahaha yazsaydın böyle bir hata yapmazdım dimi
bende henüz yazmayanlardan.. çünkü bana hiç bişi sorulmadı...Ben en cok minnak ve arenden supheleniyorum
aferimBen en cok minnak ve arenden supheleniyorum
seni tanıyodur ondanbende henüz yazmayanlardan.. çünkü bana hiç bişi sorulmadı...
aslında bir de şöyle bakıyorum hemen demekki biz sana çıkmadıkBen en cok minnak ve arenden supheleniyorum
aferim
seni tanıyodur ondan
Nasıl tanıyamazbeni tanıyamaz ki çünkü ben sizin kadar yazmıyordum buralara...
o @Apriori123 biliodu bitek başkası değil.. zaten instagramımda da mevcut o bilgiNasıl tanıyamaziş adresine kadar paylaştın nerdeyse
biz her türlü çıkarım yaparızbeni tanıyamaz ki çünkü ben sizin kadar yazmıyordum buralara...
İg hesaplarımızı biliyoruz hepimizo @Apriori123 biliodu bitek başkası değil.. zaten instagramımda da mevcut o bilgi
Nasıl tanıyamaziş adresine kadar paylaştın nerdeyse
biz her türlü çıkarım yaparız
Amaaannn bu benden de çakalcanim en onemli seyi yazmamissin. Kendi kurbanini bi yazsaydin ya en uste. Zanlin olamaz nasilsa karismasin kafan
ben onun notlarını kaydettim ileri de delil olarak kullanacağım... gönder bana adresini güzelim...ahaahahahkız alemsin yaa çok güldüm..sen ekle oraya bakiyim,hediye alınacaklar olarak pufpuff diye
Çok geriden geliyorum bir hafta giremedim foruma maşallah coşmuş. Benim kızkardeşim de dünyadaki en sevdiğim kişi Ata ve annem diyor. teyze olmak çok farklı sanırım. En kısa sürede biz de tadarız inşallah. fotolar da süperEki Görüntüle 1797094
Dün akşam kız kardeşim göndermiş öyle duygulandım ki gerçekten evlendiğinden beri dilinde mirayı başka özlüyorum diye annemde bozuluyoruz bak fln diye takılır
Şimdide şey diyomuş ah bi sütten kesme de bi gece bende yatsa bende anneme diyorum ki zaten Nasıl bıraktırcam diyorum şimdi bide ayrılık korkusuyla beş yaşına kdr emziririm heralde :))
ben onun notlarını kaydettim ileri de delil olarak kullanacağım... gönder bana adresini güzelim...
iyilikte yaramiyo arkadasSence onu yazar mıydım
onlar bitene kadar bu gidisle bi bin daha eklenecekokunacak 1265 cik mesaj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?