Seni mi kırcam canım ekledimheeeyyyytttt beeee bi sen çıktın beni seven,düşünen görüyor musun..bi sen söyledindüşünmen yeter..
çok geçmiş olsun size birşey olmamış ya önemli olan oÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
yani çekiyoruz birbirimizi yanlışlıkla değiştirdim. düzeltene kadar akla karayı seçtim uzun zaman oldu değiştirmeyeli.. Büşrayla fotomu koymuştum kendi kendime dedim ki Elif Hira için geldin buraya ne diye fotoyu değiştiriyorsun ve Elif Hira'yı koydum.. sırf senin içindi her şey...@sglbnt ay canım ben avatar degistim diye nasıl da o da degistibi cekim var aramızda
Belkide seni dusurmek icin yazdimdiydiaslında bir de şöyle bakıyorum hemen demekki biz sana çıkmadık
Evet canım bende hiç pişman değilim iyiki 2006 yazdirmisim. Okulda hiç zorlanmadı allaha sukur.İyi yapmissiniz canim dogum raporuna gore nufus ciktigi icin degisiklik yapmiyorlar ama iyi ki siz yaptirabilmissiniz bende aralik dogumluyum erken gonderdiler okula cok zorlanmistim benimde buyuk oglum ekim dogumlu bizde bir sene gec gonderdik ki hic pisman degilim
Benimde esim gitmis kalmamis hatta soylenmis orada calisanlara cunku biz a101 e ne zaman gitsek bez bulunmuyor
iyi yapmissin canim insallah gorur bu dr benim dr um ecede 12 haftalikken kesin degil ama kiz gibi demisti 16. Haftada kesin kiz demisti hadi bakalim hayirlisi olsun insallah
Kardesim aralik 24 ama biz ocak yazdiramadikEvet canım bende hiç pişman değilim iyiki 2006 yazdirmisim. Okulda hiç zorlanmadı allaha sukur.
İçime nedense ilk baştan bu yana sen doğdun ama korkuyorum senden feyena gibi duygularımla oynarsın diye..teşekkürler canım sizede geçmiş olsun bende sanki biraz sürünücem gibi hissediyorum ama bakalım
ay bu çok denenesi ama eşimin yapması lazım ona bile halim yok
benim canım
sagol cnmHic gozum kesmedi yokus inip cikmayi. Duz olsaydi belki denerdim sansimi ama cok dik.
sizlerede gecmis olsun canim. Anali bebeli dokuluyoruz hep birlikte. Kuzenimi aradim onunda bebegi hasta olmus atesler icinde yatiyomus kuzu.
Kime sorsam hasta
evt benmmmmTamam söylüyorum senin zanlın @hiraysen
Benim verdiğim ipucu az mı bu sayede 8 kişi eledini canım
Canım bende zehir hafiyeyimdir söyleyim. Kimyager olduğum için deneylerde kazandığım tecrübelerime var. Elimde az veri var ama senle özelden paylaşabilirim. İki kişi olursak sonuca çabuk varırız
He bir olun ki topigin altini üstüne getirinCanım bende zehir hafiyeyimdir söyleyim. Kimyager olduğum için deneylerde kazandığım tecrübelerime var. Elimde az veri var ama senle özelden paylaşabilirim. İki kişi olursak sonuca çabuk varırız
al benden de o kadar ya bu evde yeme icme fasli hic bitmiyor kahvalti yaptim eceyle oglen cocuklar okuldan geldi esimde geldi eve yemek yediler eceye yedirdim mutfak doldu bulasikla kahve ictik eceyi uyuttum bulasik yikadim yemek yaptim evi topladim hoop aksam yemegi bulasik simdi onlari koydum makinaya yatana kadar bir posta daha bulasik cikar vallahi bugun kizdim evdekilere eceyi alip cekip kapiyi gitcem 2-3 gun dinlencem diye cocuklarda sabahci bu sene keske ogleci olsalar aksama kadar yeme icme derdindeler supurge yapiyorum ses oluyormus ben koltuklari duzeltiyorum onlar bozuyor off off amma dolmusum yahuSabahtan beri mutfaktan cikamadim arkadasyok kahvalti yok yemek cay meyve kemik suyu kofte yap buzluga at tonla bulasik ve milyon kere recebe dur-yapma-hayir-duseceksin-yumurta olmaz bayiliciiiiiiiiimmmm
Benim cocuklar cok istahli degil. Bende belki yerler diye devamli mutfaktayim. Bak bu acidan bakip kendini motive edebilirsin :))al benden de o kadar ya bu evde yeme icme fasli hic bitmiyor kahvalti yaptim eceyle oglen cocuklar okuldan geldi esimde geldi eve yemek yediler eceye yedirdim mutfak doldu bulasikla kahve ictik eceyi uyuttum bulasik yikadim yemek yaptim evi topladim hoop aksam yemegi bulasik simdi onlari koydum makinaya yatana kadar bir posta daha bulasik cikar vallahi bugun kizdim evdekilere eceyi alip cekip kapiyi gitcem 2-3 gun dinlencem diye cocuklarda sabahci bu sene keske ogleci olsalar aksama kadar yeme icme derdindeler supurge yapiyorum ses oluyormus ben koltuklari duzeltiyorum onlar bozuyor off off amma dolmusum yahu
Ha birde ig ye foto atiyorum bak bakalim seninkiler boyle yapiyor mu :)) (buraya koyamiyorum)Benim cocuklar cok istahli degil. Bende belki yerler diye devamli mutfaktayim. Bak bu acidan bakip kendini motive edebilirsin :))
iste ikisi de yorucu aslinda yemeyen cocukta boyle abartili yiyen cocuklarda yorucu ece degil ama oglanlar istahli canim ama yoruyorlar beni arada kavgada ediyorlar hem bedenim hem beynim yoruluyorBenim cocuklar cok istahli degil. Bende belki yerler diye devamli mutfaktayim. Bak bu acidan bakip kendini motive edebilirsin :))
Recep in magrifetimi bu:)) benimde ece dokuyor canim pazar gunu ev ilaclancak biz evi topluyoruz bir yandan eceye yemek hazirliyorum aman Allahim ece dolaptan bir paket kakaoyu al halilarin ustune boca et esim supurdu ama kakao yani leke yaptiHa birde ig ye foto atiyorum bak bakalim seninkiler boyle yapiyor mu :)) (buraya koyamiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?