2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@sglbnt ay canım ben avatar degistim diye nasıl da o da degisti bi cekim var aramızda
yani çekiyoruz birbirimizi yanlışlıkla değiştirdim. düzeltene kadar akla karayı seçtim uzun zaman oldu değiştirmeyeli.. Büşrayla fotomu koymuştum kendi kendime dedim ki Elif Hira için geldin buraya ne diye fotoyu değiştiriyorsun ve Elif Hira'yı koydum.. sırf senin içindi her şey...

Evet canım bende hiç pişman değilim iyiki 2006 yazdirmisim. Okulda hiç zorlanmadı allaha sukur.

teşekkürler canım sizede geçmiş olsun bende sanki biraz sürünücem gibi hissediyorum ama bakalım

ay bu çok denenesi ama eşimin yapması lazım ona bile halim yok

benim canım
İçime nedense ilk baştan bu yana sen doğdun ama korkuyorum senden feyena gibi duygularımla oynarsın diye..

Sabahtan beri mutfaktan cikamadim arkadas yok kahvalti yok yemek cay meyve kemik suyu kofte yap buzluga at tonla bulasik ve milyon kere recebe dur-yapma-hayir-duseceksin-yumurta olmazbayiliciiiiiiiiimmmm
al benden de o kadar ya bu evde yeme icme fasli hic bitmiyor kahvalti yaptim eceyle oglen cocuklar okuldan geldi esimde geldi eve yemek yediler eceye yedirdim mutfak doldu bulasikla kahve ictik eceyi uyuttum bulasik yikadim yemek yaptim evi topladim hoop aksam yemegi bulasik simdi onlari koydum makinaya yatana kadar bir posta daha bulasik cikar vallahi bugun kizdim evdekilere eceyi alip cekip kapiyi gitcem 2-3 gun dinlencem diye cocuklarda sabahci bu sene keske ogleci olsalar aksama kadar yeme icme derdindeler supurge yapiyorum ses oluyormus ben koltuklari duzeltiyorum onlar bozuyor off off amma dolmusum yahu

Benim cocuklar cok istahli degil. Bende belki yerler diye devamli mutfaktayim. Bak bu acidan bakip kendini motive edebilirsin :))

Benim cocuklar cok istahli degil. Bende belki yerler diye devamli mutfaktayim. Bak bu acidan bakip kendini motive edebilirsin :))
Ha birde ig ye foto atiyorum bak bakalim seninkiler boyle yapiyor mu :)) (buraya koyamiyorum)

iste ikisi de yorucu aslinda yemeyen cocukta boyle abartili yiyen cocuklarda yorucu ece degil ama oglanlar istahli canim ama yoruyorlar beni arada kavgada ediyorlar hem bedenim hem beynim yoruluyor

Ha birde ig ye foto atiyorum bak bakalim seninkiler boyle yapiyor mu :)) (buraya koyamiyorum)
Recep in magrifetimi bu:)) benimde ece dokuyor canim pazar gunu ev ilaclancak biz evi topluyoruz bir yandan eceye yemek hazirliyorum aman Allahim ece dolaptan bir paket kakaoyu al halilarin ustune boca et esim supurdu ama kakao yani leke yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…