Allah' a emanetler canım..Kurbim miAğzından mı kaçırdın acaba
olabilirim canım zatenAllah' a emanetler canım..
aaa bak sen yazınca farkettim iyi miolabilirsin.. yoksa olmak istemez miydin
Kendini ele verdi iki damla gözyaşı dökünceKurbim cok sevimliymis ya
olabilirim canım zatenkime sorsam olabiliyorum
Sormak istediğin varsa sor canım
Mesela nelerden hoşlanırım falan
Aynen benden deBu arada benden de hic bir bilgi istenmedi. Demekki zanlim aktifligi fazla uyelerden biri
yok canım sağol bilgiler yeterli zaten ama benim kafamda alacağım hediyeler belli... sormak istediğim hiç bişi yok..
geçmiş olsun eceyede topikçe döküldük resmen
sagolun kizlar vallahi uyumadan burnundan bir ton sumuk ciktiHic gozum kesmedi yokus inip cikmayi. Duz olsaydi belki denerdim sansimi ama cok dik.
sizlerede gecmis olsun canim. Anali bebeli dokuluyoruz hep birlikte. Kuzenimi aradim onunda bebegi hasta olmus atesler icinde yatiyomus kuzu.
Kime sorsam hasta
Çiğere inmesin de sık sık temizle canım :Ssagolun kizlar vallahi uyumadan burnundan bir ton sumuk cikti
Bu arada benden de hic bir bilgi istenmedi. Demekki zanlim aktifligi fazla uyelerden biri
Sen sus sana erkek çıktı
bilgi vermene gerek yok ki zaten kafamda hediyelerim hazır diyorum.. az çok tanıyorum yani... hem sen nereden biliyorsun ki bilgilerin olmadığını?hiç bilgi vermedim ki bak bak terş köşe yapmaya çalışıyor
bilgi vermene gerek yok ki zaten kafamda hediyelerim hazır diyorum.. az çok tanıyorum yani... hem sen nereden biliyorsun ki bilgilerin olmadığını?
İse yariyosa iki damladan fazlasinida dokebilirimKendini ele verdi iki damla gözyaşı dökünce
Sen uzaklarda arama canımİse yariyosa iki damladan fazlasinida dokebilirim
biraz zor oluyor ama temizliyorum canimÇiğere inmesin de sık sık temizle canım :S
evet doğru diyosunSen sus sana erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?