meslektasmisiz canim..Canım bende zehir hafiyeyimdir söyleyim. Kimyager olduğum için deneylerde kazandığım tecrübelerime var. Elimde az veri var ama senle özelden paylaşabilirim. İki kişi olursak sonuca çabuk varırız
Biliyordum canım. Hadi biraz iyi ol sende katıl feyenayla bana çözelim şu işi.meslektasmisiz canim..
O da geldi basimiza canim. Recep bu konuda cok yetenekliRecep in magrifetimi bu:)) benimde ece dokuyor canim pazar gunu ev ilaclancak biz evi topluyoruz bir yandan eceye yemek hazirliyorum aman Allahim ece dolaptan bir paket kakaoyu al halilarin ustune boca et esim supurdu ama kakao yani leke yapti
konyada is var canim. Sanayiisi cok gelismis. İs bulmak zor degil. Ama kriterlerin varsa o sikinti biraz.sartlar agir genelde. Ben evlendikten sonra ozel bi lab da is buldum. Saatleri falanda cok uygundu. Diyaliz mmerkezindeydi. Nobet yok 8-5 is hafya sonu tatil. Gorustuk anlastik her konuda. Ki saatleri sartlari cok uygundu. Hamileligim biraz plansiz gelisti. Kusmalarim asiri olunca hic baslamadim. Onlarda zor durumda birakmamak adina.Mesleğimi bırakalı 8 yıl oldu canım şu an memurum nüfus müd. De çalışıyorum. Konyada sektör nasıl iş imkanın var mı? Hiç çalıştın mı yada düşünüyormusun çalışmayı
Ben duygularinla mi oynamisim seninİçime nedense ilk baştan bu yana sen doğdun ama korkuyorum senden feyena gibi duygularımla oynarsın diye..
Paylas canim kutum bos bekliyorumCanım bende zehir hafiyeyimdir söyleyim. Kimyager olduğum için deneylerde kazandığım tecrübelerime var. Elimde az veri var ama senle özelden paylaşabilirim. İki kişi olursak sonuca çabuk varırız
Masallah Gokce yeGökçe babasına yaklaştırmıyor beni.gidip dizine yattım eşimin sonuç sacimi çekti ağladı zırladı beni ordan kaldırdıSONRA Baba mamaaa diye babasının pesinden mutfağa gitti.babasi Mama hazirlamis biberona. Düle düle anne diyip yatağa gitti sıpa. İlk defa biz demeden kendi gitti yatağa. Mamasını içip yatmış
Maşallah darısı başımıza inşallah...Gökçe babasına yaklaştırmıyor beni.gidip dizine yattım eşimin sonuç sacimi çekti ağladı zırladı beni ordan kaldırdıSONRA Baba mamaaa diye babasının pesinden mutfağa gitti.babasi Mama hazirlamis biberona. Düle düle anne diyip yatağa gitti sıpa. İlk defa biz demeden kendi gitti yatağa. Mamasını içip yatmış
Canim sen memeyi biraktiracaktin yanlis hatirlamiyorsam ne yaptin biraktirdinmiMaşallah darısı başımıza inşallah...
MaşallahGökçe babasına yaklaştırmıyor beni.gidip dizine yattım eşimin sonuç sacimi çekti ağladı zırladı beni ordan kaldırdıSONRA Baba mamaaa diye babasının pesinden mutfağa gitti.babasi Mama hazirlamis biberona. Düle düle anne diyip yatağa gitti sıpa. İlk defa biz demeden kendi gitti yatağa. Mamasını içip yatmış
yok canim ya nerde. kopek disleri yuzunden yapamadik cunku hem agri hem ates sabaha kadar emistik. su disler ciksin tekrar deneyecegim. yoksa yaza zorunlu birakma yontemi olacak malesef...Canim sen memeyi biraktiracaktin yanlis hatirlamiyorsam ne yaptin biraktirdinmi
kısa saçlı fotosunu koyabilirim cnm senin içinAkifciğin de pek az fotosu var, ihtiyacı olan olabilir yani
gözünaydın cnm.sağlıkla doğsun inşallah.Kızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...
Canim benim cok sevindim kizceni saglikli sekilde kucagina alirsin insallahKızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?