2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçenin atesini olcuyorum arada cikarsa diyr. Kendime de bi bakayim dedim 38.7 cikti. Hic usume belirtissi falanda yok halbusu

@minnakkartal nasil oldun ki canim sen ?

Mesleğimi bırakalı 8 yıl oldu canım şu an memurum nüfus müd. De çalışıyorum. Konyada sektör nasıl iş imkanın var mı? Hiç çalıştın mı yada düşünüyormusun çalışmayı

Recep in magrifetimi bu:)) benimde ece dokuyor canim pazar gunu ev ilaclancak biz evi topluyoruz bir yandan eceye yemek hazirliyorum aman Allahim ece dolaptan bir paket kakaoyu al halilarin ustune boca et esim supurdu ama kakao yani leke yapti
O da geldi basimiza canim. Recep bu konuda cok yetenekli

konyada is var canim. Sanayiisi cok gelismis. İs bulmak zor degil. Ama kriterlerin varsa o sikinti biraz.sartlar agir genelde. Ben evlendikten sonra ozel bi lab da is buldum. Saatleri falanda cok uygundu. Diyaliz mmerkezindeydi. Nobet yok 8-5 is hafya sonu tatil. Gorustuk anlastik her konuda. Ki saatleri sartlari cok uygundu. Hamileligim biraz plansiz gelisti. Kusmalarim asiri olunca hic baslamadim. Onlarda zor durumda birakmamak adina.
Hamileyken 1 yasindayken falan calisirim diyodum ama suan gokceyi markete giderken bile birine birakmakta zorlaniyorum. Bu gidisle bi 3 yasina kadar birakabilecegimi de sanmiyorum. Sonrasinda kres falan derken alisirsa bende alisirsam calismak istiyorum. Bu kadar eve kapali yasamak bana gore prk degil.
Meslegimi yaparsamda uygun saatlerde is bulmak zor. Bi yanim bi cocuk daha istiyo. Aslinda bende deli gibi bunlari dusunuyorum ama bi cikis yolu bulamadim..

Canım bende zehir hafiyeyimdir söyleyim. Kimyager olduğum için deneylerde kazandığım tecrübelerime var. Elimde az veri var ama senle özelden paylaşabilirim. İki kişi olursak sonuca çabuk varırız
Paylas canim kutum bos bekliyorum

Gökçe babasına yaklaştırmıyor beni.gidip dizine yattım eşimin sonuç sacimi çekti ağladı zırladı beni ordan kaldırdı SONRA Baba mamaaa diye babasının pesinden mutfağa gitti.babasi Mama hazirlamis biberona. Düle düle anne diyip yatağa gitti sıpa. İlk defa biz demeden kendi gitti yatağa. Mamasını içip yatmış

Masallah Gokce ye insallah birgun bizde o gunleri goruruz

Maşallah darısı başımıza inşallah...

Kızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...

Maşallah

Canim sen memeyi biraktiracaktin yanlis hatirlamiyorsam ne yaptin biraktirdinmi
yok canim ya nerde. kopek disleri yuzunden yapamadik cunku hem agri hem ates sabaha kadar emistik. su disler ciksin tekrar deneyecegim. yoksa yaza zorunlu birakma yontemi olacak malesef...

Akifciğin de pek az fotosu var, ihtiyacı olan olabilir yani
kısa saçlı fotosunu koyabilirim cnm senin için

gözünaydın cnm.sağlıkla doğsun inşallah.

Canim benim cok sevindim kizceni saglikli sekilde kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…